Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ CLUB ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!



Ως γνωστό οι «Πειρατές του Ονείρου» επιστρέψαμε στα γήπεδα μετά από 7,5 χρόνια Αποχής - ενός μεγαλειώδους και ανυποχώρητου αγώνα που δώσαμε κόντρα στους ψευτοσωτήρες του "this is aek". 
Επιστρέφουμε Περήφανοι και το κυριότερο Νικητές, μιας και το καταστροφικό καθεστώς του 2004 αποτελεί πια παρελθόν. Στη νέα ελπιδοφόρα εποχή θα είμαστε παρόντες θέτοντας τις δυνάμεις μας στη μεγάλη προσπάθεια Αναγέννησης της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.
=======================

Το γεγονός της επιστροφής των «Πειρατών του Ονείρου» σχολιάστηκε και από το “enwsi.gr” αλλά και το “sentra goal” με την πένα του κ. Σταύρου Καζαντζόγλου.

Παραθέτουμε το σχετικό άρθρο 

«Αναμφίβολα, στα σημεία αναφοράς της ΑΕΚ σε αυτή τη ξεχωριστή πρεμιέρα, ήταν η παρουσία του κόσμου της. Οι Ενωσίτες συνέρευσαν από κάθε μέρος της Ελλάδας στο πλευρό της ομάδας και κρέμονταν σαν τα…τσαμπιά στο γήπεδο της Φυλής, αλλά και σε κάθε σημείο απ’ όπου θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.


Στα αξιοσημείωτα βέβαια και η επιστροφή των «Πειρατών του Ονείρου» στο γήπεδο. Επειτα από επτά χρόνια αποχής και ασυμβίβαστου αγώνα, οι «Πειρατές» επέστρεψαν μαζικά και τα πανό του κλαμπ κυμάτισαν ξανά στην «κιτρινόμαυρη» εξέδρα. Ολοι μαζί, για τη νέα εποχή».