Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ !Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως βίωσε τις πιο τραγικές περιπέτειες εξαιτίας κάποιων δήθεν σωτήρων/διαχειριστών του αμαρτωλού 2004 οι οποίοι με την εξωφρενική καταστροφική πολιτική τους την οδήγησαν στο διασυρμό και την πλήρη απαξίωση. Αυτοί είναι οι μόνοι υπαίτιοι για τον εξευτελιστικό υποβιβασμό της ομάδας, αυτοί  είναι οι φταίχτες για την κατάληξη της φρικιαστικής πορείας προς το χάος. «Τα έργα και οι ημέρες τους» μιλούν από μόνα τους! Και όπως συνήθως συμβαίνει στο «Ελλαδιστάν» κανείς από όλους αυτούς που ευθύνονται δεν τιμωρήθηκε -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- από την  απούσα και οπωσδήποτε εκτεθειμένη Πολιτεία η οποία απαιτεί από εμάς τους καθημερινούς απλούς ανθρώπους να δίνουμε το αίμα μας και το υστέρημά μας για τη δήθεν «σωτηρία» του τόπου (εδώ γελάνε!), ενώ ταυτόχρονα αφήνει να… «περνούν άβρεχτοι το ποτάμι» όσοι είναι υπαίτιοι ανεπανόρθωτων καταστροφών στις ζωές μας, στη χώρα, στον αθλητισμό, παντού! Δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε και στο γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια ένα πέπλο συνωμοτικής σιωπής σκέπαζε τα άθλια τεκταινόμενα στην ομάδα. Τότε στα δύσκολα σχεδόν όλοι (πλην των «Πειρατών του Ονείρου» και λίγων ακόμη μαχόμενων Ενωσιτών, ανώνυμων και επώνυμων) δεν διαμαρτύρονταν, δεν μιλούσαν, δεν αντιδρούσαν! Προτιμούσαν, βλέπετε, να τα ‘χουν καλά με όλους! Εκ των υστέρων, πολλοί και διάφοροι μας προέκυψαν και… «αντιστασιακοί» όπως επίσης συνήθως συμβαίνει με την απεχθή συνομοταξία των «γλειφτών» που μόλις αλλάζουν οι καταστάσεις σέρνονται μπας και επωφεληθούν! Μπορεί να αναρωτηθούν κάποιοι γιατί «σημειώνουμε» όλα τούτα. Πολύ απλά γιατί εμείς σαν οπαδοί της Α.Ε.Κ, που τόσα υπέφερε, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ και καλό θα ήταν όλοι να θυμούνται, γιατί λαός χωρίς να αξιολογεί τις μνήμες του είναι χαμένος από χέρι!

Συνεχίζοντας στο σήμερα: Η κατρακύλα δεν θα είχε τέλος, ΑΝ στις πιο κρίσιμες ώρες, εκεί που όλα έδειχναν χαμένα, δεν έμπαινε μπροστά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ώστε να αναστρέψει την εφιαλτική πορεία προς τη διάλυση και να δημιουργήσει τους απαραίτητους υγιείς όρους για τη μελλοντική συνολική Αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Μέσα από τα συντρίμμια και τα αποκαϊδια, ο μαχητής ηγέτης της Α.Ε.Κ παλεύει μαζί με το Λαό μας για να μετατραπεί η καταστροφή σε δημιουργία, η θλίψη σε αισιοδοξία, το παλιό αδιέξοδο σε νέο όραμα! Για να επανακατακτήσει η Ομάδα τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται εκεί που η βαριά διαχρονική ιστορία της προστάζει: δηλ. στους Τίτλους και στην Κυριαρχία! Η ανοικοδόμηση του Γηπέδου μας στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας είναι ο πρώτος, ο βασικός στόχος. Από εκεί ξεκινούν όλα! Σαν «Πειρατές του Ονείρου» δεν λέμε σήμερα κάτι διαφορετικό από αυτά για τα οποία αγωνιζόμασταν χρόνια, έχοντας μάλιστα υποστεί και άδικες διώξεις και σκευωρίες εξαιτίας της αγωνιστικής στάσης μας. Βάσει των προαναφερομένων δηλώνουμε πως εμπιστοσύνη έχουμε μόνο στο Δ. Μελισσανίδη και σε κανέναν άλλον και ο νοών νοείτο! Άλλωστε ο χρόνος πάντα μας δικαίωνε. Είμαστε λοιπόν «σώμα και ψυχή» δίπλα σε αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως μόνο έτσι θα πάρουν τα όνειρά μας εκδίκηση, πως μόνο έτσι θα ξανακάνουμε την Α.Ε.Κ καμάρι του Λαού μας και φόβητρο των απατ- αιώνιων αντιπάλων μας! Γι΄ αυτό και το club μας και τα μέλη του θα δραστηριοποιηθούν και για την απόκτηση μετοχών για το νέο Γήπεδό μας, το απόρθητο κάστρο του δικέφαλου αετού στη μάνα Νέα Φιλαδέλφεια. Επ’ αυτού του ζητήματος, νεότερα προσεχώς.

Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


ΥΓ1: Θέμη καλό ταξίδι! Ήσουν παλικάρι στις μάχες της ζωής και ένας πραγματικά έντιμος οπαδός της Α.Ε.Κ. Οι ενωσίτες θα σε θυμούνται για πάντα…

ΥΓ2: Πολλές εγκάρδιες ευχές για την ονομαστική του εορτή στον κ. Ανδρέα Ανατολιωτάκη, που ποτέ δεν ξεχνάμε τις μεγάλες μάχες που έδωσε σε δύσκολους καιρούς για την ιερή υπόθεση του γηπέδου μας στη Ν. Φιλαδέλφεια και που σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται και να συμβάλλει για τον ίδιο στόχο.

ΥΓ3: Χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας στην Ελευσίνα, τον Ορχομενό, το Αιτωλικό, τη Μακεδονία και όπου χτυπά πειρατική κιτρινόμαυρη καρδιά!

ΥΓ4: Κυκλοφορεί το νέο κασκόλ των «Πειρατών του Ονείρου». Ένα σας λέμε: θα πάθετε πλάκα με αυτό που αναγράφει!!! Πληροφορίες-παραγγελίες στο τηλ. 6938 103933.


Για την υπογραφή:
H Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»


Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ !!!

Ο κόσμος της Α.Ε.Κ βιώνει τις πιο συγκινητικές στιγμές όλο αυτό το διάστημα που η ιερή υπόθεση του Γηπέδου της αγαπημένης μας Ομάδας βρίσκεται στο «πρώτο πλάνο» της αθλητικής επικαιρότητας! Η επίσημη παρουσίαση του Ναού της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ από το Δ. Μελισσανίδη έκανε τις ενωσίτικες καρδιές όλου του κόσμου να πάλλονται στους ρυθμούς του ονείρου και των μεγάλων προσδοκιών! Είναι γεγονός ότι πλέον ο λαός μας συναισθάνεται ότι τα ερείπια της καταστροφής και της δυστυχίας θα παραχωρήσουν τη θέση τους στη δημιουργία και την αναγέννηση! Βάσει τούτου λοιπόν, κανείς και τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο σπουδαιότερο έργο ζωής για την Ομάδα της Προσφυγιάς που περιμένει πως και πως την πολυπόθητη ώρα της επιστροφής στην ιστορική της κοιτίδα! Κανείς και τίποτε δεν μπορεί να κάνει το ποτάμι της ελπίδας να αλλάξει τη ρότα του κι’ αυτό καλά θα κάνουν να το έχουν υπόψιν τους οι πάντες! Γιατί αυτή η Γη και αυτό το Γήπεδο είναι το Συλλογικό Σπίτι ενός ολόκληρου Λαού, συνδεδεμένο με διαχρονικές αναλλοίωτες μνήμες που σημάδεψαν γενιές και γενιές. Από τους ξεριζωμένους ιδρυτές της Προσφυγικής Α.Ε.Κ μέχρι και τους σημερινούς φιλάθλους της! Προχωράμε μπροστά με οδηγό το ηρωικό παρελθόν για ένα λαμπρό μέλλον!

Θεωρούμε ότι ένα από τα πιο σημαντικά μας καθήκοντα ως ΑΕΚτζήδες είναι η ΕΜΠΡΑΚΤΗ στήριξη αυτής της γενναίας προσπάθειας! Όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει  να γίνουμε ενεργοί συμμέτοχοι στην υπόθεση της ανοικοδόμησης του Γηπέδου της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα κομβικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι να αποκτήσουμε  εμείς, ο Λαός της Α.Ε.Κ, μετοχές του Νέου μας Γηπέδου! Φυσικά στο μέτρο των δυνάμεών του ο καθένας μας, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Έτσι ο κάθε Ενωσίτης θα το νιώθει δικό του! Έτσι θα δυναμώσει η λαϊκή συμμετοχή στα της Ομάδας μας και θα μπουν οι βάσεις για μια ισχυρή Α.Ε.Κ που θα αποτελεί παντοτινά φόβητρο των εχθρών της.    

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!


ΥΓ1: ΖΗΤΩ Η ΑΕΚΑΡΑ!!!

ΥΓ2: 5-0… λίγα είναι! Α.Ε.Κ είμαστε!

ΥΓ3: Τα φίδια μπορεί να αλλάζουν πουκάμισα, αλλά όχι τη φύση τους…

ΥΓ4: Χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ευχαριστούμε για τα μηνύματα και την επικοινωνία με το club.

ΥΓ5: Είμαστε περήφανοι γιατί στα δίσεκτα τα χρόνια κρατήσαμε παλικαρίσια. Όχι εκ των υστέρων, αλλά από τότε!

ΥΓ6: Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:


«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ ΡΕΒΑΝΣ !

Το σημερινό άρθρο που φιλοξενούμε στις "Πειρατικές Αιχμές" προέρχεται από τα αδέρφια μας 
τους «Πειρατές του Ονείρου –Μακεδονίας»!
 Ιδού λοιπόν:


Για τον "Τίγρη" από εμάς τους Πόντιους Πειρατές της Μακεδονίας :

«Εσέν ο Θεόν εδέκεσε όλας τας ευλογίας, σω νούν εδέκεν λογικήν και έναν καλόν καρδίαν, να αγαπάς την προσφυγειάν και την Αγιάν-Σοφίαν»! 

Μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ από την τιμημένη προσφυγιά, από τους Μικρασιάτες, τους Πόντιους, τους Κων/πολίτες, από όλους τους ΑΕΚτζήδες που σε λίγο καιρό θα μπουν στο ωραιότερο γήπεδο του κόσμου!

Το σκηνικό που θα σας διηγηθούμε παρακάτω συνέβη μια μέρα μετά την παρουσίαση του γηπέδου από τον Τίγρη! Είναι Πέμπτη μεσημέρι σε κάποιο περίπτερο στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Πολίχνης. Σταματάμε να πάρουμε την εφημερίδα μας. Παράλληλα άλλα 4 άτομα χαζεύουν τα πρωτοσέλιδα με τις φωτογραφίες του ναού μας. Κάποιος ακόμη πλησιάζει, αλλά αυτός πάει κατευθείαν στον περιπτερά. Και ακουλουθεί ο εξής διάλογος...

-Γεια σου Νίκο, του λέει ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου (ο διάλογος γίνεται μεταξύ φίλου του πάοκ και του άρη)!
Περιπτεράς: Είδες το γήπεδο της ΑΕΚ?
Πελάτης: Όχι.
Περιπτεράς: Θα πάθεις πλάκα ρε, επικό, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Πελάτης: Σιγά ρε, μην τα παραλές.
Περιπτεράς: Μιλάμε δεν έχω δει ξαναδεί παρόμοιο, ποιο θέατρο των ονείρων? Αυτό έχει τείχη και επάλξεις... σαν κάστρο είναι.
Πελάτης: Είδες ρε κάνα όνειρο?
Περιπτεράς: Να μωρέ πάρε εφημερίδα και δες... Μέχρι και τον Στελάρα τον Καζαντζίδη θα έχει στο μουσείο...
Πελάτης: Ποιο μουσείο?
Περιπτεράς: Θα κάνει και μουσείο για τους πρόσφυγες μέσα στο γήπεδο ο Μελισσανίδης. Αμα γίνει εγώ στο λέω θα πάω να το κοζάρω και ας μην είμαι ΑΕΚ.
Ο πελάτης ανοίγει αθλητική εφημερίδα. Μένει έκθαμβος για κάποια δευτερόλεπτα!
-Πωωωω, ρε φίλε, τι είναι αυτό?
- Αφού στο είπα ρε, λέει ο περιπτεράς.
Και ο διάλογος κλείνει με τον άλλον…
-Μπράβο πάντως που θα το πουν κι “Αγια-Σοφιά”. Κακά τα ψέματα, με τέτοιο παλάτι που πάνε να φτιάξουν, η ΑΕΚ δικαιούται να το χρησιμοποιήσει αυτό το όνομα.

Αδέρφια της ΑΕΚ. Με το παραπάνω περιστατικό πήρατε ένα δείγμα για τον τεράστιο αντίκτυπο που είχε στους αντιπάλους της ΑΕΚ (ακόμη και πέραν της Αθήνας) το γήπεδο που παρουσίασε ο Δ. Μελισσανίδης! Οι  ξεριζωμένοι πρόσφυγες που χωρίς να το θέλουν εκδιώχθηκαν βάναυσα από τις πατρογονικές εστίες τους, έφεραν τον δικό τους πολιτισμό, έναν σπουδαίο πολιτισμό αιώνων. Αυτοί οι λεβέντες ήταν που ίδρυσαν την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Οι απόγονοί τους, δηλ. όλοι εμείς, θα έχουμε την τύχη να ζήσουμε το ωραιότερο μουσείο της προσφυγιάς σε ένα απίστευτο γήπεδο που δεν θα μοιάζει με κανένα πάνω στην γη, κι αυτό θα βρίσκεται εκεί που ποθήσαμε, στην ιστορικότερη γειτονιά του κόσμου, στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Η επίσημη παρουσίαση φανέρωσε ένα γήπεδο ανεπανάληπτης ομορφιάς που έφερε δάκρυα χαράς σε όλους τους ενωσίτες και που άφησε άφωνους ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Αυτός ο  περήφανος Ναός της Προσφυγικής ΑΕΚ θα γίνει πράξη από τη στιγμή που βγήκε μπροστά ο δικός μας Δ. Μελισσανίδης! 1924 συναισθήματα ΑΕΚτζίδικου μεγαλείου γέμισαν τις ψυχές μας, 1453 μνήμες μικρασιατικού πολιτισμού πέρασαν από το μυαλό κάθε πρόσφυγα αντικρίζοντας αυτό το υπερθέαμα. Έκθαμβος όλος ο κόσμος! Το συγκεκριμένο σχέδιο από την αρχή μέχρι το τέλος τιμάει με κάθε λεπτομέρεια την συνταρακτική ιστορία της ΑΕΚ αλλά και την πολιτισμική ταυτότητα των ξεριζωμένων προσφύγων. Ενα μεγάλο μπράβο καταρχάς στον Τίγρη μα και σε όλους τους επιφανείς μα και αφανείς συντελεστές που δούλεψαν για αυτό το μεγαλούργημα ποιότητας και κάλλους!

Σαν «Πειρατές του Ονείρου» τόσο στην Αθήνα όσο και εδώ στη Μακεδονία, αισθανόμαστε διπλά περήφανοι γιατί δικαιώνεται ο μεγάλος Αγώνας που δώσαμε για το γήπεδο στην Προσφυγομάνα  Νέα Φιλαδέλφεια με οδηγό και συνοδοιπόρο τον αλύγιστο «Κάπτεν-Μόργκαν» ο οποίος έστω και αν δέχτηκε άδικα, ύπουλα και πισώπλατα 2004 χτυπήματα από το καθεστώς του «τέως», παρόλα αυτά δεν έκανε πίσω στον τίμιο αγώνα για το ναό της ΑΕΚ και κράτησε παλικαρίσια σαν ιδρυτής του πειρατικού, γιατί πίστευε, όπως βέβαια και όλοι οι «Πειρατές του Ονείρου», ότι η Αλήθεια και το Δίκαιο στο τέλος θριαμβεύουν και ότι η σπουδαία υπόθεση της επιστροφής στη Ν. Φιλαδέλφεια ήταν ιερή υποχρέωση μας, ώστε η ΑΕΚ να ξαναγίνει κυρίαρχη και να μην χάσει τη φυσιογνωμία και την ιστορική της ταυτότητα.

Υ.γ.1: ΑΕΚ θεά όλης της γης πρέπει να ξέρεις ότι αυτοί που σ' αγαπάνε αληθινά ήταν πάντα εδώ, υπερασπιστές σου, και ειδικά τότε στα δύσκολα! Σήμερα, νικητές πλέον, σου ετοιμάζουν το ομορφότερο γήπεδο του κόσμου, ένα πραγματικό κάστρο, που όμοιό του δεν θα υπάρχει πουθενά. Εκεί θα συντριβούν όλοι οι εχθροί σου, εκεί θα ζεις και θα κυριεύεις τίτλους και πρωταθλήματα, εκεί στην δική σου γη, στα ματωμένα χώματα της Ν. Φιλαδέλφειας!

Υ.γ.2: Οσοι τυχόν ανησυχούν για την πρωταγωνιστική επιστροφή της ΑΕΚ, καλά θα κάνουν να… ανησυχούν. Θα έχουν κάθε λόγο. Εσείς τι θα λέγατε περί αυτού κ. Κούβελα?

Υ.γ.3: Ζήτω η ΑΕΚ, Ζήτω η προσφυγιά, Ζήτω η Ν. Φιλαδέλφεια!


Υπογραφή:
Δημήτρης Κουσπακερίδης
Εκπρόσωπος των «Πειρατών του Ονείρου Μακεδονίας»

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΥΡΣΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!


Μεγαλείο!!! Μαγεία!!! Έκσταση!!! Η επίσημη ιστορική παρουσίαση του Γηπέδου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως μας γέμισε με… 1924 πύρινα συναισθήματα που αν μπορούσαν να γραφούν στο χαρτί θα γέμιζαν τόμους ολόκληρους! Όμως, η πιο ανεξίτηλη γραφή είναι αυτή της καρδιάς, είναι αυτή της ψυχής, είναι αυτή των βουρκωμένων ματιών! Ήταν αναμφίβολα η κορυφαία στιγμή για την Α.Ε.Κ και το Λαό της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου! Το μεγάλο όραμα της επιστροφής στη δική μας Ιθάκη, στα αλησμόνητα χώματα της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας ζωντανεύει ξανά κουρσεύοντας τα πιο παθιασμένα μας όνειρα! Είναι το Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, ο Ναός της τιμημένης Προσφυγιάς!!! Ο πιο σπουδαίος στόχος που εμπνέει, ενθουσιάζει, ξεσηκώνει και θέτει την υπόθεση της Αναγέννησης στις πιο γερές και στέρεες βάσεις!

Ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι, ακόμη και οι πιο ενθουσιώδεις, δεν θα μπορούσαν καν να υποψιαστούν ένα τέτοιου επιπέδου δημιούργημα, ένα τέτοιο μεγαλειώδες έργο ζωής για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! Και όμως, η άψογη και αναλυτική οικονομικοτεχνική παρουσίαση του εκπληκτικού σχεδίου της «Αγιά Σοφιάς» από τον Προσφυγογέννητο ηγέτη της Α.Ε.Κ Δ. Μελισσανίδη και το άξιο επιτελείο του, πιστοποίησε ότι τίποτε δεν είναι αδύνατο όταν εσύ ο ίδιος είσαι δυνατός, μάχιμος, αποφασισμένος και πάνω απ’ όλα διέπεσαι από βαθύ σεβασμό και αγάπη προς το σύλλογο και την ιστορία του. Και τιμά πραγματικά το Δ. Μελισσανίδη η ρητή δήλωσή του ότι αυτό το Γήπεδο όπως και η ίδια η Α.Ε.Κ δεν αποτελεί ατομική κτήση, αλλά συλλογική ιδιοκτησία ενός ολόκληρου λαού, του λαού της Α.Ε.Κ!

Το νέο μας Γήπεδο, θα είναι ένα αληθινό κιτρινόμαυρο παλάτι 32000-34000 θέσεων στην ιστορική κοιτίδα της Νέας Φιλαδέλφειας! Πρόκειται για ένα ασύλληπτο μνημειώδες έργο με αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που θα ορίζει την απόρθητη έδρα μας η οποία θα διαθέτει όλες τις υπερσύγχρονες υποδομές-προϋποθέσεις που απαιτεί ο διαχρονικός πρωταγωνιστικός ρόλος της Α.Ε.Κ.

Ταυτόχρονα όμως (και αυτό είναι το πιο συγκινητικό) το νέο Γήπεδό μας αποπνέει και όλο το μεγαλείο από την ασύγκριτη Παράδοση της Α.Ε.Κ. Η συγκλονιστική  αναδρομή από τον αξιαγάπητο Κ. Βουτσά ήταν κυριολεκτικά το «κάτι άλλο»! Σε πρώτο πλάνο λοιπόν, οι ιερές Μνήμες των Προσφύγων Προγόνων μας και οι αειθαλείς Καταβολές της αγαπημένης μας Ομάδας! Το εξαίρετο Μουσείο Μνήμης και Πολιτισμού, οι εμπνευσμένες αναπαραστάσεις από τη ζωή στις παλιές γειτονιές της Πόλης, οι τιμητικές αφιερώσεις στους αθάνατους Ιδρυτές της Α.Ε.Κ, το συμβολικό «εκκλησάκι» του Λ. Μπάρλου, τα σημεία αναφοράς στο Στ. Καζαντζίδη και τις άλλες σπουδαίες μορφές που συνέδεσαν το όνομά τους με την Ομάδα - όλα αυτά μαζί και καθένα ξεχωριστά δένουν αρμονικά σε ένα αδιάσπαστο σύνολο που θα σηματοδοτήσει για τις επόμενες δεκαετίες τη φυσιογνωμία της μεγάλης Α.Ε.Κ των Τίτλων και της Κυριαρχίας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου!

Ως «Πειρατές του Ονείρου», είμαστε περήφανοι διότι με τους ασυμβίβαστους αγώνες μας όλα τα προηγούμενα χρόνια -όπου η Α.Ε.Κ στέναζε κάτω από το καθεστώς αιχμαλωσίας «γνωστών και μη εξαιρετέων» σωτήρων της συμφοράς- βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι αφενός για την υπόθεση του Γηπέδου και αφετέρου για να περάσουμε σε μια νέα ελπιδοφόρα εποχή. Ίσως αν εισακουγόμασταν από τότε να μη βίωνε η Α.Ε.Κ όλη αυτή την τραγική περιπέτεια και να είχαμε αναστηθεί από το… 2005 (εεε;;;)!!! 

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Προχωράμε μπροστά για την Κατάκτηση του Ονείρου!!! Το Μέλλον ανήκει στην Α.Ε.Κ. Την Ομάδα της Προσφυγιάς με τη συγκινητικότερη ιστορία στον Πλανήτη!

-ΖΗΤΩ Η Α.Ε.Κ !!!

-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΤΗΣ Α.Ε.Κ Η ΙΘΑΚΗ !!!


Για την υπογραφή:
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΓΗΠ-ΕΔΩ !!!Οι κιτρινόμαυρες καρδιές ανά τον κόσμο πάλλονται στους ρυθμούς της Νέας Φιλαδέλφειας, της ομορφότερης γειτονιάς του κόσμου! Της αλησμόνητης Γης των Προσφύγων, της αειθαλούς πατρογονικής μας εστίας που θα ξαναζωντανέψει το όνειρο της μεγάλης και ισχυρής Α.Ε.Κ! Αναμφίβολα, η  κομβική υπόθεση της ανοικοδόμησης του Γηπέδου μας κλέβει την παράσταση, καθώς η πραγμάτωσή του δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ! Την προσεχή Τετάρτη θα έχουμε την μεγάλη επίσημη παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς», του Ναού της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως!!! Και ο Λαός της Α.Ε.Κ προσμένει με βαθιά συγκίνηση αλλά και αγωνία αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή!

Πάνε από 10 χρόνια από εκείνη την «αποφράδα ημέρα» που τα όνειρα ενός ολόκληρου Λαού έγιναν συντρίμμια μαζί με τα χαλάσματα του αλησμόνητου «Ν. Γκούμας». Η συντριπτική πλειοψηφία των Ενωσιτών δεν έπαψε ποτέ να αδημονεί για την επιστροφή της Ομάδας στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας. Κι ας υπήρξαν ορισμένοι, ελάχιστοι- «Δούρειοι Ίπποι» και ανιστόρητοι- που με… «2004 τερτίπια» επιχείρησαν να θάψουν την ιερή αυτή υπόθεση και να οδηγήσουν την ΑΕΚ σε νέο ξεριζωμό σε ελεεινούς σκουπιδότοπους. Τελικά, ΔΕΝ τους πέρασε! Και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, σαν club και «Πειρατές του Ονείρου», που από την αρχή ως το τέλος  σταθήκαμε με συνέπεια στο πρώτο χαράκωμα του Αγώνα για την περιφρούρηση της Ν. Φιλαδέλφειας! Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε εδώ! Εκείνοι μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ενωσίτικης ιστορίας και η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ βαδίζει πλέον ολοταχώς για την υλοποίηση του πιο σπουδαίου στόχου της! 

Σήμερα, αφήνουμε ξοπίσω το θλιβερό παρελθόν (χωρίς φυσικά να ξεχνάμε πρόσωπα και καταστάσεις) για… την έφοδο στον ουρανό!!! Γιατί μονάχα έτσι μπορεί να παρομοιαστεί αυτή η ευτυχής ιστορική στιγμή για την Α.Ε.Κ  που ο μαχητής ηγέτης της Δ. Μελισσανίδης, με συνοδοιπόρο τον ατσάλινο Λαό μας και με την ευλογία των Προσφύγων Ιδρυτών μας, θα δώσει «το εναρκτήριο λάκτισμα» για το πολυπόθητο «ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ»!!!

Πάμε γερά, για την εκδίκηση των Ονείρων της αλύγιστης Προσφυγιάς! Για να αντιστρέψουμε την απογοήτευση σε αναδημιουργία! Για να  μετατρέψουμε τα ερείπια της καταστροφής σε ένα αληθινό κιτρινόμαυρο παλάτι! Για να μπει επιτέλους ο «θεμέλιος λίθος» στο κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ που θα σημάνει την επάνοδό της στους Τίτλους και την Κυριαρχία!!!      


ΥΓ1: ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-THΣ Α.Ε.Κ Η ΙΘΑΚΗ!!!

ΥΓ2: ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

ΥΓ3:  ΖΗΤΩ Η Α.Ε.Κ !!!


Για την υπογραφή:
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»