Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ - Δελτίο Τύπου 30-9-2012



Το αμαρτωλό 2004 είναι ακόμα εδώ. Η γενεσιουργός αιτία της καταστροφής είναι οι “εγκληματικές” ενέργειες των μετόχων και των διαχειριστών τους με πρωτεργάτη και κύριο υπεύθυνο τον «τέως» γνωστό και μη εξαιρετέο ψευτοσωτήρα του 2004. Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την παρέμβαση των αρμόδιων Κρατικών Ελεγκτικών Αρχών που θα φέρουν στην επιφάνεια τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από τον υπάρχον διαχειριστικό έλεγχο και θα απαιτήσουν την επιστροφή των χρημάτων που πήραν και σήκωσαν τα “μελτέμια” του 2004. Σε μια εποχή που το ΣΔΟΕ αναζητά ένοχους διαφθοράς στην πατρίδα μας, πιστεύουμε ότι έφτασε η στιγμή να περάσει και από τα Σπάτα. Αν υπάρχει ένας εισαγγελέας, που δεν τον αφήνουν ασυγκίνητο οι δεκάδες κακουργηματικές πράξεις που (σύμφωνα με έγκριτους νομικούς και οικονομολόγους της Α.Ε.Κ) έχουν διαπραχθεί εις βάρος της ομάδας μας, ας ξεκινήσει τώρατηνΈρευνα!

 
Θωμά Μαύρο, στις δημόσιες συναντήσεις μας σε είχαμε προειδοποιήσει και σου είχαμε επιστήσει την προσοχή. Να μην γίνεις διαχειριστής και συνεχιστής μιας ήδη νοσηρής κατάστασης. Να αναλάβεις το ρόλο σημαιοφόρου της κάθαρσης. Δυστυχώς δεν μας άκουσες και τώρα βρέθηκες στην άκρη, αφού κάποιοι φρόντισαν να σε αδειάσουν ύπουλα παίρνοντας από σένα ότι μπορούσες να τους προσφέρεις. Θωμά Μαύρο, μην ξεχνάς ότι ποτέ δεν είναι αργά ! Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις ακόμα και τώρα και δώσε το φιλί της ζωής στην αγαπημένη μας ομάδα με τον εξής τρόπο: Βγάλε στη φόρα τους ένοχους της διάλυσης της ΑΕΚ. Απαίτησε κρατικό έλεγχο εδώ και τώρα και να επιστραφούν από τους υπαίτιους πίσω στα ταμεία της ΑΕΚ “τα απολεσθέντα”! Είναι η μόνη λύση για να ξαναβρεί η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως τον δρόμο της, έτσι όπως της έχει ορίσει η ιστορία και οι Πρόσφυγες ιδρυτές της.


"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

78ος ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΧΗΣ!!!



ΓΙΑΤΙ ήμασταν και θα είμαστε συνεπείς στους Αγώνες μας για την Απελευθέρωση της ΑΕΚ από τα τυραννικά δεσμά του 2004!!!

ΓΙΑΤΙ τίποτε δεν άλλαξε ακόμη…

ΓΙΑΤΙ οι ένοχοι της καταστροφής της ΑΕΚ εξακολουθούν να παραμένουν ατιμώρητοι.

ΓΙΑΤΙ κάποτε σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να υπάρξει απόδοση ευθυνών, κάθαρση και δικαιοσύνη.

ΓΙΑΤΙ ο Λαός της ΑΕΚ σας τα ακούμπαγε για χρόνια χοντρά και στο τέλος βρέθηκε και χρεωμένος και προδομένος!

ΓΙΑΤΙ το Άδικο ατσαλώνει τις αντοχές μας.....

ΓΙΑΤΙ το Δίκιο πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις μας.......

ΓΙΑΤΙ δεν απογοητευόμαστε ούτε παραδινόμαστε.....

ΓΙΑΤΙ  δεν ξέρουμε τι θα πει κολοτούμπα!

ΓΙΑΤΙ  η Υπερηφάνεια μας, οι Αρχές μας και τα Πιστεύω μας είναι αδιαπραγμάτευτα.......

ΓΙΑΤΙ στις καρδιές μας η δική μας ΑΕΚ δεν θα μετατραπεί ποτέ σε αποκρουστική κερδοφόρα μπίζνα!      

ΓΙΑΤΙ συνειδητά επιλέγουμε να έχουμε αδέσμευτη φωνή και να μην φοράμε...τεχνητό αναπνευστήρα !

ΓΙΑΤΙ  παραμένουμε ελεύθεροι ( αν και πολιορκημένοι ) !
 


*ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ- ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ 2004 !!!

*ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑ.


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

19 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

ΣΥΠΜΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυση των «Πειρατών του Ονείρου»! Η δική μας «επέτειος» δεν είναι παρά μία επιπλέον επικύρωση μέσα στο χρόνο, της συλλογικής μας υπόσχεσης για ακόμη πιο δυνατή συνέχεια στο πλευρό της ΙΔΕΑΣ Α.Ε.Κ! Αδέρφια Πειρατές, ευχόμαστε «χρόνια μαχητικά και πειρατικά» για όσους καταλαβαίνουν....

*19 χρόνια πέρασαν λοιπόν, από εκείνο το μακρινό 1993, τότε που μια παρέα αθεράπευτων ΑΕΚτζήδων, και καρδιακών φίλων, αποφάσισε την ίδρυση του Συνδέσμου μας που έμελλε τελικά να εξελιχθεί στo πιο λατρευτό και αγαπημένο μας «βάσανο»! Με τα χρόνια, εκείνοι οι πρώτοι “Πειρατές του Ονείρου” ενισχύθηκαν και έδεσαν με τους κατοπινούς συναγωνιστές, δημιουργώντας ένα μάχιμο club στον οπαδικό χώρο της Α.Ε.Κ. 
        
*To ξεχωριστό στίγμα που εκπέμπει όλα αυτά τα χρόνια το club μας και καθορίζει τη διαφορετικότητά του, συμπυκνώνεται στo παρακάτω τρίπτυχο : Α). Στην Αντίσταση ενάντια σε κάθε μορφής ένοχα κατεστημένα εκτός ή εντός των τειχών. Β). Στην Διαρκή Πάλη για την υπεράσπιση των ιδεολογικών χαρακτηριστικών της Α.Ε.Κ. και Γ). Στον Αγώνα για την δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εγγυούνται, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, την πρωτοκαθεδρία του δικέφαλου αετού στο αθλητικό στερέωμα.

*Με σημαία την Ιδέα παλέψαμε αλλά και εξακολουθούμε να παλεύουμε για την ποιοτική αναβάθμιση του αυτόνομου πόλου κιτρινόμαυρης αναφοράς που αποτελούν οι «Πειρατές του Ονείρου» στα πλαίσια του ευρύτερου συνδεσμιακού κινήματος της Α.Ε.Κ...

*Χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς αδιέξοδες και ανερμάτιστες “κινήσεις διπλωματικής τακτικής”, με τη νοοτροπία του «πειρατή» και όχι του «ραγιά» κουρσεύουμε το όνειρο. Γιατί η “δική μας Α.Ε.Κ” θα παραμείνει για πάντα το πιο όμορφο όνειρο που θα πλανεύει τις γνήσιες ενωσίτικες ψυχές κόντρα στη σημερινή φθοροποιό εποχή.

*Ο αγώνας που διεξάγουμε στις παρούσες δύσκολες συνθήκες (και αναφερόμαστε βέβαια στη στάση της ΑΠΟΧΗΣ που εδώ και 77 μήνες τηρεί το club μας ως έμπρακτη διαμαρτυρία στην καταστροφική τάξη πραγμάτων), δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα απλό επεισόδιο στη μεγάλη-μακρόχρονη αγωνιστική πορεία του “Πειρατικού του Ονείρου” που κόντρα σε θύελλες και τρικυμίες συνεχίζει το μαγικό του ταξίδι..... Η Αλήθεια και το Δίκιο είναι ο φάρος μας και ο χρόνος, όπως τόσες φορές, σύμμαχος !

*Παλιοί και νέοι “Πειρατές” παραμένουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Η συνειδητή συσπείρωσή μας στη βάση αδιαπραγμάτευτων αρχών και αξιών,  το ψυχικό δέσιμο και οι σχέσεις αληθινής φιλίας και αλληλεγγύης που έχουμε οικοδομήσει μεταξύ μας ήταν, είναι και θα είναι το δικό μας “οπλοστάσιο”, η δική μας “αρματωσιά”, απέναντι στις πυρηνικές βόμβες που εξαπολύουν εναντίον μας εχθροί και άσπονδοι φίλοι.

*Δεν αρνούμαστε την αυτοκριτική μας. Δεν αρνούμαστε τα λάθη, τις παραλείψεις, τα κενά και τα σφάλματά μας. Δεν αρνούμαστε ότι σε μία πορεία όσοι αγωνίζονται καθαρά και τίμια κάνουν και λάθη. Αλάνθαστοι είναι μονάχα οι παραιτημένοι. Εκείνο που αρνούμαστε να δεχθούμε είναι ότι τάχα... «πήραμε τη ζωή μας λάθος» όπως λένε κάποιοι ψευτορεαλιστές “συμβουλάτορες ”.

 *Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ! Απλοί, ανιδιοτελείς “στρατιώτες” (ή “αντάρτες”!) της ΙΔΕΑΣ Α.Ε.Κ. Κάποιοι άλλοι (“δήθεν”) έφυγαν και λάκισαν! Ο καιρός επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές...

*Μαζί με την Α.Ε.Κ μεγαλώνουμε και εμείς στο πέρασμα του αδυσώπητου χρόνου. Δικαιώσεις και διαψεύσεις, έφοδοι στον ουρανό και προσγειώσεις απογοήτευσης, θέσεις και αντιθέσεις, όλα μαζί και καθένα χώρια, συνθέτουν την ωριμότητα και τη συνειδητοποίηση.

*Και ο 20ος χρόνος, που ήδη διανύουμε ως club, μας βρίσκει και πάλι στις επάλξεις του αγώνα! Να ονειρευόμαστε και να μαχόμαστε για το τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από μια πραγματικά μεγάλη και αδούλωτη ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Α.Ε.Κ αντάξια της περήφανης ιστορίας και του μάχιμου λαού της!

*ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : «Κι όμως υπάρχουν άγκυρες γερά να μας κρατάνε κόντρα στα τόσα κύματα που στον χαμό μας πάνε» !


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…



                              Για την υπογραφή :
         “ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” / since 1993...

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ




Περικυκλωμένη απο την ομίχλη, την κατάντια και την συρρίκνωση που επέβαλε η καταστροφική τάξη πραγμάτων του 2004 είναι η ΑΕΚ. Οι ψευτοσωτήρες όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε βαθύτερο επίπεδο έκαναν αφαίμαξη μέχρι και στο ιδεολογικό πρωταθληματικό DNA της Αθλητικής Ένωσης Κων/πόλεως. Ένα DNA που κάποτε σηματοδοτούσε την περήφανη αγωνιστική ταυτότητα του συλλόγου. Τώρα στην κυριολεξία αφήνουν μια ομάδα νεκρή. Ένα σύλλογο που δεν έχει σχέση με το ηρωικό παρελθόν του, αλλά μια καρικατούρα τρίτης ταχύτητας που θα συμπληρώνει το πρωτάθλημα. Οι μεσσίες της συμφοράς και τα παρακλάδια τους που χρόνια τώρα λυμαίνονται την ομάδα πηγαινοέρχονται πάντα με την ίδια συνταγή, που την έχουμε πια μάθει πολύ καλά. Η συνταγή γνωστή με πρωτομάστορα τον «τέως». Συρρίκνωση, τρικ, ψέματα κτλ, με κύριο στόχο να είμαστε «εμείς» πάντα τα μεγάλα αφεντικά.

Βέβαια, αφού μας τέλειωσαν οι Κινέζοι-Άραβες-Ρώσσοι κι αφού ξεπούλησαν τα πάντα και μετά μας φόρτωσαν με παιχτάκια της σειράς, συνεχίζουν την ανακύκλωση της καταστροφής. Όποιος έχει μάτια βλέπει. Μήπως να πούμε και για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που συνεχίζει να μας ματώνει τη σκέψη??? Βλέπετε ο μπαξές του 2004 έχει τα πάντα. Πλήρες το μενού!!! Αφού ο «τέως» αν και «κέρδισε» τις εκλογές της ερασιτεχνικής το 2005 τορπιλίζοντας με όσους τον πατρόναραν το σχέδιο του "Τίγρη" (Αγιά- Σοφιά, Νέα Φιλαδέλφεια, 36500 θέσεις) δεν μπόρεσε να προσεδαφίσει το διαστημόπλοιό του στη χαβούζα του ΟΔΔΥ, και τελικά μας άφησε αμανάτι τα μπάζα. Και είμαστε στη σημερινή τραγική πραγματικότητα όπου σχεδόν κανείς δεν μιλάει για τις ευθύνες του μέντορα («τέως») που είναι τεράστιες για την αποψίλωση και τη διάλυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς σαν Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας καλούμε για ακόμα μια φορά το Θωμά Μαύρο να τολμήσει να κάνει τη ρήξη με το ένοχο και χρεωκοπημένο 2004 και στηριζόμενος στο λαό να ξεριζώσει οτιδήποτε άμεσα η έμμεσα είναι συνδεδεμένο με το μοντέλο που διάλυσε τον ιστορικό σύλλογο της ΑΕΚ. Αν θέλει ο Θωμάς να μη γίνει κι αυτός συνένοχος θα πρέπει να ανοίξει "χθες" το διαχειριστικό έλεγχο των 110 σελίδων και να καλέσει την πολιτεία να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που αναλογούν. Ακόμα και προς το…. λεγάμενο «καινούργιο επενδυτή» που μας παρουσιάσαν στα ξαφνικά και από το πουθενά (όποιος και αν είναι αυτός) τα ερωτήματά σου Θωμά θα πρέπει να είναι αμείλικτα. Ποιος???? Πότε???? Από που??? Τι παίρνει και από ποιον???? Αν δεν γίνουν όλα αυτά τότε φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ βαδίζουν στα ένοχα χνάρια του 2004 και δεν θέλουν να διαφοροποιηθούν απο την χρεοκοπημένη πολιτική που έφτασε ως εδώ την ΑΕΚ. Αν δεν κάνουμε ρήξη με το καταστροφικό μοντέλο του 2004 δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια.

Υ.γ.1 «Προδότες και καταζητούμενοι» από την ίδια την Ιστορία της ΑΕΚ είναι αυτοί που διέλυσαν και χρέωσαν μέχρι θανάτου την ομάδα. Που δημιούργησαν το χειρότερο καταστροφικό διοικητικό μοντέλο που πέρασε απο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Που τα ρήμαξαν όλα. Που υπονόμευαν τη Νέα Φιλαδέλφεια και στρώνανε ύπουλα το χαλί για να σταλεί η ΑΕΚ στο σκουπιδότοπο του ΟΔΔΥ, λέγοντας κι από πάνω με απύθμενο θράσος ότι η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί ποτέ σε γήπεδο που θα ονομαζόταν Αγιά-Σοφιά, τορπιλίζοντας το μεγάλο σχέδιο του πρωταθλητή προέδρου Δ. Μελισσανίδη για γήπεδο στην προσφυγομάνα Ν. Φιλαδέλφεια. Και ΝΑ η κατάληξη.

Υ.γ.2 Χαιρετισμούς στα αδέρφια τους Πειρατές και σε όλους τους ΑΕΚιτζήδες που δεν καταπίνουν διθυράμβους και πρωτοσέλιδα.


Δημήτρης Κουσπακερίδης
Πρόσφυγας - Εκπρόσωπος των Πειρατών του Ονείρου στη Μακεδονία