Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Ο κόσμος της Α.Ε.Κ βλέπει, καταλαβαίνει, κρίνει...Αναφορικά με τα όσα περίεργα «προκύπτουν» το τελευταίο διάστημα -μάλλον... έτσι «εντελώς τυχαία»- και που έχουν ως επίκεντρο το γηπεδικό ζήτημα της Α.Ε.Κ:

Καλό θα ήταν να καταλάβουν «πολλοί και διάφοροι» -κύριοι και κυρίες- από πλείστες πλευρές, ότι η κομβική υπόθεση της ανοικοδόμησης του γηπέδου του σωματείου μας εκεί στην ιστορική κοιτίδα της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποτελεί το βασικό προαπαιτούμενο για την αναγέννηση της Ομάδας των Προσφύγων και αφορά έναν ολόκληρο λαό, το λαό της Α.Ε.Κ, που ονειρεύεται, ποθεί, και αγωνίζεται, χρόνια τώρα, για να μπει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης αυτό το σημαντικό έργο πνοής! Στόχος ήταν και είναι η αναδημιουργία του νέου μας γηπέδου και όχι η διαιώνιση της μιζέριας των ερειπίων και της καταστροφής. 

Ως εκ τούτου ας αφήσουν άπαντες την Α.Ε.Κ ήσυχη ώστε να βρει το δρόμο της και ας μην εμπλέκουν την Ομάδα της Προσφυγιάς και το Γήπεδό της στα πολιτικά/παραπολιτικά τους παιχνίδια και σε όποιες άλλες σκοπιμότητές τους. Ας μην ξεχνούν ότι ο κόσμος της Α.Ε.Κ βλέπει, καταλαβαίνει, κρίνει και είναι ο μόνος διαχρονικός υπερασπιστής της.  

Παρεμπιπτόντως, δεν είδαμε κανέναν από όλους εκείνους (ανάμεσά τους και πολλούς παλιούς και νέους επίδοξους διαχειριστές της εξουσίας) να «ευαισθητοποιούνται» και να «εξεγείρονται» όλα τα προηγούμενα χρόνια που η Ομάδα της Προσφυγιάς αποτέλεσε επί μακρόν το μεγάλο θύμα πολυεθνικών αλλά και εγχώριων συμφερόντων που την κατακρεούργησαν και την ρήμαξαν ατιμώρητα! Τότε ήταν κυριολεκτικά άφαντοι, τώρα ξαφνικά περί άλλων τυρβάζουν.

-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!! 
-Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»         

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!!!
Σε πρώτο πλάνο οι Τροπαιούχοι!!! Η Ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ αξίζει και δικαιούται τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την παλικαρίσια κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδας!

Για μια ακόμη φορά οι “Κιτρινόμαυροι Μάγκες” τίμησαν τη φανέλα και το Λαό της Α.Ε.Κ! Ήταν πραγματικά ένας σπουδαίος “τελικός-γιορτή” με το κλειστό των Άνω Λιοσίων κατάμεστο από τον κόσμο μας ο οποίος όπως πάντα έδωσε τον απαραίτητο παλμό και έτσι μέσα σε μία ενωσίτικη καυτή ατμόσφαιρα η Ομαδάρα μας έφτασε στον επιδιωκόμενο στόχο!


Το φετινό ήταν το τρίτο μας κύπελλο (και πέμπτο συνολικά τρόπαιο) ενώ βέβαια… έπεται και ανάλογη συνέχεια! Έτσι πρέπει και απαιτείται! Γιατί η Α.Ε.Κ είναι πλασμένη για Τίτλους και μεγάλες Διακρίσεις – άξια πρωταγωνίστρια στους αγωνιστικούς χώρους και στις καρδιές του Λαού της!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η Ομάδα του Χάντμπολ της Α.Ε.Κ εδώ και καιρό οικοδομείται σε πολύ γερές βάσεις και γι’ αυτό σύντομα θα αποτελεί μία αδιαμφισβήτητη αυτοκρατορία στο χώρο του αθλήματος όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Πολλά μπράβο στους παίχτες, στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση του τμήματος που με επίμονη δουλειά και σοβαρότητα χτίζουν ένα επιτυχές παρόν και ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον!      

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στα επινίκια, στο απίστευτο κιτρινόμαυρο γλέντι εκεί στα πατρογονικά μας λημέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η Ομάδα μαζί με τον κόσμο έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ κεφιού, ζωντάνιας και ενωσίτικης οικογενειακής ατμόσφαιρας!  


Το club μας έδωσε και από την πλευρά του το παρόν του στις εξέδρες του γηπέδου και κατόπιν… το γλέντησε δεόντως μαζί με την ομάδα και τα υπόλοιπα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας!


Η συνέχεια στο σημερινό ματς. Το ντάμπλ μας περιμένει!!!

ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! 


ΥΓ1: Κυκλοφορεί το νέο καλοκαιρινό μπλουζάκι των «Πειρατών του Ονείρου»! Εγγυόμαστε ότι… θα πάθετε πλάκα!!! Τηλ. παραγγελιών: 6938 103933

ΥΓ2: Όποιος δεν σέβεται την ιστορία παραδίδεται στη χλεύη…

ΥΓ3: Ζούμε και αναπνέουμε για τη μεγάλη στιγμή που θα πατήσουμε ξανά στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, στο νέο μας γήπεδο, γι’ αυτό που αγωνιστήκαμε και που ονειρευτήκαμε όσο τίποτε άλλο!

ΥΓ4: ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ- ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ!

ΥΓ5: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!!

ΥΓ6:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ


Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ!


Κάποτε (στα αλήστου μνήμης “2004 δίσεκτα χρόνια”) τα απίστευτα προβλήματα που βίωνε η ΑΕΚ ορθώνονταν τεράστια και ανυπέρβλητα εξαιτίας της διαιώνισης της αποτυχημένης παρουσίας της γνωστής παρεούλας των “τέως και σία” που αφού μας “κατσικώθηκαν” για τα καλά στο σβέρκο, άσκησαν επί μακρόν μια καταστροφική πολιτική η οποία ήταν και αυτή που εν τέλει οδήγησε στην καταβαράθρωση της Α.Ε.Κ στα Τάρταρα. Και τότε όμως δεν έπαψαν να υπάρχουν -ως αντίπαλο δέος- οι μαχητές που ποτέ δεν τσίμπησαν το κουτόχορτο αλλά εξ’ αρχής αντιπάλεψαν με νύχια και με δόντια εκείνη την ένοχη τάξη πραγμάτων που αποδείχτηκε η ταφόπλακα της Ομάδας. Μετά από μεγάλους αγώνες, αναρίθμητους κόπους και θυσίες, τα πράγματα άλλαξαν και το παλιό αμαρτωλό καθεστώς μας… “άφησε χρόνους” (ΑΝ και για να μην ξεχνιόμαστε οι υπαίτιοι της καταστροφής παραμένουν ακόμη ατιμώρητοι).

Η Ομάδα αν και βαριά λαβωμένη κατόρθωσε να μπει σε μια διαφορετική τροχιά με στόχο όχι μόνο να ζήσει αλλά και να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και σε σύντομο χρόνο να επανακατακτήσει τον ιστορικό πρωταγωνιστικό της ρόλο. Έχοντας στο τιμόνι μια νέα δυναμική και ικανή ηγεσία υπό το Δ. Μελισσανίδη και με συμμέτοχο/συνοδοιπόρο το Λαό της, η Α.Ε.Κ ΜΑΣ χάραξε μία εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία από αυτή του αμαρτωλού παρελθόντος έχοντας πλέον στον ορίζοντά της άλλη ταχτική, άλλη στρατηγική και άλλες ευοίωνες προοπτικές. Με προμετωπίδα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα αποτελέσει το «πυρηνικό όπλο» της αναγεννημένης ΑΕΚΑΡΑΣ!

Στις σημερινές λοιπόν συνθήκες ήρθαν στην επικαιρότητα ορισμένα “περίεργα” γεγονότα που προκάλεσαν στον κόσμο της Α.Ε.Κ αλγεινή εντύπωση αλλά και σοβαρά ερωτηματικά αναφορικά με τις προθέσεις κάποιων επιεικώς απαράδεκτων, που έχουν μάλιστα συνδέσει το όνομά τους με το αποτυχημένο διοικητικό παρελθόν, οι οποίοι με συγκεκριμένες εξωφρενικές ταχτικές και κινήσεις τους δημιούργησαν αντικειμενικά εμπόδια στη νέα προοπτική της Α.Ε.Κ. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ήταν αυτή που ανέκυψε με την αναστολή της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Βέβαια δεν θα μπορούσαν ποτέ να μας ανησυχήσουν τα όποια “συννεφάκια” όταν έχουμε περάσει τόσες θύελλες και καταιγίδες κι αντέξαμε! Ας πάρουν λοιπόν χαμπάρι άπαντες ότι το μεγάλο ραντεβού της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως με την Ιστορία δεν μπορεί κανείς να το ανακόψει, γιατί πολύ απλά εκατομμύρια ενωσιτών το προσδοκούν. Τελεία και παύλα!

Καλούμε και ως «Πειρατές του Ονείρου» τον κόσμο της Α.Ε.Κ να μπει μπροστά και με τη μαζική συμμετοχή του να δώσει ώθηση στο όνειρο που είναι πιο κοντά από ποτέ! Να γίνουμε και εμείς οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες, ως Λαός, ενεργοί συμμέτοχοι στην ανοικοδόμηση του νέου Γηπέδου μας αποκτώντας ΚΑΙ μετοχές! Στο μέτρο των δυνάμεών του ο καθένας μας, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!! Έτσι, κατ’ αυτό τον τρόπο, η ιερή υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας θα αποκτήσει επιπλέον δυναμική και μια μαγιά χιλιάδων ανθρώπων-υπερασπιστών της!

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, εμείς ξέρουμε που δίνουμε τα ευρώ μας. Τη λεγόμενη «Ελευθεροτυπία» εμείς δεν τη διαβάζουμε και δεν χαλαλίζουμε όχι ευρώ αλλά ούτε σεντ. Τέλος!

ΥΓ2. Χαιρετισμούς σε όλα τα πειρατικά αδέρφια μας σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

ΥΓ3. Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΊΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»