Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Α.Ε.Κ ΣΕ... ΟΛΑ !!!



  1. Κατ’ αρχάς και όσον αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα, οφείλουμε, και πάλι, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Ομάδα μας για τη Nίκη ΚΑΙ στο ντέρμπι με το… πράσινο πλοκάμι του «συστήματος»! Και το θέτουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο διότι εμείς δεν λησμονούμε ότι όχι μόνο αποκλειστικά οι «κόκκινοι» αλλά και οι «πράσινοι» είναι... εξ' αρχαιοτάτων χρόνων αιώνιοι αντίπαλοι της Α.Ε.Κ και συνιστούν (εναλλασσόμενοι εδώ και δεκαετίες) το «αμαρτωλό σύστημα»... κι ο νοών νοείτω!  Δίχως άλλο, λοιπόν, η Α.Ε.Κ προσέφερε μεγάλη χαρά στους πιστούς της ανά τον κόσμο και οπωσδήποτε αυτές οι δύο νίκες, εναντίον των οσφπ και παο, αφενός ενισχύουν στο μέγιστο βαθμό την ψυχολογία της Ομάδας και αφετέρου στέλνουν το πιο σαφές «μήνυμα» για μια δυνατή συνέχεια που δεν πρέπει να είναι άλλη από τη συνολική αναγέννηση της ΑΕΚΑΡΑΣ με την επιστροφή της εκεί που της αξίζει: στην κορυφή και στην επανακατάκτηση του ιστορικού πρωταγωνιστικού της ρόλου στα αθλητικά δρώμενα! 
  1. Πέραν των προηγουμένων, η απίστευτη ματαίωση των αγώνων στο Κύπελλο με... φιρμάνι της Πολιτείας, μάς «χάλασε» και μας εξόργισε. Διότι η Α.Ε.Κ δεν έχει καμία ευθύνη για τα πρόσφατα συμβάντα, και ως εκ τούτου με μία τέτοια απόφαση θίγεται κατάφωρα αφού στερείται του αυτονόητου δικαιώματός της να διεκδικήσει το Κύπελλο. Ταυτόχρονα είναι παντελώς απαράδεκτο, κύριοι της Πολιτείας, να τορπιλίζετε το ίδιο το άθλημα λόγω των γνωστών παθογενειών του - που όμως εσείς οι ίδιοι (ως αρμόδιοι κρατικοί ιθύνοντες) δεν έχετε τα κότσια να καθαρίσετε από την χρόνια «κόπρο του Αυγείου». Εφαρμόζετε το εξωφρενικό δόγμα «πονάει κεφάλι-κόβει κεφάλι» αντί ως Κράτος να πάρετε τις αναγκαίες και θαρραλέες πρωτοβουλίες για να πατάξετε τους πραγματικούς ενόχους και να εξαρθρωθούν επιτέλους τα κυκλώματα που δολοφονούν το ποδόσφαιρο. Όπως και να ‘χει η Α.Ε.Κ είναι αποφασισμένη να μπει μπροστά και να αγωνιστεί σθεναρά ώστε να τελειώνει η σαπίλα και να επέλθει η κάθαρση και η δικαιοσύνη στον πολύπαθο χώρο.

  1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΤΙΓΜΗ: η καρδιά, η ψυχή και όλες οι αισθήσεις μας είναι προσανατολισμένες στον μεγαλύτερο στόχο μας: Την ιερή υπόθεση του ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! Το Κράτος πρέπει να παρέχει άμεσα την απαραίτητη αδειοδότηση ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στο οικόπεδό ΜΑΣ. Αρκετά πια με το υδροκέφαλο γραφειοκρατικό τέρας, φτάνει πια με τις κάθε λογής ψευτοδικαιολογίες και τα πονηρά αναχώματα των κυβερνήσεων. ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Το δικαιούται η Α.Ε.Κ  η ιστορία της και ο λαός της!

  1. Τέλος, ως «Πειρατές του Ονείρου» είμαστε δίπλα στη δοκιμαζόμενη Προσφυγιά τιμώντας έτσι τις ρίζες και την ιστορία της Ομάδας μας και των Προγόνων μας που κάποτε έζησαν και εκείνοι τον πόνο και τον ξεριζωμό. Συλλέξαμε αρκετά πράγματα που το αμέσως επόμενο διάστημα θα τα διαθέσουμε στις οικογένειες των Προσφύγων που βιώνουν τη φρίκη εξαιτίας των διεθνών εγκληματιών που μακελεύουν τους λαούς προκαλώντας πολέμους και όλεθρο για να αυγατίζουν τα καταραμένα κέρδη τους. Όμως οι Πρόσφυγες δεν είναι μόνοι τους, δεν θα τους αφήσουμε έρμαια να υποφέρουν από την ανέχεια και από τους αλήτες σύγχρονους μαυραγορίτες που τους εκμεταλλεύονται ακόμη και για ένα μπουκάλι νερό. Θα βοηθήσουμε με την καρδιά μας και όσο μπορούμε ώστε να απαλύνουμε -και από τη δική μας πλευρά- το δράμα τους. Συγχαίρουμε για τη συνεργασία σε αυτή την προσπάθεια τα αδέρφια από την Κεφαλονιά, τον Πάνο Ματιάτο μα και όλη την καλή παρέα από τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς που είναι πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποι.   Α.Ε.Κ Προσφυγιά-Αλληλεγγύη!

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!! 

Για την υπογραφή:

“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”