Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (29 Μαρτίου 2024)


✓ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Πάμε γερά, με μαχητική αγωνιστική διάθεση και ψυχή βαθιά! Όλοι μας : παίκτες, τεχνικό τιμ, λαός, διοίκηση, για τη μεγάλη νίκη, κατ' αρχάς την Κυριακή, με τη "μητέρα των μαχών", αλλά και στη συνέχεια! Για την ΑΕΚΑΡΑ μας, για την εκδίκηση των ονείρων μας, για τη Νέα Κούπα!!!

✓ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ... έτσι και τώρα παραθέτουμε τη νικηφόρα 11άδα της Α.Ε.Κ. Ιδού λοιπόν: 1) Ψυχή  2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά!

✓ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που τόσο στερηθήκαμε φέτος, θα φορέσει και πάλι τα γιορτινά του για να υποδεχθεί την Κιτρινόμαυρη Θεά και το Λαό της. Εδώ που "λιώνουν τα σίδερα", εδώ που η έννοια "έδρα" αποκτά το πλήρες νόημά της, εδώ που ένας σπουδαίος λαός στηρίζει και απογειώνει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο την καλύτερη Ομάδα! Παράλληλο καθήκον μας, όμως, και να το προστατεύσουμε από κάθε επιβουλή. Το νου μας!

✓ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Αγωνιστικά θα είναι μια βδομάδα με υψηλές απαιτήσεις υπό την έννοια των συνεχόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων-ντέρμπι. Όμως η ΑΕΚΑΡΑ είναι γεννημένη για τα δύσκολα, είναι πλασμένη από εκείνα τα ανθεκτικά υλικά που την χαλύβδωσαν και την  μετέτρεψαν σε ατσάλινη ρομφαία της μαχόμενης Προσφυγιάς! Συνεπώς δεν μας πτοεί ποτέ κανείς και τίποτε! Πιστεύουμε στην ανωτερότητα της Ομάδας μας και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε και πάλι οι θριαμβευτές!

✓100...!!! Όχι μόνο εκατό μα και χίλια χρόνια να περάσουν, το όνομά της θα λάμπει παντοτινά στους αιώνες υπενθυμίζοντας στους πάντες ότι οι Ιδέες υπερνικούν το χρόνο όταν εγγράφονται στις ψυχές των ανθρώπων. Και η Ομάδα της Προσφυγιάς κατάφερε ακριβώς αυτό. Να κερδίσει τις ψυχές εκατομμυρίων. Όσο ζούμε κι αναπνέουμε θα τη λατρεύουμε!

✓ΑΘΑΝΑΤΕ! Βρισκόμαστε στα τέλη του Μάρτη και ο νους πηγαίνει στον αθάνατο Γιώργο Μόσχο και στον τελευταίο αγώνα του με τη φανέλα της Α.Ε.Κ σε εκείνο το επεισοδιακό ευρωπαϊκό ματς του 1966 όπου ο Ηρωικός μας Παίχτης κατάφερε να αγωνιστεί με τη Βασίλισσα παρά τον καρκίνο που ήδη τον είχε καταβάλλει. Τέτοια ήταν η απαράμιλλη λατρεία του για την Α.Ε.Κ. Ο Γιώργος Μόσχος θα παραμένει εσαεί το φωτεινότερο παράδειγμα!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Ο αξέχαστος Μιχάλης Κατσούρης τιμήθηκε και στην Κύπρο από τους αδερφούς μας εκεί! Το όνομά του είναι πλέον σύμβολο, ένα πανδημοκρατικό σύμβολο αντιφασισισμού και παλικαροσύνης, σ' όλο τον κόσμο, παντού όπου χτυπά ενωσίτικη καρδιά. Μιχάλη, ήσουν, είσαι και θα είσαι παρόν για πάντα! Δίπλα μας αδερφέ, και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν τιμωρηθούν οι φονιάδες σου.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Σαρώνει η επετειακή μπλούζα των "Πειρατών του Ονείρου" με το πρωτότυπο σχέδιό της που πραγματικά ενθουσιάζει! Προ-λά-βε-τε, εξαντλείται!

* Για μια ακόμη φορά το Club μας θα καταθέσει τον καλύτερο εαυτό του στο πλευρό του Δικέφαλου Αετού! Με πάθος, φωνή, παλμό και μπόλικη "τρέλα" στην Πειρατική Εξεδρα! Για τη Νίκη, για την Κούπα!

* Θωμάς Μαύρος! Παίχτες της Α.Ε.Κ πάρτε λίγη από την ψυχή κι από τον τσαμπουκά που διέθετε ο Θ(ε)ωμάς πριν από τα ντέρμπι και να είστε βέβαιοι ότι θα ισοπεδώσετε (εύκολα) τον αντίπαλο!

* Έλα ρε ΑΕΚΑΡΑ. Κάνε τους να ψάχνουν για... κορνέδες το βράδυ της Κυριακής. Όπως τότε, όπως παλιά!!!

* Κιτρινόμαυρες Αμαζόνες, παίκτριες του Γυναικείου Βόλεϊ της Α.Ε.Κ εμπρός για την Πρόκριση! Ο κόσμος μας είναι στο πλευρό σας.

* Χρόνια πολλά στα πειρατικά αδέρφια μας που γιόρταζαν τις προηγούμενες μέρες: "Πρεβεζάνο", "Τζερώνυμο", "Τζόκερ", "Αστερίξ". Να είστε όλοι καλά και με την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και στην καρδιά.

* Να καταργηθούν οι βαθιά αυταρχικές διατάξεις του αντισυνταγματικού αθλητικού νόμου. Οι φίλαθλοι είναι πολίτες με ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους πολίτες και όχι πειραματόζωα σε ευρύτερα αντιδημοκρατικά σχέδια της εξουσίας.

* "Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση" (Ουμπέρτο Έκο).

* Αυτοί "εκεί ψηλά" δεν το ήξεραν;;; Ότι όταν ταΐζεις άπληστο σκυλί στο τέλος θα σου δαγκώσει και το χέρι;;; Ηθελέστα και παθέστα!

* Εμ βέβαια, την γκαντέμιασε την Εθνική ο... γρουσούζης. Ο κακορίζικος, ο καψοκαλύβας. Ο... κατσικοπόδαρος!!!

* Έξω οι γλείφτες και οι κολοτούμπες από την Α.Ε.Κ.

* Τα Μουσεία μας είναι η αποτύπωση της λαμπρής Ιστορίας της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Εύγε για τα σπουδαία επιτεύγματα. 

* Γιώργο Γιακουμάκη είμαστε δίπλα σου. Ως "Πειρατές του Ονείρου" γνωρίζουμε καλά και το χαρακτήρα και το ήθος σου. Μακάρι και πολλοί άλλοι να σου έμοιαζαν.

* "Με χίλια ονόματα μια χάρη/ ακρίτας είτ' αρματολός,/ αντάρτης, κλέφτης, παλικάρι, / πάντα είν' ο ίδιος ο λαός"! Από το 1821, ως το 1940-44 και... παντοτινά, η Ιστορία εμπνέει και διδάσκει!!!

* Βελιγράδι 1999! Δεν ξεχνάμε το μεγαλύτερο κατόρθωμα της Ομάδας της Προσφυγιάς στη νεότερη ιστορία της. Προσεχώς πιο πολλά και πιο αναλυτικά!

* Φλέγεται από την αδικία και από τον παραλογισμό των συνεπειών της αδικίας ολόκληρος ο πλανήτης. Αναζητούνται η ειρήνη και η δικαιοσύνη μα δεν θα 'ρθουν από μόνες τους! Χρειάζεται αντί-σταση κι αγώνας από εκείνους που δεν ενέχονται μα ούτε ανέχονται!

*  Ανελέητο κράξιμο στο "no politica".

* Ζ Ε Ι ...!!!

* Είναι συγκλονιστικό αν αναλογιστεί κανείς πόσες φωτεινές προσωπικότητες έχουν συνδέσει το όνομά τους με την Α.Ε.Κ. Πόσοι σπουδαίοι άνθρωποι με ποιότητα, διανοούμενοι, αγωνιστές, μαχητές του δίκιου! Αρκεί να διαβάσει κανείς τη σχετική λίστα του ενωσίτη δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη και θα ανακαλύψει πόσα διαμάντια ξεχωρίζουν!

* Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την 13η Απρίλη, την εμβληματική ημέρα που θα συμπληρωθούν και επίσημα τα 100 χρόνια από την Ίδρυση της ΑΕΚΑΡΑΣ! Η προσμονή μεγαλώνει μαζί με τη συγκίνηση. Εις τους αιώνας των αιώνων ΑΕΚΑΡΑ και μόνον!

* 30+ χρόνια "Πειρατές του Ονείρου" : συνεχίζουμε στο πλευρό της ΑΕΚΑΡΑΣ με οδηγό τις αρχές και τα πιστεύω μας που διαμόρφωσαν το δικό μας αυτόνομο συνδεσμιακό μετερίζι.

*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη Κατσούρη αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι για σένα!

Α Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"