Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....Η σημερινή περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έως το 1927 ονομαζόταν “Ποδονίφτης”, εξαιτίας του ομώνυμου ρέματος που τη διέσχιζε. Ήταν μια έκταση με χωράφια και μερικές παράγκες. Τότε εγκαταστάθηκαν εκεί, δεξιά κι αριστερά του καρόδρομου, Μικρασιάτες Πρόσφυγες με τις οικογένειές τους. Στους ξεριζωμένους Πρόσφυγες παραχωρήθηκαν, σε απαλλοτριωμένη έκταση από το υπουργείο κοινωνικής πρόνοιας, κάποια πέτρινα σπιτάκια με ένα μικρό κήπο το καθένα. Ο συνοικισμός χτίστηκε ΓΙΑ την προσφυγιά και ΑΠΟ την Προσφυγιά. Με το αίμα και τις θυσίες αυτής της πικραμένης γενιάς. Είναι ο τόπος μας και η ιστορία μας. Τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε ρεύμα, ύδρευση, σχολεία, δρόμοι, πλατείες ούτε συγκοινωνία. Νέα Φιλαδέλφεια ονομάστηκε το 1932, σε ανάμνηση της πόλης «Φιλαδέλφεια» της Μικράς Ασίας. 


*ΤΟΤΕ…

«…Όταν ήρθαν εδώ οι πρόσφυγες, διωγμένοι, ταλαιπωρημένοι, κυνηγημένοι, η AEK δεν υπήρχε, υπήρχε όμως στις αναμνήσεις των πατεράδων μας η “Πέρα Kλουμπ”. Πολλά παιδιά από εδώ έπαιζαν στην “Πέρα Kλουμπ”. Μετά το διωγμό οι παίκτες σκορπίσανε, άλλοι πήγαν στην Καβάλα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, αλλά οι περισσότεροι ήταν στη Φιλαδέλφεια. Eκεί παίζανε μόνοι τους και σιγά-σιγά άρχισαν να μαζεύονται οι παίκτες της παλιάς ομάδας. H Νέα Φιλαδέλφεια τότε ήταν παράγκες και χωράφια. Οι παίκτες λοιπόν που έπαιζαν κάποτε στην “Πέρα Kλουμπ” και άλλα σωματεία της Πόλης ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ. Ήταν η μόνη τους χαρά, μέχρι που κάποιος τούς είπε ότι η Πολιτεία ―επειδή η Φιλαδέλφεια χτιζόταν― θα τους έπαιρνε το γήπεδο. Εκείνη τη νύχτα που το έμαθαν βγήκαν έξω, ο καθένας με ό,τι είχε, ένα τραπέζι, καρέκλες, κρεβάτια και περιφράξανε το χώρο. Tην επόμενη ημέρα, οι άνθρωποι του υπουργείου, αντιμετωπίζοντας μια τέτοια εικόνα, παραχώρησαν την έκταση ως χώρο άθλησης των προσφύγων. Μετά, περιέφραξαν με συρματόπλεγμα το χώρο και έγινε το γήπεδο της AEK. Αυτό που γκρεμίσανε και μας έστειλαν πάλι στην προσφυγιά. Aλλά πάντα έτσι ήταν, ποτέ δεν τους άρεσε η AEK. Θυμάμαι τον πατέρα μου να μου διηγείται το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην Eλλάδα. Mε τον Oλυμπιακό ήταν στο Φάληρο. H AEK έχανε δύο μηδέν. Aλλάζει το παιχνίδι και η AEK κερδίζει τελικά με 3-2. Aπό τότε δεν χωνεύουν την ομάδα γιατί ήρθαν στην Eλλάδα με ένα μπογαλάκι και έκαναν προκοπή εδώ και στεριώσανε και τώρα μας γκρεμίσανε και το γήπεδο, κατάλαβες! Όπως δεν χώνευαν και τους πρόσφυγες (….) Γιατί; Aυτοί είναι πιο Έλληνες από εμάς;;;»

(Απόσπασμα από το ένθετο «K» της εφημερίδας H Καθημερινή, 5 Δεκεμβρίου 2004)*ΣΗΜΕΡΑ…

Η Α.Ε.Κ κι ο Λαός της ανήκουν ψυχή και σώματι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και σήμερα η ΑΕΚ, μετά τόσες περιπέτειες προετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή, για να ανοικοδομήσει και πάλι στη ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΗ, το ΔΙΚΟ ΤΗΣ σύγχρονο Γήπεδο ! Εκεί που η τιμημένη Προσφυγιά ρίζωσε με χίλια βάσανα και ανέστησε στα ιερά χώματα της Προσφυγομάνας το αλησμόνητο κάστρο του δικέφαλου αετού, εκεί και πάλι με μπροστάρη τον πρόσφυγα Δ. Μελισσανίδη και συνοδοιπόρο το Λαό μας θα το ξαναχτίσουμε!

Καλό είναι όσο πιο ταχτικά γίνεται να θυμόμαστε τη βαριά Ιστορία μας και τις θυσίες των προγόνων μας, για να γνωρίζουμε και το βαρύ καθήκον που επωμιζόμαστε εμείς οι νεότερες γενιές για τη συνέχεια. Και η συνέχεια είναι μόνο μία: Επιστροφή στην κιτρινόμαυρη Ιθάκη μας!

Καλές γιορτές, καλή επάνοδο!

ΥΓ. Κυκλοφορεί το νέο απίστευτο κασκόλ των "Πειρατών του Ονείρου"!!! Πρόκειται για ένα εκπληκτικό σχέδιο, που αναφέρεται φυσικά στο μεγάλο μας όνειρο, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Σε μαύρο φόντο με δυο δικέφαλους αετούς στις άκρες του και στο κέντρο να αναγράφεται : "ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ"! Τιμή : 10 €. Για παραγγελίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, επικοινωνείτε άμεσα στο τηλέφωνο 6938 103933 (Χούλιο).


ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

ΦΛΟΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ...!Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας μην ξεχνάμε ότι λίγο παραδίπλα μας κάποιες αθώες παιδικές ψυχές δίνουν τη μάχη για το πιο ακριβό αγαθό: Αυτό της ΖΩΗΣ! Η "ΦΛΟΓΑ" - ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Nεοπλασματική Ασθένεια-  χρειάζεται και τη δική μας μικρή συνεισφορά η οποία μπορεί να είναι μία πολύτιμη ακτίνα ελπίδας για ένα παιδί που περνά δύσκολες στιγμές. Εξάλλου χωρίς την Αλληλεγγύη δεν θα υπήρχε ούτε ανθρωπιά ούτε κοινωνικοί δεσμοί. Τα παιδιά όλου του κόσμου είναι δικά μας, η καρδιά τους είναι κομμάτι της δικής μας καρδιάς και το χαμόγελο ή το δάκρυ τους είναι και δικό μας...        

ΑΕΚτζής σημαίνει πάνω από όλα συναίσθημα! ΑΕΚτζής σημαίνει κοινωνική ευαισθησία, συμπαράσταση, στήριξη! Ας το αποδείξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ εμπράκτως για μια ακόμη φορά.....και να είστε βέβαιοι ότι πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ !!!  


Αριθμοί Λογαριασμών της "ΦΛΟΓΑΣ" :
                                                             
                                                 
ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ :   192/48000-10
                                                   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :  5015-020-641423
                                                   ALPHA BANK :   112-00-2002-011686

                                                           
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ «Η ΦΛΟΓΑ»......


«Η ΦΛΟΓΑ» είναι Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα 31 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Φλόγα, έχει εκπροσώπους με πλούσια δράση στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

* ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στους γονείς κατά τη φάση της διάγνωσης. Ομάδες μητέρων που έχουν κερδίσει τον αγώνα κατά του καρκίνου στα δικά τους παιδιά, καθώς και αποθεραπευμένα παιδιά από την «Ομάδα Νέων της Φλόγας» επισκέπτονται στα νοσοκομεία και στον Ξενώνα τα παιδιά και τους γονείς τους για να τους δώσουν δύναμη και να τους αποδείξουν με την παρουσία τους ότι και τα δικά τους παιδιά μπορεί να γίνουν καλά. 

* ΠΑΡΕΧΕΙ στέγη στους γονείς και τα παιδιά από την περιφέρεια. Σε Ξενώνα 1.000 τ.μ. (Αιγίου 6-8 Γουδί) ο οποίος χτίστηκε από μικρές και μεγάλες δωρεές φίλων της Φλόγας, φιλοξενούνται οικογένειες από την επαρχία κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής παραμονής τους στην Αθήνα. Το κτίριο το οποίο εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο της δημοκρατίας  τον Νοέμβριο του 2002, βρίσκεται κοντά στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία και εξασφαλίζει ΔΩΡΕΑΝ στα παιδιά άριστες συνθήκες διαμονής. Παράλληλα με τη βοήθεια ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, τα παιδιά ενισχύονται ψυχολογικά, ώστε η εξέλιξη της θεραπευτικής τους πορείας να είναι η καλύτερη δυνατή. Επίσης στο «Σπίτι των Παιδιών» λειτουργεί και σχολείο  (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο με καθηγητές αποσπασμένους από το Υπουργείο Παιδείας) για να μπορούν τα παιδιά να συνεχίζουν τα μαθήματά τους.

*ΔΙΑΘΕΤΕΙ κατάλληλα εξοπλισμένα αυτοκίνητα για την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών από και προς τα Νοσοκομεία και τα Εξεταστικά Κέντρα.

* ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στην προμήθεια Ιατρικού και άλλου Εξοπλισμού, καθώς και στη βελτίωση των χώρων νοσηλείας στα κρατικά νοσοκομεία. Τον  Οκτώβριο του 2005 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες γενικής ανακαίνισης των χώρων του Ογκολογικού Τμήματος του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Αγία Σοφία, ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΛΥΨΕ Η ΦΛΟΓΑ. Επίσης αγορά της Φλόγας,  ο Μοριακός Αναλυτής ( αξίας 150.000 ευρώ ) για το Εργαστήριο Παθολογίας και Παθολογικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που βοηθά στην καλύτερη διαγνωστική των παιδιών (και ενηλίκων).

* ΔΙΑΘΕΤΕΙ κοινωνικό ταμείο για τις πρώτες βασικές ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών.

* ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ πρόσθετες Ιατρικές Εξετάσεις για τα παιδιά στις περιπτώσεις που τις προτείνουν οι θεράποντες γιατροί και δεν τις καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

* ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ με συνεχείς παραστάσεις στους αρμόδιους φορείς να υποχρεώσει την πολιτεία να βελτιώσει την φροντίδα που παρέχει στο παιδί με καρκίνο.

* ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ συναυλίες, φιλανθρωπικές αγορές, αιμοδοσίες, γιορτές για την ψυχαγωγία των παιδιών και διαθέτει χριστουγεννιάτικες κάρτες για να στηρίξει τα προγράμματά της.

* ΕΙΝΑΙ ιδρυτικό μέλος και συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της “Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων” (ICCCPO) στην οποία συμμετέχουν 58 χώρες από όλο τον κόσμο.

* ΚΥΡΙΩΣ προσπαθεί να πληροφορήσει σωστά την κοινή γνώμη για τον καρκίνο στο παιδί και να διαλύσει τις προκαταλήψεις. Ο καρκίνος δεν είναι κληρονομικός, δεν είναι μεταδοτικός. Καρκίνος στο παιδί δεν σημαίνει θάνατο. Δεν είναι «επάρατος», αλλά μια σοβαρή, απειλητική για τη ζωή του παιδιού νόσος που χρειάζεται χρόνο και κατάλληλη και εξειδικευμένη θεραπεία.

* Η «ΦΛΟΓΑ» προχώρησε στην αγορά και επιπλέον διαμερισμάτων, που βρίσκονται απέναντι από τον ήδη υπάρχοντα Ξενώνα.

Αυτή είναι “Η ΦΛΟΓΑ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ”. Διεύθυνση Αιγίου 6-8 Γουδί, 115-27, τηλ. επικοινωνίας 210 7485000,  www.floga.org.gr                                                    *Για την υπογραφή :
                          “ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!Το άρθρο που φιλοξενούμε στις σημερινές «Πειρατικές Αιχμές» προέρχεται από τα αδέρφια μας τους «Πειρατές του Ονείρου της Μακεδονίας»!Αδέρφια της ΑΕΚ, σίγουρα στον κόσμο υπάρχουν χιλιάδες αθλητικά σωματεία, ορισμένα από τα οποία έχουν ακόμη και ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά ας μας πουν  ποιό απ’ όλα αυτά έχει την μοναδική και ανεπανάληπτη ιστορία της ομάδας των ξεριζωμένων προσφύγων, της Αθλητικής Ένωσης Κων/πολεως; -Κανένα άλλο και πουθενά!

Η ΑΕΚΑΡΑ μας αν και γνώρισε την μεγαλύτερη ταπείνωση με τον πιο στυγνό τρόπο από τις διαχειριστικές αλχημείες των ψευτοσωτήρων του 2004, παρόλα αυτά έμεινε όρθια και σήμερα φωνάζει ξανά «παρόν» ατενίζοντας το μέλλον της αναγέννησης που θα έρθει και θα είναι πιο λαμπρό από ποτέ. Το DNA της ΑΕΚΑΡΑΣ είναι αθάνατο, ας το καταλάβουν εχθροί και ψεύτικοι φίλοι. Και από τη στιγμή που ο λαοφιλής ηγέτης της Αθλητικής Ένωσης Κων/πόλεως ο πρόσφυγας Δημήτρης Μελισσανίδης βγήκε μπροστάρης, η ελπίδα ξαναγεννήθηκε. Εν αντιθέσει με ορισμένους άλλους που τους είδαμε ακόμη μέχρι και σήμερα να κάνουν φτηνά «κολπάκια» εις βάρος της ΑΕΚ και ο νοών νοείτο - ο τίγρης είναι εκείνος που δεν άφησε το καντήλι να σβήσει και παλεύει για να την αναστήσει ξανά και επιπροσθέτως να τη μετατρέψει σε φάρο πολιτισμού μέσω του νέου μας γηπέδου!! Ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός μέχρι να βγούμε στο «ισιάδι»!! Αλλά οι νικητές στο τέλος θα είμαστε εμείς, τελεία και παύλα. Ήδη οι πάντες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι ο κιτρινόμαυρος γίγαντας που ξυπνά θα έχει πλέον ατσάλινα πόδια και το κάστρο που ετοιμάζουμε θα μας καταστήσει κυρίαρχους σε όλα τα επίπεδα. Σαν «Πειρατές του Ονείρου» έχουμε πει πολλές φορές ότι η δική μας ΑΕΚ γεννήθηκε μέσα στη φωτιά και γι’ αυτό και αποτελεί μια εντελώς ξεχωριστή οντότητα. Αυτή την ιστορική/διαχρονική φυσιογνωμία της θα πρέπει να αναδείξει σε όλο της το μεγαλείο η διοίκηση Μελισσανίδη συνάμα με το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ, ώστε να κατανοήσουν άπαντες πόσο διαφορετικό είναι να «είσαι ΑΕΚ»!!

Οι «Πειρατές του Ονείρου της Μακεδονίας» πιστεύουμε ακράδαντα ότι από τη στιγμή που θα μπουν «οι μπουλντόζες της αναδημιουργίας» στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας θα αρχίσει και να μετρά αντίστροφα το ρολόι του χρόνου για την αναγέννηση της ομάδας. Το ταξίδι της πικρής Οδύσσειας που υπέστη η ΑΕΚ μετά το γκρέμισμα του ιστορικού «Νίκος Γκούμας» και τα χρόνια της απαξίωσης που έζησε θα τελειώσουν με αυτό το έργο πνοής. Μέσα από το «Αγιά Σοφιά» θα ανοιχτούν 1924 φωτεινοί δρόμοι δόξας  και 1453 επάλξεις πολιτισμού θα εγκατασταθούν στο αλησμόνητο πατρικό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η προσφυγική κουλτούρα θα είναι αυτή που θα δώσει οντότητα στο γήπεδο των ονείρων μας. Με πρωτοπόρο τον τίγρη που είναι ο μόνος που εμπιστευόμαστε (και όχι κάποια φαντάσματα του αμαρτωλού παρελθόντος και ο νοών νοείτο και πάλι) και με σύμμαχο κι ενεργά συμμέτοχο τον μάχιμο λαό μας, θα ξανακάνουμε την ομάδα της προσφυγιάς ακόμη πιο μεγάλη και μόνιμη πρωταγωνίστρια!! Δεν πα… να μας πολεμάνε; Το θηρίο ξύπνησε κύριοι και ότι και να κάνετε «το μικρόβιο» της νίκης και της κυριαρχίας που έχει από γεννησιμιού της η ΑΕΚ δεν χάθηκε, δεν εξαφανίστηκε, υπάρχει ακόμη για να κυριέψει τα πάντα και να δείξει και άλλους πρωτοπόρους δρόμους για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Υγ1. Λαέ της ΑΕΚ το θέμα του γηπέδου προηγείται απ΄ όλα! Γιατί πρώτα χτίζεις σπίτι και μετά παίρνεις… έπιπλα!

Υγ2. Κάποιοι υποκριτές παριστάνουν τώρα ότι τάχα… κόβουν τις φλέβες τους για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ρε που ήσασταν όλοι εσείς όταν μας κυνηγούσαν εμάς τους Πειρατές τα τότε αφεντικά σας γιατί επιμέναμε για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Ουστ, γλείφτες που όταν δείτε «ψητό» μαζεύεστε σαν τα κοράκια…  Που ήσασταν όταν «ο τέως» σαμπόταρε το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και έλεγε ότι η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί ποτέ σε γήπεδο που θα έχει την ονομασία «Αγιά Σοφιά»; Καλό είναι κάποιοι να σιωπούν γιατί θα φάνε κι άλλο ξεμπρόστιασμα.

Υγ4. Ούτε την παρουσίαση του γηπέδου δεν… άντεχε να δει;… χαχαχαχα!

Υγ5. Αδέρφια πολύ ωραία τα κασκόλ. Ετοιμάστε παρτίδα και για εμάς.

Υγ6. Συνειδητοποιείστε τι σημαίνει η φανέλα της ΑΕΚ….


ΑΕΚ η Νέα Φιλαδέλφεια σε περιμένει!!!!!!


Δημήτρης Κουσπακερίδης 
εκπρόσωπος των «Πειρατών του Ονείρου της Μακεδονίας»

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ!Ενημερώνουμε, μέσω της εβδομαδιαίας στήλης του club μας, ότι κυκλοφόρησε το νέο πρωτοποριακό κασκόλ των «Πειρατών του Ονείρου»!

Το κασκόλ μας αναφέρεται στο Γήπεδο! Έτσι λοιπόν, σε μαύρο φόντο φιγουράρει με κίτρινα γράμματα και σε… παραδοσιακό βυζαντινό γραμματότυπο, το αξέχαστο σύνθημα : «ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ»!!!  Και φυσικά ακολουθεί και η υπογραφή του club (“Πειρατές του Ονείρου”).

Πρόκειται για μία συμβολική μα και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση εκ μέρους του Συνδέσμου μας, καθώς, όπως όλοι γνωρίζετε, η ιερή υπόθεση της ανοικοδόμησης του νέου γηπέδου μας στην προσφυγομάνα Ν. Φιλαδέλφεια, αποτελεί τον μεγάλο-κομβικό στόχο και το βασικότερο προαπαιτούμενο για τη θριαμβευτική Αναγέννηση της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενωσίτικο σπίτι που να μην έχει στο σαλόνι του αυτό το ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ κασκόλ!!! Νέοι, γέροι και παιδιά, να το έχουμε μαζί μας, στο γήπεδο, στις βόλτες μας, παντού και πάντα!!! Για να θυμόμαστε, για να συγκινούμαστε και για να χαλυβδώνουμε την αποφασιστικότητά  μας και τον αγώνα μας, μέχρι την πολυπόθητη εκείνη στιγμή που το Όνειρο θα πάρει σάρκα και οστά και θα διαβούμε το κατώφλι του καινούργιου μας κιτρινόμαυρου κάστρου!

Το… γηπεδικό κασκόλ του «πειρατικού του ονείρου» διανέμεται σε Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό! Το κόστος του είναι 10 ευρώ. Για παραγγελίες επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ. 6938 103933 (Χρήστος).

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


ΥΓ1: 7-1 την προηγούμενη αγωνιστική!!!  Και εις ανώτερα…
  
ΥΓ2: Χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας στην Ελευσίνα, τον Ορχομενό, το Αιτωλικό, τη Μακεδονία και όπου χτυπά πειρατική κιτρινόμαυρη καρδιά!


Για την υπογραφή:

«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ!!!


7-1

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Α.Ε.Κ

ΕΤΣΙ…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ !!!


(αλλά χωρίς καν το «1»)…!!!ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ