Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !!!


Να που αποδείχθηκε ότι όλα όσα καταγγέλλαμε οι “Πειρατές του Ονείρου” τούτα τα μαύρα χρόνια - που η ΑΕΚ στέναζε κάτω από το καθεστώς κατοχής του 2004 - ήταν πέρα για πέρα αληθινά. Να που ήρθε ο καιρός που φάνηκαν πολλά και αποκαλύφθηκαν πολλοί σε κοινή θέα!!! «Χρόνος αληθείας πατήρ»! Μόνοι τους έφτασαν να παραδεχτούν την πλήρη, την παταγώδη αποτυχία τους. Από μόνοι τους, πλέον, αναγκάζονται να βγάλουν κάποια από «τα άπλυτα» στη φόρα. Έφριξε ο κόσμος της ΑΕΚ με όσα ελέχθησαν! Ο κύριος υπαίτιος της κατρακύλας και του ξεπεσμού μας κληρονόμησε το σταυρό του μαρτυρίου και λούφαξε. Οι διάδοχοι μας άφησαν αμανάτι και την ταφόπλακα. Μέσα σε μια γενική αίσθηση αηδίας το παραμύθι “made in 2004” κατέρρευσε αφήνοντας, μέσα στα συντρίμμια και τα αποκαΐδια, μια ΑΕΚ βαριά λαβωμένη και ετοιμοθάνατη. Να ποια ήταν τελικά η… ευεργεσία! Μια ομάδα, που παρά τη στήριξη από τον κόσμο, που πρόσφερε εκατομμύρια, οδηγήθηκε στο γκρεμό και το χάος, πνιγμένη στα χρέη και τα ελλείμματα, πλήρως αποσαθρωμένη οικονομικά και ταπεινωμένη αγωνιστικά.   

Από την πλευρά μας, οι “Πειρατές του Ονείρου”, τα λέγαμε και τα φωνάζαμε  αυτά τα πέτρινα χρόνια. Ντόμπρα και στα ίσα! Γι αυτό άλλωστε και μας κυνήγησαν αυτοί που κατείχαν τότε τα σκήπτρα και τη δύναμη της εξουσίας. Ο κόσμος όμως, πλέον, γνωρίζει την αλήθεια. Μας στοχοποίησαν - κατασκευάζοντας ψεύτικες και άδικες  κατηγορίες – γιατί ενοχλήθηκαν από το θάρρος και την τόλμη της συλλογικής φωνής μας, επειδή δεν προσκυνήσαμε καμιά δυναστεία, επειδή υπερασπιστήκαμε σθεναρά την αγαπημένη μας Α.Ε.Κ αντιπαλεύοντας τα συμφέροντα και την καταστροφική πολιτική του τέως ψευτοσωτήρα-εξυγιαντή και της παρέας του. Φαντάστηκαν ότι με τις στημένες διώξεις θα μας φίμωναν. Όμως δεν υπολόγισαν ότι για εμάς η Α.Ε.Κ ήταν και είναι ιερό ιδανικό και αξία ζωής που ανιδιοτελώς οφείλουμε να διαφυλάττουμε όποιο κι αν είναι το κόστος του αγώνα μας!

 Ήταν να μην ανοίξουν οι… ασκοί του Αιόλου! Τώρα πια ο πολύπαθος Λαός της Α.Ε.Κ ΑΠΑΙΤΕΙ να βγουν ΟΛΑ στο ΦΩΣ! Χωρίς καμία συγκάλυψη! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!! Διότι στη συνέντευξη Θανόπουλου ειπώθηκαν μονάχα ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, που βγήκαν στην επιφάνεια εξαιτίας των εσωτερικών τους ανταγωνισμών και της αναμεταξύ τους κόντρας. Αλλά ο κόσμος (που παρακολουθεί άναυδος τα όσα επισήμως πλέον λέγονται για πρόσωπα και καταστάσεις) ζητά ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και μάλιστα ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε αναμένοντας ΚΑΙ το πόρισμα του περιβόητου «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» που υποσχέθηκε ότι θα διενεργήσει η πλευρά του λεγόμενου υποψηφίου εξ’ Αμερικής. Ίδωμεν…       



ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ Α.Ε.Κ…

 Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., στις 29-10-2009, υπερψηφίστηκε το παρακάτω κείμενο αλληλεγγύης στα αδέρφια μας που διώκονται με βάση την αναληθή και κατασκευασμένη μήνυση του «τέως» αναφορικά με τη στημένη υπόθεση του αεροδρομίου. Παραθέτουμε την Απόφαση της Μάνας Α.Ε.Κ. :

Απόφαση Δ.Σ. Α.Ε.Κ.

« Το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ., ενόψει των δικαστηρίων σε βάρος των μελών του Σωματείου της Α.Ε.Κ. Α. Τσιόγκα, Κ. Κάππα, Λ. Ρέστη, Γ. Ρέστη, Ι. Κοσμίδη, ζητά : Tην αθώωση του συναδέλφου μας-μέλους του Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. κ. Αθ. Τσιόγκα, καθώς και την απαλλαγή από κάθε κατηγορία και των υπολοίπων 4 μελών του Σωματείου μας. Θεωρούμε ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι αθώοι. Η μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον τους είναι αναληθής και κατασκευασμένη προκειμένου να καμφθεί το οπαδικό φρόνημα και οι απόψεις όχι μόνο των συγκεκριμένων φιλάθλων μας αλλά και όσων θα ήθελαν να αντιταχθούν στις επιλογές και την πολιτική του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ».


ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ…

Όπως αρμόζει σε αξιοπρεπείς ανθρώπους και ενωσίτες, θα πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό όλων των συνδεσμιτών της Α.Ε.Κ που δικάζονται, τώρα και στη συνέχεια, με βάση τις αναληθείς και κατασκευασμένες μηνύσεις του τέως. Θα είμαστε δίπλα στα αδέρφια μας με τέτοια ποιότητα και στάση που θα επιβεβαιώνει πως δεν είμαστε όπως θέλουν κάποιοι να μας παρουσιάσουν, αλλά καθαροί και γνήσιοι μαχητές της ΑΕΚΑΡΑΣ μας. Τα αδέρφια μας, που τόσα υπέφεραν αδίκως, είναι αθώοι και θα πρέπει να δικαιωθούν. Η Αλληλεγγύη όλων μας είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη. Είναι ζήτημα ηθικής τάξης για ολόκληρη την Α.Ε.Κ!!!


Το Δίκιο και η Αλήθεια οδηγός μας - οι Αγώνες μας τιμή μας και καμάρι μας!



                                                                        *Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ