Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΚ : ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ !!! ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΚΟΥΣ;;;- Τα όσα διαδραματίζονται εδώ και χρόνια στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστά ακόμα και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας. Η σαπίλα, η διαφθορά, οι εγκληματικές πρακτικές, είναι σύμφυτες ενός ελεεινού και βρόμικου διαχρονικού συστήματος που έχει αλώσει των βασιλιά των σπορ, σέρνοντας την ταφόπλακα πάνω από το δημοφιλέστερο λαϊκό άθλημα!

- Αυτή η αμαρτωλή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο, όσο και αν οι ποικιλώνυμοι φορείς της αθλιότητας «δίνουν τα ρέστα τους» χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και μέθοδο για να διατηρήσουν, ακόμη και την ύστατη ώρα, το σάπιο καθεστώς.

- Η ΑΕΚ έχει διαλέξει στρατόπεδο: Εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έχει μπει μπροστά και παλεύει δυναμικά για να σπάσει το απόστημα και να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από «την κόπρο του Αυγείου». Είμαστε υπερήφανοι που η Ομάδα μας μάχεται στο πρώτο χαράκωμα με στόχο την πολυπόθητη κάθαρση, για την επί ίσοις όροις διεξαγωγή του πρωταθλήματος και την αυτονόητη ισονομία για όλους! Με αυτό τον τρόπο η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως τιμά την ίδια την Ιστορία της και τη διαφανή μακρόχρονη πορεία της στα αθλητικά δρώμενα. Και αναμφισβήτητα ο αγώνας της ΑΕΚ για το ξεκαθάρισμα του χώρου από τα πάσης φύσης ερπετά της διαφθοράς και την εξυγίανση του αθλήματος, βρίσκει στο πλευρό της όχι μόνο τους Ενωσίτες αλλά και κάθε υγιή φίλαθλο.

- Ζητάμε όμως και από την Πολιτεία να κινηθεί στον ίδιο δρόμο χωρίς χρονοτριβές, δισταγμούς και υπεκφυγές. Το νυστέρι πρέπει να μπει βαθιά και να καθαρίσει η χαίνουσα πληγή μια κι έξω! Εδώ και τώρα! Πριν απομείνουν όλα «καμένη γη και κρανίου τόπος»! Πολιτεία είστε και διαθέτετε και τη δικαιοδοσία και τον τρόπο! Επιτέλους τελειώστε τους, όχι σήμερα αλλά χτες! Φτάνει πια με τη βρόμα και τη δυσωδία. Θέλουμε καθαρό τοπίο, απαιτούμε μια νέα επόμενη ελπιδοφόρα ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου»

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΚ : ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΕΚ

1.

«Η Καμόρα του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε με νέο –εντός λίγων ημερών- χτύπημα και επαναλαμβάνει αυτό που από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε επισημάνει. Δίνει τη μάχη -με όσα μέσα της έχουν απομείνει- για την επικράτηση της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το σύστημα και τα φερέφωνά του αντιστέκονται σθεναρά νομίζοντας βλακωδώς ότι έχουν δημιουργήσει δήθεν άλλοθι, ενώ την ίδια ώρα στοχοποιούν -μέσω του φιλικού Τύπου- συστηματικά τα θύματά τους. Την ώρα που οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA μπορούν πλέον -έχοντας την πλήρη ευθύνη και τον έλεγχο της κατάστασης- να καταλάβουν χειροπιαστά ποια είναι η καρδιά αυτού του συστήματος, που τόσα χρόνια κρατάει σιδηροδέσμιο προς όφελός του το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ελληνική Πολιτεία καλείται να επισπεύσει τις διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης.

Οι αναβολές δεν εξυπηρετούν κανέναν, γενναίες αποφάσεις χρειάζονται για να επικρατήσουν οι νόμοι του ελληνικού Κράτους και οι κανονισμοί της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης που επί τόσα χρόνια λυμαίνεται το ποδόσφαιρό μας».

2.

Για μία ακόμα φορά η φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί με αηδία, αλλά και αποτροπιασμό τις μεθόδους μαφίας που μετέρχεται η εγκληματική οργάνωση, η οποία διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκάλεσε την επιτήρηση της FIFA, αλλά αρνείται να παραδοθεί τρέμοντας μπροστά στο ενδεχόμενο της κάθαρσης και της εξυγίανσης.

Εδώ και μέρες παρακολουθούμε τη συστηματική προσπάθεια μερίδας του Τύπου, που εκφράζει το άθλιο χθες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να συκοφαντεί ανενόχλητη και κατά τρόπο αισχρό και ποινικά κολάσιμο τους ανθρώπους που επελέγησαν από τις διεθνείς αρχές προκειμένου να ξεκολλήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα στο οποίο οι ίδιοι οι καθοδηγητές των συκοφαντών το οδήγησαν! Και οι συκοφαντίες εξελίχθηκαν, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, σε μαφιόζικες απειλές εγκληματικών στοιχείων και των αφεντικών τους. 

Το ερώτημα είναι ένα και μόνο και πρέπει άμεσα να απαντηθεί από την ελληνική Πολιτεία αλλά και από τη FIFA. Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής; Οι νόμοι του ελληνικού Κράτους και οι κανονισμοί της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας ή ο νόμος της Καμόρα που αρνείται να απελευθερώσει το ποδόσφαιρό μας, για να βρει επιτέλους το δρόμο της ισονομίας;

Στην περίπτωση της οδυνηρής υποχώρησης και εγκατάλειψης του δρόμου της κάθαρσης και της νομιμότητας, μην υπολογίζετε σε εμάς. Δώσαμε με τεράστιο κόστος τον αγώνα για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, δικαιωθήκαμε από την επέμβαση της FIFA προκειμένου να καθαρίσει η βρώμα και η δυσωδία, που προκαλούσε εμετό στον κάθε υγιή Ελληνα φίλαθλο ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, και δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στην εποχή της σήψης την οποία καταγγέλλουμε εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια σε όλους τους τόνους.
   
Και φυσικά δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτές οι μαφιόζικες μέθοδοι αποσκοπούν τελικά στον διορισμό ξένου αρχιδιαιτητή. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανείς, χωρίς να έχει βαθιά γνώση της θλιβερής πραγματικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που να μπορέσει να συμβάλλει στην ολοκλήρωση της αποστολής της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, όπως την έχει ήδη εξαγγείλει η FIFA. Ούτε θα δεχθούμε καθυστερήσεις προσαρμογής στις πραγματικές ανάγκες κάθαρσης, κάτι που επιδιώκει η εγκληματική οργάνωση.
   
Αποφασίστε αν θα επικρατήσει ο νόμος και το 50-50 ή η παρανομία των μαφιόζικων μεθόδων κυριαρχίας στο ημιθανές ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τη μία πλευρά υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση, που προσπαθεί να σας τρομάξει και από την άλλη η νομιμότητα.

Η επιλογή είναι δική σας! Περιμένουμε να δούμε ποιο δρόμο από τους δύο θα επιλέξετε, χωρίς ούτε λεπτό καθυστέρησης!

Για να πάρουμε και εμείς τις τελικές αποφάσεις μας.


Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΕΙΣ...Κακουργηματική δίωξη 

για Ντέμη-Ρέμο και τρεις πρώην προέδρους της ΕΠΟ!


Ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων, όπου μεταξύ των κατηγορούμενων βρίσκονται οι Ντέμης Νικολαιδης, Αντώνης Ρέμος, Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Σαρρής.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως για το σκάνδαλο με της πλαστές ενημερότητες 27 ΠΑΕ ο εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ήδη διαβίβασε το πόρισμά του, το οποίο αποτελείται από 115 σελίδες, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ενώ η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου θα παραδώσει τη δικογραφία σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς.
Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης, ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Αντώνης Ρέμος, τρεις πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ (Β.Γκαγκάτσης, Σ.Πιλάβιος, Γ.Σαρρής), ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρ.Σταθόπουλος και ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ.Κουρίδης
Για την συγκεκριμένη υπόθεση ο εισαγγελέας διώκει 38 φυσικά πρόσωπα με 4 κακουργήματα, αυτά της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, τη χρήση πλαστών εγγράφων, την απάτη κατ΄ εξακολούθηση και την απλή συνέργεια.