Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

ΑΕΚ και ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - για πάντα ΜΑΖΙ !!!Η Ομάδα της Τιμημένης Προσφυγιάς

η Α.Ε.Κ μας - Σύμβολο ενός Πονεμένου μα και Περήφανου Λαού  
  
θα γυρίσει ξανά στη δική της Γη, στη δική της Ιθάκη!Η λατρεμένη μας ομάδα η Προσφυγογέννητη Α.Ε.Κ και η χιλιοαγαπημένη μας γειτονιά η Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είχαν, έχουν και θα έχουν κοινή πορεία από… «τότε» μέχρι και… «εις τους αιώνας των αιώνων»!  

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Λαός της Α.Ε.Κ και ο Λαός της Νέας Φιλαδέλφειας όχι μόνο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε μεταξύ τους, αλλά ίσα-ίσα τους ενώνει το μεγάλο όραμα της ανακατασκευής του ιστορικού μας Γηπέδου και συνάμα του Μουσείου της Προσφυγιάς!  Ένα σπουδαίο έργο που αφενός είναι απαραίτητο για την ίδια την επιβίωση και την αναγεννητική πορεία της Ομάδας της Προσφυγιάς και αφετέρου θα είναι αυτό που θα δώσει νέα ελπιδοφόρα πνοή στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας φέρνοντας ανάπτυξη και δημιουργία, κόντρα στα ερείπια και το μαρασμό που βιώνει η περιοχή τόσα χρόνια. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, τα συμφέροντα της Ομάδας μας (Α.Ε.Κ) και της Γειτονιάς μας (Νέας Φιλαδέλφειας) ταυτίζονται!

Συνεπώς, όσοι (ελάχιστοι) κάνουν ότι δεν βλέπουν αυτή την αλήθεια αλλά το πάνε «αλλού» - επιδιώκοντας να κατασκευάζουν πονηρά πλαστά διλλήματα και να καλλιεργούν ψεύτικες αντιθέσεις ανάμεσα στους φιλάθλους και τους κατοίκους - τούτοι αυτογελοιοποιούνται και θα απομονωθούν, πιο σύντομα απ' ότι φαντάζονται, στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου.
        


Ποτέ ξανά Ξεριζωμένοι – Γήπεδο στην ιστορική κοιτίδα μας!

Α.Ε.Κ  και Νέα Φιλαδέλφεια για πάντα ΜΑΖΙ!!!Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ.
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ» 

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ...


Τίποτε δεν φλογίζει περισσότερο την καρδιά μας από την ιερή υπόθεση του Γηπέδου μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που η ΑΕΚΑΡΑ έζησε και μεγαλούργησε σε όλη της τη ζωή. Εκεί που μεθύσαμε με το αθάνατο κρασί του 1924! Εκεί που πανηγυρίσαμε τις Κούπες και τους Τίτλους! Εκεί που ο Δικέφαλος Αετός φτερούγιζε περήφανος και θριαμβευτής. Εκεί που οι πρόγονοί μας με αίμα και θυσίες ανέστησαν και στέριωσαν το μεγαλύτερο και ωραιότερο όνειρό τους. Εκεί που και οι νεότερες γενιές έμαθαν να αγαπούν και να καμαρώνουν την Α.Ε.Κ έτσι όπως τους δίδαξαν οι παππούδες και οι πατεράδες τους. Εκεί που ακόμη και οι αντίπαλοι έμαθαν ή αναγκάστηκαν να σέβονται και να υποκλίνονται. Εκεί που οι αναμνήσεις αποτελούν την πιο ακριβή και όμορφη κληρονομιά μας. Εκεί που το “χθες” σμίλεψε τα ανεξίτηλα σημάδια, αυτά που με ένα μαγικό τρόπο διαπερνούν και το “σήμερα”...  

Δεν πάψαμε ποτέ να θυμόμαστε. Δεν θάψαμε ποτέ το αειθαλές όνειρο ούτε αποδεχθήκαμε τη λήθη. Δεν πάψαμε ποτέ να παλεύουμε για να μετουσιώσουμε την επιθυμία σε πράξη. Δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία της άρνησης. Δεν παραδοθήκαμε. Δεν τους αφήσαμε να μας αφαιρέσουν τις μνήμες. Δεν τους επιτρέψαμε να μας γονατίσουν! Και να που ήρθε ο καιρός να φανεί πόσο δίκιο είχαμε σε αυτό που διεκδικούσαμε ασυμβίβαστα!  

Αυτό το χώμα σε κάθε κόκκο του κρύβει την ίδια την ψυχή της Α.Ε.Κ! Το Γήπεδο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως σύντομα θα ξαναφτιαχτεί εκεί που γράφτηκε η Ιστορία! Θα είμαστε εκεί ζώντας τη δικαίωση, θα είμαστε εκεί για πάντα πιστοί υπερασπιστές και άγρυπνοι φρουροί της πιο ιερής και δίκαιης υπόθεσης της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!

-ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!Για την υπογραφή:


ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ