Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...


Αντιπροσωπία των “Πειρατών του Ονείρου” (τα  συγκεκριμένα μέλη μας έφεραν και την ιδιότητα των μικρομετόχων της ΑΕΚ)  παρευρέθηκαν σήμερα στα Σπάτα στην… περιβόητη ΓΣ της ΠΑΕ
Φυσικά δεν είχαμε καμία πρόθεση να “χαλάσουμε”  τη φαρσοκωμωδία τους, άλλωστε καλύτερα έτσι, αφού εκτίθενται αφόρητα από μόνοι τους πλέον, καθώς σε κάθε συνεύρεση οι “απoφάσεις” τους είναι… για τα πανηγύρια!
*Εκπρόσωπος των “Πειρατών του Ονείρου” έκανε παρέμβαση λέγοντας: 
«Εμείς δεν σας αναγνωρίζουμε σαν ΔΣ. Κι αν βρεθήκαμε σήμερα εδώ είναι όχι για να κάνουμε διάλογο με εκείνους που διέλυσαν την ΑΕΚ, αλλά για να δηλώσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ την απαίτηση των οπαδών της αγαπημένης μας Ομάδας, έτσι όπως αυτή εκφράστηκε και στα συλλαλητήρια, για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ που δημιούργησαν από το 2004 έως και σήμερα -και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ- και αφού κάνουν αυτό να ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.
Παράλληλα ζητάμε να μάθουμε που πήγαν τα χρήματα του Λαού της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια. Να αποδοθούν ευθύνες για αυτά που έδειξε ο Διαχειριστικός Έλεγχος, επίσης  να γίνει συμπληρωματική έκθεση ελέγχου και για τα 2 “χαμένα” λογιστικά βιβλία που… ως δια μαγείας εμφανίστηκαν από “τα υπόγεια” χθες! Για όλα αυτά απαιτούμε να επέμβουν τα αρμόδια ελεγχτικά όργανα. Να αποδοθούν, εάν και εφόσον υπάρξουν, και ποινικές ευθύνες για την οχταετία και να αποκαταστήσουν τις ζημιές όσοι τις προκάλεσαν.
Όσο αφορά τον υπολογισμό των χρεών, ο «δικός τους» ιδιώτης λογιστής δεν πέίθει κανέναν. Να υπάρξει Ανεξάρτητη Ελεγκτική Αρχή. 

Πληρώστε ΟΛΑ τα χρέη σας και φύγετε. Η ΑΕΚ θα γίνει ξανά μεγάλη ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ»

*Επιπλέον, για το θέμα του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ο βουλευτής Βούρος είπε πως η οικογένεια της ΑΕΚ δέχτηκε πόλεμο εκ των έσω για την υπόθεση Φιλαδέλφεια, τότε ο εκπρόσωπός μας τον “προκάλεσε” NA ΠEI TA ONOMATA των συγκεκριμένων “δούρειων ίππων”. ΑΛΛΑ ο βουλευτής αρνήθηκε κατηγορηματικά  λέγοντας ότι όλοι ξέρουμε ποιοι ήταν αυτοί και γιατί ήθελαν να γίνει το γήπεδο σε άλλη τοποθεσία.

*Τέλος αναρτήθηκε το πανό που βλέπετε στη φωτό.

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»