Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Η ΑΕΚΑΡΑ…


Η δική μας Α.Ε.Κ κατοικοεδρεύει στις καρδιές μας. Ζει και αναπνέει από την Αγνή Αγάπη μας, από τις Πύρινες Διαχρονικές Μνήμες του Λαού μας, από την ανεπανάληπτη Ιστορία μας, που όμοια δεν έχει υπάρξει στον κόσμο ολάκερο! Και αν όλα τα προηγούμενα δίσεκτα χρόνια οι δήθεν σωτήρες την πλήγωσαν και τη μαχαίρωσαν πισώπλατα, κι αν οι ακατανόμαστοι την εκμεταλλεύτηκαν με τον πιο στυγνό και χυδαίο τρόπο ματώνοντας τις σάρκες της, εντούτοις η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως δεν έσβησε, δεν λύγισε, δεν παραδόθηκε στη μοίρα! Αντιθέτως, ενεργοποίησε τις αστείρευτες κρυμμένες δυνάμεις της και πήγε κόντρα στο ρεύμα παλεύοντας παλικαρίσια για να ξανασταθεί όχι μόνο όρθια, αλλά και για να επανέλθει στη φυσική της θέση, ως Πρωταγωνίστρια  και Κυρίαρχη δύναμη στο αθλητικό γίγνεσθαι!!!

Ας το πάρουν όλοι χαμπάρι. Εχθροί και άσπονδοι φίλοι! Το DNA της Α.Ε.Κ είναι ανίκητο! Οι αθάνατες Προσφυγικές μας ρίζες, η αειθαλής γενναία ιστορική διαδρομή μας μέσα από τους δρόμους της Φωτιάς, η Μάχιμη Νοοτροπία να αναγεννιέσαι εκεί που όλοι σε έχουν ξεγράψει, είναι τα δικά μας όπλα στη Μεγάλη Πορεία της Αναγέννησης! Ναι, θα κερδίσουμε το Στοίχημα της Ιστορίας και θα κάνουμε και πάλι τη Μεγάλη Έφοδο στον ουρανό της καταξίωσης!

Με μια Ομάδα που πλέον χτίζεται εκ θεμελίων σε υγιείς βάσεις, με το Ιστορικό μας Γήπεδο στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια, με μια «τιγρίσια» και ικανή νέα Διοικητική Ηγεσία και ένα μάχιμο Πρωτοποριακό Λαό, προχωράμε  αποφασισμένοι μπροστά!!!

Αδέρφια ενωσίτες, οι «Πειρατές του Ονείρου» σας καλούν να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της Αναγέννησης! Με τη μαζική παρουσία μας στο πλευρό της Ομάδας, με την προμήθεια καρτών διαρκείας, με τη δυναμική μα και συνάμα ποιοτική στάση μας δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!


ΥΓ1. Για να προμηθεύεστε κάρτες διαρκείας από τους «Πειρατές του Ονείρου» επικοινωνείτε με τα τηλ. 6938-103933  και 210-2135935.

ΥΓ2: Το λέμε και το ξαναλέμε: Όσοι κατακρεούργησαν την Α.Ε.Κ θα πρέπει να υποστούν όλες τις συνέπειες από τη Δικαιοσύνη! Μηδενός εξαιρουμένου Στο σκαμνί και παρέα…  με τον Τσοχατζόπουλο!!!

ΥΓ3: Κάτι χρεοκοπημένα απολιθώματα που χύνουν ύπουλα χολή και λάσπη στην Α.Ε.Κ και το Μελισσανίδη,  προξενούν μονάχα θυμηδία. Τους κατάπιε το χρονοντούλαπο, τέρμα!

ΥΓ4: Βαίνει προς εξάντληση και αυτή η παρτίδα με τα καταπληκτικά καπέλα των “Πειρατών του Ονείρου”. Πρόκειται για ένα φοβερό σχέδιο με τρία ραφτά σηματάκια, το δικέφαλο αετό, το λογότυπο των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! To καπέλο κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933.  Μπορείτε να το δείτε και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΥΓ5: Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!*Για την υπογραφή :
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” 

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ-Για την Αναγέννηση από τις στάχτες της καταστροφής.

-Για την αειθαλή ιστορία μας.

-Για τις ιερές μνήμες μας.

-Για την ελπιδοφόρα επανεκκίνηση.

-Για την εφόρμηση στο μέλλον. 

-Για τη δικαίωση των μεγάλων οραμάτων μας.

-Για την επανακατάκτηση του πρωταγωνιστικού ρόλου της Α.Ε.Κ.

-Για την επιστροφή στα άγια χώματα.

-Για το Ναό στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια.

-Για την εκδίκηση των ονείρων.

-Για τους θριάμβους της γενιάς μας.


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ !!!


ΥΓ. Για να προμηθεύεστε κάρτες διαρκείας από τους «Πειρατές του Ονείρου» επικοινωνείτε με τα τηλ. 6938-103933  και 210-2135935


*Για την υπογραφή :
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” 

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ !!!

Η προσοχή του ενωσίτικου κόσμου εστιάζεται στις πολυποίκιλες εξελίξεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Κοινός στόχος όλων μας, τόσο της νέας ηγεσίας της Α.Ε.Κ όσο και του Λαού μας, δεν μπορεί να είναι άλλος από την οικοδόμηση εκείνων των απαραίτητων όρων και των προϋποθέσεων που θα σηματοδοτήσουν τη γενικότερη αναγεννητική πορεία της ομάδας της προσφυγιάς. Οι πάντες έχουμε βέβαια επίγνωση ότι για ένα χρονικό διάστημα θα είμαστε αναγκασμένοι να κινηθούμε κάτω από διαφορετικές συνθήκες και σε άλλα δεδομένα (Γ’ και Β’ κατηγορίες) αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τούτα θα είναι  συγκυριακά. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως θα ξεπεράσει παλικαρίσια κάθε εφήμερο σκόπελο και θα επανέλθει στη φυσική της θέση, δηλαδή στην πρωτοκαθεδρία του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί όπου η βαριά Ιστορία της προστάζει! Ναι, ξεκινάμε από το «μηδέν», αλλά θα φτάσουμε στο «ωμέγα»! Το μέλλον ανήκει στην Α.Ε.Κ γιατί ο σχεδιασμός και η συνολική στρατηγική που χαράζει ο Δ. Μελισσανίδης στα κομβικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα μας, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Αυτό φαίνεται και από την εμφανή ανησυχία που ήδη έχει περιλάβει τους αιώνιους αντιπάλους και το σάπιο κατεστημένο τους. Όλοι ετούτοι καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι η Α.Ε.Κ μπαίνει σε μια άλλη τροχιά με μεγάλες προοπτικές και πως η αντίστροφη μέτρηση για το αμαρτωλό σύστημά τους, έχει κιόλας αρχίσει! Γι’ αυτό άλλωστε λυσσάνε και κάνουν βρόμικο πόλεμο απέναντι στην Α.Ε.Κ της Αναγέννησης και τον πανίσχυρο πλέον ηγέτη της Δ. Μελισσανίδη. Τους υποσχόμαστε πολλές… «δόσεις πανικού» στην πορεία. Υπομονή να έχουν και… «θα τα δουν όλα»!!! Ραντεβού λοιπόν μαζί τους μια και καλή στον «τεκτονικό σεισμό» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε θα εξοφληθούν «όλα τα γραμμάτια» που έχουμε φυλαγμένα χρόνια και χρονάκια!!!

Από την πλευρά μας, ως οργανωμένοι οπαδοί της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για μια δυνατή παρουσία δίπλα στην Α.Ε.Κ της Αναγέννησης! Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να διατεθούν όσες περισσότερες κάρτες διαρκείας! Ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που στενάζει οικονομικά. Αλλά σαν ΑΕΚτζήδες είμαστε φτιαγμένοι και για τα δύσκολα και για τις υπερβάσεις! Το club μας διαθέτει εισιτήρια διαρκείας! Για πληροφορίες επικοινωνείτε στα τηλ. 6938-103933  και 210-2135935.  ΥΓ1: Πλησιάζει προς εξάντληση και αυτή η παρτίδα με τα καταπληκτικά καπέλα των “Πειρατών του Ονείρου”. Πρόκειται για ένα φοβερό σχέδιο με τρία ραφτά σηματάκια, το δικέφαλο αετό, το λογότυπο των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! To καπέλο κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933.  Μπορείτε να το δείτε και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΥΓ2: Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν όλες τις συνέπειες των πράξεών τους από τη δικαιοσύνη. Μηδενός εξαιρουμένου! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο… Τσοχατζόπουλος!!!

ΥΓ3: Τίποτε δεν ξεχνιέται…

ΥΓ4: Υπόψιν: Εκτός του ποδοσφαίρου, διαρκείας υπάρχουν και για το Χάντμπολ!

ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!*Για την υπογραφή :
 “ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

ΟΛΟΙ… ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!


Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, ως συνήθως ο Αύγουστος λειτουργεί… παραλυτικά στις δραστηριότητες, αλλά εμείς δεν πτοούμαστε. Είμαστε στις επάλξεις πασχίζοντας και από τη δική μας πλευρά για την ενδυνάμωση της κιτρινόμαυρης παρουσίας ενόψει των μελλοντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων της αγαπημένης μας ομάδας. Γι’ αυτό και σαν “Πειρατές του Ονείρου” διαθέτουμε εισιτήρια διαρκείας! Μπορείτε λοιπόν να προσέρχεστε για να τα προμηθεύεστε στο πειρατικό μας club στο Γαλάτσι (πληροφορίες στα τηλ. 6938-103933 και 210-2135935). Οπότε λοιπόν, καλώς να ορίσετε… αυτοβούλως (άνευ εισαγωγικών έτσι;;;)! Όχι ας πούμε σαν κάποιους άλλους, σαν κάτι πρώην… σωτήρες “made in 2004”, ορισμένοι εκ των οποίων πάνε κι έρχονται στους εισαγγελείς και στους ανακριτές… «αυτοβούλως» (αλλά τούτοι εντός εισαγωγικών) απολογούμενοι για τις… ευεργεσίες τους στη δύσμοιρη ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε στο τέλος η ελληνική δικαιοσύνη να αποδειχθεί όχι τυφλή αλλά… ανοιχτομάτα και να αποδώσει πλήρως τις ευθύνες σε εκείνους που θα κριθούν υπαίτιοι για την τραγωδία που βίωσε η ΑΕΚ εξαιτίας της καταστροφικής παρουσίας τους….

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, στόχος μας στη νέα σεζόν θα πρέπει να είναι η δημιουργία μιας μάχιμης και μαζικής εξέδρας που θα προσδώσει στην ΑΕΚ την ισχύ και τη δύναμη που απαιτεί το όνομα και η ιστορία της. Γιατί είτε στη Γ’ είτε στην Ω’ Εθνική δεν παύουμε να είμαστε Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως με ότι αυτό σημαίνει. Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν ένα σημαντικό συμβολισμό και ένα ηχηρό μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις. Ξέρουμε βέβαια ότι αυτές οι εποχές είναι τρομερά δύσκολες από οικονομικής πλευράς για τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας, αλλά για την ΑΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αξίζει να το παλέψουμε προσπαθώντας να κάνουμε την υπέρβαση. Μια υπέρβαση καρδιάς για την οποία πιστεύουμε ότι σύντομα θα είμαστε υπερήφανοι μιας και η δική μας συμμετοχή σαν λαός δεν θα «πάει στο βρόντο» όπως γινόταν στο αμαρτωλό παρελθόν, αλλά θα αποτελέσει αληθινή αρωγή στη νέα υγιή προσπάθεια και ειδικά στο μείζον, το κομβικό ζήτημα της οικοδόμησης του νέου μας γηπέδου στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΥΝΑΤΑ-ΓΕΡΑ-ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ CLUB ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!   

ΥΓ1: To καπέλο του club κάνει πάταγο. Με τρία ραφτά σηματάκια, το δικέφαλο αετό, το λογότυπο των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! To καπέλο  κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933  

ΥΓ2: Διαρκείας εκτός από το ποδόσφαιρο υπάρχουν και για το χάντμπολ.

ΥΓ3: Χαιρετισμούς σε όσους κάποτε κράτησαν αλύγιστοι…

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”