Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…Δύσκολα χρόνια αδέρφια. Πέρασαν ήδη 18 (!) χωρίς πρωτάθλημα και 9 δίχως γήπεδο. Και να ήταν… «μόνο» αυτό;;; συνάμα απειλείται και η ίδια η βιωσιμότητα και η ύπαρξη της ΑΕΚ! Αν κάποτε, σε άλλες εποχές, λέγαμε κάτι τέτοιο, έστω και για αστείο, δεν θα το πίστευε κανείς! Κι όμως, πλέον, το ζούμε ως μια τραγική πραγματικότητα. Πάρα πολλές φορές έχουμε εξηγήσει τους λόγους και τις αιτίες που η ΑΕΚ κατρακύλησε στην πλήρη απαξίωση. Ειδικά, εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου» επανειλημμένα καταγγείλαμε και καυτηριάσαμε θαρραλέα, εκείνα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που με την καταστροφική πολιτική τους μας οδήγησαν μέχρι εδώ.

Όμως το ζήτημα είναι ότι κανείς από όλους τους ψευτοσωτήρες της συμφοράς, που φέρουν ακέραια την ευθύνη για τον ξεπεσμό και την κατάσταση διάλυσης της ΑΕΚ, δεν λογοδότησε ποτέ και πουθενά, μα ούτε και κανείς από δαύτους δεν πλήρωσε για την καταστροφή που δημιούργησε. Και αυτό γιατί ποτέ, δεν υπήρξε ένα ισχυρό πανενωσίτικο κίνημα που να διεκδικήσει μαχητικά το δίκιο, δηλαδή την κάθαρση και τη δικαιοσύνη στην Ομάδα, ώστε να μην τραβάμε μια ζωή τα ίδια. Ως… κοιμώμενος λαός, λοιπόν, είμαστε για κλάματα και αναρωτιόμαστε πόσο θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας προσφύγων, από την ανυπαρξία μας να υπερασπίσουμε τη βαριά κληρονομιά που μας παρέδωσαν. Αλλά είπαμε, και στην ΑΕΚ όλα θυμίζουν… Ελλάδα! Κάποιοι «ξύπνιοι» περνούν, ρημάζουν, αφήνουν συντρίμμια «κι… από δω πάνε κι οι άλλοι»!!! Και ο… «γίγαντας λαός» παρακολουθεί την πορεία προς το χάος, χωρίς να αντιδρά, πλην εξαιρέσεων. Θλίψη!

Το κακό πάντως έχει γίνει. Ταυτόχρονα, όμως, παραμένει και το βασικό ερώτημα: Ποιος θα αποκαταστήσει τη ζημιά;;; Αν όσοι μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι δεν πιεστούν από τον κόσμο μας, τους παλαιμάχους μας και την πολιτεία, για να βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη τους (η οποία είναι μάλιστα και παραφορτωμένη) ώστε να πληρώσουν «τα χαΐρια» τους, τότε πολύ φοβόμαστε ότι τα αδιέξοδα θα ανακυκλώνονται γιατί πολύ απλά «το φέσι» που μας φόρεσαν οι «ευεργέτες» είναι τόσο πολύ μεγάλο που κανείς δεν θα μπορέσει από μόνος του να το αποτινάξει. Για εμάς, οι υπαίτιοι οφείλουν να πληρώσουν «το λογαριασμό» και να αποκαταστήσουν τις ζημιές στην χιλιοταλαιπωρημένη ΑΕΚ. Όλοι αυτοί, οι μέτοχοι, αμέτοχοι και οι διαχειριστές τους, που ποιούν την νήσσα λες και δεν ήταν εκείνοι που μας κατάντησαν σε αυτό το χάλι.

Μέσα σε όλη αυτή τη ζοφερή κατάσταση παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά και τις πρόσφατες πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Θ. Μαύρος, ο Β. Τσιάρτας, ο Μίμης, κλπ. Είναι άνθρωποι που εκτιμάμε βαθύτατα, και που γι’ αυτό ακριβώς το λόγο νοιαζόμαστε να μην «καούν» από την εμπλοκή τους σε μια ΠΑΕ που, υπό τις παρούσες συνθήκες, αποτελεί ατομική βόμβα στα χέρια όποιου την ακουμπήσει. Προσοχή, γιατί εκεί στο «aek 2004» έχουν αποδειχθεί «μανούλες» στο να ξεγλιστρούν αυτοί και να φορτώνουν τις ευθύνες τους σε ξένες πλάτες. Γνώμη μας είναι ότι για να πετύχει αυτή η κίνηση θα πρέπει πρώτα και κύρια να ζητηθούν οι ευθύνες και φυσικά «ο λογαριασμός» από τους μεγάλους υπευθύνους και κατόπιν, αφού συμβεί αυτό, τότε να συμβάλλει και ο λαός. Πρώτα όμως να ξηλωθούν εκείνοι που πρέπει! Σε εκείνους που ανήκει η «μερίδα του λέοντος», αυτοί οφείλουν πρωτίστως να… καταθέσουν! Κι όχι να βγαίνει π.χ. ο «τέως this is aek» που φέρει τόσες ευθύνες και να μας πουλάει τρέλα ότι τάχα… θα μοχθήσει για «το καλό μας»! Μακριά όλοι αυτοί, και ο νοών νοείτω! Εμείς προς το παρόν βλέπουμε, σταθμίζουμε τα πράγματα και την κατάλληλη στιγμή θα πούμε πιο ολοκληρωμένα την άποψή μας…     

   
Για την υπογραφή:
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Η ΑΕΚ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ…Την ΑΕΚ την κουρέλιασαν κάποιοι που επαγγέλονταν τους… «σωτήρες» της! Την εκμεταλλεύτηκαν, την ξεζούμισαν και στο τέλος την πέταξαν σα στυμμένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια. Χρόνια και χρόνια, η ίδια θλιβερή ιστορία κι εμείς θεατές στο ίδιο έργο. Και στο τέλος η Ομάδα χωρίς καμία προοπτική, πνιγμένη ξανά μέσα στα χρέη και στις δυσβάσταχτες υποχρεώσεις, να είναι κυριολεκτικά ανίκανη όχι να πρωταγωνιστήσει, όπως θα όφειλε, αλλά ούτε καν να επιβιώσει! Οι «σωτήρες μας» μας οδήγησαν ως εδώ! Οι δήθεν «ευεργέτες» μας! Ορισμένοι παραμυθάδες ψευδομεσσίες του αμαρτωλού 2004 που ενώ διαχειρίστηκαν πακτωλούς χρημάτων που συνεισέφερε ο Λαός της ΑΕΚ, εντούτοις «τα κατάφεραν» να μας διαλύσουν. Φυσικά κανείς από όλους αυτούς δεν λογοδότησε όχι μόνο στον προδομένο κόσμο αλλά ούτε και σε κάποια κρατική αρχή για το «σκάνδαλο ΑΕΚ» που τόσο ωμά περιέγραψε με πλήθος ανατριχιαστικών στοιχείων εκείνος ο περιβόητος «διαχειριστικός έλεγχος» που μάλλον σαπίζει σε τίποτε υπόγεια, σαν εκείνα που ήταν καταχωνιασμένα τα... χαμένα λογιστικά βιβλία! Για ποινικά αδικήματα μέχρι και για κακουργήματα έκαναν λόγο γνωστοί και επιφανείς επιστήμονες μικρομέτοχοι και παράγοντες της ΑΕΚ και όμως κανένα αρμόδιο αυτί δεν ίδρωσε!

Σήμερα, κάποιοι μας παριστάνουν και πάλι τους σωτήρες!!! Ο «τέως this is aek 2004» που βγήκε μετά χρόνια από την αφάνειά του, έχει το θράσος, ύστερα κι από όσα συνέβησαν, να πουλάει ξανά ελπίδα στον κόσμο της ΑΕΚ. Συνεπικουρούμενος από τα παπαγαλάκια του και όλη τη γνωστή κουστωδία των αυλικών, που τον πατρόναραν και παλιότερα, θέλει τάχα να μας... σώσει ξανά! Ε, όχι, φτάνει! Δε γουστάρουμε άλλη «σωτηρία» από αυτόν και από όλους όσους με την καταστροφική πολιτική τους μας έφτασαν σε αυτό το χάλι. Καλύτερα κάτι τέτοιοι να απολογηθούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πληρώσουν μέχρι δεκάρας τις ζημιές που μας φόρτωσαν. Και μετά ας ξαναγυρίσουν στη λήθη. Τίποτε άλλο γι‘ αυτούς.

Για εμάς τους «Πειρατές του Ονείρου» τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν έχουμε ποτέ κρύψει τις θέσεις και τις απόψεις μας. Τα φωνάζαμε χρόνια και μας έστηναν στο απόσπασμα γιατί τολμούσαμε να λέμε την αλήθεια. Η πραγματικότητα επιβεβαίωσε τα λεγόμενά μας με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Και ρωτάμε σήμερα: Τελικά, ρε ΑΕΚτζήδες ποια ΑΕΚ θέλουμε;;; Μια «ΑΕΚ» φτωχοκάλυβο που απλά θα μπορεί να πληρώνει... ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ ή την πραγματική ΑΕΚ του Πρωταθλητισμού, την ΑΕΚ που μας κληρονόμησαν οι πρόσφυγες πρόγονοί μας και η βαριά ιστορία της;;; Για εμάς το ζητούμενο είναι το δεύτερο. Και για να συμβεί αυτό η ΑΕΚ θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να «καθαρίσει» από τα χρέη, ούτως ώστε να ανοίξει ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο δρόμος για την είσοδο ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα που, χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος, θα επενδύσει τα δικά του χρήματα για γήπεδο και παίχτες αξίας και όχι για να «σφουγγαρίσει» τα σπασμένα άλλων! Αυτοί οι άλλοι οφείλουν να πληρώσουν τα χρέη τους και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσαν. Μέτοχοι και διαχειριστές. Αυτοί έχουν την ευθύνη και όχι ο λαουτζίκος που καλείται κάθε τόσο να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ο λαός της ΑΕΚ πλήρωσε, τέρμα πια! Σήμερα ο κόσμος βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στην καθημερινότητά του, δεν θα «ξηλωθεί» για να καθαρίσει ξένες αμαρτίες. Ας παρέμβει το Κράτος για να αποδώσει ευθύνες και λογαριασμό εκεί που ανήκουν. Όχι να ζητούν από εμάς χαράτσια και από την άλλη οι υπαίτιοι του κάθε «ρημαδιού», είτε στην κοινωνία είτε στον αθλητισμό, να σφυρίζουν αδιάφορα και να περνάνε άβρεχτοι το ποτάμι! Φταίξατε κύριοι, να πληρώσετε εσείς! Τελεία και παύλα.

Οι παραπάνω θέσεις μας καθορίζουν και τη στάση που κρατάμε ως τώρα και που θα κρατήσουμε και στη συνέχεια. Να θυμάστε ότι όσοι επιλέγουν τη στάση του αγώνα απέναντι σε όλες αυτές τις νόθες καταστάσεις που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ είναι σύμμαχοί μας. Να θυμάστε, επίσης, ότι οποιαδήποτε στάση συμβιβασμού έναντι αυτών δεν συνάδει με τα δικά μας πιστεύω και δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε.

Όσον αφορά τα τελευταία τεκταινόμενα -και ειδικά μετά την εκδήλωση  του ενδιαφέροντος εκ μέρους του κ. Θ. Μαύρου- δηλώνουμε, αρχικά, ότι παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, κάνουμε τις επαφές που απαιτούνται, μιλάμε και με τον ίδιο το Θωμά και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε δημόσια, όπως πάντα, την πλήρη και διεξοδική άποψή μας ως «Πειρατές του Ονείρου».  Εμείς οι ίδιοι και όχι μέσω τρίτων!


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

74 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗΣ !!!«Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις
το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε
το πλοίο των ονείρων μου με πάει
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας
ξεγράψτε με απ' τα κατάστιχά σας
στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε»


ΥΓ1: Ο αγώνας συνεχίζεται!

ΥΓ2: Μποϋκοτάζ στα διαρκείας.

ΥΓ3: Αποχή – Αντίσταση μέχρι να κάνει ξαστεριά!

YΓ4: Κανένας συμβιβασμός με αυτούς που διέλυσαν την ΑΕΚ.

ΥΓ5: Απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους της καταστροφής.

ΥΓ6: Πληρώστε τα χρέη σας και αδειάστε μας τη γωνιά!Για την υπογραφή:
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΡΑ!!!Για δες πως γυρίζει ο τροχός και αυτοί που κάποτε μας χαρακτήριζαν ως “γραφικούς” και θεωρούσαν τις θέσεις μας “ανεδαφικές”, πλέον τις υιοθετούν και τις προκρίνουν ως μοναδική λύση. Αυτό φυσικά και δεν μας χαροποιεί διότι στη δεδομένη χρονική στιγμή η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται υπό καθεστώς διάλυσης και το λιγότερο που μας απασχολεί είναι να υπερηφανευόμαστε για την δικαίωση των λόγων μας και των πράξεων μας. Ναι, καλά διαβάσατε των πράξεων μας διότι τα δυο συλλαλητήρια που διοργανώσαμε μαζί με άλλους ΑΕΚτζήδες παλιότερα έγιναν για να βροντοφωνάξει ο μαχόμενος ενωσίτικος κόσμος ότι η ΜΕΤΟΧΙΚΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ σύνθεση είναι σάπια και είναι ανίκανη να σταθεί επάξια στο μέγεθος των αξιών και των ιδανικών που πρεσβεύει η ΑΕΚ. Ότι η ΜΕΤΟΧΙΚΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ σύνθεση είναι επικίνδυνη να διαχειριστεί τα οικονομικά της ομάδας μας και υπόλογη, πρωτίστως απέναντι στον κόσμο του Δικεφάλου και δευτερευόντως απέναντι στη δικαιοσύνη, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος. Τα ξεχάσατε άραγε;   

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των όποιων πρωτοβουλιών λαμβάνονται ή θα ληφθούν με σκοπό την σωτήρια της αγαπημένης μας ομάδας, θέλουμε να διευκρινίσουμε με περίσσια ειλικρίνεια τα εξής:

1)Συστρατευόμαστε ΜΟΝΟ με όποιους επιθυμούν να σώσουν την ομάδα μας οδηγώντας στη δικαιοσύνη εκείνους που εγκλημάτησαν εις βάρος της ΑΕΚ, δηλ. για όσους βάση του διαχειριστικού ελέγχου της BDO αλλά και της ενδελεχούς διερεύνησης επιστημόνων μικρομετόχων, προκύπτουν τα 56 ποινικά αδικήματα, ανάμεσά τους και πλείστα κακουργήματα!!!

2)Θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας ΜΟΝΟ όποιοι σε κάθε βήμα τους θα απαιτούν χωρίς κανένα συμβιβασμό να επιστραφούν τα χρήματα που έκαναν φτερά από τα ταμεία ακόμη και με την διαδικασία της δήμευσης των περιουσιών των υπαιτίων.

3)Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την ποινική δίωξη εκείνων που έβλαψαν και ζημίωσαν σε σημείο καταστροφής την ομάδα.

Να τονίσουμε, επιπλέον, ότι αηδιάζουμε με εκείνους που παρουσιάζονται τάχα ως επίδοξοι σωτήρες και συντηρούνται από την φαιδρή δημοσιογραφική τους κλίκα προσφέροντας στον λαό της ΑΕΚ φρούδες ελπίδες. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το παραμύθι που φροντίζουν να διοχετεύουν κάθε τόσο εκείνοι οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία με σκοπό τη σταδιακή απαγκίστρωση του κύριου υπεύθυνου της κατάντιας προσφέροντας σαν άλλοθι τη δήθεν υπερπροσπάθεια που καταβάλει.

Κλείνοντας θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε κάποια διοικητικά φυντάνια που προτρέπουν τον λαό της ΑΕΚ να βάλει πλάτη και πάλι, ότι για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους προκειμένου να πείσουν για την… “αγνότητα” των προθέσεων τους. Δηλ. να καθήσουν τους υπευθύνους στο σκαμνί.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ λοιπόν αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ !!!

υ.γ.1 Επιτέλους εκεί στην ερασιτεχνική θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την κάθαρση της ΠΑΕ ΑΕΚ και φυσικά για το καυτό ζήτημα του γηπέδου...

υ.γ.2 Χαιρετίζουμε όσους αναγνωρίζουν τους πολυετείς  αγώνες μας και μας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας από έντιμους ανθρώπους μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
Των «Πειρατών του Ονείρου»


Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...


Αδέρφια, πραγματικά δυσκολευόμαστε τούτη τη φορά να γράψουμε ή μάλλον να εκφράσουμε το τι νοιώθουμε μπροστά σε αυτό τον τραγικό ξεπεσμό της σημερινής “ΑΕΚ”. Είναι κάποιες φορές που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε ένα άψυχο χαρτί, τόσα, μα τόσα πικρά συναισθήματα θλίψης, ατέλειωτης στενοχώριας και βαθιάς απογοήτευσης. Η ΑΕΚ για την οποία όλοι κάποτε υπερηφανευόμαστε, κατάντησε σήμερα ναυάγιο και περίγελος. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε αν ζούμε στην αύρα εκείνης της Ιστορικής Ομάδας που αγαπήσαμε από παιδιά ή αν όλα άλλαξαν πια τόσο πολύ σε σημείο μη αναγνωρίσιμο! Σε τέτοιο βαθμό που πλέον πάρα πολύς κόσμος θέλοντας και μη να μπαίνει στη σκέψη εάν πλέον έχει νόημα να ασχολείται και να μοχθεί για αυτό που κάποτε αγάπησε αγνά αλλά που σήμερα δεν θυμίζει τίποτε από εκείνο το λαμπρό χθες! Δύσκολο ετούτο το ερώτημα και ακόμα πιο δύσκολη η απάντηση. Η Α.Ε.Κ., για όλους όσους έχουν συνδέσει τη ζωή τους με αυτή, δεν είναι ένα χρωματιστό τόπι που απλά ομορφαίνει κάποιες κατά τα άλλα βαρετές Κυριακές. Η ΑΕΚ, με τον ξεχωριστό τρόπο που ο λαός της την αντιλαμβάνεται, είναι ΙΔΕΑ, ΛΑΤΡΕΙΑ, ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!  Και όμως : βλέπουμε αυτό που τόσο καιρό φώτιζε τη ζωή μας να δύει, παραχωρώντας τη θέση του αργά αλλά σταθερά σε ένα βαθύ σκοτάδι. Κάποτε ήμασταν περήφανοι, σήμερα δυστυχώς ντρεπόμαστε. Όχι για μας, αλλά για κάποιους άλλους, για λογαριασμό τους! Για εκείνους που εμπορεύτηκαν τις ελπίδες και τα όνειρα του Λαού της ΑΕΚ και αφού την κατασπάραξαν, την πέταξαν στα άχρηστα σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Οι ψευτοσωτήρες, τέως και νυν, διέλυσαν τα πάντα! Κι από πάνω μας ξενέρωσαν, μας έκαναν να σιχαθούμε και να αηδιάσουμε. Τι άλλο άραγε να πούμε, όταν τόσα χρόνια φωνάζουμε και ξαναφωνάζουμε μοναχικά! Δυστυχώς κάποιες φορές η δικαίωση των λεγομένων καταγράφεται σαν τραγωδία. Μακάρι, μακάρι και το εννοούμε, να μην είχαμε επιβεβαιωθεί ποτέ. Καλύτερα να ήμασταν εμείς αυτοί που θα είχαμε διαψευστεί, παρά να αντικρίζουμε να γίνεται συντρίμμια ότι αγαπήσαμε περισσότερο στη ζωή μας. Δεν τη θέλαμε τέτοια «δικαίωση» και σας μιλάμε ειλικρινά για αυτό. Γιατί είναι σαν να μαχαιρώνεται η ίδια μας η καρδιά. Με την Α.Ε.Κ. μεγαλώσαμε, με την Α.Ε.Κ. γαλουχηθήκαμε και με το όνομά της στο στόμα κάποια μέρα θα φύγουμε! Στην Α.Ε.Κ. καταθέσαμε την ψυχή μας και τα πιο όμορφα νεανικά μας χρόνια, στην αγκαλιά της Α.Ε.Κ. γελάσαμε, κλάψαμε και ονειρευτήκαμε. Πως θα μπορούσαμε λοιπόν, ειδικά εμείς, να την βλέπουμε ματωμένη και να μην πονάμε μαζί της ;;; 

ΟΜΩΣ, η απόγνωση δεν πρέπει να μας οδηγεί. Πρέπει να βαστήξουμε κι ας μας σκοτώνουν τη διάθεση και ας μας κλέβουν το όνειρο. Γι’ αυτό ας φροντίσουμε η θλίψη να μετατραπεί σε αγώνα. Γιατί εμείς, οι αιώνιοι πιστοί της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως δεν είμαστε ούτε περαστικοί ούτε εφήμεροι. Το λόγο πρέπει πλέον να έχει ο ίδιος ο Λαός της ΑΕΚ. Σύσσωμος, συσπειρωμένος, να διεκδικήσει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΚΑΘΑΡΣΗ στην Ομάδα. Όχι μετάθεση ευθυνών, να μην υπεκφεύγει άλλο κανείς από τους υπευθύνους της κατάντιας. Να βγούμε σα λαός στο προσκήνιο για να απαιτήσουμε να παρέμβει το Κράτος όχι κατά της ΑΕΚ που δεν έφταιξε σε τίποτε, αλλά εναντίον όλων εκείνων που αν και διαχειρίστηκαν πακτωλούς χρημάτων, εντέλει ρήμαξαν τα πάντα στην Ομάδα. Τους ξέρει το Κράτος, τους ξέρουν οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας, είναι εκείνοι που ζωγράφισε ο Διαχειριστικός Έλεγχος των σκανδάλων όπως χαρακτηρίστηκε τότε από τον Τύπο. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ και ΟΧΙ Η ΑΕΚ. Να αποκαταστήσουν τις ζημιές αυτοί που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Από τα πορτοφόλια τους και από τις περιουσίες τους. Γιατί η ΑΕΚ πρέπει να ΖΗΣΕΙ!


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
Των «Πειρατών του Ονείρου»