Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ “ΚΑΤΑΛΗΨΗ” ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ!

*Αφιερωμένες οι σημερινές «ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ» στα αδέρφια της Ελευσίνας….



 
Κιτρινόμαυρη «κατάληψη» της ΑΕΚΑΡΑΣ εδώ στην πόλη της Ελευσίνας!!! Εμείς οι  «Πειρατές του Ονείρου Ελευσίνας» δημιουργήσαμε στην περιοχή μας ένα  καινούργιο κιτρινόμαυρο παλάτι κάνοντας έτσι την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως κυρίαρχη αρχόντισσα μέσα στην καρδιά της Ελευσίνας.
Πάνω στο λιμάνι και σε ένα κτίριο «φάτσα» στη θάλασσα, δώσαμε το ΑΕΚτζίδικο πειρατικό στίγμα με τον καλύτερο και εντυπωσιακότερο τρόπο! Η σημαία με τον Δικέφαλο Αετό μαζί και η Πειρατική κυματίζουν σε πείσμα όλων. Ήδη λοιπόν το club μας εγκαταστάθηκε σε 100 τετραγωνικά μέτρα σε όροφο θέας! Ο νέος χώρος διαθέτει κεντρική μεγάλη αίθουσα που «είναι όλα τα λεφτά», αλλά επιπλέον έχουμε και 2 ακόμη σούπερ διακοσμημένες αίθουσες. «Παντού Α.Ε.Κ.» σε κάθε γωνιά, σε κάθε σημείο! Αρχειακά υλικά από την Ιστορία της Ομάδας αλλά και των Πειρατών του Ονείρου, συνθέτουν το ανακαινισμένο πειρατικό club μας εδώ στην Ελευσίνα.
Είμαστε περήφανοι που μετά από 4 και πλέον χρόνια δράσης και μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, το club μας κατάφερε να συσπειρώνει πραγματικά γνήσιους, ασυμβίβαστους και μάχιμους ενωσίτες. Εμείς οι Πειρατές της Ελευσίνας φροντίσαμε ώστε αυτός ο νέος χώρος που θα στεγάζει από δω και πέρα την καψούρα μας για την ΑΕΚ να εμπνέει και να «καθηλώνει» για ώρες τον κόσμο μας αλλά και τους ειλικρινείς φίλους του συνδέσμου. Στο νέο χώρο μας έπεσε πολλή δουλειά, φτιάχτηκε γωνιά-γωνιά με πολύ μεράκι, ενώ επιπλέον τοποθετήσαμε και προτζέκτορα γιγαντιαίων διαστάσεων, πέτρινο μπαρ, στερεοφωνικά, ερ-κοντίσιον, γραφεία, και για τη συνέχεια ετοιμάζουμε κι άλλες ακόμα εκπλήξεις! Μα πάνω απ’ όλα αυτό που μετράει είναι η πειρατική κιτρινόμαυρη παρέα μας και η πίστη στα ιδανικά και στις αρχές του club!
Για να υπάρξει αυτό το δυνατό αποτέλεσμα βασιστήκαμε πρώτα απ’ όλα στην αγνή αγάπη για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ αλλά κυρίως στη βοήθεια και στην προσφορά (οικονομική και όχι μόνο) εκείνων των παιδιών που αγαπούν αληθινά και στηρίζουν το club σε αυτά τα πέτρινα χρόνια τα οποία όμως όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά μας ατσαλώνουν κιόλας! Μερικοί «καλοθελητές» νόμισαν ότι οι Πειρατές θα λύγιζαν από τις δυσκολίες και τις αμέτρητες κακοτοπιές που μας φόρτωσε «το σωτήριο 2004». Αποδείξαμε ότι όχι μόνο αντέχουμε και δεν μασάμε, μα και απεναντίας δημιουργούμε και δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο.
Ένα μεγάλο μπράβο στους πρωτοπόρους του club, στους ακούραστους Κώστα Στάμου Αντιοκκά Μπαμπούσκα Αλουμινά Γίγαντα Στάθη Γιάννα, Δήμητρα, Ψυχάρα, Γιώργο, Δημήτρη, στους καινούργιους πιτσιρικάδες και σε πολλά ακόμη αδέρφια μας που άθελα παραλείπουμε και που όμως άφησαν σπίτια και δουλειές για να ξημεροβραδιάζονται ώστε αυτό το γιαπί μέσα σε λίγο χρόνο να γίνει το πειρατικό παλάτι της Α.Ε.Κ. εδώ στην Ελευσίνα.
Νέα Διεύθυνση «Πειρατών του Ονείρου Ελευσίνας», Κανελλοπούλου 19 (έναντι Τελωνείου Ελευσίνας), τηλ. 210 5541952 και 6942 980675.

ΥΓ1: Οφείλουμε κι ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στα αδέρφια από πολλές πόλεις της επαρχίας που με την αγορά των κασκόλ και των φούτερ του club, βοήθησαν αυτή την προσπάθεια μας που τελικά είχε αίσιο αποτέλεσμα. Χαιρετισμούς σε όλους τους Πειρατές σε όλη την Ελλάδα και σε όσους ακόμη ΑΕΚτζήδες δεν σκύβουν το κεφάλι και αγωνίζονται για να τελειώνει αυτή η απίστευτη κατάσταση που ταλαιπώρησε την ομάδα τόσα χρόνια και για να ξανα-αναστήσουμε μια πρωταθλήτρια ΑΕΚ με γήπεδο στη γη των προγόνων μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και μόνο!!!

ΥΓ2: Σε δύο εβδομάδες η καρδιά χτυπά «για λίγους κι εκλεκτούς» όπως λένε και τα αδέρφια μας οι Πειρατές από το Γαλάτσι. Σωστά μάγκες και θα είμαστε εκεί!   

ΥΓ3: Αύριο είναι η ετήσια συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ας μη λείψουμε διότι η ερασιτεχνική είναι η Μάνα που γέννησε το σύλλογο, αλλά και γιατί η υπόθεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να μπαίνει πάντα σε πρώτο πλάνο όταν τα μέλη του σωματείου συγκεντρώνονται στις συνελεύσεις.    

ΑΘΗΝΑ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ, ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ !


ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ
ΑΕΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑ CLUB