Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

«ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ»


Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της η «Πολιτιστική Ομάδα των Πειρατών του Ονείρου» προβάλλει αύριο στις 10 μ.μ. στη Λέσχη του Γαλατσίου τη διδακτική ταινία:  «Οι παπατζήδες»!

Δείτε το τρέιλερ…


Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ… ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!!!
Αδέρφια ενωσίτες, η Κινητοποίηση στο Υπουργείο (στις 15-1) αποτέλεσε αναμφισβήτητα ένα σημαντικό σταθμό στην ενωτική δράση του μαχόμενου κινήματος των ΑΕΚτζήδων που διεκδικούν ΚΑΘΑΡΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ στην πολύπαθη ΑΕΚ μας. Με την παρουσία του κόσμου αφενός έσπασε, σε ένα βαθμό τουλάχιστον, το προηγούμενο τέλμα της απάθειας και αφετέρου τέθηκε ως «αιχμή του δόρατος» του κοινού μας αγώνα το πιο δίκαιο αίτημα των απανταχού ενωσιτών: δηλ. να τιμωρηθούν οι ένοχοι της καταστροφής της ΑΕΚ αλλά και επιπλέον να πληρώσουν τις ζημιές που προκάλεσαν στην Ομάδα. Ένα αίτημα στο οποίο είχαμε εξ’ αρχής επικεντρωθεί οι «Πειρατές του Ονείρου» και άλλοι μαχόμενοι ΑΕΚτζήδες και που στο τέλος φάνηκε να υιοθετείται από ΟΛΟΥΣ!

Τι συνέβη όμως με το ίδιο το αίτημα;;; Πως αντιμετωπίστηκε από την Πολιτεία αυτή η τόσο δίκαιη απαίτηση του λαού της ΑΕΚ;;; Κατά τη γνώμη μας –και όχι μόνο τη δική μας- η Πολιτεία απάντησε με μισόλογα και υπεκφυγές! Διότι είναι πραγματικά ανήκουστο να ζητά ο κόσμος της ιστορικότερης ομάδας αυτού του τόπου ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΚΑΘΑΡΣΗ και ο αρμόδιος εκπρόσωπος της Πολιτείας να επισείει, εμμέσως πλην σαφώς, το… μπαμπούλα του ΣΔΟΕ και της πιθανής βλάβης της ίδιας της ομάδας εξαιτίας του δικού μας δίκαιου αιτήματος!!!

Αν είναι δυνατόν!!! Αντί δηλαδή η Πολιτεία να μπει μπροστά και να αναλάβει αμέσως την ευθύνη και την πρωτοβουλία ούτως ώστε να ανοίξουν άμεσα και χωρίς κωλυσιεργίες οι διαδικασίες ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ στην κατακρεουργημένη ΑΕΚ ώστε να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν όσοι έβλαψαν την ομάδα, όσοι την ρήμαξαν και την οδήγησαν στο γκρεμό, έφτασαν να μας λένε «απ’ έξω-απ’ έξω», ότι μάλλον θα πρέπει να… «το ξανασκεφτούμε»… μήπως «την πληρώσει έτσι» η ίδια η ομάδα!!!
   
Ξέρετε πως ακούστηκε αυτό στον κόσμο κύριοι;;; Ξέρετε πως το σχολίαζαν οι συγκεντρωμένοι;;; Ως «θανάσιμο πλήγμα στους θεσμούς», σαν «έμμεση συγκάλυψη» και «παραπομπή στις καλένδες»! Σχεδόν οι πάντες έλεγαν ότι κατ’ αυτό τον τρόπο «αντικειμενικά οδηγούμαστε στο να φοβηθεί ο κόσμος και να κάνει πίσω μπροστά στον υποτιθέμενο κίνδυνο κυρώσεων εις βάρος της ίδιας της ΑΕΚ με συνέπεια να ξεγλιστρήσουν οι ένοχοι»! Ε, όχι!!! Έτσι όπως το πάνε, σε λίγο θα μας πουν ότι ευθύνεται η βιασθείσα και όχι ο βιαστής, πως φταίει ο νεκρός αντί του δολοφόνου!!! Αιώνια Ελλάδα!!!

Το πανό που αναρτήθηκε έξω από το Υπουργείο («ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΚ») ήταν σαφέστατο και έδειχνε το δρόμο της διεκδίκησης του κόσμου. Η Ομάδα της Προσφυγιάς δεν φταίει σε τίποτε και ο Λαός της δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία μετατόπιση των ευθυνών από τους πραγματικούς υπαιτίους στην ομάδα. Την ΑΕΚ την ίδρυσαν το 1924 οι πρόσφυγες παππούδες μας, την ανέστησαν οι πατεράδες μας και τη λάτρεψαν όλες οι επόμενες γενιές. Δεν θα την πληρώσει η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως εάν στην πορεία ή σε μια χρονική συγκυρία βρέθηκαν κάποια λαμόγια που την αφαίμαξαν και την πετσόκοψαν. Και μάλιστα με διαχρονική ευθύνη της ίδιας της Πολιτείας που όφειλε και να ελέγξει αλλά και να θέσει «απαγορευτικό» στους επιτήδειους.

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να υποστεί καμία κύρωση. Όχι! Η Ομάδα, επαναλαμβάνουμε, δεν φταίει σε τίποτε. Οι ευθύνες θα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθούν, να προσωποποιηθούν! Αυτοί, λοιπόν, που θα πρέπει να τιμωρηθούν και να πληρώσουν «τα σπασμένα» και «το λογαριασμό» είναι όσοι τυχόν συμμετείχαν στο «μεγάλο φαγοπότι»!!!

Για αυτούς τους λόγους μένουμε ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ στο δίκαιο αίτημά μας για διενέργεια Κρατικού Διαχειριστικού Ελέγχου στην ΑΕΚ, για απόδοση ευθυνών και πληρωμή των ζημιών από εκείνους που τις δημιούργησαν. Ο λαός της ΑΕΚ δεν πρέπει να πέσει σε καμία παγίδα. Ούτε βέβαια θα αποδεχθεί τυχόν συνήθεις διαδικασίες γραφειοκρατικού τύπου «από τον Άννα στον Καϊάφα» όπου η υπόθεση θα γίνει μπαλάκι και εν τέλει θα χαθεί στους διαδρόμους και τις καλένδες. Δεν θα εμμείνουμε στο ποιο θα πρέπει να είναι το αρμόδιο κρατικό όργανο που θα προχωρήσει στον αιτούμενο Διαχειριστικό Έλεγχο ή αν λειτουργεί η τάδε ή η δείνα επιτροπή. Υπάρχουν νόμοι που ορίζουν. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς σαν ΑΕΚτζήδες είναι ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, να μάθουμε ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ την οχταετία 2004/2012 και οι όποιοι ένοχοι να οδηγηθούν «στο σκαμνί» και να εξαναγκαστούν να πληρώσουν από τις τσέπες και τις περιουσίες τους τις ζημιές. Η ΑΕΚ πρέπει να ζήσει – και για να ζήσει πρέπει να επιστραφούν στα ταμεία της «τα απωλεσθέντα»!  

Τέλος, θα απευθυνθούμε στο ίδιο το μέτωπο του αγώνα: στην Ερασιτεχνική, στην Κατάληψη, στους μικρομετόχους, στα άλλα Club. Δεν εξαιρούμε κανέναν, ούτε καν εμάς τους ίδιους! Αδέρφια, όλοι τα μάτια μας δεκατέσσερα! Ξεκινήσαμε έναν δίκαιο αγώνα και θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, συνεπείς και ασυμβίβαστοι μέχρι να νικήσουμε. Γιατί νίκη σημαίνει σωτηρία για την ίδια την ΑΕΚ.

Θα επανέλθουμε με βάση τις εξελίξεις…

ΥΓ1: Αξίζουν όσοι δήλωσαν παρόντες στην κινητοποίηση. Ανώνυμοι και επώνυμοι! Κρίμα για όσους έχασαν το δρόμο…

ΥΓ2: Tην αγάπη μας στην οικογένεια Στάμου στην Ελευσίνα. Κυρ Βασίλη η μνήμη σου θα είναι πάντοτε ζωντανή.

ΥΓ3: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

   
*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” 

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!


Ο μαχόμενος κόσμος της ΑΕΚ έδωσε εχθές ένα πρώτο δυναμικό παρόν στέλνοντας πολλά «μηνύματα» και προς πολλές κατευθύνσεις! Μαζί και το club μας που ενεργοποίησε τις δυνάμεις του! 

Γελιούνται όσοι φαντάζονται ότι το δίκαιο αίτημα του Λαού της ΑΕΚ για ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ-ΚΑΘΑΡΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα οδηγηθεί στις «καλένδες» με οτιδήποτε φτηνά τερτίπια ή έμμεσους πονηρούς εκβιασμούς από τον οποιοδήποτε.

Να το ξεχάσουν-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ συνεχίζεται χωρίς την παραμικρή υποχώρηση για να πληρώσουν «το λογαριασμό» και «τα σπασμένα» οι ίδιοι οι υπαίτιοι της καταστροφής της ΑΕΚ και όχι η Ομάδα της Προσφυγιάς!

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

ΥΓ. Το πανό «τα λέει» ΟΛΑ!!!


ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥΤρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ
Αδέλφια Ενωσίτες, έφτασε η στιγμή να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να δείξουμε σε όλους πως ο λαός της ΑΕΚΑΡΑΣ απαιτεί ΚΑΘΑΡΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Οι όποιοι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του τόπου μας, θα πρέπει να οδηγηθούν στην… “ψειρού” κάνοντας παρέα στην υπόλοιπη “αφρόκρεμα” της ελληνικής κοινωνίας. Οι βιαστές των ονείρων μας οφείλουν να επιστρέψουν τα «απωλεσθέντα» ακόμη κι αν χρειαστεί κατάσχεση των περιουσιών τους!

Καλούμε λοιπόν, και από την πλευρά μας, όλους τους Ενωσίτες  μαζικά και ειρηνικά την Τρίτη 15 Ιανουαρίου  στις 12.00 έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού να δηλώσουν παρών στο κάλεσμα της Μάνας ΑΕΚ, των Παλαιμάχων και των Oπαδών μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩMΕΝΟΙ  μπορούμε να σώσουμε την ΑΕΚΑΡΑ από την καταστροφή.

Υ.Γ . Όσο και αν κάποια τσιράκια πασχίζουν απεγνωσμένα να σε φέρουν πίσω, το χρονοντούλαπο της Ενωσίτικης Ιστορίας σε έχει κατατάξει στην πιο «καλή» του ραφιέρα! ΤΕΛΟΣ-THE END για σένα και την παρεούλα σου.

Υ.Γ.2  Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός κι η δικαιοσύνη.

Για την υπογραφή
Η Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου»

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

"ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ"

Η "Πολιτιστική Ομάδα των Πειρατών του Ονείρου", στα πλαίσια των προσφάτων δραστηριοτήτων της που αφορούν προβολές κινηματογραφικών ταινιών, παρουσιάζει μεθαύριο το βράδυ στις 8 μ..μ. στη λέσχη του club στο Γαλάτσι την περίφημη χιουμοριστική ταινία: "ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ"!
 

ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δικαίωμα συμμετοχής στην παρακολούθηση της ταινίας θα έχουν ΜΟΝΟ όσοι συμμετάσχουν στην κινητοποίηση...

"H Πολιτιστική Λέσχη του club"Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Την Τρίτη 15 Γενάρη στις 12 μ.μ. ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους γνήσιους μαχόμενους ΑΕΚτζήδες, ανώνυμους και επώνυμους, στον μεγάλο μαζικό και ενωτικό Αγώνα για ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ- ΚΑΘΑΡΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Η πρώτη «στάση» σε αυτό τον παρατεταμένο αγώνα θα είναι η επίσημη κατάθεση του αιτήματος (την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα) στο Υπουργείο Αθλητισμού για τη διενέργεια Κρατικού Διαχειριστικού Ελέγχου στην ΠΑΕ για την…ενάρετη οχταετία 2004-2012.

Ο Λαός της ΑΕΚ (που όλα αυτά τα χρόνια έδωσε χρήμα και ψυχή για την εξυγίανση της ομάδας που υποσχέθηκαν οι ψευτοσωτήρες του λεγόμενου 2004 και που αντί αυτού είδε ξανά συντρίμμια και αποκαΐδια) ΑΠΑΙΤΕΙ να λάμψει η αλήθεια! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ζητάμε την παρέμβαση της Πολιτείας ώστε: να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τη Δικαιοσύνη οι όποιοι υπαίτιοι της καταστροφής της ΑΕΚ και επιπρόσθετα να εξαναγκαστούν να πληρώσουν από τις τσέπες τους και τις περιουσίες τους όλες τις ζημιές που προκάλεσαν στην Ομάδα της Προσφυγιάς κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Καμία συγκάλυψη- και για όσους τυχόν αποδειχτεί ότι άπλωσαν τα ξερά τους στην ΑΕΚ τότε… εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Άκης!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!! 

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

ΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!!!


Δήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Πειρατών του Ονείρου:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ που αιτείται  (επιτέλους) ως θεσμικό όργανο προς την Πολιτεία τη διενέργεια Κρατικού Διαχειριστικού Ελέγχου στην ΠΑΕ για απόδοση ευθυνών στην “σωτήρια” οκταετία 2004/2012 - δεν μπορεί παρά να εμφορούμαστε από ένα αρχικό αίσθημα δικαίωσης για τον Αγώνα που χρόνια τώρα δίνουμε με συνέπεια και χωρίς συμβιβασμούς προς αυτήν την κατεύθυνση, τόσο μέσα στην Ερασιτεχνική, όταν ήμασταν στο Διοικητικό Συμβούλιο και στις Συνελεύσεις, όσο και έξω από αυτή  με τα Συλλαλητήρια και τις άλλες ποικίλες κινητοποιήσεις μας.ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ όμως μόνο αυτό:
Τώρα όλοι οι Ενωσίτες, ανώνυμοι και επώνυμοι, θα πρέπει να μπούμε μπροστά για να υλοποιηθεί αυτό το δίκαιο αίτημα και να μην οδηγηθεί στις καλένδες. Το τέλμα της απάθειας δείχνει πλέον να σπάει…»

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά τους… Κινέζους εκδήλωσε ενδιαφέρον και μεγάλο επενδυτικό fund Εσκιμώων!!! Τα επιχειρηματικά σχέδια των τελευταίων εστιάζονται σε μια δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά όπου με όχημα την ΑΕΚ στοχεύουν στην προώθηση… παγωμένου γάλακτος ταράνδου!!! Το νέο γήπεδο που θα κατασκευάσουν θα είναι σε σχήμα… ιγκλού!!! Απλά μην βιάζεστε, ας περιμένετε λιγάκι κι όλα θα έχουν θετική έκβαση!!!

Ρε δεν πάτε να…. εξαφανιστείτε, για να μην πούμε τίποτε χειρότερο, όσοι πουλάτε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!!! Άιντε, γιατί σας σιχάθηκε ο κόσμος. Αρκετά πια ο εμπαιγμός με τη νοημοσύνη και τις ελπίδες του χιλιοπροδομένου λαού της ΑΕΚ, φτάνει πλέον με τα αιώνια παραμύθια και τα φτηνά κολπάκια τη στιγμή που η ομάδα πνέει τα λοίσθια. Χορτάσαμε μια ζωή από παχιά λόγια και φαιδρές παραστάσεις εντυπώσεων από τους συνήθεις κατασκευαστές υποψήφιων/αναλώσιμων «ευεργετών» που με αυτό τον τρόπο επιδιώκουν να κερδίζουν χρόνο ή και να στήνουν εναλλασσόμενα «φαντάσματα» με στόχο, πάντα, να διατηρούν τις εμφανείς και αφανείς κυριαρχίες τους στη δύσμοιρη ΑΕΚ.

Επιπρόσθετα και μέσα στο γενικό χαμό, κάποιοι άλλοι, πάλι, έχουν το θράσος να μας πλασάρουν ύπουλα και με δόλιο τρόπο τον τέως ψευτοσωτήρα σαν… την συμφέρουσα εναλλακτική λύση για το καλό δήθεν της ΑΕΚ!!!!! Πάνε να μας ξαναπουλήσουν την ίδια μπαγιάτικη και αποκρουστική συνταγή. Να μας παρουσιάσουν ως διέξοδο ποιον;;; εκείνον που μας οδήγησε στα πιο τραγικά αδιέξοδα! Έτσι επιστρατεύονται και πάλι τα μιντιακά και άλλα τσιράκια καθώς και τα αλήστου μνήμης «–τεχνεία» σε μια νέα εμετική προπαγάνδα, λες και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν διαθέτει μνήμη και κρίση. Λες και ξεχάσαμε τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια και πως «οι λίμνες» τους αποδείχτηκαν, εντέλει, «βούρκος»!

Όμως, τα όρια της υπομονής των χιλιάδων ενωσιτών έχουν εξαντληθεί προ πολλού. Το κατάντημα της ομάδας της προσφυγιάς που μετά από 89 χρόνια ιστορίας κινδυνεύει να βρεθεί στη… Β’ Εθνική (!!!) εξαιτίας όλων όσων την εκμεταλλεύτηκαν και την ξεζούμισαν με τον πιο χυδαίο τρόπο, είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας!

Όλα αυτά τα χρόνια ο λαός της ΑΕΚ έδωσε πολύ χρήμα και ψυχή. Το χρήμα έγινε καπνός και η ψυχή συντρίμμια! Και η Ομάδα, μετά τέτοια σπουδαία προσφορά από τον κόσμο της, βρέθηκε ξανά καταχρεωμένη και διαλυμένη! Κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν και… την έκφραση της μόδας για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να απαλύνουν τις δυσμενείς εντυπώσεις! «Κακοδιαχείριση» τη λένε τη λεγάμενη. Ο λαός όμως, που έπαθε και έμαθε, το λέει κάπως αλλιώς: «Φαγοπότι εις υγείαν των κορόιδων»! 

Λοιπόν τέρμα, έφτασε η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες. Χρόνια οι «Πειρατές του Ονείρου» φωνάζαμε, διαδηλώναμε, κάναμε συλλαλητήρια, ζητούσαμε με κάθε τρόπο και συνεχίζουμε να ζητάμε να παρέμβει η Πολιτεία για να προσωποποιηθούν οι ευθύνες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της καταστροφής της ΑΕΚ και φυσικά να εξαναγκαστούν να πληρώσουν από τις τσέπες τους τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στην Ομάδα. Να παρέμβει το Υπουργείο και τα αρμόδια όργανα του Κράτους, προβαίνοντας σε Διαχειριστικό Έλεγχο στην ΑΕΚ (αξιοποιώντας μαζί και τα αποτελέσματα του προηγουμένου δημοσιευμένου ελέγχου). Ξέρετε πολύ καλά ότι εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου» τα λέμε και τα φωνάζουμε επανειλημμένα από καιρό: στα άρθρα μας, στα ενωσίτικα στέκια, στην Ερασιτεχνική, στις Συνελεύσεις, παντού! Στο τέλος όλοι σας θα καταλάβετε ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Αλλά εκείνο που μετράει, πλέον, δεν είναι ποιοι τα είπαν από πριν και ποιοι μετά. Σημασία τώρα έχει να βαδίσουμε όλοι ενωμένοι στο δρόμο του αγώνα ώστε να υπάρξει ΚΑΘΑΡΣΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην ΑΕΚ!


                         
*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”