Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

ΓΗΠ-ΕΔΩ !Οι κιτρινόμαυρες καρδιές ανά τον κόσμο πάλλονται στους ρυθμούς της Νέας Φιλαδέλφειας, της ομορφότερης γειτονιάς του κόσμου! Της αλησμόνητης Γης των Προσφύγων, της αειθαλούς πατρογονικής μας εστίας που θα ξαναζωντανέψει το όνειρο της μεγάλης και ισχυρής Α.Ε.Κ! Αναμφίβολα, η  κομβική υπόθεση της ανοικοδόμησης του Γηπέδου βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά μάλιστα και την θετική απόφαση του ΣτΕ!  Πλέον ο λαός της Α.Ε.Κ προσμένει με βαθιά συγκίνηση αλλά και αγωνία την πολυπόθητη  στιγμή!

Πάνε πολλά χρόνια από εκείνη την «αποφράδα ημέρα» που τα όνειρα ενός ολόκληρου Λαού έγιναν συντρίμμια μαζί με τα χαλάσματα του αλησμόνητου «Ν. Γκούμας». Η συντριπτική πλειοψηφία των Ενωσιτών δεν έπαψε ποτέ να αδημονεί για την επιστροφή της Ομάδας στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας. Κι ας υπήρξαν ορισμένοι, ελάχιστοι - «Δούρειοι Ίπποι» και ανιστόρητοι- που με… «2004 τερτίπια» επιχείρησαν να θάψουν την ιερή αυτή υπόθεση και να οδηγήσουν την ΑΕΚ σε νέο ξεριζωμό σε ελεεινούς σκουπιδότοπους. Τελικά, ΔΕΝ τους πέρασε! Και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, σαν club και «Πειρατές του Ονείρου», που από την αρχή ως το τέλος σταθήκαμε με συνέπεια στο πρώτο χαράκωμα του Αγώνα για την επιστροφή στη Ν. Φιλαδέλφεια! Εμείς; εξακολουθούμε να είμαστε εδώ! Εκείνοι; στο χρονοντούλαπο της ενωσίτικης ιστορίας. 

H ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ βαδίζει ολοταχώς για την υλοποίηση του πιο σπουδαίου στόχου της! Πλέον, αφήνουμε ξοπίσω το θλιβερό παρελθόν (χωρίς φυσικά να ξεχνάμε πρόσωπα και καταστάσεις) και ετοιμαζόμαστε για… την έφοδο στον ουρανό!!! Γιατί μονάχα έτσι μπορεί να παρομοιαστεί η ευτυχής ιστορική στιγμή για την Α.Ε.Κ, εκείνη η ώρα που όλοι προσμένουμε, μόλις ο μαχητής ηγέτης της Δ. Μελισσανίδης, με συνοδοιπόρο τον ατσάλινο Λαό μας και με την ευλογία των Προσφύγων Ιδρυτών μας, δώσει «το εναρκτήριο λάκτισμα» για το πολυπόθητο «ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ»!!!

Πάμε γερά, για την εκδίκηση των Ονείρων της αλύγιστης Προσφυγιάς! Για να μπει επιτέλους ο «θεμέλιος λίθος» στο κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ που θα σημάνει την επάνοδό της στους Τίτλους και την Κυριαρχία!!!      


ΥΓ1: ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-THΣ Α.Ε.Κ Η ΙΘΑΚΗ!!!

ΥΓ2: ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!


Για την υπογραφή:
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»