Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΤΟΤΕ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ;


(*) Τόσο καιρό φωνάζουμε (μάλλον πολύ μοναχικά) για την παρακμή της ΑΕΚ και για την κατάντια που την έχουν οδηγήσει όλοι όσοι πλασαρίστηκαν τούτα τα άνυδρα χρόνια σαν... σωτήρες. Και μιλάμε για όλους, μπροστινούς, ενδιάμεσους και πισινούς! Διότι ΟΛΟΙ, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, ήταν συμμέτοχοι-συνυπεύθυνοι στην κατρακύλα και στον ξεπεσμό της αλλοτινής μεγάλης ΑΕΚ. Από τους τέως μέχρι τους νυν. Από τους ασκούντες διοίκηση μέχρι και τους παπαγάλους της προπαγάνδας που επί σειρά ετών μας πιπίλιζαν με χοντρά παραμύθια για την.. υπερομάδα που τάχα ΘΑ έφτιαχναν οι ευεργέτες μας! ΟΛΟ «το γνωστό τιμ» έπαιξε μπάλα με τη νοημοσύνη, τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Δεν βγάζουμε έξω από το χορό των μεγάλων ευθυνών κανέναν τους! Άλλωστε “μια ομάδα” δεν ήταν όλοι τους;;; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, λοιπόν, έβαλαν το χεράκι τους για να φτάσαμε ως εδώ κι ας πήγανε μερικοί-μερικοί να βγάλουν την ουρά τους απέξω λες κι ήρθαν ξαφνικά απ’... το φεγγάρι! Η ουσία είναι ότι η Ομάδα πλήρωσε με ακριβό τίμημα τους αστείους πειραματισμούς, τα φαιδρά πλάνα της πλάκας και όλο αυτό το σχέδιο της σούπερ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ. Το δήθεν «σωτήριο 2004» αποδείχθηκε, εκ του αποτελέσματος, ένας μεγάλος τραγέλαφος και η μεγαλύτερη μπαρούφα των τελευταίων ετών. Ούτε Πρωταθλήματα, ούτε Κύπελλα, ούτε Γήπεδο, ούτε παίχτες της προκοπής, ούτε σοβαρές επενδύσεις για Ομάδα Τίτλων, ούτε τίποτα! Μηδέν εις το πηλίκον! Μας μόστραραν τελευταία και αυτό το... υπό κατασκευή «5Χ5 προπονητικό» σαν τη... νέα “μεγάλη ιδέα”, αλλά, από την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ, κάθε σκεπτόμενος ενωσίτης καταλαβαίνει ότι τούτη η σύμβαση κάθε άλλο παρά τα πραγματικά συμφέροντα της Α.Ε.Κ εξυπηρετεί. Βέβαια, για πολλά χρόνια κάποιοι τάισαν τον κοσμάκη με ατελείωτους τόνους κουτόχορτου καταφέρνοντας, ως ένα μεγάλο βαθμό, να αποπροσανατολίσουν το λαό της ΑΕΚ, να θάψουν, μέσα από αστεία ψευτο-ιδεολογήματα, τις μεγάλες φιλοδοξίες της ΑΕΚ και το όραμα του Πρωταθλητισμού, να αποκλείσουν άλλες αξιόπιστες-φερέγγυες λύσεις, αλλά και να στοχοποιήσουν (σπέρνοντας έτσι το διχασμό στην ομάδα) όσες γνήσιες φωνές αντίστασης είχαν το θάρρος να καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα. Η ζωή όμως και η πραγματικότητα έδειξαν και μάλιστα πολύ καλά αν τελικά είχαν δίκιο αυτοί ή όσοι επιμέναμε να αμφισβητούμε....


(*) Πάμε παρακάτω : ΣΗΜΕΡΑ ακούμε και διαβάζουμε για... “νέους επενδυτάς”! Κάποιοι λένε ότι αυτοί θα ενισχύσουν ότι απέμεινε από την «κομπανία του 2004». Μερικοί άλλοι διαδίδουν ότι τάχα θα γίνουν τούτοι οι κυρίαρχοι. Άλλοι πάλι γράφουν ότι παίζονται «εσωτερικά παιχνίδια» συσχετισμών κλπ, κλπ. Κατ’ αρχάς δεν γνωρίζουμε αν όσα λέγονται, από δω κι από κει, έχουν βάση ή όχι. Αν όμως έχουν, προκύπτει αυθόρμητα και το ερώτημα : «τι καπνό φουμάρει κάθε ένας που πάει να εμφανιστεί στα κοινά της ΑΕΚ και με τι στόχους». Βέβαια, δεν είναι κάτι καθαρό ακόμη διότι, μέχρι και την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, δεν ξέρουμε καν ποιοί είναι οι λεγάμενοι. Σημειωτέον ότι μας έκανε εντύπωση που ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που αιωρούνται, «διαρρέουν» (τυχαία άραγε;;;) και... “πληροφορίες” που κάνουν λόγο για...Γήπεδο στα... Σπάτα!!! Ε τότε, κι όχι άδικα, μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Καλά θα κάνουν, πάντως, να συμμαζευτούν κάποιοι γιατί “έχουν γνώσιν οι φύλακες” επί του συγκεκριμένου (γηπεδικού) ζητήματος! Επίσης καλό θα είναι εμείς οι ΑΕΚτζήδες ακόμη και τις νύχτες να κοιμόμαστε με ανοιχτά τα μάτια γιατί έχει καεί η γούνα μας αρκετές φορές. Έχουμε δει και... «Σκλαβενίτηδες» και... «Αντωνόπουλους» και... χίλιους δυο γνωστούς και μη εξαιρετέους! Άλλους από Κύπρο, άλλους από Ελλάδα, άλλους από... Μπαχάμας, άλλους... εξ’ Αγγλίας, άλλους... εκ Μεξικού και πάει λέγοντας! ΟΛΑ τα έχουμε δει σε αυτή τη δύσμοιρη ομάδα! Οπότε ας προσέχουμε.... Εμείς βέβαια οι “Πειρατές του Ονείρου” ποτέ δεν κρύψαμε ότι επιθυμούμε ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΛΛΑΓΗ στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αλλά μπορεί άραγε να συμβεί ΤΩΡΑ κάτι τέτοιο;;; Δεν μας πολυκάθεται το σενάριο και για να είμαστε κι ειλικρινείς, δεν έχουμε και εμπιστοσύνη στους χειρισμούς των διοικούντων. Εξάλλου προτιμάμε να μην πειθόμαστε εύκολα, ούτε να κατευθύνουν τη σκέψη και την κρίση μας οι κάθε είδους προπαγανδιστές, τα πρωτοσέλιδα, τα ραδιόφωνα, τα ιντερνέτια κ.ο.κ. Είμαστε λιγάκι... «άπιστοι Θωμάδες» πως να το κάνουμε! Προς το παρόν όμως δεν θα πούμε κάτι άλλο. Περιμένουμε προς τα που θα πάει “η όλη υπόθεση” (αν όντως αυτή υφίσταται) και τότε θα κρίνουμε με βάση το τι θα δούμε. ΑΝ θα δούμε! Χαίρετε και θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως...    


ΥΓ1: Σπάνε πανελλαδικά τα κοντέρ κυκλοφορίας με τη φετινή πρωτότυπη μπλούζα του club μας η οποία απεικονίζει, σε σούπερ μεγάλο έγχρωμο σχέδιο, το αξέχαστο Γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία πολύ προσεγμένη και ποιοτική δουλειά που έχει ιδιαίτερη αξία καθώς στέλνει παντού το «μεγάλο μήνυμα»: Επιστροφή και Γήπεδο μονάχα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ήδη κυκλοφορεί και η 7η έκδοση!!! Για να αποκτήσετε αυτή τη συλλεκτική μπλούζα με το Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια επικοινωνείτε άμεσα με το τηλ. 693 6347831.     

ΥΓ2: Υπάρχουν Αιτήσεις Εγγραφής για τη Μάνα-Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. Όλοι μέλη στο Σωματείο για να περιφρουρήσουμε μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες το συμφέρον της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

ΥΓ3:  «Γιαγιά Μαρία» σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες...

ΥΓ4:  Αδερφέ Νεκτάριε, ο χρόνος δεν σβήνει τη μνήμη σου από την παρέα...

ΥΓ5: Αύριο Κυριακή, σχεδόν σύσσωμο το πλήρωμα του Πειρατικού πιάνει λιμάνι στα λημέρια του «Βάσκου». Καλές βουτιές και ακόμη πιο καλές μάσες ρεεεεεεεεεε!!!

ΥΓ6:  Χαιρετισμούς σε όλους τους σκεπτόμενους ΑΕΚτζήδες...


                          *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”