Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ... ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ!Το νέο "γήπεδο-κέντρο πολιτισμού της Α.Ε.Κ" στα ιστορικά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας θα γίνει σύντομα πραγματικότητα γιατί ένας ολόκληρος Λαός το δικαιούται, το ονειρεύεται και το παλεύει επί μακρόν! Όπως όλα δείχνουν, μετά από πολλά χρόνια και συνεχείς αγώνες, η γη των ξεριζωμένων προγόνων μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καινούργιο Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, έτσι όπως το απαιτούν οι νέοι καιροί και οι σύγχρονες αναγκαιότητες της Ομάδας της Προσφυγιάς! Η Α.Ε.Κ αποτελεί το διαχρονικό σύμβολο της προσφυγούπολης Ν.Φ. και πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων της, κουβαλά στο δισάκι της συγκινητικής ιστορίας της άσβεστες συλλογικές μνήμες αλλά και κατοπινούς σημαντικούς κοινωνικούς αγώνες που προέρχονται από εκείνο τον υπέροχο κόσμο της περήφανης φτωχολογιάς, του κατατρεγμού και της προσφυγιάς, που σηματοδοτεί τις ρίζες/ καταβολές και της δικής μας γενιάς! Όσοι, λοιπόν, από τους θλιβερούς εξουσιαστές (παλαιάς ή νέας κοπής) επιμένουν να εφευρίσκουν -για λόγους που όλοι γνωρίζουμε ή υποψιαζόμαστε- φτηνά εμπόδια για να ναρκοθετούν, ακόμη και σήμερα!, το δρόμο της επιστροφής στην πολυπόθητη "Ιθάκη" μας, είναι σίγουρα εκτεθειμένοι απέναντι στην Ιστορία και τον Κόσμο του Προσφυγικού Σωματείου! Η Ομάδα της Προσφυγιάς δεν επιδιώκει την κόντρα στην ίδια της την πόλη μολονότι οι προκλήσεις απέναντί της, από ορισμένους, δεν λείπουν! Ας το καταλάβουν, επιτέλους, άπαντες: κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει το μεγάλο έργο πνοής για την Α.Ε.Κ και το Λαό της!

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!   


ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ.... ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!!!


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το πρωτότυπο ημερολόγιο του 2015 από τους «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»! Συν τοις άλλοις αποτελεί και μία πολύ καλή ιδέα για... εορταστικό δώρο σε... φόντο κιτρινόμαυρο και με σχέδιο που κλέβει καρδιές! Το εφετινό μας ημερολόγιο απεικονίζει μία εξαιρετική παράσταση με το παραδοσιακό σήμα της Α.Ε.Κ, το Δικέφαλο Αετό και το μάχιμο κόσμο της αγαπημένης μας Ομάδας, ενώ στην επάνω πλευρά του αναγράφεται το: «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ»!!!

Το ημερολόγιο είναι πολύ καλής ποιότητας (πλαστικοποιημένο) και κοστίζει μόνο… 4 ευρώ!

Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό τηλεφωνείτε στο 6938 103933. 

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ 

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ !Χαιρετίζουμε μία σπουδαία κίνηση από την πλευρά της αγαπημένης μας Ομάδας:

Σε ένα χωριό προσφύγων, στο Μπουρούντι της Κεντρικής Αφρικής, έστειλε στολές και αθλητικό υλικό η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, προσφέροντας χαρά στα πολύπαθα παιδιά της Μαύρης Ηπείρου! 

Η Ομάδα της Προσφυγιάς για άλλη μία φορά εξέπεμψε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο ένα συγκινητικό-παγκόσμιο αντιρατσιστικό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!

Όπω;, πολύ σωστά, αναφέρει και η ίδια η Α.Ε.Κ  : «κάθε παιδί σε όλα τα μέρη του κόσμου έχει δικαίωμα στην  εκπαίδευση, την παιδεία, τον αθλητισμό και για αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις ντύνοντας τα παιδιά δύο ομάδων που έζησαν πολύ όμορφες στιγμές χαράς έστω και για λίγες ώρες».


… και το σχετικό βίντεο:ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚΑΡΑ!!!!!