Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ… ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ !!!Στη Δικαιοσύνη καλούνται να λογοδοτήσουν οι πρώην πρόεδροι της ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος και Σταύρος Αδαμίδης, με αφορμή τα χρέη της Εmpire 1924 Α.Ε, εταιρείας που ανέκαθεν εκμεταλλευόταν το εμπορικό σήμα της ΠΑΕ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News, το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω της ΦΑΕ Αθηνών, έχει καταθέσει αγωγή κατά των δύο προαναφερθέντων για οφειλόμενους παρακρατημένους φόρους, κυρίως ΦΠΑ, συνολικού ύψους 615.000 ευρώ με τις προσαυξήσεις. Η δε άσκηση δίωξης αφορά την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών που απορρέουν από την ιδιότητα τους (νόμος 3842/2010) – αμφότεροι ως γνωστόν εκτός από πρόεδροι διετέλεσαν και διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας, με δικαίωμα υπογραφής.

Από τη στιγμή που το νομικό πρόσωπο, εν προκειμένω η Empire 1924 Α.Ε., δεν κάλυψε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του, εγκαλούνται οι νόμιμοι εκπρόσωποί του. Πρωτόδικα ο Σταύρος Αδαμίδης πήρε αναβολή από το Εφετείο, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένη η δίκη του Νίκου Θανόπουλου. Να σημειωθεί ότι αμφότεροι προσπάθησαν και έως ένα βαθμό κατάφεραν να μειώσουν τη μαύρη τρύπα της Empire, εταιρείας που αν και πλέον βρίσκεται σε παρακμή δεν έχει πτωχεύσει. Εντούτοις, παρά τον περιορισμό της οφειλής, ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας, ποσό κοντά στις 380.000 ευρώ, δεν καταβλήθηκε ποτέ. Διευκρινίζεται επίσης ότι η νυν ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εμπλέκεται στο παραμικρό στην όλη ιστορία.

ΠΗΓΗ

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

ΤΟ… “ΧΑΝΤΜΠΟΛ”, Η... ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ Η... ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΡΗΞΗ !
Σίγουρα υπάρχει μεγάλη πίκρα στον κόσμο μας για την τελική κατάληξη του ντέρμπι με το μισητό σωματείο του κατεστημένου. Και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει κανείς και για κανένα λόγο. Κατ’ αρχάς, θα πούμε ότι επρόκειτο για μια καθαρά αγωνιστική ΚΛΟΠΗ/ΑΔΙΚΙΑ εις βάρος της Α.Ε.Κ. Την πρόκριση δεν τη χάσαμε, αλλά μας την "έκλεψαν" για μία ακόμη φορά! Στο 89ο λεπτό, το "κοράκι" κατοχύρωσε υπέρ του χάρτινου διορισμένου ψευδοπρωταθλητή ένα… μουσαντένιο "γκολ" (από πεντακάθαρο χέρι, τύπου ΧΑΝΤΜΠΟΛ!!!, όπως αποδεικνύουν και όλα τα σχετικά βίντεο ----> βλ. εδώ και εδώ)! Έτσι η… εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα διαιτησία έκρινε, με τις σκανδαλώδεις αποφάσεις της, υπέρ του οσφπ την υπόθεση πρόκριση. Με τέτοιο αισχρό τρόπο και ακριβώς  στην εκπνοή του αγώνα! Μια ζωή το ίδιο αηδιαστικό έργο!

Και όμως, γι’ αυτό το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ  ΤΗΣ "ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ" δεν φαίνεται να μιλούν και πολλοί και ούτε αναδεικνύεται στο βαθμό που θα έπρεπε. Ακόμη και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν… αναφέρεται καν στο "γκολ-μαϊμού" που επέφερε τον άδικο αποκλεισμό της ομάδας μας!!!Αν είναι δυνατόν! Θα το πούμε ντόμπρα και στα ίσα έτσι όπως έχουμε μάθει να μιλάμε σαν Πειρατές: Η ΠΑΕ διέπραξε μέγα λάθος καθώς το να αφήνει να περνά σχεδόν στο σβηστό "Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ" κάτω από ένα επίχρισμα αξιοπρέπειας (;) αποτελεί ολέθριο σφάλμα. Πιστεύουμε ότι οι αρχικές δηλώσεις του Δ. Μελισσανίδη, αμέσως μετά τη λήξη του ματς, απέδιδαν σε μεγάλο βαθμό "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι", και αντικατόπριζαν την αλήθεια  - και όχι εκείνη η μετέπειτα ανεξήγητα "μεσοβέζικη" και ηττοπαθής ανακοίνωση της "επίσημης ΠΑΕ" που θύμισε το... "σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω"!!!

Κατά δεύτερο λόγο και όσον αφορά τη λεγόμενη "εισβολή" ελαχίστων ατόμων: ασφαλώς και είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε τέτοιες βλαβερές ενέργειες, άλλωστε και πριν το ματς εφιστούσαμε με συνεχείς ανακοινώσεις μας την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων ώστε να μην υπάρξουν οποιεσδήποτε αψυχολόγητες κινήσεις που θα μπορούσαν να αποβούν κατά της ΑΕΚ. Όμως θα πρέπει να τονισθεί ότι ακόμα και αυτοί οι λίγοι… θερμόαιμοι προκλήθηκαν από τις χυδαίες χειρονομίες του Περέιρα και του Κασάμι. Μέσα στην έδρα μας, και με 65.000 κόσμο να κρατά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα άψογη στάση, κάποιοι "λιμανίσιοι" προκαλούσαν κατάφωρα με "αλήτικου τύπου" κινήσεις.

Τέλος, εσύ κ. Δέλλα με τις δηλώσεις σου αντί να κάνεις πρώτα τη δική σου αυτοκριτική για τα σοβαρά τεχνικά σου λάθη εντούτοις επέμεινες, τόοοσο πολύ και υπέρ του δέον, σε… 20 θερμόαιμους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΖΗΤΗΜΑ που ήταν η "ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ", ενώ παράλληλα φρόντισες να μην σχολιάσεις ούτε τα αίσχη Περέιρα λέγοντας πως… δεν κρίνεις συναδέλφους προπονητές (λες και μας ενδιαφέρει η… "προπονητική συντεχνία" και όχι το τι συνέβη στην ομάδα από τα κοράκια).

Εν κατακλείδι, η ΑΕΚ βίωσε για μία ακόμη φορά τα πισώπλατα και ύπουλα χτυπήματα του άθλιου κατεστημένου. Ο κόσμος της ΑΕΚ γνωρίζει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκφράζει το μοντέλο του ικανού διοικητικού ηγέτη που διαθέτει την ισχύ, τη θέληση και την πυγμή για να κοντράρει μέχρι τέλους τα λαμόγια που καταδυναστεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τελικό στόχο την εξυγίανση και την απελευθέρωση του βασιλιά των σπορ από τα πολύχρονα δεσμά. Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι ο μόνος δρόμος είναι η συνεχής και ασυμβίβαστη ρήξη της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως με το ένοχο σύστημα. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό περιμένει ο Λαός της ΑΕΚ!

ΥΓ. Το άρθρο αφιερώνεται στη μνήμη του μπαρμπα Λουκά παλιού λεβέντη φιλάθλου της Α.Ε.Κ που έφυγε από κοντά μας την ημέρα του αγώνα στη θ.15   

Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»


Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ !!!


Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη μάχη της ΑΕΚΑΡΑΣ με το σωματείο του κατεστημένου. Η Ομάδα μας, η Διοίκηση και ο Λαός μας, όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, θα δώσουμε το σύνολο των δυνάμεών μας ώστε η βραδιά της Τετάρτης να εξελιχθεί σε  έναν πραγματικό θρίαμβο για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως!

Εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ στον κόσμο μας, που θα πρέπει να περιφρουρήσει την Ομάδα! Επαναλαμβάνουμε : ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι μόνο οι ομάδες περιφρούρησης αλλά και ο καθένας μας οφείλει να νιώσει το βάρος της ευθύνης για να μην δοθεί η παραμικρή αφορμή που θα βόλευε το άθλιο παρασκήνιο ώστε να πλήξει ύπουλα την Α.Ε.Κ.

-Το Δίκιο θα νικήσει το Άδικο!
-Ε Μ Π Ρ Ο Σ   Τ Η Σ  Α.Ε.Κ   Π Α Λ Λ Ι Κ Α Ρ Ι Α !!!

Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟΥΛΗΤΟ!Ο λαός της Α.Ε.Κ δείχνει τη δίψα του για ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ της Ομάδας της Προσφυγιάς κόντρα στο μισητό κόκκινο πλοκάμι του άθλιου ποδοσφαιρικού κατεστημένου. Δεν είναι μόνο το «αγωνιστικό»! Είναι ΚΑΙ ο βαθύς Συμβολισμός αυτής της μεγάλης μάχης! Η κόντρα ανάμεσα στο Δίκιο και το Άδικο! Ανάμεσα στην Εντιμότητα και τη Σαπίλα! Στο Φως και στο Σκοτάδι! Πάμε γερά για τη ΝΙΚΗ!

OYTE ENA ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟΥΛΗΤΟ!!!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η Α.Ε.Κ.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!


Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ