Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΝΑΙ ΑΕΚΑΡΑ… ρε νάνοι.




Ας βγάλουν επιτέλους το σκασμό όλοι αυτοί, οι μεγάλοι ένοχοι, που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο μαχαιρώνοντάς το πισώπλατα επί δεκαετίες με τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς, βρόμικες δολοπλοκίες και αναρίθμητες λαμογιές. Από τη δυσοσμία τους δεν μπορεί να ανασάνει ουδείς υγιής φίλαθλος.

Όσο για την ΑΕΚΑΡΑ (ναι ΑΕΚΑΡΑ ρε νάνοι) - ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη Ομάδα του πλανήτη, γιατί καμία άλλη στον κόσμο ολόκληρο δεν έχει τη δική της μοναδική Ιστορία που συγκινεί και εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπων στα μήκη και τα πλάτη της γης! Αυτός ο περήφανος Σύλλογος, που όσα σπουδαία κατέκτησε ήταν πάντα με το σπαθί του και όχι προϊόντα παραχάραξης, ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ποτέ και πουθενά και ας το χωνέψουν μια για πάντα οι κάθε λογής «απαταιώνιοι». Το ξέρουν γι’ αυτό και λυσσάνε! Γιατί σήμερα έχουμε Μελισσανίδη στο τιμόνι και όχι, όπως κάποτε, άβουλα υπαλληλάκια που… κρυολογούσαν όταν έβηχαν τα αφεντικά! Τρέμουν το αύριο γι’ αυτό και ενεργούν σπασμωδικά. Γιατί η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως θα πολεμήσει μέχρι τέλους το όλο σάπιο σύστημα, έως ότου να ξεριζώσει μια για πάντα το καρκίνωμα.   
 
Η ΑΕΚΑΡΑ θα  βγει από αυτή τη δυσμενή συγκυρία πολύ πιο δυνατή, διότι ακόμη και τα λάθη και τις αδυναμίες της θα τα μετατρέψει σύντομα σε ατσάλινη πυγμή και αντεπίθεση διαρκείας! Ας είναι, λοιπόν, σίγουροι οι πάντες ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Ομάδα της Προσφυγιάς. Ότι κι αν γίνει!

-Αδέρφια ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, δύναμη, θάρρος και ψηλά το κεφάλι!

-Τίγρη, πάρε ως μαχητής ηγέτης της ΑΕΚΑΡΑΣ τις γενναίες αποφάσεις που πρέπει και που απαιτούνται τώρα και στο μέλλον για να ξεπεράσουμε τους πρόσκαιρους «σκοπέλους» και να χτίσουμε ξανά την μεγάλη Ομάδα των Ονείρων μας με δικό της Γήπεδο-Απόρθητο Κάστρο στα Άγια Χώματα της Προσφυγομάνας!

Για την υπογραφή:

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ