Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά τους… Κινέζους εκδήλωσε ενδιαφέρον και μεγάλο επενδυτικό fund Εσκιμώων!!! Τα επιχειρηματικά σχέδια των τελευταίων εστιάζονται σε μια δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά όπου με όχημα την ΑΕΚ στοχεύουν στην προώθηση… παγωμένου γάλακτος ταράνδου!!! Το νέο γήπεδο που θα κατασκευάσουν θα είναι σε σχήμα… ιγκλού!!! Απλά μην βιάζεστε, ας περιμένετε λιγάκι κι όλα θα έχουν θετική έκβαση!!!

Ρε δεν πάτε να…. εξαφανιστείτε, για να μην πούμε τίποτε χειρότερο, όσοι πουλάτε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!!! Άιντε, γιατί σας σιχάθηκε ο κόσμος. Αρκετά πια ο εμπαιγμός με τη νοημοσύνη και τις ελπίδες του χιλιοπροδομένου λαού της ΑΕΚ, φτάνει πλέον με τα αιώνια παραμύθια και τα φτηνά κολπάκια τη στιγμή που η ομάδα πνέει τα λοίσθια. Χορτάσαμε μια ζωή από παχιά λόγια και φαιδρές παραστάσεις εντυπώσεων από τους συνήθεις κατασκευαστές υποψήφιων/αναλώσιμων «ευεργετών» που με αυτό τον τρόπο επιδιώκουν να κερδίζουν χρόνο ή και να στήνουν εναλλασσόμενα «φαντάσματα» με στόχο, πάντα, να διατηρούν τις εμφανείς και αφανείς κυριαρχίες τους στη δύσμοιρη ΑΕΚ.

Επιπρόσθετα και μέσα στο γενικό χαμό, κάποιοι άλλοι, πάλι, έχουν το θράσος να μας πλασάρουν ύπουλα και με δόλιο τρόπο τον τέως ψευτοσωτήρα σαν… την συμφέρουσα εναλλακτική λύση για το καλό δήθεν της ΑΕΚ!!!!! Πάνε να μας ξαναπουλήσουν την ίδια μπαγιάτικη και αποκρουστική συνταγή. Να μας παρουσιάσουν ως διέξοδο ποιον;;; εκείνον που μας οδήγησε στα πιο τραγικά αδιέξοδα! Έτσι επιστρατεύονται και πάλι τα μιντιακά και άλλα τσιράκια καθώς και τα αλήστου μνήμης «–τεχνεία» σε μια νέα εμετική προπαγάνδα, λες και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν διαθέτει μνήμη και κρίση. Λες και ξεχάσαμε τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια και πως «οι λίμνες» τους αποδείχτηκαν, εντέλει, «βούρκος»!

Όμως, τα όρια της υπομονής των χιλιάδων ενωσιτών έχουν εξαντληθεί προ πολλού. Το κατάντημα της ομάδας της προσφυγιάς που μετά από 89 χρόνια ιστορίας κινδυνεύει να βρεθεί στη… Β’ Εθνική (!!!) εξαιτίας όλων όσων την εκμεταλλεύτηκαν και την ξεζούμισαν με τον πιο χυδαίο τρόπο, είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας!

Όλα αυτά τα χρόνια ο λαός της ΑΕΚ έδωσε πολύ χρήμα και ψυχή. Το χρήμα έγινε καπνός και η ψυχή συντρίμμια! Και η Ομάδα, μετά τέτοια σπουδαία προσφορά από τον κόσμο της, βρέθηκε ξανά καταχρεωμένη και διαλυμένη! Κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν και… την έκφραση της μόδας για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να απαλύνουν τις δυσμενείς εντυπώσεις! «Κακοδιαχείριση» τη λένε τη λεγάμενη. Ο λαός όμως, που έπαθε και έμαθε, το λέει κάπως αλλιώς: «Φαγοπότι εις υγείαν των κορόιδων»! 

Λοιπόν τέρμα, έφτασε η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες. Χρόνια οι «Πειρατές του Ονείρου» φωνάζαμε, διαδηλώναμε, κάναμε συλλαλητήρια, ζητούσαμε με κάθε τρόπο και συνεχίζουμε να ζητάμε να παρέμβει η Πολιτεία για να προσωποποιηθούν οι ευθύνες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της καταστροφής της ΑΕΚ και φυσικά να εξαναγκαστούν να πληρώσουν από τις τσέπες τους τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στην Ομάδα. Να παρέμβει το Υπουργείο και τα αρμόδια όργανα του Κράτους, προβαίνοντας σε Διαχειριστικό Έλεγχο στην ΑΕΚ (αξιοποιώντας μαζί και τα αποτελέσματα του προηγουμένου δημοσιευμένου ελέγχου). Ξέρετε πολύ καλά ότι εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου» τα λέμε και τα φωνάζουμε επανειλημμένα από καιρό: στα άρθρα μας, στα ενωσίτικα στέκια, στην Ερασιτεχνική, στις Συνελεύσεις, παντού! Στο τέλος όλοι σας θα καταλάβετε ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Αλλά εκείνο που μετράει, πλέον, δεν είναι ποιοι τα είπαν από πριν και ποιοι μετά. Σημασία τώρα έχει να βαδίσουμε όλοι ενωμένοι στο δρόμο του αγώνα ώστε να υπάρξει ΚΑΘΑΡΣΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην ΑΕΚ!


                         
*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”