Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


Δημοσιεύουμε ένα εξαιρετικό κείμενο του αδερφού μας Χ.Λ.


Απευθυνόμενος πρώτα, σ' αυτούς που δεν φοβήθηκαν ποτέ να πουν τη γνώμη τους, που δεν φυλάκισαν τη σκέψη τους, που δεν πτοήθηκαν από τις συνέπειες. Σε αυτούς που πάντα αγωνίζονται για τα όνειρά τους και την περηφάνια τους, σε αυτούς που δεν έσκυψαν το κεφάλι και δεν πήγαν με το ρεύμα. Σε σας, αδέρφια, λέω να είστε περήφανοι για το δύσκολο δρόμο του αγώνα που επιλέξαμε και για ό,τι επιτύχαμε μαχόμενοι.
          Πολλά ακούσαμε τα περασμένα χρόνια, ατάκες όπως..... να γίνουμε οπαδοί της μιας μέρας...... φίλαθλοι της Κυριακής.....το πρωτάθλημα είναι εφήμερη χαρά..... ή ότι....ο χρόνος φταίει που είναι δίσεκτος και γι' αυτό τάχα δεν πήραμε τίτλους. Με προκατασκευασμένες ψεύτικες κατηγορίες, αρρωστημένα κίνητρα και υπόγειες διεργασίες κυνήγησαν αυτούς που αντιστάθηκαν. Ήθελαν πόλεμο. Οι ΑΕΚτζήδες όμως το έχουμε στη μοίρα μας να πολεμάμε, κάτι σαν γονιδιακό αποτύπωμα.
          Απευθυνόμενος κατόπιν, σε σας που θελήσατε μια ΑΕΚ μικρή, σιδηροδέσμια και ανήμπορη, με όποιο προσωπείο και αν εμφανιστήκατε, για σας υπάρχει μόνο μια προειδοποίηση: οι “εφήμερες” ώρες της χαράς σας τέλειωσαν και το αστείο παρτάκι που στήσατε σε βάρος της ΑΕΚ σύντομα θα αποδειχθεί ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας. Σκεφτήκατε να μας βάλετε σε καλούπι, αλλά δεν λάβατε υπόψη σας ότι αυτό έσπασε από πολύ παλιά, από το 1924. Παραβλέψατε ότι ο ΑΕΚτζης είναι “περίεργος” και απρόβλεπτος. Είναι αγωνιστής: δεν προσκυνά και δεν φιμώνεται. Σας διέφυγε, γιατί δεν μπορούσε να το συλλάβει ο μικρός σας νους, ότι η ΑΕΚ για τον ΑΕΚτζή δεν είναι ομάδα, συνήθεια ή ψυχαγωγία, είναι μέρος της ψυχής του, ο ίδιος ο αέρας που αναπνέει.
           Η “μεγάλη επιτυχία” σας κύριοι του 2004 να οδηγήσετε την ΑΕΚ στην ανυπαρξία κι από εκεί στην οριστική εξαφάνιση, λαμβάνει τέλος σιγά – σιγά με τον πιο επώδυνο τρόπο για όλες τις αρρωστημένες ψευδαισθήσεις σας.
          Γιατί τα όνειρα δεν φυλακίζονται, δεν κλείνονται σ' ένα κουτί και δεν μπαίνουν σ' ένα συρτάρι. Γιατί ο ΑΕΚτζής αρνείται να σκύψει το κεφάλι και να αποδεχτεί τη μοίρα του. Γιατί στη μεγαλύτερη καταστροφή ο ΑΕΚτζής δεν βλέπει το τέλος, αλλά την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Και εκεί που νομίζατε ότι μας τελειώσατε, εμείς αντιστεκόμαστε και θα νικήσουμε.
          Σ' όσους αγωνίζονται, άρα υπάρχουν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που τα όνειρά τους θα γίνουν πραγματικότητα. Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΞΑΝΑ. Αδέρφια Ενωσίτες, κρατάτε γερά! Για εμάς, για τους επόμενους και για όλους εκείνους που μας βλέπουν από ψηλά.

Για την υπογραφή:
Χ.Λ («Δαίμονας»)
Στέλεχος των «Πειρατών του Ονείρου»

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Είναι οι πιο δύσκολες, οι πιο σκληρές ώρες για κάθε ΑΕΚτζή. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως βίωσε και βιώνει τη μεγαλύτερη τραγωδία της ιστορίας της και ο λαός της, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, νιώθει ψυχικά συντετριμμένος με το δράμα της Ομάδας. Όμως αδέρφια, κάποιες νεότερες εξελίξεις δείχνουν να αχνοφέγγει και η ελπίδα, γι' αυτό όσο μεγάλη και όσο δικαιολογημένη κι αν είναι η πίκρα μας με όσα έχουν συμβεί, δεν θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Δεν μας ταιριάζει σαν ΑΕΚτζήδες η μοιρολατρία. Πριν από 9 δεκαετίες, οι Πρόσφυγες Προγονοί μας διέσχισαν τους δρόμους της φωτιάς και ήρθαν σ’ αυτό τον τόπο. Οι Πρόσφυγες δεν λύγισαν, αντίθετα κατόρθωσαν να μετατρέψουν τον πόνο σε δύναμη και την καταστροφή σε δημιουργία! Και το πιο σπουδαίο παράγωγο της Προσφυγιάς ήταν η ΑΕΚ. Ναι, η ΑΕΚ ΜΑΣ που δεν είναι απλά ένας αθλητικός οργανισμός όπως όλοι οι άλλοι, αλλά ΑΕΙΘΑΛΗΣ ΙΔΕΑ που εκπέμπει τεράστιους συμβολισμούς. Και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν! Από το ίδιο το DNA της ΑΕΚΑΡΑΣ οφείλουμε να διδαχτούμε και να αντλήσουμε δυνάμεις. Η ΑΕΚ θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της. Κι’ αυτή τη φορά η αναγέννησή της θα σημάνει και την απόλυτη κυριαρχία της!

ΑΛΛΑ για να συμβεί αυτό θα πρέπει προηγουμένως να υπάρξει η ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ της ΑΕΚ. Πράγμα που σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι ψευτοσωτήρες της αμαρτωλής 9ετίας που εμπορεύτηκαν τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού και έφεραν την καταστροφή, θα πρέπει εδώ και τώρα να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους εις βάρος της ΑΕΚ. Τελεία και παύλα! Οι υπαίτιοι θα πρέπει να πληρώσουν. Όχι μόνο γιατί αυτό απαιτεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά και προς γνώση και συμμόρφωση και άλλων… μελλοντικών μιμητών τους. Όσα λαμόγια κατακρεούργησαν την Ομάδα της Προσφυγιάς θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί και στη συνέχεια να κάνουν παρέα στον Άκη στην ψειρού! Και όχι μόνο αυτό, αλλά να κατασχεθούν και οι περιουσίες τους ώστε να αποκατασταθούν έτσι οι ζημιές που προξένησαν στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ και μετά όλα τ’ άλλα…
Ο Λαός της ΑΕΚ απαιτεί ΚΑΘΑΡΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! Εδώ και τώρα! Πολιτεία ακούς;;; Tο άδικα χυμένο αίμα της ΑΕΚ ζητά δικαίωση!!! 


ΥΓ1: Πρέπει να έχουν πολύ μεγάλο θράσος για να μας παριστάνουν σήμερα τις… κλαμένες χήρες κάποιοι σιχαμένοι σφουγγοκωλάριοι που συγκροτούσαν τα λεγόμενα «2004-τεχνεία» και που όλα αυτά τα χρόνια πουλούσαν την πιο αηδιαστική εκδούλευση στα αφεντικά της καταστροφής. Αν είναι δυνατόν, αυτοί που νύχτα μέρα λιβάνιζαν, με το αζημίωτο φυσικά, όλη αυτή τη νόθα κατάσταση που οδήγησε την ΑΕΚ στο χάος και τη διάλυση. Ουστ κοπρόσκυλα. 

ΥΓ2: Ρε θρασίμια, σας φταίγανε οι Πειρατές και τους σέρνατε στα δικαστήρια με κατασκευασμένες μηνύσεις γιατί είχανε από τότε το θάρρος της γνώμης τους και την τόλμη να καταγγέλλουν τα αίσχη σας. Χρόνος αληθείας πατήρ! Φάνηκε και στον τελευταίο ΑΕΚτζή ποιοι ήσασταν και τι ρόλο παίζατε.

ΥΓ3: Κανένα συγχωροχάρτι στους φονιάδες της ΑΕΚ. Καμία συνδιαλλαγή με τους καταστροφείς. Έξω από την ΑΕΚ τα λαμόγια!

ΥΓ4: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ΑΕΚ ισχυρή και κυρίαρχη με Μελισσανίδη καπετάνιο!!!

ΥΓ5:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!   



*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ



ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 Μια τραγική ιστορία…
«1922...Ένα τσούρμο Ελλήνων Προσφύγων μέσα σε ένα βάλτο περιτριγυρισμένοι από χιλιάδες κουνούπια, στους πρόποδες του όρους Τμώλος (σημερινό Μπουζ νταγ). Είναι βαθύ σκοτάδι. ’Eνα παιδί φωνάζει : -"μαμά-μαμά που είσαι μαμά;" - "σώπα παιδί μου θα ‘ρθει η μαμά” ακούγεται η φωνή της θείας που το κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά πάνω στο κάρο, τυλιγμένο με μια κουβέρτα. Φόβος, απόγνωση, η οσμή του θανάτου είναι διάχυτη παντού, το προηγούμενο βράδυ τσέτες περάσανε απο τη Φιλαδέλφεια (σημερινό Αλα Σεχίρ) με την προτροπή των "συμμάχων" μεγάλων δυνάμεων και μπροστάρη τον Κεμάλ. Σφάξανε, ρημάξανε ατίμασαν. Μέσα στο καραβάνι ίσα-ίσα που ακουγόταν ομιλίες. - "Τι θα κάνουμε θεέ μου, τι μας βρήκε;". Έχει περάσει πολλή ώρα και  σουρούπωνε κάποια στιγμή. Ακούστηκαν άλογα και φωνές, ο τρόμος φάνηκε στα μάτια όλων.  -"Οχι Παναγιά μου!" αναφώνησαν όλοι… Όμως για καλή τους τύχη ήταν κάποιος ονόματι Τσεσμενίδης που φώναξε: - "Γρήγορα, γρήγορα τα γυναικόπαιδα πρώτα, φεύγουμε, έρχονται οι τσέτες"!  Και έτσι ξεκινήσαμε βγάζοντας το καραβάνι μέσα απο το βούρκο. Για να σωθούμε πήγαμε προς τα Ανατολικά στην Ευκαρπία (σημερινό Ουσάκ) και όχι προς τα παράλια της Σμύρνης….»
Αυτή είναι μια ακόμη πονεμένη ιστορία των Προσφύγων απο τις χιλιάδες που έχουμε ακούσει. Είναι η αφήγηση του Διονύση Τσαλίδη απο την Φιλαδέλφεια της Μ. Ασίας , είναι η ιστορία των ανθρώπων μας αυτών που ίδρυσαν την ΑΕΚ, τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, το καμάρι των χιλιάδων προσφύγων που την απόγνωση την κάνανε ελπίδα, τον τρόμο χαμόγελο, το φόβο θάρρος,  των προσφύγων που έφεραν πρωτόγνωρη κουλτούρα και βοήθησαν στην ανάπτυξη της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα. Η προσφυγιά της περηφάνιας και της λεβεντιάς άντεξε! Παρά τον παραγκωνισμό και το ρατσισμό που αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες βάσταξαν και σηκώθηκαν πολύ ψηλά όλοι τους (Πολίτες, Μικρασιάτες, Πόντιοι, Θρακιώτες -της αν.θράκης & της μαύρης θάλασσας). Η Προσφυγιά ίδρυσε τη μεγάλη ΑΕΚ.

Νέμεσις ΤΩΡΑ…
Σήμερα την ΑΕΚ την κατάντησαν κομπάρσο και επαίτη οι ανύπαρκτοι, ανιστόρητοι ψευτοσωτήρες του 2004 και τα παρακλάδια τους. Κάτι νεόκοπα λαμόγια που την έστειλαν με διαδικασίες εξπρές στην αγχόνη, αυτοί που δεν σεβάστηκαν τίποτε και κανέναν.
Ο λαός της ΑΕΚ ζητά, απαιτεί, εδώ και τώρα την άμεση απόδοση ευθυνών για όλους τους φανερούς και κρυφούς δολοφόνους της ΑΕΚ, για τα μεγάλα αφεντικά αλλά και για τους αχυρανθρώπους, για όλους όσους μαχαίρωσαν και κατέστρεψαν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Άμεσα τα όποια ανθρωποειδή, εκείνα που ευθύνονται για την κατακρεούργηση της ΑΕΚ, θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο και να πληρώσουν για το έγκλημα κατά της ομάδας της προσφυγιάς. Ο λαός μας δεν θα δεχθεί καμιά συγκάλυψη, κανένα χάδι, κανένα αποβουτυρωμένο σενάριο με άλλες ανακυκλούμενες μαριονέττες. Τέρμα ως εδώ.
 Σαν Πειρατές του Ονείρου δυστυχώς (και το ξαναλέμε το δυστυχώς) επιβεβαιωθήκαμε στις προβλέψεις μας για το που θα καταλήγαμε με τους 2004 καταστροφείς. Εδώ και χρόνια φωνάζαμε και ιδιαίτερα απο τις εκλογές του 2005 (ερασιτεχνική ΑΕΚ) όταν ο Δ. Μελισσανίδης παρουσίασε το "Αγιά Σοφιά" και πολεμήθηκε από τα μέσα. Οι ψευτοσωτήρες του 2004 είχαν δείξει από παλιά το πραγματικό τους πρόσωπο, είχε φανεί πόσο νάνοι ήταν, πόσο κόμπλεξ κουβαλούσαν επάνω τους. Εμείς τα είχαμε πει, είχαμε πάρει καθαρή θέση υπέρ των πραγματικών συμφερόντων της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και τα προασπίσαμε με τίμημα όπως όλοι ξέρουν διώξεις και δίκες. Όμως ποτέ δεν προσκυνήσαμε τους φονιάδες της ΑΕΚ ούτε γίναμε μέρος του κοπαδιού που κατέστρεψε την ΑΕΚ.
Σαν Πειρατές του Ονείρου δεν αποπροσανατολιζόμαστε. Δεν μας υπνωτίζουν τα ύπουλα κόλπα των «2004 τεχνείων»  (βλέπε κροκοδείλια δάκρυα απο όλους τους τσανακογλείφτες, ούτε μασάμε από τα καλοστημένα παιχνίδια τους “και καλά χρειάζεται ενότητα ακόμη και με τους πρώην”!!!!!). Αλλού αυτά ρε λαμόγια, εμείς ενότητα με τους σφαγιαστές της ΑΕΚ ΠΟΤΕ, καταλάβατε; Η μόνη θέση τους είναι στο σκαμνί της δικαιοσύνη, όχι στην ΑΕΚ μας. Καταστρέψατε την ΑΕΚ. Θα πληρώσετε!
Υ.γ.1 Καμιά συγκάλυψη και για κανέναν!
Υ.γ.2 Οι Πειρατές του Ονείρου δεν συμβιβάζονται, μάχονται για την απελευθέρωση της ΑΕΚ, και θα μάχονται μέχρι να κοπεί μια για πάντα ο γόρδιος δεσμός.  

Δημήτρης Κουσπακερίδης
Εκ μέρους των Πειρατών του Ονείρου Μακεδονίας.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ…


“Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά…”

Την ΑΕΚ τη δολοφόνησαν :
οι «δικοί της» ψευτοσωτήρες-νεκροθάφτες και το σάπιο κατεστημένο.

Συνένοχοι στο έγκλημα:
όσοι ανέχτηκαν και στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια το ελεεινό καταστροφικό καθεστώς του 2004.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΕΚΕΙ...


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ

ΥΓ. Σήμερα το μεσημέρι ήμασταν εκεί που το καθήκον πρόσταζε, μαζί με εκατοντάδες άλλους ενωσίτες, για την υπεράσπιση του δίκιου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως…

“ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ Α.Ε.Κ”

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!

Ανακοίνωση "ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"


Σπάραξαν και έλιωσαν στο καμίνι του πόνου οι καρδιές μας αυτό το καταραμένο κυριακάτικο βράδυ. Η ΑΕΚ, η ίδια η ζωή μας, η αναπνοή μας, η μεγάλη διαχρονική αγαπημένη μας, αργοπέθαινε πάνω στο νεκροκρέβατο, αυτό που της ετοίμασαν τόσο τα σιχαμερά κοράκια του παρασκηνίου, όσο και οι «δικοί της», οι ελεεινοί ψευτοσωτήρες που χρόνια τώρα την μαχαίρωναν ανελέητα και πισώπλατα. Όλες αυτές τις μαύρες μέρες είδαμε παλικάρια να λυγάνε, γερόντια να κλαίνε σαν μωρά παιδιά, οικογένειες να ζουν μέσα στο πένθος. Επικοινώνησαν μαζί μας ξενιτεμένοι από τα πέρατα της γης, θρηνώντας συντετριμμένοι. Η βαθιά ψυχική οδύνη που βίωσαν τα εκατομμύρια των πιστών της ΑΕΚ στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου θα γίνει «βαριά κατάρα» που θα πέσει επάνω στους δολοφόνους της Ομάδας της Προσφυγιάς. Γιατί μόνο ως δολοφόνοι νοούνται κάτι παλιοτόμαρα που ξεζούμισαν και ρήμαξαν για χρόοονια την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και στο τέλος την πέταξαν στους πέντε δρόμους ντροπιασμένη και ετοιμοθάνατη. Να την καταντήσουν σε τέτοιο χάλι, να μην έχει τα φόντα όχι μόνο να πρωταγωνιστεί έτσι όπως πρέπει και αρμόζει στη βαριά Ιστορία της, αλλά να μην διαθέτει ούτε καν τα στοιχειώδη εφόδια για να κρατηθεί στην Α’ Εθνική (!!!), φτάνοντας στο τέλος να κάνει το γύρο του θανάτου απέναντι σε μια μικρή επαρχιακή ομάδα. Έτσι τη βρήκαν ανήμπορη την ΑΕΚ και οι άλλοι, οι μακελάρηδες του σάπιου κατεστημένου, που άδραξαν την ευκαιρία για να την αποτελειώσουν! Όμως το κακό είχε ήδη ξεκινήσει από «τα μέσα», πολλά χρόνια πριν, όταν κάποιες κλίκες και μερικά λαμόγια έκαναν «κατοχή» μέσα στο σπίτι μας, κάνοντας «το πάρτι του αιώνα», κατατρώγοντας τις σάρκες της ΑΕΚ και ρουφώντας της το ίδιο της το αίμα.  Έγιναν φίρμες εις βάρος της ΑΕΚ κάτι νάνοι του κερατά, κονόμησαν και φτιάχτηκαν από την αγάπη μας οι σπιούνοι και οι κάθε λογής απατεώνες. 
ΑΛΛΑ στο τέλος κάθε έγκλημα επιφυλάσσει και την τιμωρία του. Γελάστηκαν τα λαμόγια αν νομίζουν ότι θα καθαρίσουν τις βρωμιές τους διαλύοντας την ΑΕΚ. Γελάστηκαν αν φαντάζονται ότι θα περάσουν αλώβητοι πατώντας πάνω στο πτώμα της ΑΕΚ. Τα ψέματα που χρόνια σέρβιραν στο λαό μας τέλειωσαν. Τώρα πια δεν μιλάμε μόνο εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου», που ούτως ή άλλως καταγγέλλαμε τη νοσηρή κατάσταση από παλιά, αλλά όλος ο κόσμος! Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ. Εκείνοι που ευθύνονται αυτοί και να πληρώσουν και όχι η Ομάδα που το αίμα της τρέχει ακόμη από τις πληγές της. Αν υπάρχει Πολιτεία να επέμβει τώρα, δεν θα πληρώνει μια ζωή ο λαουτζίκος. Η Πολιτεία ξέρει με ονόματα και διευθύνσεις τους μεγάλους ενόχους-δήμιους της ΑΕΚ, εκτός αν συνεχίσει να τους καλύπτει, πράγμα που δεν θα ανεχτεί ο κόσμος, εδώ που φτάσαμε. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. 

Η ΟΜΑΔΑΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ – ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!  

Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου»     

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ…

Aπό.... ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγραφεί η πίκρα του λαού μας. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως στα μαύρα τάρταρα, στο πλήρες σκοτάδι, στον αφανισμό. Εμείς τα είχαμε καταγγείλει, τα φωνάζαμε καιρό και ιδού η κατάληξη. Στη Β Εθνική (;) να ζούμε τον απόλυτο εφιάλτη. Ακούμε πολλά από δω κι από κει, η αιώνια διαιτησία έπαιξε κι αυτή το βρόμικο παιχνίδι της, αλλά η πιο μεγάλη αλήθεια είναι μία. Οτι η καταστροφή της ΑΕΚ προήλθε από μέσα, αφού οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι είναι η ανυπόληπτη και επικίνδυνη ομάδα του 2004, ο Τέως ψευτοσωτήρας και η παρεούλα του. Αυτοί ευθύνονται περισσότερο για τη διάλυση της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου. Σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» ζητάμε ΤΩΡΑ την άμεση ενεργοποίηση των θεσμικών φορέων του Κράτους για άμεση, χωρίς καμία καθυστέρηση απόδοση ευθυνών σε άπαντες, που ευθύνονται για τον αφανισμό της ομάδας της προσφυγιάς. Δίωξη όλων αυτών μπρος και πίσω από το παραβάν που με ανακυκλώσιμους προέδρους βιτρίνας φτάσανε την ομάδα μας στο σημείο μηδέν.

Εμείς θέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα: Θα ενεργοποιηθούν ναι ή όχι οι κρατικές και δικαστικές αρχές για το σκάνδαλο με τον περίφημο διαχειριστικό έλεγχο των 110 σελίδων που βγάζει μάτια? Πως βρεθήκαμε ξανά χρεωμένοι ως το λαιμό? Τι γίναν και που πήγανε  τα εκατομμύρια ευρώ απο τα έσοδα των χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας του λαού της ΑΕΚ, των χορηγιών κτλ? Θα ερευνηθούν ποτέ όλα αυτά ναι ή όχι?

Σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» ζητάμε από την πολιτεία να κινηθεί εναντίον όλων των απίθανων ψευτοσωτήρων του 2004. Και για  να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι είναι υπαίτιοι αλλά και για να κατασχεθούν περιουσίες ώστε να επιστραφούν έτσι πίσω στην ΑΕΚ τα λεφτά που της ανήκουν. Να πληρώσουν το μάρμαρο οι πραγματικοί υπεύθυνοι και όχι η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως που δεν φταίει σε τίποτε.  Σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια μας από την Αθήνα αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα για να ξαναδούμε την ΑΕΚ ανεξάρτητη-ενωτική-κυρίαρχη γιατί αυτό απαιτεί η μακρόχρονη ιστορία της.

Μήτσος Κουσπακερίδης
Εκ μέρους των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»