Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (30 Αυγούστου 2024)



✓ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΝΙΚΗ! Την επιτυχία με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, διαδέχτηκε το πισωγύρισμα με τη Λαμία -"σκωτσέζικο ντους" θα το χαρακτήριζαν κάποιοι και όχι άδικα. Όπως και να 'χει, γεγονός είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε χρόνο για περαιτέρω κρίσεις και επικρίσεις καθώς μπροστά μας ξεπροβάλλει ο... Λεβαδειακός. Μια σημαντική εκτός έδρας μάχη όπου δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο απώλειας και κατ' επέκταση κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από εκείνο που θα μας φέρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Άρα; ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ!

✓ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ. ΑΕΚ είμαστε ρε! Να μην καταδεχτούμε να υποβαθμίσουμε τις υψηλές φιλοδοξίες μας και τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο αθλητικό γίγνεσθαι. Να μην μπούμε στο τριπάκι της μιζέριας και της απογοήτευσης που θέλουν να μας οδηγήσουν εχθροί και άσπονδοι φίλοι.  Ο δικέφαλος αετός πρέπει να πετά πάντοτε ψηλά, θριαμβευτής!

✓ΑΤΣΑΛΙΝΗ Α.Ε.Κ. Το Πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε. Κι έχει ατέλειωτο, μακρύ δρόμο μπροστά. Οφείλουμε, ως Α.Ε.Κ, να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και χαλύβδινοι σε όλες τις επιμέρους "μάχες" και καθ' όλη τη διάρκεια του "πολέμου" χωρίς να το βάλουμε κάτω ούτε στιγμή. 

✓ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ! Τα περιθώρια στένεψαν. Κάποιες ελλείψεις είναι ορατές ακόμη και στους πιο... ανίδεους. Θα επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά πως η Ομάδα θα πρέπει να ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ σε θέσεις που αντιμετωπίζει προβλήματα. Κι αυτό είναι ένα επιτακτικό καθήκον, Διοίκησης και Προπονητή, που δεν σηκώνει άλλες αναβολές.

✓ ΕΝΑΡΕΤΟΣ... ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! Όποιος έχει μάτια βλέπει, δεν χρειάζονται δα και... "βαριές αναλύσεις" για να διαπιστώσουμε που το πάει η "αγϊα συμμαχία". Και ιδίως απέναντι στην Α.Ε.Κ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι φύλακες έχουν όχι μόνο γνώση αλλά και ακατάβλητη θέληση για την μάχιμη υπεράσπιση του δίκιου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

✓ ΝΙΚΟΛΑ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ: Η μεγαλύτερη ΝΙΚΗ σου στο πέρασμά σου από αυτή τη ζωή ήταν ο καθολικός σεβασμός, η αγάπη και ο θαυμασμός που κέρδισες όχι μόνο από τα ενωσίτικα αδέρφια σου αλλά ακόμη και από τους αντιπάλους! Δεν σου χάρισε κανείς τίποτε, όλα τα κέρδισες με το σπαθί σου και με τη στάση ζωής σου. Και ήρθε η συγκίνηση να δέσει ΚΑΙ με το τιμητικό πανό των Μαρσεγέζων αδερφών μας στη Μασσαλία. Αξέχαστος, αθάνατος για πάντα!!!

✓ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ: "Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε/Όποιοι και να ‘ναι…/Όσο δυνατοί και να ‘ναι." (στίχοι του Δώρου Λοΐζου). Αφιερωμένοι σε εσένα αλησμόνητε αδερφέ μας Μιχάλη που άνανδροι φασίστες σού πήραν ύπουλα τη ζωή σου στη Γη που τόσο αγάπησες και υπεράσπισες. Όμως δεν θα πάψουμε ούτε ώρα, ούτε λεπτό, ούτε δευτερόλεπτο, να πολεμάμε για τη δικαίωση της μνήμης σου.Το αίμα κυλάει, δικαίωση ζητάει!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓31+... ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά! Αντέχουμε - συνεχίζουμε, προχωράμε...

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*

*Δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ με πειρατική ψυχή! Έτσι και την Κυριακή!

*Ναι στην κριτική - όχι στην ανθρωποφαγία. Και ο νοών νοείτω.

*Η Α.Ε.Κ είναι έρμαιο στη βρόμικη προπαγάνδα των αλλοθρήσκων που διαθέτουν... εν αφθονία ποικιλόχρωμα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Εμείς ούτε καν ένα... αμυντικό Ενημέρωσης δεν διαθέτουμε ως Α.Ε.Κ. Ακούνε οι ιθύνοντες;;;

*Νικόλα Ξηροκώστα, είθε η αετίσια ψυχή σου να φτερουγίζει εκεί ψηλά στα αιώνια βουνά που τόσο αγαπούσες. Εκεί κι εμείς θα ρίξουμε λίγο τσίπουρο-σπονδή στη μνήμη σου. 

*Τόπος προσκυνήματος η προτομή του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τόπος τιμής, μνήμης, υπόσχεσης...

*Δημοσιογράφοι ελάχιστοι. "Τζουκ μποξ" πολλά.

* Σε λίγες μέρες μια σημαντική επέτειος της Προσφυγιάς...

* Στα 2 Μουσεία χτυπά η καρδιά της Α.Ε.Κ και της Προσφυγιάς. Γήπεδο με Ιστορία, Μνήμες και Διδαχές. Α ρε Τίγραρε...! 

*Και στο τάβλι πρωταθλήτρια πρέπει να είναι η Α.Ε.Κ είχε πει κάποιος κάποτε. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

* Λόγω της λεγόμενης κλιματικής αλλαγής διάφορα είδη μετακομίζουν από την Ερυθρά θάλασσα στη Μεσόγειο. Δυο απ' αυτά είναι  ο... σαρδελόγαβρος και ο... λαγοκέφαλος. Ισχύει, εφόσον τα 'χουμε δει, και τα δύο, στη βουρκοθάλασσα της σούπερ λίγκα. 

*Τάπα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

*Κύριος έφυγε ο Αθανασιάδης, με σεβασμό στην Ομάδα της Προσφυγιάς και τον Κόσμο της. Έχει σημασία να εκτιμάς γιατί έτσι κερδίζεις κι ο ίδιος την εκτίμηση.

*Από παρατρεχάμενους και οσφυοκάμπτες έχουμε πήξει και πλήξει. Χρόνια τώρα...

*Χρόνια πολλά στον ανυπέρβλητο πειρατή-φύλακα του Μυστρά, τον μέγα "Σημαδούρα". Να σαι καλά ρε παλαίουρα, έχεις χαιρετισμούς από όλη την παρέα.

*Εγκάρδιες εορταστικές ευχές στον Αλέκο από τη Λαμπρινή, έναν γνήσιο ΑΕΚτζή, ιδεολόγο και μαχητή. Πάντα αετίσιος αδερφέ!

*"Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους." (Άλντους Χάξλεϋ)

*No στο... "no politica"

* "ΑΕΚΑΡΑ μου μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά, το μόνο που δεν άλλαξε να σ' αγαπώ πιστά!"

*Venceremos Pirates! 

*Νικόλα ζεις! Μιχάλη ζεις! Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!


Για την υπογραφή:

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΠΑΔΩΝ Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"


Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (18 Αυγούστου 2024)


✓ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ!!! Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το κύριο ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που για την Α.Ε.Κ ξεκινά σήμερα 18/8. Αν και με "αποκλεισμένη" την έδρα μας, η ΝΙΚΗ με το ΟΦΗδάκη είναι απαραίτητη. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Τέλος!

✓ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ... Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή για την Ομάδα. Η απώλεια της Ευρώπης, και ειδικά με τον  τρόπο που συνέβη, έφερε αφενός απογοήτευση και αφετέρου βαθύ προβληματισμό στον κόσμο της Α.Ε.Κ για πολλούς και για πολλά εντός των τειχών. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να είμαστε ψύχραιμοι και να αποφύγουμε τον ισοπεδωτισμό και τα αναθέματα επί δικαίων και αδίκων, αλλά δεν θα ανεχθούμε και να διαιωνιστεί μια κατάσταση που θα οδηγεί την Ομάδα σε αδιέξοδους δρόμους. Αυτά προς το παρόν. 

✓ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ από ισχυρή και ουσιαστική ενίσχυση σε θέσεις που δεδομένα πονάει. Είναι ηλίου φαεινότερο αυτό, οπότε και το καθήκον των διοικούντων είναι να καλυφθούν άμεσα και πλήρως όλες οι ελλείψεις ώστε η Α.Ε.Κ να καταστεί άκρως ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια στο στίβο της μάχης για τους Τίτλους της Χρονιάς.

✓ Η ΟΜΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να επιδιώκει πάντοτε την κατάκτηση της Κορυφής! Από την Ίδρυσή της, από το ίδιο το Ιστορικό DNA της, από την ίδια την Περήφανη Καταγωγή της, δεν μπορεί παρά να έχει αυτό τον στόχο στην προμετωπίδα της. Καμία έκπτωση στα όνειρα και τις φιλοδοξίες της Α.Ε.Κ και του Λαού της!

✓ Η Α.Ε.Κ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Πάνω κι από παίχτες κι από προπονητές κι από διοικούντες κι από συνδέσμους, από ΟΛΟΥΣ μας! Καθένας εξ ημών, και στο μέτρο που του αναλογεί, έχει χρέος να συμβάλλει στην εξύψωση της Α Ε.Κ. Και απ' αυτό κρίνεται ο καθένας μας. Δεν υπάρχουν... "τοτέμ", ούτε "εικονίσματα". Πάθαμε και μάθαμε από τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Και έτσι διδαχτήκαμε ότι υπάρχει και δεσπόζει μονάχα το συμφέρον της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως!

✓ΓΙΕ ΤΟΥ ΖΩΡΑ... είναι σπουδαία και πολυεπίπεδη η προσφορά σου στην Ομάδα της Προσφυγιάς! Γήπεδο-παλάτι, Μουσεία, Προπονητικά, Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Υγιή Ομάδα! Νιώθουμε ότι θα είσαι πάντα εδώ γιατί δεν μπορεί... να μην είσαι εδώ! Η Α.Ε.Κ είναι σαρξ εκ της σαρκός σου και αντίστροφα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα την νοιάζεσαι και θα την προστατεύεις.

✓ ΤΟ ΑΥΡΙΟ;;; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμη. Η διάδοχη κατάσταση θα κριθεί στην πορεία και επί του πρακτέου, όπως κρίθηκαν τόσες και τόσες άλλες στο ρου της ιστορίας της Α.Ε.Κ. Άλλωστε αυτή η ίδια θα δώσει τα "διαπιστευτήρια" και ο κόσμος, μεταξύ των οποίων και εμείς, θα βγάλει τα τελικά συμπεράσματά του. Ίδωμεν... Θέλουμε να ελπίζουμε, και φυσικά το ευχόμαστε ειλικρινά, όλα να πάνε καλά. Για το καλό της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!

✓ Η ΠΑΡΑΓΚΑ... Ακόμα δεν στήθηκε καλά-καλά η Παράγκα των γάβρων του Βορρά και του Νότου, ακόμη δεν ρίξαν το ελενίτ για τη σκεπή στο ρημάδι τους, κι άρχισαν τα εγκλήματα. Σε χρόνο dt κι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική! Ότι το κατεστημένο θα προσπαθήσει να θυματοποιήσει την Α.Ε.Κ δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Το ζήτημα ειναι να μην τους περάσει!

✓ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΩΣ Α.Ε.Κ κόντρα σε όλους και όλα, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, ενάντια στη συνασπισμένη κλίκα των κάθε λογής απατ-αιώνιων. Μαθημένα άλλωστε τα βουνά στα χιόνια όπως και η Α.Ε.Κ στις δυσκολίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Ηγεσία, Λαός, τα μάτια μας δεκατέσσερα!

✓ ΝΙΚΟΛΑ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ η σεμνή ηρωική μορφή σου, θα ξεχωρίζει  πάντοτε στο Οπαδικό Κίνημα, θα λάμπει και θα εκπέμπει σεβασμό, παλικαριά, αγνή και άδολη αγάπη για το Ιδανικό και θα θυμίζει παντού και πάντα ότι οι αυθεντικοί μαχητές είναι και αθάνατοι!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ: 1 χρόνος από εκείνη την εφιαλτική νύχτα. Από την αναθεματισμένη ώρα, την καταραμένη στιγμή που "φασίστες σκοτώσανε το γελαστό παιδί" της Α.Ε.Κ, τον Μιχάλη Κατσουρη. Ο λαός της Ένωσης δεν θα ησυχάσει εάν δεν τιμωρηθούν οι δολοφόνοι. Το αίμα κυλάει δικαίωση ζητάει!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓31+... ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά! Αντέχουμε - συνεχίζουμε, προχωράμε...

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*

*Μετά από απουσία κάποιων (καλοκαιρινών) εβδομάδων οι "Πειρατικές Αιχμές" - η συλλογική φωνή των Πειρατών του Ονείρου - είναι και πάλι εδώ. Οι εξελίξεις όλο αυτό το διάστημα ήταν οπωσδήποτε καταιγιστικές. 

*Θα παρατηρούμε και θα τοποθετούμαστε, όταν και εφόσον το κρίνουμε αναγκαίο, μέσω αυτής εδώ της στήλης ή άλλων έκτακτων ανακοινώσεών μας.

*Νικόλα Ξηροκώστα, κέρδισες το σεβασμό ΟΛΩΝ. Ακόμη και εκτός των τειχών.

*Α.Ε.Κ εδώ, Α.Ε.Κ και στον Παράδεισο. Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά για τα παιδιά εκεί ψηλά!

* Ματίας Αλμέιδα, ο λαός της Α.Ε.Κ σε πίστεψε και σε στήριξε στο έργο σου. Όμως ο αγώνας για την πρωτοκαθεδρία, την τιμή και την αξιοπρέπεια της Ομάδας είναι συνεχής, αδειάλειπτος και όλοι ανεξαιρέτως οφείλουμε να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων.

* Το επίδοξο χαλιφάτο του βορρά προκαλεί, αλλά όσο προκαλεί τόσο γίνεται και πιο απεχθές στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης.

*Τρομερή η ανακοίνωση της Ορίτζιναλ Κορυδαλλού για τα εργατικά ατυχήματα- -δολοφονίες των αφεντικών. Μπράβο αδέρφια, ΜΠΡΑΒΟ!

*Ήταν πολλά τα δάκρυα και πολλές οι σφιγμένες γροθιές την πικρή μέρα του "ύστατου χαίρε" στο Νίκο Ξηροκώστα. 

*Οι Πειρατές ήμασταν εκεί, όπως και τόσοι άλλοι συνενωσίτες από όλο το φάσμα του συνδεσμιακού χώρου της Α.Ε.Κ, άνθρωποι από πολλές γενιές. Ο Νικόλας φρόντισε ακόμη και με το θάνατό του να μας σμίξει όλους.

*Πεζογέφυρα Μιχάλη Κατσούρη, Προτομή Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το λιγότερο ήταν αυτά αδερφέ μας, πολλές τιμές σού πρέπουν ακόμα...

* Η Ιστορία της Προσφυγιάς φωτεινός οδηγός του λαού της Α.Ε.Κ.

*Μαρίνο πειρατή δεν σε ξεχνάμε..

*Τα νεκρά παιδιά του πολέμου στην Παλαιστίνη σε πόσα δολάρια ή ευρώ αποτιμώνται; 

*No politica, no mind.

*Μια πολύ όμορφη στιγμή του φετινού καλοκαιριού ήταν και τα βαφτίσια της μικρής πειρατίνας Παναγιώτας, κορούλας του αδερφού μας "Ίλιτς" και της συζύγου του Σωτηρίας. Άξιοι κουμπάροι ο "Μαρκήσιος" και η "Καρολίνα", παρόντες και όλοι εμείς σε μια αξέχαστη βραδιά χαράς, μετά από τόσες λύπες. Να σας ζήσει αδέρφια.

*Τα συνθήματα της εξέδρας δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τα άσματα των πληγωμένων, απλών, αγνών και αισθαντικών ψυχών του λαού της ΑΕΚ. (Από τη στήλη του Π. Αλιατά)

* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

*Venceremos Pirates! 

*Νικόλα ζεις! Μιχάλη ζεις! Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΠΑΔΩΝ Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"


Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Αντίο αγαπημένε μας αδερφέ Νικόλα...


Αδερφέ μας αγαπημένε, ηρωϊκέ, αξεπέραστε...

Σύμβολο φωτεινό, αιώνιο και παντοτινό του Ενωσίτικου Οπαδικού Κινήματος!

Φίλε, αλληλέγγυε, μαχητή, αδάμαστε, αλύγιστο παλικάρι της Ομάδας της Προσφυγιάς! 

Τα δάκρυα δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο μας, δεν μπορούν να λυτρώσουν την ανείπωτη θλίψη για την απώλειά σου.

Νικόλα Ξηροκώστα, η μακρινή χώρα της λησμονιάς ποτέ δεν θα μπορέσει να απορροφήσει τη μνήμη σου.

Θα είσαι πάντα εδώ, δίπλα μας, να μας οδηγείς με την ψυχική σου δύναμη, το χαμόγελο και την μαγκιά του "οπαδού παλαιάς κοπής"!

Το "Πειρατικό του Ονείρου" που τόσο αγαπούσες και σε αγαπούσε, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Θα πλέει με τη μορφή σου στην πλώρη του! 

Νίκο ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!

Χαιρετισμούς στον Μιχάλη Κατσούρη και σε όλα τα αδέρφια εκεί ψηλά!

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

Για την υπογραφή:

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ


* Μιχάλη ζεις... για πάντα ΑΕΚτζής.

* Μιχάλη ζεις... για πάντα μαχητής.

* Μιχάλη ζεις... για πάντα αντιναζιστής.

* Μιχάλη ζεις... για πάντα αντιρατσιστής.

* Μιχάλη ζεις... για πάντα ανθρωπιστής.

* Μιχάλη ζεις... για πάντα οραματιστής.

* Μιχάλη ζεις... για πάντα αλτρουιστής.

* Μιχάλη ζεις... για πάντα αγωνιστής.

* Μιχάλη ζεις... για πάντα νικητής.

* Μιχάλη να ξέρεις... είμαστε ανίκητοι γιατί έχουμε παλικάρια σαν εσένα στις σημαίες μας.

* Μιχάλη να ξέρεις... έχεις καταγραφεί στη σελίδα των ηρώων της Α.Ε.Κ.

* Μιχάλη να ξέρεις... τα ιδανικά και οι αξίες που πρέσβευες φωτίζουν και το δικό μας δρόμο.

* Μιχάλη να ξέρεις... η Ομάδα της Προσφυγιάς δεν θα λυγίσει ποτέ.

* Μιχάλη να ξέρεις... ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν μονάχα όταν λησμονούνται.

* Μιχάλη να ξέρεις... δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

* Μιχάλη να ξέρεις... θα είσαι πάντα και παντού παρών.

* Μιχάλη να ξέρεις... το αίμα σου αγιάζει την ενωσίτικη συλλογική μνήμη.

* Μιχάλη να ξέρεις... δεν θα υποστείλουμε ποτέ τη σημαία του αγώνα εναντίον του φασισμού.

* Μιχάλη να ξέρεις... ο λαός της Α.Ε.Κ δεν θα ησυχάσει αν δεν τιμωρηθούν σκληρά οι δολοφόνοι σου.

* Μιχάλη να ξέρεις... οι ΑΕΚτζήδες θα σε τιμούν εις τους αιώνας των αιώνων.

* Μιχάλη ΖΕΙΣ... ΕΣΥ μας οδηγείς!


Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ 

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΜΙΧΑΛΗ ΖΕΙΣ...!


Εκείνος ο ματωμένος Αύγουστος στοιχειώνει τις μνήμες μας, ξύνει επίμονα τις πληγές μας... 

Κάθε φορά που το χθες συναντά το σήμερα, συναντιέται και η θλίψη με την οργή.

"Σκοτώσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί...".

Ο αδερφός μας θυσίασε τη ζωή του για την Α.Ε.Κ. Την Α.Ε.Κ του Λαού της, την Α.Ε.Κ της Προσφυγιάς, την Α.Ε.Κ της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς, την Α.Ε.Κ  των προοδευτικών κοινωνικών καταβολών κόντρα στο σκοταδισμό και το φασισμό.

Οι ναζί φονιάδες, ξένοι και ντόπιοι, παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι και ατιμώρητοι. Η Εξουσία ποιους καλύπτει εντέλει;;;

Δεν ξεχνάμε, δεν διαγράφουμε το χθες, δεν υποχωρούμε σπιθαμή από τη συλλογική διεκδίκησή μας για την παραδειγματική τιμωρία των καθαρμάτων που αφαίρεσαν τη ζωή του Μιχάλη Κατσούρη.

-Μιχάλη μάγκα, ανάμεσά μας πάντα! 

-Καμία τιμητική εκδήλωση αδερφέ μας δεν μπορεί να αποδώσει το ανυπέρβλητο ψυχικό σου μεγαλείο, όμως σου αξίζει κάθε τι που θα κρατά ζωντανή τη μνήμη σου στο λαό μας εις τους αιώνας των αιώνων!

*ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ!

*Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή :

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"