Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !



Νέα Φιλαδέλφεια δεν σε ξεχνάμε! Νέα Φιλαδέλφεια δεν σε  παραδίδουμε! Νέα Φιλαδέλφεια δεν σε  εγκαταλείπουμε! Νέα Φιλαδέλφεια δεν σε  ανταλλάσσουμε! Νέα Φιλαδέλφεια δεν  σε απαξιώνουμε! Νέα Φιλαδέλφεια δεν σε συκοφαντούμε! Νέα Φιλαδέλφεια δεν σε αποχωριζόμαστε! Νέα Φιλαδέλφεια δεν κάνουμε μακριά σου γιατί μεγαλώσαμε, ζήσαμε και δεθήκαμε παντοτινά μαζί σου....

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ....

To Γήπεδο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως ,το Σπίτι μας το Πατρικό που ποτίστηκε με τα δάκρυα των φτωχών πληγωμένων προσφύγων, που χτίστηκε λιθαράκι-λιθαράκι με ανείπωτες θυσίες και βάσανα από τους πρώτους γνήσιους ΑΕΚτζήδες, το Σπίτι μας που μας φιλοξένησε πιστά  τόσες  δεκαετίες, που δοξάστηκε από τα παλικάρια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, που μας πρόσφερε αναρίθμητες αλησμόνητες στιγμές, που έκανε τόσους διαφορετικούς ανθρώπους να συμβιώνουν ενωμένοι κάτω από την κοινή τους στέγη και να μην νιώθουν πλέον ξεριζωμένοι,  αυτό “το Σπίτι” με τους τόσους συμβολισμούς δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ!!!  
       
ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ....

Κανένας Λαός δεν επιβίωσε σβήνοντας το τεφτέρι της συλλογικής μνήμης ή ρίχνοντας στη στάχτη τις αναμνήσεις και τα  
Ιστορικά του βιώματα. Ποτέ και κανείς δεν άντεξε στο πέρασμα του φθοροποιού χρόνου χωρίς να κρατήσει στο πιο ζεστό κομμάτι της καρδιάς όλα όσα σηματοδότησαν την ύπαρξή του! Ο στυγνός επιχειρηματισμός, το αποκρουστικό κυνήγι του κέρδους, οι καιροσκοπικές τεχνοκρατικές λογικές ήταν, είναι και θα είναι έννοιες ξένες προς τις αρχές και τα ιδανικά τα οποία μονάχα το αγνό συναίσθημα και η ιδεολογία κρατούν ζωντανά......     

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.....

Θα γυρίσουμε! Ξανά εκεί! Στην δική μας Ιθάκη! Στην Μάνα ΑΕΚ! Στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Στη γη των προγόνων μας! Στο Σπίτι των πατεράδων και των παππούδων μας! Στα ματωμένα χώματα! Στα παλιά λημέρια! Στις παλιές γειτονιές!  Στις παλιές αναμνήσεις!  Στα περασμένα μα ποτέ ξεχασμένα!  Εκεί που τα όνειρά μας έγιναν ερείπια, εκεί θα επιστρέψουμε για να θεμελιώσουμε και πάλι το όνειρο!     

ΓΕΡΑ.....

ΑΕΚτζήδες γερά! Ψηλά τη σημαία! Στη δική μας ατσάλινη δυναμική στηρίζονται οι προσδοκίες της Α.Ε.Κ! Στα δικά μας χέρια μπορούν και πρέπει να γιάνουν οι χρόνιες πληγές του δικέφαλου αετού! ΑΕΚτζή, μην λυγίζεις και μην υποχωρείς από το δίκαιο του έντιμου αγώνα για επιστροφή στη Γη μας! ΛΑΕ της Α.Ε.Κ., εσύ μονάχα μπορείς να κρατήσεις ζωντανές τις διαχρονικές αξίες. Κλείσε τις όποιες «κερκόπορτες» και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ θαρραλέα ώστε να γίνει επιτέλους πραγματικότητα ο πιο μεγάλος μας στόχος!!!       

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.....
ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ


ΥΓ: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Φιλαδέλφεια!



 *Για την υπογραφή :
« ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ »