Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! - ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ !


Πάμε και πάλι γερά! Όπως πάντοτε, έτσι και στις τωρινές συνθήκες στις εκλογές της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ, είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι και ολόψυχα δοσμένοι στο πιο μεγάλο μας όραμα: Tην ανοικοδόμηση του Γηπέδου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στη δική της γη στη Νέα Φιλαδέλφεια! Το Γήπεδο είναι ο θεμέλιος λίθος για τη συνολική αναγέννηση της Α.Ε.Κ σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να προηγείται των πάντων! Γι’ αυτό το λόγο ψηφίζουμε-ενισχύουμε το συνδυασμό της νίκης «ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ», που υποστηρίζεται από το Δ. Μελισσανίδη, και υπηρετεί τον παραπάνω κομβικό στόχο. Καλούμε, επίσης, όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια να πράξουν μαζικά το ίδιο. 
  
Διότι επιβάλλεται να γυρίσουμε πιο σύντομα από ποτέ στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Στην Ιθάκη της Α.Ε.Κ!  Στα δοξασμένα χώματα των πατεράδων και των παππούδων μας! Στις παλιές γειτονιές!  Στις παλιές αναμνήσεις!  Στα περασμένα μα ποτέ ξεχασμένα! 

Ως «Πειρατές του Ονείρου» νιώθουμε υπερήφανοι που αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για την ιερή υπόθεση του γηπέδου στη Ν.Φ., κόντρα στους κάθε λογής ανιστόρητους σαλτιμπάγκους που για ιδιοτελείς σκοπούς επεδίωκαν τον ξεριζωμό της Ομάδας από την ιστορική της κοιτίδα.   

Όμως ο Γολγοθάς φτάνει πια στο τέλος του. Πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε ΝΙΚΗΤΕΣ στη δική μας Ιθάκη και εκεί που κάποτε μάς γκρέμισαν το όνειρο, εκεί θα θεμελιώσουμε εκ νέου το  σύγχρονο κάστρο της Προσφυγικής Α.Ε.Κ: ακλόνητο και αιώνιο και πάντα στην χιλιοαγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια!

ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ!

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!!

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ*Για την υπογραφή :
« ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ »