Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΕΤΣΙ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ…!«Να συνεχίσουμε έτσι»… δήλωσε (μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα) το καινούριο πρώτο βιολί της ξεκούρδιστης και κακόφωνης ορχήστρας, η οποία ‘’ιδρύθηκε’’  το 2004 και προσπαθεί εδώ και τόσα χρόνια να μας πείσει ότι μπορεί να λειτουργήσει χωρίς παρτιτούρες και με ανύπαρκτους… μαέστρους!

Σύμφωνοι λοιπόν και εμείς όσον αφορά τη συγκεκριμένη αγωνιστική (έτσι τη θέλουμε την Α.Ε.Κ ΠΑΝΤΑ νικήτρια, αντάξια της ιστορίας της, μακριά από κακόβουλες υπόνοιες). Αλλά όσον αφορά τα δικά σας πεπραγμένα ΚΑΙ αυτής της χρονιάς θα σας λέγαμε ότι… ευχής έργο για την Α.Ε.Κ. θα ήταν να ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! Εκτός βέβαια, αν θεωρείτε ότι εκπροσωπείτε επάξια το σύλλογο του μεγέθους που διοικείτε, οπότε για άλλη μια φορά είμαστε υποχρεωμένοι να θυμίσουμε στο λαό της Α.Ε.Κ. λίγα μόνο απ’ τα φετινά θαυμαστά σας έργα!!!

Προφανώς για εσάς το ‘’να συνεχίσουμε έτσι’’ σημαίνει να παραμένουμε  τριτοτέταρτοι και καταϊδρωμένοι, απλοί “κομπάρσοι” που παρακολουθούν τους ‘’πρωταγωνιστές’’ και τους ‘’σκηνοθέτες’’ να διαμορφώνουν την παράσταση όπως αυτοί θέλουν! Ε!!... και καμιά φορά να τους δίνουμε και χέρι βοηθείας όταν έχουνε ανάγκη καμιά ψήφο!

Ή  να παρακολουθούμε σε όλο τον πρώτο γύρο την ομάδα να γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις των “μαυροφορεμένων” και να χάνει 10 τουλάχιστον βαθμούς εξ αιτίας της ανυπαρξίας σας (αλήθεια μπήκατε στον κόπο να υπολογίσετε σε ποια θέση θα ήταν σήμερα η Α.Ε.Κ); Αλλά τι συζητάμε τώρα; Προέχει ο σχεδιασμός του καλοκαιριού -“ψώνια απ’ το πανέρι”-  γρήγορα και οικονομικά, με προϋπολογισμούς μικρομεσαίου σωματείου που μόνη του φιλοδοξία είναι η συμμετοχή.

Και του χρόνου μια απ’ τα ίδια! Οι άλλοι… με τανκς και μείς… με σφεντόνες και με τα χρέη στην πλάτη και χωρίς γήπεδο και χωρίς τίτλους και χωρίς όραμα και ελπίδα όσο βρίσκεστε στο τιμόνι! Και άμα αρχίσει ο κόσμος και φωνάζει και τραβάμε ζόρι… εντάξει!!! Θ’ αλλάξουμε τον πρόεδρο θα πούμε και δυο μπαρούφες, θα τη βολέψουμε. Έτσι κι αλλιώς ο προεδρικός θώκος της Α.Ε.Κ μάλλον φαίνεται να έχει  για τους σωτήρες της Γράμμου την ίδια αξία με καρέκλα καφενέ!! (και να ‘βλεπες από εκεί ψηλά θείε Λουκά ποιοι έχουν καθίσει κατά καιρούς στη θέση σου τα τελευταία χρόνια)!!!

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν και για άλλα πολλά ακόμα που μας ταλανίζουν όσο καιρό είστε στα πράγματα  οι «Πειρατές του Ονείρου» έχουμε πρόταση. Για εμάς τα πράγματα είναι απλά: Έτσι, μη συνεχίσετε καθόλου…! Αφήστε την Α.Ε.Κ. ήσυχη. Τακτοποιήστε τα χρέη και τις ζημιές που τόσα χρόνια δημιουργείτε και φύγετε δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα να αναπνεύσει και να πραγματοποιηθεί έτσι στο άμεσο μέλλον η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό στην οποία ΤΩΡΑ όλοι ελπίζουμε πιο πολύ από ΠΟΤΕ!!ΥΓ1: Πολύ ωραία η εκδήλωση των παιδιών από το Πατήσια club. Με Τίγρη και Γενεράκη, τους δύο πρωταθλητές προέδρους, θυμηθήκαμε τις παλιές χρυσές εποχές, τότε που η ΑΕΚΑΡΑ τιμούσε το όνομα και την ιστορία της. Με Δημητριάδη, Τσιάρτα και Γεωργέα, αναπολήσαμε πύρινες στιγμές θριάμβων στο αξέχαστο “Ν. Γκούμας”!  Όμως είχαμε την ευκαιρία όχι μόνο να ταξιδέψουμε στο λαμπρό παρελθόν, αλλά παράλληλα να δηλώσουμε τη θέληση και την απαίτησή μας για μια επόμενη ελπιδοφόρα μέρα στην αγαπημένη μας Α.Ε.Κ. με Τίγρη και Γενεράκη, με νέους Τσιάρτες και Δημητριάδηδες, με κούπες, διακρίσεις και μεγάλους θριάμβους και βέβαια με γήπεδο στα άγια χώματα!

ΥΓ2: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ το μεγαλύτερο και σημαντικότερο στόχο μας: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! 

ΥΓ3: ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Η μάχη συνεχίζεται Αδέρφια, κάντε κουράγιο και μείνετε πιστοί στον αγώνα. Η ΑΕΚ στο τέλος θα είναι η νικήτρια!
*Για την υπογραφή:
  “ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

«ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ…»


Αδέρφια ενωσίτες, η πρόσφατη… «αλλαγή-βάρδιας» στις... καρέκλες της Γράμμου δεν προοιωνίζει τίποτε θετικό, όσο κι αν η γνωστή μηχανή της προπαγάνδας επιχειρεί να την εμφανίσει τάχα σαν… κοσμογονία!!! Πολύ φοβόμαστε ότι αυτό που περιμένει την ΑΕΚ θα είναι η επιδείνωση της… «λιτότητας» η οποία παρεμπιπτόντως αποτελεί το νέο… ευφυολόγημα των σωτήρων μας! Επί της ουσίας, πρόκειται για «μία από τα ίδια» ή όπως λέει κι ο λαός… «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»! Οπότε ούτε να κοροϊδευόμαστε αναμεταξύ μας θέλουμε, ούτε και να κοροϊδεύουμε άλλους, όπως αρέσκονται να κάνουν κάποιοι πονηροί οι οποίοι σκοπίμως καλλιεργούν νέες αυταπάτες. Από την πλευρά μας, σαν Πειρατές του Ονείρου, πάντα λέγαμε, και θα εξακολουθήσουμε να λέμε, την άποψή μας ντόμπρα και «στα ίσα», δίχως υπεκφυγές, με γνώμονα πάντοτε την ανιδιοτελή αγάπη μας για την ΑΕΚ.

Λοιπόν : ΑΛΛΑΓΗ, με την πραγματική έννοια του όρου, σημαίνει να λάβει οριστικό τέλος το αποτυχημένο «καθεστώς 2004» και να μπει η ΑΕΚ σε μια νέα εποχή. Αυτό όχι μόνο δεν συμβαίνει, αλλά, απεναντίας, διαιωνίζεται η παλιά κατάσταση με νέες μεταμφιέσεις. Βάση τούτου, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ούτε μας αφορά το αν εχθές τους αντιπροσώπευε ο τάδε και σήμερα ο δείνα. Εξάλλου εδώ και χρόνια έχει αποδειχτεί ότι με την ίδια πολιτική και νοοτροπία πορεύονται, παρά τις εσωτερικές τους ανακατατάξεις, οπότε λίγο «μας κόφτει» το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα εφαρμόσει την γνωστή χρεωκοπημένη συνταγή λιτότητας «made in 2004»…

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται άλλους υπαλλήλους, τοποτηρητές, κλπ, κλπ. Από τέτοιους χορτάσαμε! Τα είδαμε και τα «golden boys» και την προκοπή τους κι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας προ καιρού. Ας μην γελιόμαστε. Το μείζον πρόβλημα της ομάδας είναι «ιδιοκτησιακό» και όχι «διαχειριστικό». Δηλαδή : με ποια ιδιοκτησιακή αρχή πορεύεσαι, με τι δυνατότητες και με τι στρατηγική. Ποιος ηγείται και με τι φόντα απέναντι στον ανταγωνισμό. Εκεί είναι το κομβικό ζήτημα για την ΑΕΚ και όχι ποιος… θα ζεσταίνει κάθε τόσο τον προεδρικό θώκο. Αν ορισμένοι επιμένουν ότι οι σημερινοί ηγήτορες, «μπροστινοί», «πισινοί» και «ενδιάμεσοι», είναι επαρκείς για τις αναγκαιότητες της ΑΕΚ τότε δύο πράγματα συμβαίνουν : ή εξυπηρετούν συμφέροντα  ή ζουν σε άλλο πλανήτη! Και για να μην «το παιδεύουμε» και πολύ! Η Ομάδα χρειάζεται σοβαρές και ουσιαστικές προϋποθέσεις για να επανακατακτήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν το ζητούμενο για την ΑΕΚ δεν είναι ο Πρωταθλητισμός, αλλά απλά να ψευτοσυντηρείται με μίζερα πλάνα λιτότητας τότε… «πάμε πάσο»! Αλλά η ΑΕΚ δεν είναι συνοικιακή ομαδούλα για να φυτοζωεί. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως γεννήθηκε για να κυριαρχεί, για να κατακτά την κορυφή. Και για να συμβεί αυτό απαιτούνται γενναίες επενδύσεις σε πολλούς τομείς. Για να κοντράρουμε και να υπερνικήσουμε το ερυθροπράσινο μπλοκ εξουσίας χρειαζόμαστε πάρα πολλά: Κατ’ αρχάς ποδοσφαιριστές κλάσης, που για να αποκτηθούν χρειάζονται χρήματα και όχι σαπουνόφουσκες. Επίσης η ΑΕΚ έχει ανάγκη από γήπεδο-έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου και για αυτό το στόχο απαιτούνται χρήματα και όχι παραμυθάκια. Ταυτόχρονα είναι αναγκαία η βαθιά ρήξη με το ένοχο παρασκήνιο που διαφεντεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ναρκοθετεί την ομάδα μας. Ποιοι θα τα κάνουν όλα αυτά; Οι ψευτοευεργέτες του 2004 που μας έφεραν στα σημερινά αδιέξοδα;;; Ή μήπως ο νεότευκτος κ. Αδαμίδης;;; Διαθέτει άραγε την οικονομική δύναμη;;; Ή έχει το σθένος, τις δυνάμεις και το κύρος ώστε να σταθεί απέναντι στους Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλο;;;


Συνεπώς, η οπτική γωνία από την οποία κρίνουμε τον καθένα έχει να κάνει με το κατά πόσο πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις για όλα τα παραπάνω. Η απάντηση στο ερώτημα «αν μπορούν ή όχι» είναι… απλούστατη. Και, δυστυχώς, όπως πάνε τα πράγματα,  πάλι θα φανεί ότι έχουμε δίκιο στις κρίσεις μας…            


ΥΓ1: Δεν ακούσαμε κανέναν από τους «καινούργιους» ή τους «παλιούς» να πουν κάτι περί «διαχειριστικού ελέγχου». Φαίνεται όλα πήγαν καλά τα προηγούμενα χρόνια, οπότε μάλλον το θέμα κρίνεται… ανάξιο λόγου!!!

ΥΓ2: Για να γνωρίζει ο κόσμος που μας ψήφισε στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. ποια είναι η στάση μας, ως «Πειρατές του Ονείρου», γνωστοποιούμε ότι καταψηφίσαμε την λεγόμενη παραχώρηση των (υποθηκευμένων;) μετοχών του Κανελλόπουλου. Η αποδοχή αυτής της αστείας «δωρεάς», από την πλειοψηφία της διοίκησης, αποτελεί, κατά τη γνώμη μας, μία εντελώς λανθασμένη απόφαση που θα επιφέρει πολύ δυσμενείς επιπτώσεις σε πολλούς τομείς  στην ΑΕΚ. Θα επανέλθουμε αναλυτικότερα επ’ αυτού…

ΥΓ3: Ενισχύσαμε στο μέτρο των δυνάμεών μας το Βόλεϊ και προτρέπουμε και κάθε ΑΕΚτζή να κάνει το ίδιο. Αλλά το πρόβλημα των τμημάτων δεν λύνεται σε βάθος χρόνου με εράνους, αλλά μόνο με τη διεκδίκηση ΟΛΩΝ των χρημάτων που οφείλονται στο Σωματείο από την ΠΑΕ. Επαναλαμβάνουμε με τη ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!

ΥΓ4: Χαιρετισμούς σε όλα τα αδέρφια μας ανά την Ελλάδα που επικοινωνούν μαζί μας για να μας εκφράσουν την αλληλεγγύη  και την συμφωνία τους με τις θέσεις του club μας. Ιδιαίτερους χαιρετισμούς και στα παιδιά από Μόναχο, Ρώμη και Στοκχόλμη.

ΥΓ5: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες  η προσπάθεια των Πειρατών του Ονείρου Γαλατσίου και Ελευσίνας για την ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ» που αφορά τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ η πρωτοβουλία στέφθηκε από επιτυχία. Νεότερα επί του θέματος την άλλη εβδομάδα…

ΥΓ6: ΑΠΟΧΗ από το γήπεδο - ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι να κάνει ξαστεριά στην πολύπαθη ΑΕΚ.*Για την υπογραφή:
 Η Γενική Συνέλευση
 των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

47 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗΣ!«…Σ' αυτήν εδώ λοιπόν τη μικρή κοσμογωνιά
φτιάξαμε όνειρο μικρό φονιά,
που μπορεί και να σκοτώσει πρώτα εμάς
ούτε να φοβάσαι μα ούτε και να γελάς.

Πολλοί άλλοι ανάγκη δεν έχουν,
αν βγει στην πιάτσα η μόδα πίσω της τρέχουν,
να της ψωνίσουν νυφικό να της τάξουνε γάμο
και ν' αφήσουν την ψυχή τους στα πόδια της χάμω.

Όμως εμάς η φωτιά κι η προσφυγιά μας
είναι γκόμενες πιστές στην αγκαλιά μας,
που ποτέ τους δεν θα φύγουν μέσα απ' την ψυχή μας
κι αν θα χαθούμε νωρίς θα' ρθουν μαζί μας.

Φτάνει που ζήσαμε παρέα χωρίς ζωή κανείς να κλέψει
κι ούτε απλώσαμε χέρι σε ό,τι είχαμε ζηλέψει,
φτιάξαμε μόνοι στη λάσπη το όνειρό μας
το ίδιο μισούμε μετά το λυτρωμό μας.

Το ίδιο ψέμα φτύνουμε απ' το στόμα
κι αν φοβάστε δεν είναι αργά ακόμα,
ο ήλιος θα σας φέρει τα πιο κακά μαντάτα
σε τούτη τη γωνιά θα' μαστε πρόσφυγες για πάντα.

Κι άντε να δω κουράγιο που θα βρείτε
στους αφέντες σαν ξανά υποκλιθείτε,
για να κρεμάσουν το όνειρό μας,
όμως δεν φτάνουν τα σκοινιά -μέχρι εδώ στου κόσμου τη γωνιά.»


(Απόσπασμα στίχων των “ACTIVE MEMBER”)ΥΓ1: ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

ΥΓ2: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ μέχρι να κάνει ξαστεριά στην πολύπαθη ΑΕΚ…

ΥΓ3: Χαιρετισμούς σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και συνεχίζουν να παραμένουν πιστοί στις ιδέες και στις θέσεις τους…

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


*Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…
    

   

Προχθές… δεν τα βρίσκαμε, χθες… τα συμφωνήσαμε, αύριο… θα τα ξαναχαλάσουμε! Επαναλαμβανόμενα φτηνά κολπάκια και φαιδρά «πάρε- δώσε». Όχι για το πως θα κάνουμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια, αλλά για το πως θα κρατηθούμε στη ζωή με… «τεχνητό αναπνευστήρα», με μίζερα πλάνα λιτότητας και συντήρησης! Αυτή είναι η σημερινή ζοφερή εικόνα του περιβόητου… “this is... aek”. Ένα ατέλειωτο χάλι, μια άνευ προηγουμένου φαρσοκωμωδία με τραγικά-καταστροφικά αποτελέσματα για την αλλοτινή μεγάλη ομάδα μας που την κατάντησαν ένα  φάντασμα του παλιού εαυτού της. Εκεί μας έφτασαν οι… μεγάλοι ευεργέτες! Κάθε κιτρινόμαυρη καρδιά πονά και υποφέρει αντικρίζοντας την κατάντια και τον ξεπεσμό της ΑΕΚ. Τα «ψυχικά ηλεκτροσόκ» που υποβάλλεται ο κόσμος είναι άνευ προηγουμένου. Ζούμε σε μαύρες εποχές, σε καιρούς χαλεπούς και πέτρινους. Και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει –αν σταματήσει- το κακό.

Ο κίνδυνος αδέρφια είναι να… αδιαφορήσουμε. Να συνηθίσουμε τη μιζέρια και τον ξεπεσμό, να γίνουμε απαθείς μπροστά στην ταπείνωση και την κατρακύλα της ΑΕΚ! Διότι, τελικά, ένας από τους στόχους κάποιων απίθανων που διαχειρίζονται την ΑΕΚ, χρόνια και χρόνια, ήταν και είναι να ευνουχίσουν το λαό μας, να σπείρουν την απογοήτευση, την παραίτηση και την ιδιώτευση, ούτως ώστε να κάνουν ανενόχλητοι τα κουμάντα διαιωνίζοντας την κυριαρχία τους.

Αλλεπάλληλες φορές είχαμε επισημάνει την τραγική πορεία ευτελισμού και υποβάθμισης της ΑΕΚ, την μετατροπή της σε κομπάρσο της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής. Το «έπος του 2004», του τέως και των διαδόχων του, οδήγησε τελικά την ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Όλα τούτα τα χρόνια, όταν διάφοροι άλλοι σιωπούσαν, εμείς αγωνιζόμασταν, φωνάζαμε, προειδοποιούσαμε, καταγγέλλαμε τα κακώς κείμενα, την καταστροφική πολιτική του χάους και της απαξίωσης, πληρώνοντας το θάρρος και την τόλμη της γνώμης μας με άδικες διώξεις και αποκλεισμούς. Ο κόσμος όμως πλέον είδε την αλήθεια και αναγνωρίζει τους συνεπείς αγώνες και την μάχιμη στάση των «Πειρατών του Ονείρου». Αλλά το ζήτημα δεν είμαστε εμείς οι «Πειρατές» και το αν δικαιώθηκαν (με τραγικό τρόπο) οι θέσεις μας. Εκείνο που καίει και τσουρουφλίζει είναι τι θα γίνει με το μέλλον της ίδιας της ομάδας. Και μέλλον δεν υπάρχει όσο την ΑΕΚ την διαφεντεύει η νοοτροπία, η πολιτική και η καθοδήγηση της παρέας του 2004.

Δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο αν δεν υπάρξει ΣΥΝΟΛΙΚΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ εντός ΑΕΚ. Ξαναλέμε, αδέρφια, ότι για να ορθοποδήσει η ΑΕΚ χρειάζονται 4 κύρια, βασικά, πράγματα : Πρώτον,  χρήματα που να επενδυθούν σε παίχτες εγνωσμένης αξίας. Δεύτερον, Γήπεδο-Έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Τρίτον, μάχιμη ηγεσία που να θέλει και να μπορεί να κοντράρει το ερυθροπράσινο κατεστημένο. Τέταρτον, ενότητα μεταξύ του λαού, του συνδεσμιακού κινήματος και της διοίκησης της ΑΕΚ. Και τα 4 αυτά καθοριστικά στοιχεία, που προαναφέραμε, ούτε υπάρχουν ούτε μπορούν να τα εξασφαλίσουν οι σημερινοί κυβερνώντες την ΑΕΚ. Ούτε «τα έχουν», ούτε θέλουν, ούτε μπορούν! Ας μας αδειάσουν τη γωνιά ! Τους βαρέθηκε πια ο λαός και ολόκληρη η ΑΕΚ!
    

ΥΓ1: Η ΠΑΕ είναι αυτή που χρωστάει στην Ερασιτεχνική τεράστια ποσά! Οι κύριοι του 2004 είναι αυτοί που πολέμησαν με λύσσα την υπόθεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτοί είναι που στέρησαν με το “έτσι θέλω” τα δικαιώματα της Μάνας ΑΕΚ μην αποδίδοντας το 10%, αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα από τη χρήση του Σήματος. Διότι στόχευαν να εξαναγκάσουν την τότε διοίκηση, που δεν έκανε πίσω στο θέμα του γηπέδου, να γονατίσει οικονομικά. Οι κύριοι της ΠΑΕ να δώσουν, εδώ και τώρα, τα λεφτά που χρωστάνε στην Ερασιτεχνική. Σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες  του Σωματείου, τα οφειλόμενα από την ΠΑΕ είναι πολύ πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ!!! Να πληρώσουν, λοιπόν, οι 2004ίτες το χρέος τους. Είναι τόσα τα χρήματα που μπορούν να δικαιωθούν όλοι όσοι βοήθησαν. Και όσοι συνέβαλαν κάποιους καιρούς, βάζοντας από την τσέπη τους, θα λάβουν πίσω κάποιο μέρος (π.χ. ο Α. Ανατολιωτάκης δήλωσε ότι δεν κρατήσει όλο το ποσό που έβαλε, αλλά, από όσα του οφείλονται από την ΠΑΕ, θα δωρίσει τις 350.000 ευρώ για να αγοραστούν ιδιόκτητα γραφεία), μα -το σπουδαιότερο- η Μάνα ΑΕΚ θα εισπράξει, έτσι, το μέγιστο μέρος από τα 2+ εκατομμύρια της συνολικής οφειλής της ΠΑΕ, για να ορθοποδήσουν τα τμήματα. Αλλά για να γίνουν αυτά θα πρέπει το Σωματείο να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΑ τα οφειλόμενα. Χωρίς συμβιβασμούς. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος.

ΥΓ2: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

ΥΓ3: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.*Για την υπογραφή :
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
               των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”