Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΟΛΟΙ όχι μόνο ορισμένοι...!!!


ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ…

Νέοι μπελάδες για Αδαμίδη, Δημητρέλο, Παππά, Νοτιά και Κοσμάτο για θέματα με ΦΠΑ


Η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο και στη νέα εποχή ετοιμάζεται να μπει στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, αλλά όσοι ευθύνονται με τις επιλογές και τις παραλείψεις τους για την κατάντια του παρελθόντος, έχουν πολλά ακόμα θέματα να ξεπεράσουν. Ετσι, όπως αναφέρει το Goal στις 4 Μαΐου στο Δ” μονομελές κακουργημάτων θα κάτσουν στο σκαμνί για ζητήματα με το ΦΠΑ οι Δημητρέλλος, Αδαμίδης, Κοσμάτος, Παππάς και Νοτιάς. Ο Δημητρέλος για μη απόδοση ΦΠΑ και οι άλλοι τρεις για ανακριβή απόδοση ΦΠΑ.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί πως μπορεί η ΠΑΕ να εκκαθαρίστηκε, αλλά οι συγκεκριμένοι (ως μέτοχοι και μέλη των τελευταίων διοικητικών συμβουλίων) βαρύνονται ακόμα με σημαντικές κατηγορίες. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή πλέον της ΑΕΚ, ενώ ενδεχομένως να υπάρξουν ζητήματα για τους συγκεκριμένους (αλλά και άλλους εκείνης της περιόδου), εάν παίκτες στραφούν πλέον προς φυσικά πρόσωπα ώστε να διασφαλίσουν τα χρήματα τους.


ΠΗΓΗ


Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

Πύρινες μνήμες!


4 ΑΠΡΙΛΗ 1968 :

Η ΑΕΚΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ κατακτά το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης κατατροπώνοντας την τσέχικη Σλάβια Πράγας με 89-82 μέσα στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο (80.000 θεατές/παγκόσμιο ρεκόρ σε αγώνα μπάσκετ)!!!  

Η Α.Ε.Κ στέφεται «Βασίλισσα της Ευρώπης»! Είναι, μάλιστα, η πρώτη ελληνική ομάδα που σηκώνει ευρωπαϊκό τρόπαιο στο μπάσκετ!

Η Ένωση έφτασε ως το τελικό αφού πρώτα απέκλεισε την  Βιτόρια από την Ισπανία με 72-82 και 85-65, τη  Ρουαγιάλ από το Βέλγιο με 76-54 και 54-74, και την Ίνις Βαρέζε από την Ιταλία, την κάτοχο του τροπαίου με 60-78 και  72-52.

Δόξασαν τη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη

Οι συνθέσεις στον ιστορικό τελικό:

ΑΕΚ: (Μήλας) Αμερικάνος 29, Τρόντζος 24, Ζούπας 12, Βασιλειάδης 11, Λαρεντζάκης 6, Χρηστέας 4, Τσάβας 3, Νεσιάδης, Δημητριάδης, Πετράκης.

Σλάβια Πράγας: (Σιπ)  Ζίντεκ 31, Ρουτσίσκα 23, Μπάροχ 12, Μίφκα 14, Τόμασεκ 2, Κονόπατσεκ, Άμερ.

Ακούστε και ανατριχιάστε!


Από τότε…
ΟΙ ΠΥΡΙΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΖΟΥΝ–ΕΜΠΝΕΟΥΝ–ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ "ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. Η Α.Ε.Κ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!


Σήμερα, η νέα γενιά - οι μικροί "Πειρατές"- τιμούν την Ιστορία!


ΥΓ. Γιώργο Αμερικάνε δεν σε ξεχνάμε!


"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"