Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

FORZA ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ!!!


Η… ευλογητή μπουλντόζα που έκανε την ξαφνική εμφάνισή της στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας τη σημαδιακή «21η» του μηνός Ιανουαρίου 2014, ξεσήκωσε πρωτοφανή θύελλα ενθουσιασμού και συγκίνησης σε εκατομμύρια Ενωσίτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης! Ήταν μια «κίνηση-ματ», συμβολική και ουσιαστική συνάμα, που με σαφή τρόπο έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για τη δυναμική συνέχεια προς την κατάκτηση του Ονείρου! Τελικά ρε μάγκες, ήταν όπως σας τα λέγαμε: η Α.Ε.Κ χρειάζονταν… «ένα τίγρη στη μηχανή της» για να φορτσάρει!  

Οι «Πειρατές του Ονείρου» όλα αυτά τα δίσεκτα χρόνια της υπομονής παλέψαμε με τόλμη και συνέπεια για την ιερή υπόθεση του γηπέδου μας  σε ευθεία αντιπαράθεση με το καταστροφικό καθεστώς του «τέως» και της παρεούλας του που επεδίωκε τον ξεριζωμό της Α.Ε.Κ από την πατρογονική εστία της Νέας Φιλαδέλφειας για τον ελεεινό σκουπιδότοπο των Λιοσίων. Σήμερα δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ανείπωτη συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια! «Χαλάλι» λοιπόν οι άδικες διώξεις που υποστήκαμε από το απεχθές 2004 εξαιτίας των έντιμων ανυποχώρητων αγώνων μας, «χαλάλι» για όσα τραβήξαμε τότε, αφού φτάσαμε να ζούμε τώρα τέτοιες ανεπανάληπτες στιγμές!      

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Τραβάμε μπροστά αποφασισμένοι για την υλοποίηση του ονείρου! Γήπεδο ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια! Γήπεδο εκεί που οι ξεριζωμένοι πρόσφυγες θεμελίωσαν το όνειρο για μια Α.Ε.Κ. που θα δοξάζονταν στο χρόνο όπως και συνέβη! Γήπεδο στα τιμημένα χώματα που μάτωσαν γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων! Γήπεδο στην πιο όμορφη γειτονιά του κόσμου! Γήπεδο στην Προσφυγομάνα Φιλαδέλφεια! Γήπεδο στην δική μας Γη και όχι στα ενοικιοστάσια ή στα σκουπιδαριά! Γήπεδο-Έδρα της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ και όχι κιτς εμπορικό τερατούργημα! Γήπεδο εκεί που χτυπούσε, χτυπά και θα χτυπά για πάντα η καρδιά του Δικέφαλου Αετού: Στην χιλιοαγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια!

Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα διαβούμε ξανά το κατώφλι του κιτρινόμαυρου κάστρου μας! Και εκείνη την ευλογημένη μέρα δεν θα υπάρχει πλέον θλίψη και ερείπια. Η “Σκεπαστή” θα φορέσει ξανά τα γιορτινά της! Οι κατάμεστες οπαδικές εξέδρες θα ντυθούν στο πιο χαρούμενο κίτρινο! Τα μάρμαρα της “επισήμων” στο πιο εκτυφλωτικό λευκό τους! Το νέο γήπεδό μας θα λάμπει ολόκληρο από ζωή! Όπως τότε όπως παλιά! Γιατί Α.Ε.Κ. σήμαινε και πάντα θα σημαίνει αγάπη, συναίσθημα, πάθος, ζωντάνια, ψυχή! Αυτή την Α.Ε.Κ αγαπήσαμε, με αυτή πορευτήκαμε και αυτή θα χαρούμε ξανά στον τόπο μας.....   

Μετράμε ώρα την ώρα, λεπτό το λεπτό, ως την πολυπόθητη στιγμή που θ’ ανταμώσουμε όλοι μαζί σ’ εκείνα τα γνώριμα παλιά δρομάκια της Νέας Φιλαδέλφειας που μοσχομύριζαν Προσφυγιά και Α.Ε.Κ! Δεν θα είμαστε μόνοι μας! Ο δικέφαλος αετός θα φτερουγίζει στον καθαρό ουρανό! Ο Σπανούδης, ο Νίκος Γκούμας και ο Θείος Λουκάς θα μας καμαρώνουν από ψηλά! Οι παππούδες και οι πατεράδες μας θα είναι περήφανοι για τα παιδιά και τα εγγόνια τους που δεν ξεχάσανε! Και η Ιστορία θα μας ευλογεί......

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ!!!  


ΥΓ1: Ο Θωμάς Μαύρος δεν… αμαυρώνεται! Η πρόσφατη περιπέτεια που βίωσε άδικα ο Θωμάς προξένησε τεράστια αγανάκτηση στον κόσμο της Α.Ε.Κ. διότι γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι οι αληθινοί υπαίτιοι της καταστροφής της Α.Ε.Κ οι οποίοι παρά τα εγκλήματά τους δεν έχουν υποστεί ακόμη καμία συνέπεια εκ μέρους της προκλητικά αδιάφορης Πολιτείας. Ωστόσο το αίτημα του Λαού της Α.Ε.Κ παραμένει επίκαιρο και αδιαπραγμάτευτο: να τιμωρηθούν οι ένοχοι, να υπάρξει επιτέλους πραγματική δικαιοσύνη. Δεν ξεχνάμε! 

ΥΓ2: Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


Για την υπογραφή:          
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Όχι εξιλαστήριο θύμα ο Θ. Μαύρος! Στο σκαμνί οι πραγματικοί υπαίτιοι.
Μας προκαλεί τεράστια έκπληξη αλλά συνάμα και αγανάκτηση το γεγονός της περιπέτειας που βιώνει ο Θωμάς Μαύρος. Θεωρούμε πραγματικά μεγάλο άδικο να βρίσκεται σε τέτοια διαδικασία ο αγαπημένος μας Θωμάς όταν όλη η κοινωνία της ΑΕΚ και όχι μόνο, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι ήταν αυτοί που με την πολιτική και τις τακτικές τους κατακρεούργησαν την ΑΕΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια και που σήμερα. ελέω Πολιτείας, κυκλοφορούν… «άνετοι»! Ο Λαός της ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου τύπου άδικη θυματοποίηση ούτε να μετατραπεί ο Θωμάς Μαύρος σε εξιλαστήριο θύμα. Απαιτούμε από την Πολιτεία να στραφεί εναντίον των πραγματικών υπαιτίων, π.χ. όσων «ζωγράφισε» εκείνος ο περίφημος διαχειριστικός έλεγχος που δεν ξέρουμε σε ποια συρτάρια σαπίζει ακόμη! 

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ !Θα αναφερθούμε στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο -εκ μέρους της γνωστής αξιέπαινης πρωτοβουλίας οπαδών/φιλάθλων της Α.Ε.Κ- με τη συμβολική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα στον ιστορικό χώρο του γκρεμισμένου μας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Εδώ και αρκετά χρόνια κάποιοι Ενωσίτες που έχουν συνειδητά επιλέξει να ανταμώνουν εκεί στην αλησμόνητη γη μας όπου κάποτε υπήρχε το χιλιοαγαπημένο μας σπίτι, επιμένουν να στέλνουν με το δικό τους συγκινητικό τρόπο το πιο σπουδαίο «μήνυμα»: ότι η φλόγα της επιστροφής στην πατρογονική μας εστία παραμένει άσβεστη!      

Το ίδιο συνέβη και φέτος, και έτσι λοιπόν το περασμένο Σάββατο αυτοί που μάθαμε να μην είμαστε συμφιλιωμένοι με τη λήθη δώσαμε ξανά το παρόν μας σε άλλη μία συνάντηση μνήμης, τιμής, αλλά και ανανέωσης της σταθερής μας υπόσχεσης (και γιατί όχι του «όρκου») ότι θα βρισκόμαστε στις επάλξεις έως ότου το πιο μεγάλο μας όνειρο, αυτό της ανοικοδόμησης του νέου μας γηπέδου στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια, πάρει επιτέλους σάρκα και οστά!

Η αλήθεια είναι ότι φέτος η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε μια αλλιώτικη «αύρα»! Υπήρχε μία διάχυτη αισιοδοξία σε σχέση με το αλλοτινό σκοτεινό παρελθόν. Βέβαια ως γνωστόν εμείς, πάντοτε και υπό όλες τις συνθήκες, ήμασταν απόλυτα αποφασισμένοι στα χαρακώματα του αγώνα για το γήπεδο και ποτέ μα ποτέ δεν απογοητευτήκαμε ούτε το βάλαμε κάτω, ακόμη και στις «περίεργες εποχές» που όποιος μίλαγε και πάσχιζε για την επιστροφή της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια θεωρούνταν… παρωχημένος ή και… υπονομευτής της προόδου της Α.Ε.Κ!!!!!!!   

Όμως, ευτυχώς πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Το ελπιδοφόρο στοιχείο είναι πιο ορατό από ποτέ! Στα μάτια όλων, τόσο των διοργανωτών όσο και των παρευρισκόμενων, έλαμπε η ελπίδα, η πίστη και η προσδοκία ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή όπου δεν θα ανακυκλώνεται η θλίψη στα μπάζα της καταστροφής, αλλά θα βιώσουμε τη χαρά της δημιουργίας του καινούργιου κάστρου του δικέφαλου αετού! Η πρόσφατη επίσημη παρουσίαση του μεγαλειώδους γηπέδου μας από το Δ. Μελισσανίδη δείχνει το φωτεινό δρόμο της ευόδωσης του πιο μεγάλου στόχου της σύγχρονης Α.Ε.Κ!!!

Γι’ αυτό και η ευχή ότι του χρόνου η πίτα δεν θα κοπεί μέσα στην εγκατάλειψη αλλά σε ένα… κιτρινόμαυρο εργοτάξιο, προκάλεσε ενθουσιασμό και συγκίνηση στα αδέρφια μας. Και σε αυτούς που ήταν εκεί, αλλά και σε όσους είναι πλέον στη γειτονιά των αγγέλων.

Ίσως και ο αετός που πετούσε ψηλά, πάνω από τα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, την ώρα που πραγματοποιούταν η κοπή της πίτας του 2014 με … την κίτρινη μπουλντόζα για ντεκόρ (!!!), να ήταν και ο πολυπόθητος «καλός οιωνός»!    


ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ!


ΥΓ1: ΠΑΥΛΗ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!!!

ΥΓ2: Επισκεφτείτε τον ιστότοπο των «Πειρατών του Ονείρου» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΥΓ3: Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!Για την υπογραφή:

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ…Η Α.Ε.Κ κατάφερε να βγει όρθια και νικήτρια μέσα από την κόλαση του Αιγάλεω. Οι Ενωσίτες είδαν, έμαθαν, κατάλαβαν και έβγαλαν φυσικά τα συμπεράσματά τους. Φαίνεται πως η Α.Ε.Κ (ακόμη και από τη Γ’ κατηγορία!) ανησυχεί και τρομάζει και πάλι τις κατεστημένες δομές και τα συμφέροντα που λυμαίνονται χρόνια και δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρουν ότι η Αναγέννηση της Ομάδας μας θα σημάνει σύντομα το τέλος της αμαρτωλής κυριαρχίας τους και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο προσπαθούν να δημιουργήσουν με κάθε τρόπο πάσης φύσης εμπόδια. Θα μείνουν, όμως, με την… όρεξη! Να είναι βέβαιοι πως η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, που έχει πολύ βαθιές και στέρεες ρίζες, θα επανακάμψει και θα είναι, πλέον, τόσο δυνατή και ακμάζουσα που θα ανατρέψει κάθε προηγούμενη σάπια κατάσταση. Όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στη διάρκεια της μεγάλης τιμητικής διάκρισης στη γενέθλια Πόλη,  η Α.Ε.Κ θα γίνει παγκόσμια!!!  Όπως αξίζει στην Ομάδα των ξεριζωμένων Προσφύγων! Απαιτείται, όμως, υπομονή, θέληση και αγώνας ώστε να ξεπεράσουμε τους προσωρινούς σκοπέλους. Συνάμα απαιτείται χαλύβδινη προσπάθεια και αποφασιστικότητα από την ίδια την ομάδα, τους παίχτες και όλο το τιμ. Κάθε ματς επί παντός αντιπάλου θα πρέπει να καταλήγει σε νίκη και μάλιστα με πάθος και παλικαριά. Από κει και πέρα, όπως έχουμε χιλιοπεί οι «Πειρατές του Ονείρου», το θέμα του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί τον πρώτιστο στόχο στη μεγάλη πορεία της επιστροφής στην πρωτοκαθεδρία. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ…!!!


(**)  Eξαντλείται !!!
  
Ενημερώνουμε, μέσω της εβδομαδιαίας στήλης του club μας, ότι βαίνει προς εξάντληση και η 2η έκδοση με το νέο πρωτοποριακό κασκόλ των «Πειρατών του Ονείρου»!

Το κασκόλ μας αναφέρεται στο Γήπεδο και μόνο! Έτσι λοιπόν, σε μαύρο φόντο φιγουράρει με κίτρινα γράμματα και σε… παραδοσιακό βυζαντινό γραμματότυπο, το αξέχαστο σύνθημα : «ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ»!!!  Και φυσικά ακολουθεί και η υπογραφή του club (“Πειρατές του Ονείρου”).

Πρόκειται για μία συμβολική μα και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση εκ μέρους του Συνδέσμου μας και γι’ αυτό θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενωσίτικο σπίτι που να μην έχει στο σαλόνι του αυτό το συλλεκτικό κασκόλ!!! Νέοι, γέροι και παιδιά, ας το έχουμε μαζί μας, στο γήπεδο, στις βόλτες μας, παντού και πάντα!!! Για να θυμόμαστε, για να συγκινούμαστε και για να χαλυβδώνουμε την αποφασιστικότητά  μας και τον αγώνα μας, μέχρι την πολυπόθητη εκείνη στιγμή που θα διαβούμε το κατώφλι του καινούργιου μας κιτρινόμαυρου κάστρου!

Το… γηπεδικό κασκόλ του «πειρατικού του ονείρου» διανέμεται σε Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό! Το κόστος του είναι 10 ευρώ. Για παραγγελίες επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ. 6938 103933 (Χρήστος).


ΥΓ1: Πολύ καλή η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

ΥΓ2: Χαιρετισμούς στα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας σε Ελευσίνα, Μακεδονία και όπου χτυπά πειρατική καρδιά!

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ!!!Κυκλοφορεί το νέο απίστευτο κασκόλ των "Πειρατών του Ονείρου" !!!

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό σχέδιο, που αναφέρεται φυσικά στο μεγάλο μας όνειρο, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.

Σε μαύρο φόντο με δυο δικέφαλους αετούς στις άκρες του και στο κέντρο να αναγράφεται :
"ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ"!

Τιμή : 10 €

Για παραγγελίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, επικοινωνείτε άμεσα στο τηλέφωνο 6938 103933 (Χούλιο).

Για την υπογραφή 
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ