Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ…



Ο εξευτελισμός της ΑΕΚ δεν έχει όρια! 4 από την Άντερλεχτ, 3 από τον Παοκ, ήττα και από τη Στουρμ Γκρατς. Και ποιος μπορεί να φανταστεί τι μας περιμένει ακόμη!!! Α, ρε ΑΕΚάρα που σε καταντήσανε κάποιοι ψευτοσωτήρες της συμφοράς. Και κανείς δεν μιλάει! Κανείς δεν εξεγείρεται για τον ξεπεσμό της αλλοτινής μεγάλης ομάδας που κάποτε την έτρεμε και τη σεβόταν όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Σήμερα τι;;; Μια κατάσταση στην κυριολεξία μπάχαλο!!! “Ομάδα”, “διοίκηση”, “τεχνική ηγεσία”, “παίχτες” (επιμένουμε στα εισαγωγικά) όλα υπό του μηδενός! Αυτή είναι η οδυνηρή πραγματικότητα, οπότε από κει και πέρα όλα τα άλλα τα ακούμε βερεσέ. Πολύ περισσότερο όμως, κανείς εξ’ όλων εκείνων των, υποτιθέμενων, αφανών και επιμελώς κρυπτόμενων «ηγετών» δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για εδώ που φτάσαμε, για τη βαριά ταπείνωση της ομάδας. Εκτός αν κάποιοι από αυτούς είναι υπερ-απασχολημένοι με τις διαβουλεύσεις με τους «Ιταλο-Ελβετικής-Ρωσικής-Γαλλικής-Σουαχίλι» προέλευσης «επενδύτες» (εδώ γελάνε)!!! «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» λέει η παροιμία. Αλλά ποιος να «απολογηθεί» στο Λαό της ΑΕΚ για τον ξεπεσμό που χρόνια τώρα υπομένουμε;;; Μήπως ο άφαντος… «τέως σωτήρ» που με την… εμπνευσμένη πολιτική του μας έφτασε σ’ αυτό το κατάντημα ή μήπως οι… «διάδοχοι ευεργέται» που άδραξαν τη σκυτάλη ακολουθώντας κι αυτοί το ίδιο μοτίβο της απαξίωσης;;; Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί, πολλές φορές «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»! Η ευθύνη βαραίνει συνολικά το «γκρουπ 2004». Άλλωστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μια oμάδα ήταν όταν μας έταζαν τη «γη της επαγγελίας» μέχρι να ανεβούν στους «θρόνους και στα αξιώματα». Από κει και πέρα είδαμε, μάθαμε και…πάθαμε! Κάποιοι φρόντισαν, με τις επιλογές και τις τραγελαφικές τακτικές τους, να μας επαναφέρουν μπροστά στο γνωστό -από πολύ παλιά- αποκρουστικό θέαμα της «καμένης γης». Όπερ σημαίνει μηδέν ομάδα, μηδέν τίτλοι, μηδέν γήπεδα, μηδέν προοπτική. Αυτό ήταν το «τιτάνιο έργο τους» για την ομάδα, αλλά ήξεραν όμως να καταδιώκουν, με ψεύτικες και άδικες κατηγορίες, εκείνους τους αγωνιστές συνδεσμίτες της ΑΕΚ που μάχονταν για την αλήθεια και τα δίκαια της ομάδας μας.
Πέραν τούτων, όμως, ο κόσμος της ΑΕΚ, που συναντάμε στα ενωσίτικα στέκια, ρωτά και ξαναρωτά :
« Πως δημιουργήθηκαν πάλι τόσα χρέη και ελλείμματα μετά το άρθρο 44;;; Ποιος ή ποιοι φταίνε;;; Τι απέγιναν τόσα εκατομμύρια που εισέρευσαν, όλα τα χρόνια στην ομάδα, από χιλιάδες διαρκείας, από εκατομμύρια εισιτήρια, από σπόνσορες, από τηλεοπτικά, από εμπορικά, από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, κλπ, κλπ;;; Πήγαν άραγε στα χρέη και… μηδενίστηκαν;;; (χαχα). Μήπως πήγαν σε μεταγραφές… μεγάλων παιχταράδων και δεν το πήραμε χαμπάρι;;; (εεεεε;;;) Μπας και χτίσανε… το γήπεδο και δεν το πήραμε είδηση;;; Κι αφού κάποιοι τάχατες “θυσιάστηκαν” για το καλό της ΑΕΚ, όπως μας έλεγαν, και είναι τόσο “καλοί Σαμαρείτες”, γιατί δεν καλύπτουν τα χρέη που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους για να τους… βγάλουμε όλοι το καπέλο;;; Τι έγινε τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια;;; Γιατί κανείς δεν μιλάει για το τι συνέβη και φτάσαμε σήμερα ως εδώ;;;  Θα πληρώσει ποτέ κανείς από την τσέπη του σε αυτή τη χώρα και σε αυτή την ομάδα ή καθένας θα τα κάνει μπάχαλο και θα φεύγει ανενόχλξητος σφυρίζοντας αδιάφορα;;;»!!!
Αυτά ρωτάει ο κόσμος, αλλά απάντηση δεν παίρνει από πουθενά! Λες και κανείς δεν οφείλει τίποτε σε αυτό τον κόσμο. Την ομάδα την κατάντησαν ένα μαύρο χάλι κι αυτό που απομένει τελικά είναι μονάχα η σημερινή σκληρή πραγματικότητα.


ΥΓ1: Αντρέα, παλικάρι της Κρήτης, όλοι οι «Πειρατές του Ονείρου» σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και να είσαι σιδερένιος σαν το Ψηλορείτη!

ΥΓ2: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !

ΥΓ3:  ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ – ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ !!!

ΥΓ4:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !



*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”