Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ…!!!«Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές
την πρώτη μέρα
………………………….

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
αδέρφια πήραν οι οχτροί
κι εμείς κοιτούσαμε τις κοπελιές
την άλλη μέρα
……………………………..

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί
κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά
την τρίτη μέρα
………………………………...

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί
κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά
την άλλη μέρα
………………………………….

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
μοιράσαν δώρα οι οχτροί
κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά
την πέμπτη μέρα
…………………………………….

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
κρατούσαν δίκιο οι οχτροί
κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια
σαν κάθε μέρα».

(Νίκος Ξυλούρης)

ΥΓ1: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ- ΑΠΟΧΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ!!!

ΥΓ2: Όχι στα φαντάσματα του παρελθόντος…

ΥΓ3: Απεχθανόμαστε την «κολοτούμπα»! Δεν ξεχνάμε, δεν τρώμε το κουτόχορτο που πλασάρουν τα γνωστά «-τεχνεία»!

ΥΓ4: Εδώ και τώρα: Κρατικός έλεγχος στην ΑΕΚ! Να μάθει ο κόσμος τι απέγιναν τα χρήματά του όλα τα προηγούμενα… ενάρετα χρόνια!

ΥΓ5: Τα χρέη να πληρώσουν όσοι τα δημιούργησαν, να αποκαταστήσουν τις ζημίες οι υπαίτιοι. Ο λαός της ΑΕΚ δεν χρωστά τίποτε και σε κανέναν!

ΥΓ6: Το club προχωρά σε μία ακόμη κοινωνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης. Συλλέγουμε ρούχα για τους άστεγους και πονεμένους συνανθρώπους μας, τα οποία θα διανείμουμε οι ίδιοι. Λεπτομέρειες προσεχώς. Πληροφορίες στο τηλ. 693 6347831.

ΥΓ7: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

*Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”
       


Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ


«Κάποτε», όχι πολύ μακριά από σήμερα, είχε γίνει ένα συλλαλητήριο συνεργαζόμενων οπαδών και φιλάθλων της ΑΕΚ στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Μετά από κάμποσο καιρό έγινε κι άλλο συλλαλητήριο! Και τα δύο στρέφονταν κατά της καταστροφικής τάξης πραγμάτων του 2004, με αιτήματα να πληρώσουν τα χρέη όσοι τα δημιούργησαν και κατόπιν να μας αδειάσουν τη γωνιά! Τότε, πολλοί και διάφοροι προσπάθησαν να  απαξιώσουν, να χλευάσουν ή και να σπεκουλάρουν εκείνες τις κινητοποιήσεις. Ήταν, βλέπετε, η εποχή που οι «ευεργέτες» και οι «ψευτοσωτήρες» πουλούσαν ακόμη φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κοσμάκη. Ήταν παράλληλα και η εποχή που λίγοι μιλούσαν… Σήμερα που τα πάντα καταρρέουν και η ΑΕΚ έφτασε στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον ήδη αιωρείται σε αυτόν, απλά θα θυμίσουμε τι λέγονταν τότε και ποια ήταν τα συγκεκριμένα αιτήματα των συλλαλητηρίων. Το τι θα γίνει ή το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, με βάση τα αδιέξοδα που φτάσαμε, αφήνουμε να το κρίνει ο κάθε αγνός ΑΕΚτζής που υποφέρει αντικρίζοντας αυτό το χάλι…

Παρακάτω θυμίζουμε τα αιτήματα των κινητοποιήσεων και τα συμπεράσματα δικά σας, για το εάν ισχύουν και σήμερα ή όχι. Ιδού τι διεκδικούσαμε:

«Μονάχα με την συσπείρωση και τον κοινό αγώνα όλων μας μπορούμε να επιτύχουμε κατ’ αρχάς την απελευθέρωση και στη συνέχεια την αναγέννηση του δικέφαλου αετού. Εμείς δεν είμαστε ούτε φιλοδοξούμε να γίνουμε «καθοδηγητές» ή «σωτήρες». Αποτελούμε κομμάτι του κόσμου και ως εκ τούτου θεωρούμε ότι μαζί με όλο τον κόσμο της ΑΕΚ μπορούμε να επιβάλλουμε, ως λαός, και τις απαραίτητες ανατροπές μα και τις αναγκαίες λύσεις για το καλό της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.
Θα συνεχίσουμε ενωμένοι να εκπέμπουμε τη φωνή της αλήθειας όσο κι αν αυτή ενοχλεί εκείνους που με τις ταχτικές τους οδηγούν την ΑΕΚ σε ρόλους κομπάρσου υπονομεύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της έταξε η βαριά ιστορία της και οι θυσίες τόσων γενεών που την κράτησαν ζωντανή στο πέρασμα του χρόνου.

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ – Απαιτούμε :

1)      Γνήσιο Διαχειριστικό Έλεγχο. Από τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας και όχι από ιδιωτικές εταιρίες που επιλέγουν οι ίδιοι οι «ελεγχόμενοι». Ζητάμε την παρέμβαση του Υπουργού Πολιτισμού και κατ’ επέκταση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Κράτους. Ζητάμε να το αιτηθεί και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ως κάτοχος του 10%. Ο Λαός της ΑΕΚ απαιτεί πλήρη διαφάνεια! Δικαιούται να μάθει τι απέγιναν τα χρήματά του, όλα αυτά τα χρόνια, ποιοι και  πως τα διαχειρίστηκαν, από που και με ποιων ευθύνη προέκυψαν τα νέα ογκώδη χρέη. Αν διαπιστωθούν ευθύνες σε πρόσωπα απαιτούμε να αποδοθούν και σε περίπτωση που η ΑΕΚ ζημιώθηκε από κάποιους, αυτοί να αποκαταστήσουν τις ζημίες από την προσωπική τους περιουσία.

2)      Καταγγέλλουμε και καταψηφίζουμε τη σκανδαλώδη Σύμβαση για το προπονητικό. Η ΑΕΚ δεν μπορεί και δεν πρέπει να μετατραπεί σε «αποικία» κάποιων εταιριών που πιθανόν να αποσκοπούν σε πολύχρονη και ανελέητη κερδοσκοπία εις βάρος της. Δεν νοείται να χτίζει με το αίμα της η ΑΕΚ ιδιοκτησίες τρίτων! Ζητάμε να εκτιμηθεί από ανεξάρτητο φορέα το πραγματικό κόστος της γης στα Σπάτα (μόνο για την ανάλογη έκταση που θα χρησιμοποιεί η ομάδα) καθώς και το πραγματικό κόστος της συγκεκριμένης κατασκευής και βάση ενός αντικειμενικού υπολογισμού να προκύψουν το ανάλογο μίσθωμα και ο χρόνος μίσθωσης, σύννομα και σε αντιστοιχία με τις πραγματικές δυνατότητες της ΑΕΚ. Να αποδοθούν στην ΑΕΚ όλα τα δικαιώματα από τη χρήση του Σήματός της στο προπονητικό. Την εμπορική υπεραξία, που θα προκύψει μελλοντικά, τη δικαιούται η ίδια η ΑΕΚ αφού λόγω της ΑΕΚ θα προκύψει. Συνεπώς με τη λήξη της μίσθωσης να αποδοθεί χωρίς όρους και δίχως καμία άλλη επιβάρυνση το έργο στη Μάνα ΑΕΚ. Ζητάμε Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ώστε να αποφασίσουν τα μέλη του Σωματείου για τη σύμβαση και τις επιπτώσεις της.

3)      Οι μέτοχοι οφείλουν να πληρώσουν όλα τα χρέη που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Και όσον αφορά την ΠΑΕ αλλά προς την Ερασιτεχνική ΑΕΚ…. Κανένας επιχειρηματίας-επενδυτής δεν πρόκειται να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες των δυσβάσταχτων χρεών, των υπέρογκων υποχρεώσεων και της αδιαφάνειας. Επιτέλους, ζητάμε φως στο σκοτεινό τούνελ που μας οδήγησαν.


4)      Να μην πουληθεί κανένας πρωτοκλασάτος παίχτης της ΑΕΚ σε ομάδες του εσωτερικού ή του εξωτερικού. Αντιθέτως, απαιτούμε μεταγραφές ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας που θα καταστήσουν την ομάδα πραγματικά ανταγωνιστική, διότι η ΑΕΚ οφείλει να πρωταγωνιστεί και όχι να επαιτεί.

5)      Ζητάμε να κινηθούν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες για την ανακατασκευή του Γηπέδου μας στην ιδιόκτητη γη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.


6)      Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και απαιτούμε την αθώωση και πλήρη δικαίωση όλων των αγωνιστών συνδεσμιτών που αντιμετωπίζουν τις κατασκευασμένες μηνύσεις του Νικολαΐδη o οποίος προσπάθησε, με ψευδείς κατηγορίες στο πρόσωπό τους, να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα όλων μας. 

7)      Μαχόμαστε για να ξημερώσει γρήγορα η πολυπόθητη μέρα που η ΑΕΚ θα ξαναγίνει πρωταθλήτρια και κυρίαρχη, που θα επιστρέψει στο σπίτι της και που θα αποκαταστήσει την εσωτερική της ενότητα που τόσο έπληξαν οι δήθεν «μεγάλοι ευεργέτες» του 2004.

Αδέρφια μας Ενωσίτες…
Γνωρίζουμε ότι ζητάμε τα πάντα. Αλλά είμαστε ΑΕΚ και τα θέλουμε όλα!!! Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα όνειρά μας. Και εφόσον αυτοί που διοικούν δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της μεγάλης ΑΕΚ,  τους το λέμε ξανά!  ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ»


Αυτά που διαβάσατε παραπάνω διεκδικούσαν τότε οι μαχόμενοι οπαδοί της ΑΕΚ!
Σήμερα, πόσα άλλαξαν, άραγε;;; H μήπως σχεδόν όλα ισχύουν ακόμη;;;
Η ΑΕΚ σε τι μας καλεί;;; Ποιο είναι το καθήκον μας;;;
ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΣΙΩΠΑ, ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ;;;


ΥΓ1: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠEΥΘΥΝΟΙ !
ΥΓ2: ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ !
ΥΓ3: Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !
ΥΓ4: NA ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !
ΥΓ5: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ !


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση των «Πειρατών του Ονείρου»


Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;

ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ...


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΤΟΥΒΛΑ" ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕΟΥΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ "ΤΡΑΚΑ" ΓΙΑΤΙ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ....

ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ....


ΚΑΠΟΤΕ ΑΣ "ΞΗΛΩΘΟΥΝ"
ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΝ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΙΤΙΟΙ, ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ....

Ε, ΨΙΤ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ !!!
Για την εικονογράφηση
"ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Ο “ΤΙΓΡΗΣ” ΚΑΙ ΤΑ “ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ” ΤΟΥ 2004Το παρακάτω κείμενο είναι άποψη και θέση που επεξεργάστηκαν τα αδέρφια μας οι “Πειρατές του Ονείρου της Μακεδονίας”. Επειδή το κείμενο αυτό μας εκφράζει (υιοθετήθηκε πλήρως και από τη δική μας Γενική Συνέλευση) το δημοσιεύουμε στη θέση της εβδομαδιαίας στήλης μας “Πειρατικές Αιχμές”.

Ιδού λοιπόν:

«Τρομοκρατήθηκαν άπαντες με την αναφορά και μόνο πιθανής εμπλοκής του Τίγρη του μαχητή ηγέτη που μπορεί να ξαναδώσει το χαμένο DNA και το μεγαλείο της ομάδας της προσφυγιάς. Του ηγέτη που δεν συμβιβάζεται με τριτοτέταρτες θέσεις που μπορεί να κάνει την ΑΕΚ, από κομπάρσο που την κατάντησαν, ξανά πρωταγωνίστρια με ομαδάρα τίτλων και με γήπεδο στα άγια χώματα. Πολλοί είναι αυτοί, έξω αλλά και μέσα από την ΑΕΚ που προσπαθούν να ρίξουν και πάλι τορπίλες. Οι “απ’ έξω” διότι γνωρίζουν ότι στα χέρια του Τίγρη η ομάδα θα ξαναγίνει θωρηκτό που θα τσακίσει την κυριαρχία των πρασινοκόκκινων και οι “από μέσα” γιατί τρέμουν ότι θα χάσουν οφέλη από την ομηρία της ΑΕΚ. Τα συμφέροντα μιας παρεούλας του 2004 δεν τη θέλουν αυτή την εξέλιξη. Γι’ αυτό ξεγλιστρούν και κοιτάνε να στρίψουν με φτηνά προσχήματα γιατί η ουσία είναι ότι προσπαθούν και να αποφύγουν την πληρωμή των χρεών και των ζημιών που μας φόρτωσε το καθεστώς τους αλλά και να μη βάλουν δεκάρα. Νίβουν τας χείρας τους μην υπολογίζοντας τι θα απογίνει η ΑΕΚ που έφτασε σε αυτό το χάλι εξαιτίας τους. Κάποιοι τρέμουν ακόμη και μία συνάντηση!

Είναι γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό όλα κινούνται σε ρυθμούς ταχύτατα καταστροφικούς με ανεξίτηλη σφραγίδα “this is aek 2004”. Αποψίλωση, εξαφάνιση, καταστροφή της ΑΕΚ απο το χειρότερο διοικητικό μοντέλο που πέρασε απο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η  ομάδα της Προσφυγιάς ήταν τόσο πολύ καλά  αλυσοδεμένη που ακόμα και οι εμφανείς εχθροί της έμαθαν να κοιμούνται ήσυχοι.

Και ενώ δεν γνωρίζουμε τι ξημερώνει στην ΑΕΚ ξαφνικά πριν λίγο καιρό εμφανίστηκαν στην επιφάνεια κάποια “φαντάσματα της καταστροφής” με μπροστάρη τον “τέως-2004” και βιτρίνα….. άραβες αγνώστους “χ” και δήθεν δανειστές “μεσσίες”! Με νέα δάνεια με αντάλλαγμα τα λίγα έσοδα της ομάδας για να μπει και άλλη θηλιά στην χιλιοταλαιπωρημένη μας ΑΕΚ. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να όχι να μας σώσουν όπως λένε αλλά να υπερπηδήσουν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν απέναντι στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.

Ακόμα και αυτή η συνδιάσκεψη που έγινε πριν λίγο καιρό αποδείχθηκε πως ήταν "άνθρακες ο θησαυρός"! Και εδώ γεννιούνται ερωτήματα... Γιατί νέα δάνεια? Τι γίνανε τα έσοδα εκατομμυρίων από εισιτήρια διαρκείας,  χορηγίες κτλ όλα αυτά τα χρόνια? Που πήγαν τα 150 εκατομμύρια έσοδα για τα οποία κατήγγειλε ακόμη και ο ίδιος ο Θανόπουλος? “Τι λέει” ακόμη και ο δικός τους “διαχειριστικός έλεγχος” των 110 σελίδων? Μήπως σκέφτονται να μας κοτσάρουν πάλι ένα καλυμμένο "this is aek" με ίδια ανακυκλώσιμα άτομα? Είναι ερωτήματα που εμείς σαν “Πειρατές του Ονείρου” έχουμε θέσει εδώ και καιρό, χωρίς μισόλογα, χωρίς να κρυφτούμε πίσω απο βιτρίνες και πρωτοσέλιδα. Έχουμε μιλήσει για το πραγματικό πρόβλημα της ΑΕΚ που είναι “το Ιδιοκτησιακό”.!

Έχουμε πει πολλές φορές πως πρέπει να αναλάβουν όλοι όσοι έχουν περάσει απο το 2004 ως σήμερα τις ευθύνες τους, ότι πρέπει να πληρώσουν μέχρι τελευταίο ευρώ-σεντ και να μας αδειάσουν έπειτα την γωνιά. Αυτή την ακέραια και μοναδική λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ και γενικά την τολμηρή φωνή μας την έχουμε πληρώσει αφού αγωνιστές οπαδοί στελέχη του club μας των “Πειρατών του Ονείρου” αλλά και άλλοι αγωνιστές σέρνονται άδικα σε δικαστικές αίθουσες, με κατασκευασμένες μηνύσεις μόνο και μόνο γιατί αντιστάθηκαν στον όλεθρο.

Σαν “Πειρατές του Ονείρου” έχουμε βάλει όχι “κόκκινες” αλλά “ηλεκτροφόρες γραμμές  εκατοντάδων βολτ”.! Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε ανεχόμαστε κανέναν ανακυκλώσιμο ψευτοσωτήρα του 2004, δεν δίνουμε καμιά “ψήφο εμπιστοσύνης” άμεσα η έμμεσα σε αυτούς που δεν σέβονται την ιστορία της ΑΕΚ. Ζητάμε απο τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας να κάνουν “φύλλο και φτερό” τον περίφημο διαχειριστικό έλεγχο των 110 σελίδων και να αποδοθούν ευθύνες  στους υπαίτιους του “χαλασμού” της ΑΕΚ.!

Παλεύουμε για μια ΑΕΚ Ανεξάρτητη, Ενωτική, Κυρίαρχη με Τιγρίσια νοοτροπία και γήπεδο κάστρο-έδρα στην ωραιότερη γειτονιά του κόσμου, στην ιδιόκτητη γη των προσφύγων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υ.γ. Πληρώστε, πληρώστε, πληρώστε τα χρέη σας και άντε στα σπίτια σας...

Yγ2 Μελισσάν στην ΑΕΚ – οι άλλοι δρόμο.!

Υ.γ.3 Κάποιοι ήρθαν μετά χρόνια στις δικές μας θέσεις των “Πειρατών του Ονείρου” Επίσης και όσο αφορά και το γήπεδο στην χιλιοαγαπημένη Ν. Φιλαδέλφεια δικαιωθήκαμε.

Υ.γ.4 Ο “τέως 2004” και η παρέα που εκπροσωπούσε δεν ήταν που αντικειμενικά……  “έγιναν ένα” με τους “131” κατά του γηπέδου στη Ν.Φ.?

Υ.γ.5 Ο “τέως 2004” δεν ήταν που με απύθμενο θράσος μετά την παρουσίαση του γηπέδου απο τον πρόεδρο των τίτλων κ. Δημήτρη Μελισσανίδη δήλωνε ότι δεν θα αγωνιστεί ποτέ σε γήπεδο που έχει την ονομασία “Αγιά Σοφιά”? Η νομίζουν ότι ξεχάσαμε?

Χαιρετισμούς από όλους εμάς τους λίγους αλλά ακατάβλητους “Πειρατές του Ονείρου” της Μακεδονίας  σε εκείνους που δεν προσκύνησαν, δεν συνομίλησαν, δεν διαπραγματεύτηκαν με αυτούς που κατέστρεψαν την ΑΕΚ.


Εκ μέρους των “Πειρατών του Ονείρου” Μακεδονίας :
Δημήτρης Κουσπακερίδης, πρόσφυγας, αμετανόητος πειρατής και φίλος της ΑΕΚ.»

 

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

ΕΠΕΙΔΗ...

                
                      ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ 2004 ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΤΕ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣΕΠΕΙΔΗ  ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ...ΚΙ ΑΥΤΑ...ΚΙ ΑΥΤΑ...(ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ -άσχετο- ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ "ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"....)
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΠΩΣ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΔΩ......ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΔΩ...ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΤΕ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΙΣΤΟΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΑΣ!...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ "ΚΟΥΠΑΤΗ"
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ


ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ "ΕΝΑ ΤΙΓΡΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ"!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ" ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚΑΡΑ !!!
Για την "εικονογράφηση"
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

ΘΛΙΨΗ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ…


Παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις βαθιά ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ! Δεν κρύβουμε αυτό το συναίσθημα που δεν το νιώθουμε μόνο εμείς αλλά πάρα πολλοί ακόμη ΑΕΚτζήδες με τους οποίους επικοινωνούμε σε καθημερινή βάση και μας μεταφέρουν και τη δική τους αγανάκτηση μα και οργή για όλο αυτό τον τραγέλαφο που εκτυλίσσεται εις βάρος της αγαπημένης μας Ομάδας. Η ΑΕΚ ξεφτιλίζεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Έγινε «βούκινο» σε Ελλάδα και Ευρώπη, χλευάζεται από τον κάθε πικραμένο καραγκιοζάκο της Ψωροκώσταινας, διασύρεται ακόμη και στα διεθνή θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου. Ποια;;; Η Ομάδα-Σύμβολο που κουβαλά τη μεγαλύτερη Ιστορία σε αυτό τον τόπο! Η Ομάδα της Προσφυγιάς και των μεγάλων Οραμάτων εκατομμυρίων ανθρώπων! Μας ποδοπάτησαν την υπερηφάνεια, μας τσάκισαν τη λεβεντιά, όλα αυτά που νιώθαμε και που μας έκαναν να ξεχωρίζουμε ως Ενωσίτες. Μας γελοιοποίησαν! Και όλα τούτα εξαιτίας ορισμένων ανίκανων διαχειριστών-καταστροφέων που τολμούν ακόμη, μετά τα όσα δεινά προξένησαν, να μας παριστάνουν και τους «σωτήρες»!!! Να μας παραμυθιάζουν σαν τα χαϊβάνια ότι τάχα ξέρουν τη «συνταγή» και θα μας σώσουν! Ποιοι;;; Εκείνοι που μας οδήγησαν μέχρι εδώ, εκείνοι που μας έφεραν προ της αβύσσου! Ναι, καλά ακούσατε, αυτοί οι ίδιοι θα μας… «σώσουν»! Λες και δεν διαθέτουμε ούτε μνήμη ούτε κρίση, λες και όλα αυτά τα χρόνια δεν είδαμε τι συνέβη και από ποιους στην πλάτη της δύσμοιρης ΑΕΚ! Αλλά, ίσως, αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα: Έτσι γίνεται κι εκεί, το απύθμενο θράσος βγαίνει σεργιάνι κάτω από το δικό μας ήλιο! Μασκαρεύτηκε, έβαλε την προβιά του αρνιού και γυροφέρνει πάνω από το θύμα! Ξεμύτισαν από τα λαγούμια τους τα φαντάσματα και κόβουν βόλτες στη χαροκαμένη «γειτονιά μας»! Εκεί που έσπειραν την καταστροφή, εκεί έρχονται ξανά, όπως ο «εγκληματίας» που πάντα επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος»! Οι γδάρτες των ονείρων του λαού μας, οι έμποροι της ελπίδας, οι νεκροθάφτες του ματωμένου τόπου μας, κάνουν παρέλαση ξανά επιζητώντας δάφνες! Μαζί τους πάντα επανεμφανίζονται και οι γνωστοί ελεεινοί αυλικοί και οι σιχαμεροί σφουγγοκωλάριοι και οι γλοιώδεις  παρτάκηδες, όλος εκείνος ο αποκρουστικός εσμός που καλοπέρασε τα χρόνια της δυναστείας της «αλωμένης πόλης», που έφαγε με χρυσά κουτάλια και απόλαυσε παχυλά προνόμια από τα αφεντικά. Και πάντα βρίσκονται και κάποιοι που είναι πρόθυμοι να ανοίξουν κερκόπορτες για να εισβάλλουν οι εκάστοτε «Δούρειοι ίπποι». Ξαναγίναμε ραγιάδες σε αυτό τον τόπο, μάθαμε να προσκυνάμε ξεπεσμένα είδωλα και ψευδομεσσίες. Φαίνεται γουστάρουμε «το καμουτσίκι και τη φάπα»! Τι να πει κανείς… κόσμοι παράλληλοι! Όμως αυτή είναι, δυστυχώς, η κατάσταση και η αλήθεια στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Πάμε, όμως, πάλι πίσω στην ΑΕΚ : Άραγε πως γίνεται ανεκτό όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου;;; Πόσο, πια, ξεπέσαμε σαν Ενωσίτικος Λαός;;; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μεγάλου Λουκά Μπάρλου, του Σπανούδη και όλων των άλλων αγίων μορφών της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Που δεν αντιδράμε, που δεν εξεγειρόμαστε, που σιωπούμε ένοχα, αντί να βγούμε ενωμένοι και να διεκδικήσουμε μαζικά το δίκιο, δηλαδή την τιμωρία των υπαιτίων της καταστροφής της ομάδας μας και βέβαια την αποκατάσταση ΟΛΩΝ των ζημιών από εκείνους που τις προξένησαν! «Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς» τραγουδούσε κάποτε ο Ξυλούρης. Αλήθεια, θυμάται κανείς;;;

ΥΓ1: ΑΠΟΧΗ- ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΥΓ2: Μην επιτρέψουμε την επανάληψη της φάρσας!
ΥΓ3: Χαιρετισμούς μόνο σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι!
ΥΓ4: Γιώργη, συλλυπητήρια από όλους τους «Πειρατές του Ονείρου». Κουράγιο…
ΥΓ5: Όχι στη λήθη-δεν ξεχνάμε- δεν προσκυνάμε!
ΥΓ6: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

                                        * Για την υπογραφή :
                                 Η Γενική Συνέλευση
                       των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»