Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΜΕΤΡΑ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !Το ντροπιαστικό αποτέλεσμα στη φωλιά του προαιώνιου εχθρού σκόρπισε ανείπωτη θλίψη αλλά και αγανάκτηση στον κόσμο της ΑΕΚ. Ήταν μία καθόλα τραγική εμφάνιση που διασύρει το όνομα και το κύρος της ΑΕΚ. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια και δεν χρειάζονται δικαιολογίες και υπεκφυγές, αλλά ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η ομάδα εμφανίστηκε, σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, σε κακό χάλι, δίχως αρχή και τέλος, χωρίς ψυχή, πάθος και πίστη, με ανύπαρκτο τσαμπουκά. Τόσο οι παίχτες όσο και το τεχνικό τιμ -σε όλα τα επίπεδα- ήταν Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ. Τίποτε δεν θύμιζε τον περυσινό θρίαμβο του Κυπέλλου (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)!

Όσο και αν η πραγματικότητα πληγώνει και προβληματίζει, εντούτοις δεν θα πέσουμε στον πεσιμισμό και την απογοήτευση που άλλωστε δεν οδηγεί και πουθενά. Αυτό που απαιτείται ΑΜΕΣΑ είναι να αναστραφεί η κατάσταση στην κατεύθυνση της ανασύνταξης.

Αυτό το ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ πέφτει δίχως άλλο στη Διοίκηση της ΠΑΕ και πάνω απ΄ όλα στον ηγέτη της Ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη που οφείλει άμεσα να λάβει ΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Η ΑΕΚ πρέπει από τη φύση της να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ! Αυτή άλλωστε είναι η φιλοσοφία της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ την οποία ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, και μαζί και εμείς, στηρίξαμε και στηρίζουμε, μετά από τα τόσα δύσκολα χρόνια που βιώσαμε από τις γνωστές καταστάσεις του παρελθόντος.

Όμως, η ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ είναι απαραίτητα στοιχεία για να βαδίσουμε μπροστά και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Και όσον μας αφορά, ως «Πειρατές του Ονείρου», πέραν από την στήριξη δια των αγώνων και της παρουσίας μας, οφείλουμε, ως ενεργοί οπαδοί, να μιλάμε ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ όχι μόνο στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα.

Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, έχεις ΧΡΕΟΣ «να βάλεις το νερό στ’ αυλάκι» τώρα που είναι νωρίς. Μην ακούσεις αυτούς που αιωνίως και σε όλες τις καταστάσεις «γλύφουν» και λένε «δεν τρέχει και τίποτε» για να γίνουν αρεστοί! Σούταρέ τους και ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ από ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που είναι ανάξιοι για το μέγεθος και την ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Είτε από το τεχνικό τιμ, είτε από το έμψυχο υλικό, είτε από διάφορα «πόστα και θέσεις», ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ Η ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. Επίσης, επειδή πολλές φορές σε δύσκολες συγκυρίες οι χρεοκοπημένοι του ένοχου παρελθόντος καιροφυλακτούν για να δρέψουν καρπούς και να χύσουν δηλητήριο, «κόψτους το βήχα»… εκ των προτέρων! Ενότητα μ’ αυτούς δεν μπορεί να υπάρξει.

Αυτή είναι η μόνη οδός. Μαζί με την τιτάνια πάλη ενάντια στο εγκληματικό σύστημα, μαζί με τον ιερό αγώνα για το Ναό στα Άγια Χώματα, πρέπει να υπάρξει και η ΥΓΙΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ της Ομάδας εκ των έσω.  ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ

Για την υπογραφή:
H Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου»