Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΚ : ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ !!! ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΚΟΥΣ;;;



- Τα όσα διαδραματίζονται εδώ και χρόνια στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστά ακόμα και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας. Η σαπίλα, η διαφθορά, οι εγκληματικές πρακτικές, είναι σύμφυτες ενός ελεεινού και βρόμικου διαχρονικού συστήματος που έχει αλώσει των βασιλιά των σπορ, σέρνοντας την ταφόπλακα πάνω από το δημοφιλέστερο λαϊκό άθλημα!

- Αυτή η αμαρτωλή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο, όσο και αν οι ποικιλώνυμοι φορείς της αθλιότητας «δίνουν τα ρέστα τους» χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και μέθοδο για να διατηρήσουν, ακόμη και την ύστατη ώρα, το σάπιο καθεστώς.

- Η ΑΕΚ έχει διαλέξει στρατόπεδο: Εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έχει μπει μπροστά και παλεύει δυναμικά για να σπάσει το απόστημα και να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από «την κόπρο του Αυγείου». Είμαστε υπερήφανοι που η Ομάδα μας μάχεται στο πρώτο χαράκωμα με στόχο την πολυπόθητη κάθαρση, για την επί ίσοις όροις διεξαγωγή του πρωταθλήματος και την αυτονόητη ισονομία για όλους! Με αυτό τον τρόπο η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως τιμά την ίδια την Ιστορία της και τη διαφανή μακρόχρονη πορεία της στα αθλητικά δρώμενα. Και αναμφισβήτητα ο αγώνας της ΑΕΚ για το ξεκαθάρισμα του χώρου από τα πάσης φύσης ερπετά της διαφθοράς και την εξυγίανση του αθλήματος, βρίσκει στο πλευρό της όχι μόνο τους Ενωσίτες αλλά και κάθε υγιή φίλαθλο.

- Ζητάμε όμως και από την Πολιτεία να κινηθεί στον ίδιο δρόμο χωρίς χρονοτριβές, δισταγμούς και υπεκφυγές. Το νυστέρι πρέπει να μπει βαθιά και να καθαρίσει η χαίνουσα πληγή μια κι έξω! Εδώ και τώρα! Πριν απομείνουν όλα «καμένη γη και κρανίου τόπος»! Πολιτεία είστε και διαθέτετε και τη δικαιοδοσία και τον τρόπο! Επιτέλους τελειώστε τους, όχι σήμερα αλλά χτες! Φτάνει πια με τη βρόμα και τη δυσωδία. Θέλουμε καθαρό τοπίο, απαιτούμε μια νέα επόμενη ελπιδοφόρα ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου»