Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (20 Ιανουαρίου 2023)

 


Α.Ε.Κ : ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ! Το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό (ο οποίος υπόψιν παίζει κατηγορία) είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα με τις εύθραυστες ισορροπίες. Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, συνεπώς θα πρέπει με σοβαρότητα, προσήλωση και αγωνιστικό πάθος να μπούμε στο γήπεδο του Ιωνικού για να πάρουμε τη Νίκη και να προσθέσουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην κιτρινόμαυρη συγκομιδή για τον Τιτλο! Το ξαναείπαμε και το επαναλαμβάνουμε : κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε σαν... Τελικό!!! 

ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ η Α.Ε.Κ ισοπέδωσε στην προηγούμενη αγωνιστική τον Παναιτωλικό (4-1) μέσα στο Απόρθητο Κάστρο μας. Η Ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε, τα "τσιμέντα" έπαιξαν και αυτά όπως ξέρουν, οπότε ήταν μια υπέροχη Κυριακή, βγαλμένη, θαρρείς, από παλιές ένδοξες εποχές! Ακολούθησε το ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη, και πάλι στο Ναό, όπου η Ομάδα κατέγραψε επίσης ευρεία Νίκη, κατά του Πανσερραϊκού αυτή τη φορά (3-0) που βέβαια ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Μαγεύει η ΑΕΚΑΡΑ μας που εμφανώς παίζει το θεαματικότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! Αναμφισβήτητα είμαστε οι καλύτεροι!

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Το ματς βέβαια κρίθηκε από την σούπερ απόδοση της Ομάδας μας, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και "η σφυρίχτρα"! Προφανώς το ζήτημα θα πρέπει να το δει η ίδια η Α.Ε.Κ και μάλιστα όχι μεμονωμένα αλλά σε συνδυασμό με τη γενικότερη στάση της Διαιτησίας τόσο προς εμάς όσο και απέναντι στους ανταγωνιστές μας και ακολούθως να κινητοποιηθεί  δραστικά για την υπεράσπιση του κόπου και του ιδρώτα των παικτών και του προπονητή.

✓ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν και στον αυριανό αγώνα στη Νίκαια. Τα... κιτρινόμαυρα μάτια μας δε-κα-τέ-σσε-ρα!!! Κάποιες προγενέστερες "ενδείξεις" είναι... ενδεικτικές προθέσεων. Εμμέσως πλην σαφώς δημιουργείται "κλίμα" κατά της Α.Ε.Κ. Από τη μία τα ουκ ολίγα περιστατικά ("ξώφαλτσα" και μη) που έχουν προηγηθεί φέτος με τη διαιτησία κι από την άλλη οι πρόσφατες πονηρές δηλώσεις του οσφπ, όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα επικίνδυνο "κοκτέιλ" που καλό θα είναι να μην περάσει έτσι αβασάνιστα από την Α.Ε.Κ και ο νοών νοείτω!

✓ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ! Το ζήσαμε κι αυτό! Να διαμαρτύρεται ο οσφπ για... εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!! Ρεσιτάλ υποκρισίας και εμπαιγμός της κοινής λογικής. Οι εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσόντες νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου εκ της ιδρύσεώς του, κλαίγονται και χτυπιούνται για... αδικίες! Ξελιγώθηκε η κοινωνία στο γέλιο με τα καμώματά τους. Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι αμέσως μετά είχαμε και το "παρτάκι" της διαιτησίας στο ματς κυπέλλου μεταξύ γαύρου και άρη - μαντέψτε υπέρ ποιανού! Ρε κάντε ταινία την ΚΩΜΩΔΙΑ σας να προβληθεί στους κινηματογράφους να κονομήσουν οι αιθουσάρχες. 

✓ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ! Με το σπαθί της η Α.Ε.Κ κατακτά κάθε βαθμό, καταθέτοντας μέσα στα γήπεδα σώμα και ψυχή. Γιατί έτσι προστάζει η τιμή, το ήθος και τα ιδεώδη της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Αντίθετα οι "απατ-αιώνιοι", βουτηγμένοι μια ζωή στην ίντριγκα και τη λοβιτούρα, την αδικία και την κομπίνα, καταστρέφουν το άθλημα. Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Είναι διαφορετικό να είσαι Α.Ε.Κ. Κι αυτό είναι πασιφανές σε οποιονδήποτε καλοπροαίρετο φίλαθλο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και απεχθάνεται τη λαμογιά!

✓ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ! Συγχαρητήρια στα Κορίτσια του Βόλεϊ της Α.Ε.Κ που με φοβερή εμφάνιση μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια τσάκισαν τον Ολυμπιακό κατακτώντας τη Νίκη με σύμμαχο και συμπαραστάτη τον κόσμο μας και κόντρα στην εχθρική διαιτησία. Μια σπουδαία Νίκη αφενός γοήτρου και αφετέρου ουσίας καθώς οι Αμαζόνες της ΑΕΚΑΡΑΣ "φορτσάρουν" πλέον για το Πρωτάθλημα!!!

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ πριν εξαντληθεί ΚΑΙ αυτή η έκδοση και μας παραπονιέστε μετά ότι δεν βρίσκετε! Αναφερόμαστε στη χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. "Επιστροφή στο όνειρο" είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που πραγματικά ενθουσιάζει όσα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας την έχουν δει. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933 (Χρήστος).

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



* CUEVA DE LOS PIRATAS*


* 16η συνεχή εβδομάδα οι "Πειρατικές Αιχμές" δίνουν το παρόν! Εντάξει, κάποια στιγμή η αδιάλειπτη συνέχεια θα διακοπεί, άλλωστε και οι απουσίες μέσα στο πρόγραμμα είναι, αλλά μέχρι στιγμής το πάμε ακόμα σερί!

* Α.Ε.Κ σημαίνει επίθεση! Πρώτη στην κατάταξη η Ομαδάρα μας με 36 γκολ! Πάμε γερά και θριαμβευτικά!

* Μπράβο ρε Χατζησαφί. Αγωνίζεσαι με ψυχή και φιλότιμο κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο. 

* Με ανυπομονησία περιμένουμε και την επιστροφή των Γκατσίνοβιτς και Ελίασον. Με την επάνοδο των δύο παιχταράδων ο υγιής "ανταγωνισμός" εντός της Ομάδας θα αυξηθεί και η Α.Ε.Κ θα πιάσει... διαστημική απόδοση!

* Και στο Βόλεϊ και παντού! Θα ακούτε Νέα Φιλαδέλφεια και θα χάνετε... από τη Δεκελείας. Στα πάντα, ακόμα και... στο τάβλι!!!

* Αυτοί που κάποτε αναφέρονταν ειρωνικά στις δυνατότητες που μπορεί να προσδώσει το Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στην Ομάδα, μήπως θα πρέπει να κάνουν δημόσια την αυτοκριτική τους; Εεεε;;;

* Απίστευτο το σύνθημα της κιτρινόμαυρης κερκίδας για το... ξύσιμο και τη βασιλεία! Tελικά το φαιδρό και ανεδαφικό "no politica" δεν περνάει στους σκεπτόμενους και κοινωνικά ανήσυχους Οπαδούς της Ομάδας της Προσφυγιάς!

* Χρόνια πολλά στα αδέρφια μας που γιόρταζαν τις προηγούμενες μέρες: "Οβελίξ", "Τσέλιγκα", "Μπαμπούσκα" και "Μόργκαν". Πάντα γεροί και δυνατοί με την Α.Ε.Κ στην καρδιά, στη σκέψη και το νου!

* Το πρωτοσέλιδο που πραγματικά μπορεί να χαρακτηριστεί κορυφαίο, ήταν από την "Ωρα των σπορ" τη Δευτέρα μετά το ματς με τον Παναιτωλικό : " Που 'ναι η μπάλα; Την έκρυψε η ΑΕΚΑΡΑ!". Εύγε!

* Επαναλαμβάνουμε (απλά) αυτό που είχαμε γράψει στις "Πειρατικές Αιχμές" στις 7 Ιανουαρίου : "Τέτοιο σπρώξιμο από το σύστημα στην πράσινη σακαράκα δεν έχει ξανα-ματα-γίνει"!

* Έλεγαν κάποιοι συνενωσίτες ότι μπορεί να "στραβώσει" για το γαύρο το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη. Και εμείς εκ των προτέρων γελούσαμε. Με τον Άρη ρε παιδιά θα γινόταν η στραβή για το λιμάνι ; Με τον... Άρη;;; (χαχαχαχα).

* "Σημαδούρα" η "ολίγον σιτεμένη" νύφη είναι και καλή μαγείρισσα. Όλα μετράνε σε αυτή τη ζωή φίλε τσιφλικά του Μωριά!

* Αν είναι ρε "αθάνατος" ο τέως, τότε τι είναι ο Καραϊσκάκης, ο Κατσαντώνης, ο Κολοκοτρώνης και πολλοί ακόμη ρε απίθανοι;;; Άιντε από δω χάμω που έχει χαθεί εντελώς το μέτρο, οι έννοιες και τα νοήματα σε αυτή τη δύσμοιρη χώρα. Δη-μο-κρα-τί-α επέλεξε ο λαός και όχι κορώνες για να ταΐζει ο κοσμάκης ξενόφερτες δυναστείες που θα καλοπερνάνε μέσα σε προκλητική χλιδή.

* Αηδία έχει καταντήσει το χαζοκούτι. Αν άκουγε κανείς αυτές τις μέρες κάποια παλιοκάναλα θα νόμιζε ότι βρισκόμαστε καμιά 60αριά χρόνια πριν! 

* Και Πρωτάθλημα και Κύπελλο! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ να τα σαρώσουμε ΟΛΑ!!!

* Ρε ουστττ κολοτούμπα, που μας το παίζεις και αεκόφρονας. Αλλα δεν φταις εσύ, αλλά αυτοί που σε ανέχονται.

* Φλόγα στις καρδιές : Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη "Φλόγα", το Σύλλογο Γονέων για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Από παλιά, άλλοτε εμφανώς και άλλοτε αφανώς, οι "Πειρατές του Ονείρου" συμμετέχουμε εμπράκτως στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για τα παιδιά ΜΑΣ! Γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου είναι και δικά μας παιδιά!

* Πάντα στέλνουμε την αγάπη μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για τον Μίμη Παπαϊωάννου. Τον παίκτη-σύμβολο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας που μας έχει κάνει τόσο υπερήφανους!

* Χειρότεροι όλων είναι οι "Δούρειοι Ίπποι". Διότι κινούνται πάντα υπόγεια και φέρνουν την καταστροφή με ύπουλο τρόπο σε ανύποπτο χρόνο. Ας το έχετε υπόψιν σας κύριοι ιθύνοντες.

* Μαρκήσιεεεε. Πότε θα καλλιτεχνήσεις το σχετικό "έργο τέχνης" ρε πειρατάρα;;; Άιντε... πριν λήξει η σεζόν!

* Ο Τσε, το πορτρέτο του οποίου κοσμεί και μια αίθουσα του νέου μας γηπέδου, είχε πει : "Ευτυχισμένος είναι εκείνος που όταν δίνει δεν θυμάται και όταν παίρνει δεν ξεχνά"!

* Τα όνειρα που μένουνε μονάχα μες τη σκέψη/ κανείς μην τα πιστέψει τα σβήνει η ζωή./Στα όνειρα που χτίζονται το είναι μου κι αν δώσω/αξίζει να ’ναι τόσο βαριά η πληρωμή". Φοβερό τραγούδι του μεγάλου ερμηνευτή και ενωσίτη Στέλιου Καζαντζίδη του οποίου τα τραγούδια ΔΕΝ παίζουν στο Ναό της Προσφυγιάς, σε αντίθεση με κάτι ηχητικά εκτρώματα με τα οποία μας πρήζουν κάθε τόσο τα... φρύδια.

*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ