Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Πειρατές: μια βραδιά Όνειρο!!!Μία ακόμη μαγική κιτρινόμαυρη βραδιά ζήσαμε και εφέτος  στο «Πειρατικό του Ονείρου» κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του club για το 2016.Ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις μας, με πάρα πολύ κόσμο που κατέκλυσε από νωρίς τα γραφεία του συνδέσμου αλλά και τους χώρους έξω από το club δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με συνθήματα, τραγούδια και ξέφρενο ενωσίτικο παλμό, έτσι όπως εμείς οι «Πειρατές» ξέρουμε…!!!Πολλοί οπαδοί μας, νέοι, παιδιά, αλλά και ενωσίτες από τις παλιότερες γενιές τίμησαν με την μαζική παρουσία τους το club μας.

Επίσημοι καλεσμένοι μας για το 2016 οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚΑΡΑΣ Γιάννης Ανέστης και Γιάκομπ Γιόχανσον οι οποίοι έμειναν άναυδοι με την απίστευτη υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε από τους «Πειρατές του Ονείρου», δηλώνοντας με έκδηλη συγκίνηση ότι : «ο Λαός της Α.Ε.Κ  είναι μοναδικός και σίγουρα αξίζει τις κορυφαίες διακρίσεις»! 


Η πίτα του συνδέσμου είχε χαραγμένο το αειθαλές, αλλά και συμβολικό και στις εποχές που ζούμε, σύνθημα : «Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά ξεριζωμένη»!!!Παρόν έδωσαν αντιπρόσωποι από άλλα φιλικά club της ΑΕΚΑΡΑΣ μας, ο υπεύθυνος συνδέσμων Ν. Χαριτάκης, ο Κ. Χήνας από τη Λέσχη Πολιτισμού-Ιστορίας της Α.Ε.Κ, ενώ θερμά μηνύματα και ευχές λάβαμε από την ηγεσία της ΠΑΕ Α.Ε.Κ, καθώς και από τον αξιαγάπητο Α. Ανατολιωτάκη και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων της Α.Ε.Κ.  Από την πλευρά μας ως «Πειρατές του Ονείρου» ευχόμαστε καλή ενωσίτικη χρονιά εκπέμποντας παράλληλα και το εξής σημαντικό μήνυμα:

« Είμαστε πάντα στις επάλξεις του αγώνα με όλες τις δυνάμεις μας ακμαίες στη μεγάλη μάχη για την πρωτοκαθεδρία της Α.Ε.Κ όπερ σημαίνει την επανακατάκτηση των σκήπτρων του πρωταθλητισμού από το δικέφαλο αετό και βέβαια την ευόδωση του πιο μεγάλου στόχου μας που αφορά την γρήγορη επιστροφή της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στα άγια χώματα της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας! »
                              ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


                                                           Για την υπογραφή:
                        ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ (pirates-aek.blogspot.com)

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

ΧΩΣΤΑ ΜΗΤΣΑΡΑ!!!«Λίγα ψωμιά τους έμειναν. Οι πονηροί που τους ξέρει όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο νεκροκεφαλές και γκρανκάσες. Ήρθε η ώρα τους. Έχουν τελειώσει και το ξέρουν» !!!

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

2016 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ!!!
Οι σκέψεις μας, οι επιθυμίες μας, τα όνειρά μας, το είναι μας ολόκληρο ως ΑΕΚτζήδες, είναι προσηλωμένα στο μεγάλο- στον κομβικό στόχο μας:

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!


Καλή χρονιά αδέρφια και σύντομα στο σπίτι μας! Για την υπογραφή:

“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”