Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΤΕ… ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!


*Η ίδια η πραγματικότητα θέτει τα πιο μελανά χρώματα για την κατάσταση στην ομάδα και όχι εμείς από μόνοι μας. Η ομάδα θυμίζει ένα φάντασμα του αλλοτινού ένδοξου παρελθόντος της σε όλα τα επίπεδα : αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά, διοικητικά. Εμείς, σαν Πειρατές του Ονείρου, πιστεύουμε ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», καθώς λέει και η παροιμία, συνεπώς η κύρια ευθύνη για την κατάσταση αποδίδεται, εκ των πραγμάτων, στη διοίκηση-ιδιοκτησία της. Δεν είναι δυνατόν να προοδεύσει η ΑΕΚ και να κατακτήσει πρωτάθλημα, που αποτελεί και το ζητούμενο, με μπάτζετ επαρχιακής ομαδούλας. Είναι εξοργιστικό τόσα χρόνια ο κόσμος της ΑΕΚ να έχει προσφέρει ψυχή, καρδιά και τεράστια χρηματικά ποσά και η ομάδα να είναι πνιγμένη στα χρέη, στα δάνεια, στις υποθήκες και να μην μπορεί να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή της προκοπής, βυθιζόμενη ολοένα και πιο πολύ στο τέλμα του μαρασμού και της απαξίωσης.

*Εμείς θεωρούμε και το λέμε ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές, ότι για να βρει η ΑΕΚ το δρόμο που της έχει τάξει η ιστορία και το μέγεθός της, δηλαδή το δρόμο προς την κορυφή, θα πρέπει να λάβει οριστικό τέλος η παρούσα κατάσταση πραγμάτων. Να τελειώνει, δηλαδή, μια κι έξω και σε όλες τις εκδοχές του, πρώην και νυν, το καταστροφικό 2004. Αφού βέβαια πληρώσουν τα χρέη και αποκαταστήσουν τις ζημιές που δημιούργησαν στη διάρκεια της θητείας τους. Επιπρόσθετα ο  λαός της ΑΕΚ απαιτεί γνήσιο Διαχειριστικό Έλεγχο από την Πολιτεία. Να βγει στο φως τι συνέβη όλα τούτα τα χρόνια και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες εκεί όπου αναλογούν. Μόνο έτσι πιστεύουμε (όσο δύσκολος και αν ακούγεται αυτός ο δρόμος) ότι θα βγει η ΑΕΚ από τα χρόνια αδιέξοδα και θα γίνει ελκυστική για έναν νέο ιδιοκτήτη με οικονομική ισχύ και τσαγανό που θα επενδύσει για την ομάδα και τις ανάγκες της και όχι για να «σφουγγαρίσει» παλιές αμαρτίες άλλων. 

*Τέλος, όσον αφορά την προπονητολογία, εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου» δεν μπαίνουμε στο ψεύτικο και αποπροσανατολιστικό δίλλημα να αναδείξουμε σαν πρωτεύοντα, τα δευτερεύοντα ή τριτεύοντα! Ο Χιμένεθ αλλά και οι ποδοσφαιριστές (στην πλειοψηφία τους μετρίου και κάτω επιπέδου) που διαθέτει σήμερα η ΑΕΚ, αποτελούν τους «τελευταίους τροχούς της αμάξης». Εμείς επιμένουμε να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…
      
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι “ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σύλλογο γονέων “ΦΛΟΓΑ” ξεκινάμε και πάλι το δικό μας μαραθώνιο Αλληλεγγύης για τα παιδάκια που νοσούν από καρκίνο. Μια κίνηση που κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία χάρη στην αγνή και αυθόρμητη προσφορά μελών και φίλων του «πειρατικού του ονείρου». Σας καλούμε και εφέτος, αδέρφια, να συμβάλετε στην προσπάθεια που κάνουμε για αυτό τον αγνό σκοπό. Τις γιορτινές ημέρες που έρχονται ας μην ξεχνάμε ότι λίγο παραδίπλα μας κάποιες αθώες ψυχές δίνουν τη μάχη για το πιο ακριβό αγαθό. Η δική μας μικρή συνεισφορά μπορεί να είναι μία πολύτιμη ακτίνα ελπίδας για ένα παιδί που περνά δύσκολες στιγμές... Εξάλλου χωρίς την Αλληλεγγύη δεν θα υπήρχε ούτε ανθρωπιά ούτε κοινωνικοί δεσμοί. Τα παιδιά όλου του κόσμου είναι δικά μας, η καρδιά τους είναι κομμάτι της δικής μας καρδιάς και το χαμόγελο ή το δάκρυ τους είναι και δικό μας... Όποιος νομίζει ότι μπορεί να συνεισφέρει για να στηρίξει το έργο της ΦΛΟΓΑΣ μπορεί να καταθέσει στους παρακάτω λογαριασμούς. Εθνική Τράπεζα 192/480000/10, Αγροτική Τράπεζα 017/01/01220138, και ALPHA BANK 112/00/2002/011686. 
        

ΥΓ1: Ο αγώνας για τη Λευτεριά της ΑΕΚάρας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΥΓ2: ΑΠΟΧΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΥΓ3: To Σήμα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και μόνον και αυτό αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή! Το 10% υπέρ της Μάνας ΑΕΚ πρέπει να αποδοθεί ολόκληρο και χωρίς καμία περικοπή τόσο για τις παρελθούσες χρήσεις όσο και για την τωρινή και τις επόμενες! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια με ιδιοκτήτρια τη Μάνα ΑΕΚ και μόνον! Η ψυχή της ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι το Ιστορικό μας Σωματείο και όχι οι ανώνυμες εταιρίες μετόχων!

ΥΓ4: Καλή Ανάσταση!

ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!! 


*Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”