Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ... ΕΛΛΑΔΑ!


Μόνο το ιερό Σήμα είναι αυτό που απέμεινε για να θυμίζει την ΑΕΚ! Γιατί όλα τα άλλα τα διέλυσαν οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» (της συμφοράς)! Η ομάδα κατάντησε «σάκος του μποξ» για τον κάθε πικραμένο που άλλοτε και μόνο στο άκουσμα της λέξης ΑΕΚ πάθαινε τρέμουλο σαν τα φθινοπωρινά φύλλα!!! Τώρα καταντήσαμε να προσμετράμε χιλιόμετρα ελεύθερης πτώσης προς… τον πάτο του κατήφορου! Για μερικούς όλα όσα συμβαίνουν σήμερα μπορεί να θεωρούνται αδιανόητα, όχι όμως για εμάς. Η σημερινή τραγική εικόνα της ΑΕΚ δεν ήρθε από το πουθενά, ούτε είναι «κεραυνός εν αιθρία». Αντίθετα αποτελεί φυσική κατάληξη μιας οδυνηρής εξελικτικής πορείας που ξεκινά από πολύ παλιότερα και φτάνει μέχρι τώρα. Πολλοί λένε ότι η ΑΕΚ θυμίζει… Ελλάδα και μάλλον δεν έχουν άδικο στην «προσομοίωση»! Έτσι όπως η χώρα έπεσε θύμα μιας παρατεταμένης ελεεινής πολιτικής χρόνων που, προς χάρη των μεγάλων συμφερόντων, οδήγησε στην καταστροφή και τη φτωχοποίηση τον εργαζόμενο λαό, έτσι κατ’ αντιστοιχία και η Ομάδα μας μπλέχτηκε στο γόρδιο δεσμό κάποιων απίθανων, αχαρακτήριστων, που με τις τραγελαφικές κινήσεις και ταχτικές τους, προς ίδιον όφελος, οδήγησαν  την ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού, στην απαξίωση και στο μαρασμό, ταπεινώνοντας την ιστορία της και τον περήφανο λαό της. Ματώνει η καρδιά, κάθε γνήσιου ΑΕΚτζή για το χάλι, τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων προσφύγων που έδωσαν αίμα και ψυχή για το μεγαλείο της. Προσβάλλεται βάναυσα η μνήμη του Σπανούδη, του Λουκά Μπάρλου, του Νίκου Γκούμα και των υπολοίπων εξαιρετικών ηγετών που μαζί με τον κόσμο μόχθησαν για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.

Οι «διάδοχοι» (ο θεός να τους κάνει) -πλην ορισμένων φωτεινών εξαιρέσεων που προσέφεραν Πρωταθλήματα και διακρίσεις- ρήμαξαν και διέλυσαν τα πάντα! Εκμεταλλεύτηκαν στυγνά και υπερχρέωσαν την ομάδα, ισοπέδωσαν το ιστορικό γήπεδό της και σαμποτάρισαν συνειδητά την ανοικοδόμησή του στην ιδιόκτητη γη μας, ξεδόντιασαν και ξεπούλησαν το καλύτερο έμψυχο δυναμικό της, ευτέλισαν και απαξίωσαν προσωπικότητες της ΑΕΚ που έγραψαν ιστορία, πολέμησαν ύπουλα τους αγωνιζόμενους ελεύθερα σκεπτόμενους φιλάθλους της, κατασκεύασαν επιτελεία αυλικών για να τους υπηρετούν, έσπειραν διχόνοια διαχωρίζοντας τους ΑΕΚτζήδες σε «ημέτερους και μη», διέρρηξαν τους ψυχικούς δεσμούς της ομάδας με τη συντριπτική πλειοψηφία του ίδιου της του κόσμου. Με λίγα λόγια σαν «οδοστρωτήρας καταστροφής» δεν άφησαν τίποτε όρθιο. Σε όλο αυτό το χρόνιο κακό σκηνικό εντάσσεται και το φαιδρό «μοντελάκι 2004» που με επικεφαλής τον «τέως» μας εγκαταστάθηκε… σαν κακό σπυρί στο σβέρκο, αποτελώντας την κορωνίδα μιας διαχρονικής καταστροφικής πολιτικής που τις συνέπειές της γευόμαστε τώρα. Έτσι λοιπόν αφού διάφοροι ψευδοευργέτες οδήγησαν την ΑΕΚ στο… ΔΝΤ, υποθηκεύοντας το παρόν και το μέλλον της, νίπτουν τώρα τας χείρας τους σαν άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι, λες και όλοι αυτοί που σήμερα μας παριστάνουν τους «τεθλιμμένους συγγενείς» ήταν αμέτοχοι στα δεινά. Όμως και «διαχειριστικοί έλεγχοι» υπήρξαν (που είναι αλήθεια καταχωνιασμένοι;) και επίσημες καταγγελίες έγιναν για «σημεία και τέρατα» στα χρόνια της… χαζοχαρουμενιάς, αλλά και κάποιοι που είχαν το «καρπούζι και το μαχαίρι» έγιναν… «μπουχός» αφήνοντας ξοπίσω τους ερείπια!  Και όπως συμβαίνει και στην Ελλαδίτσα, περνάμε, ρημάζουμε και φεύγουμε ανενόχλητοι και χωρίς να δώσουμε λόγο πουθενά. Ας είναι καλά το αιώνιο κορόιδο ο κοσμάκης που ως συνήθως καλείται να πληρώσει τα σπασμένα άλλων. Όμως κάποτε και τα «κορόιδα» ξυπνάνε και αρνούνται να συνεχίσουν να παίζουν το ρόλο του… προβάτου προ του Πάσχα!!!

Η διαφορά είναι πως στην Ελλάδα βρίσκεται και καμιά… πλατεία για να φιλοξενήσει την αγανάκτηση. Στην άμοιρη την ΑΕΚ ούτε πλατεία υπάρχει, ούτε καν ξυπνητήρι για τις κοιμισμένες συνειδήσεις μας. Κι όσοι «τολμήσαμε» να αντιδράσουμε, να μιλήσουμε, να διαδηλώσουμε και γενικώς να ορθώσουμε τα απαραίτητα «ΟΧΙ» (από τότε) πολεμηθήκαμε ύπουλα και συκοφαντηθήκαμε από εκείνους που έκαναν το μεγάλο «πάρτι» που κατέληξε σε «κηδεία» για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.

Αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει ΑΕΚ, τότε θα πρέπει συλλογικά, σα λαός, να βγούμε με μαζικό αλλά και ποιοτικό τρόπο στο προσκήνιο απαιτώντας την τιμωρία όσων έβλαψαν την ΑΕΚ, επίσης την αποκατάσταση, από τα παχυλά πορτοφόλια τους, των ζημιών που προκάλεσαν, αλλά και μια πραγματική αλλαγή σελίδας στην Ομάδα. Αυτή είναι η λύση, όλα τ’ άλλα δεν οδηγούν πουθενά.
Άϊντε καληνύχτα αδέρφια...


ΥΓ. Επειδή το άρθρο αυτό, το οποίο αποτελεί συλλογική άποψη της Γενικής Συνέλευσης των «Πειρατών του Ονείρου», θα δημοσιευθεί εκτός από τις φιλόξενες στήλες της εφημερίδας και στο internet όπου ως συνήθως εμφανίζονται κάποιοι στημένοι δήθεν «σχολιογράφοι» για να σπεκουλάρουν (μάλλον θα είναι από αυτούς που «φάγανε» καλά όλα αυτά τα χρόνια της κουτάλας) καλούμε τον κόσμο, τα μέλη και τους φίλους των «Πειρατών του Ονείρου» να μην απαντούν διαδικτυακά στους γνωστούς «αυλικούς». Ότι είχαμε να πούμε το είπαμε μέσω της επώνυμης και δημόσιας συλλογικής ανακοίνωσης του club μας.

ΥΓ2: Χρόνια πολλά στον Πρόεδρο των Τίτλων και της Ένδοξης Εποποιίας της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. Χρόνια πολλά και στο μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου. Ευχές και στα δικά μας παιδιά «Μαρκήσιο», «Σομαλό», «Σαλονικιό» και όποιους άθελά μας παραλείπουμε.

ΥΓ3: Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί από το club μας στη «ΦΛΟΓΑ» (Σύλλογο Γονέων με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο) ένα μικρό ποσό που μαζέψαμε ξανά από το υστέρημά μας. Όποιοι μπορούν να ενισχύσουν περισσότερο αυτή τη μικρή προσπάθεια ας επικοινωνήσουν στα γνωστά τηλέφωνα.


ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!

Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου» 

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΗΣ !!!

5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΗΣ !


(*) Μεγάλη υπόθεση η Διαρκής Πάλη για Ιδανικά και Αδιαπραγμάτευτα Πιστεύω. Υπόθεση πολύ σοβαρή -ιερή ίσως κατά μία άλλη έννοια- αλλά ταυτόχρονα και δύσκολη. Και ειδικά σε μία πλήρως αλλοτριωμένη εποχή όπου το να επιμένεις να μάχεσαι και να είσαι συνεπής στις Αρχές σου θεωρείται κάτι σαν...νοσηρή εμμονή.

(*) ΟΜΩΣ στη ζωή πάντα επιλέγεις αναλαμβάνοντας και το “κόστος”. Αν θα σταθείς στη μία ή την άλλη όχθη, αν θα αντισταθείς ή θα παραδοθείς, αν θα συνταχθείς με το “σωρό” ή αν θα βαδίσεις κόντρα στην “πεπατημένη”. Το “κέρδος” για κάποιους υπολογίζεται με διαφορετικά κριτήρια. Είσαι εντάξει με την Συνείδησή σου ή όχι; Απάντηση τόσο “απλή” σε μία τόσο σύνθετη πραγματικότητα. Εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου» είχαμε κάνει προ πολλού τις επιλογές μας. Από εκείνο το μακρινό καλοκαίρι του 1993 που αποφασίσαμε να χαράξουμε το δικό μας ονειρικό κιτρινόμαυρο δρόμο είχαμε διαλέξει και με ποια εφόδια θα τραβούσαμε την...ανηφόρα ! Και πάντα βαθιά μέσα μας πιστεύαμε ότι οι Αξίες, η Πίστη στις Αρχές μας και η Συνέπεια στο Συλλογικό Χρέος θα αποτελούσε εκείνη την ξεχωριστή “συνταγή” που θα ατσάλωνε τις δυνάμεις μας.

(*) Η σημερινή γνωστή κατάσταση δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ακόμη ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ για εμάς ! Το “στοίχημα” που παίχτηκε για άλλη μία φορά είναι αν τα λόγια και οι ιδέες μετουσιώνονται εντέλει σε πράξη. Και η στάση αξιοπρέπειας που κρατάμε εμπράκτως και αταλάντευτα όλο αυτό το διάστημα των 5,5 ετών αποδεικνύει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από αυτό καθ’ αυτό το γεγονός: Ότι, δηλαδή, οι “Πειρατές του Ονείρου” όχι μόνο ενστερνίζονται βαθιά τα όσα λένε και διακηρύσσουν, αλλά και πως με βάση αυτά τα πιστεύω τους έχουν κατακτήσει υψηλά ποιοτικά στάνταρ τα οποία θα αποτελούν για πολλά ακόμη χρόνια μια πολύ ισχυρή ιδεολογική βάση ΚΑΙ για την επόμενη “πειρατική γενιά”. Γιατί αυτοί πλέον που κάνουν την επιλογή “να έρθουν” στους Πειρατές (λίγοι ή πολλοί δεν έχει σημασία) ΞΕΡΟΥΝ «το πως και το γιατί», τι πραγματικά πρεσβεύουμε και τι παρακαταθήκες έχει αυτό το club γενικότερα....

(*) Η ΑΠΟΧΗ επί της ουσίας αποτελεί τη Συνειδητή Άρνησή μας να ακολουθήσουμε τα «νέα ήθη» μιας μεταλλαγμένης εποχής (που αποδείχθηκε καταστροφική για την ΑΕΚ), η αποχή καταγράφει την επιθυμία μας να υπερασπίσουμε τις διαχρονικές αξίες της ΑΕΚ και να μην νομιμοποιήσουμε τη σημερινή ένοχη τάξη πραγμάτων. Οι ατσάλινες αντοχές ενός αξιόλογου δυναμικού σε αυτό τον μακρόχρονο αγώνα, η ανυποχώρητη μαχητική διάθεση των ανθρώπων του club, μα πάνω από όλα η σιγουριά ότι «στο τέλος το δίκιο πάντα νικά» είναι η ουσιαστική δική μας ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ! Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ΔΙΚΑΙΩΣΗ και όχι το αν κερδίζουμε “στα σημεία” εμείς, ο άλλος, ή εκείνος....

(*) Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Πιο δυνατοί, πιο δοκιμασμένοι και σίγουρα πιο έμπειροι. Μέχρι να λάμψει το φως !

-Καμία στήριξη σε όσους απαξίωσαν τη μεγαλύτερη Ομάδα του κόσμου.

-Κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ μέχρι να αλλάξουν όλα στην ΑΕΚ.

-Χαιρετισμούς σε όσους εξακολουθούν να μάχονται και δεν σκύβουν το κεφάλι! 


ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΙΚΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ....Το χρεοκοπημένο μοντέλο του 2004, το κακόφημο “this is aek” που ζει και βασιλεύει με άλλη φορεσιά, έφτασε με την ελεεινή πολιτική του την ΑΕΚ στη γελοιοποίηση, το μαρασμό και την απαξίωση. Η ΑΕΚ κατρακύλησε, στη συνέχεια οδηγήθηκε στο… ΔΝΤ και οι υπεύθυνοι της καταστροφής της πέρασαν άβρεχτοι το ποτάμι. Οι ταχτικές των διορισμένων διαδόχων της κατεστημένης κατάστασης κάθε μέρα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Δεν χρειάζονται περαιτέρω λόγια και επεξηγήσεις αφού η ίδια η πραγματικότητα βγάζει μάτια! Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν πράγματι υπάρχει κάποια σχέση με εκείνη την παλιά ΑΕΚ που αγαπήσαμε από παιδιά ή αν όλα άλλαξαν πια τόσο πολύ! Τόσο, που πάρα πολύς κόσμος, θέλοντας και μη, να μπαίνει στη σκέψη εάν πλέον έχει νόημα να ασχολείται και να μοχθεί για αυτό που κάποτε αγάπησε αγνά αλλά που σήμερα με μαθηματική ακρίβεια μεταλλάσσεται επικίνδυνα! Αντικρίζουμε θλιβερές καταστάσεις σε καιρούς αληθινά πέτρινους.

ΠΟΙΑ ΑΕΚ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ.......

Εκείνοι οι λεβέντες οι παλιοί, οι πρόσφυγες οι ξεριζωμένοι, που “δεν είχαν στον ήλιο μοίρα” και κατάφεραν να σταθούν όρθιοι, κάνοντας υπερβάσεις που ξεπερνούσαν “συνθήκες” και “αντικειμενικά δεδομένα”, ΠΕΤΥΧΑΝ γιατί ποτέ μα ποτέ δεν έκαναν εκπτώσεις στα όνειρά τους. Γιατί ποτέ δεν καταδέχτηκαν να αποκτήσουν νοοτροπία κομπάρσου. Κοίταγαν να αγγίξουν τον ουρανό κι ας ήταν μακρινός κι όχι το χώμα που ήταν και... πιο κοντινό ! Και την ΑΕΚ έτσι την έβλεπαν : Μεγάλη, πρώτη, κυρίαρχη ! Γι’ αυτό και μας την κληροδότησαν ΑΕΤΙΣΙΑ ! Κανείς λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να την εξευτελίζει και να την  διασύρει με οποιονδήποτε τρόπο….

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ....

Η δική μας ΑΕΚ κατοικεί στις καρδιές μας. Η δική μας ΑΕΚ μετριέται μονάχα με συναίσθημα κι αγάπη. Αδυνατούμε ή δεν θέλουμε να υιοθετήσουμε άλλα μέτρα και σταθμά που είναι παντελώς ξένα προς το δικό μας αξιακό σύστημα αρχών. Οι πραγματικοί πιστοί της ΙΔΕΑΣ δεν μπαίνουν ποτέ σε διαδικασίες ενσωμάτωσης σε τυχόν λογικές και μοντέλα που στοχεύουν στο να αφαιρέσουν από τον οπαδό εκείνα τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως σκεπτόμενο και μάχιμο φίλαθλο της ομάδας, μετατρέποντάς τον απλά σε καλοκουρδισμένο πελάτη – εξάρτημα της  αδηφάγας μηχανής του ποδοσφαίρου.... 


ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ......

Ίσως να φαντάζει σήμερα “πολυτέλεια” το να κρατάς με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Ίσως να ακούγεται “παρωχημένο” το να υπερασπίζεις με συνέπεια απόψεις και ιδέες κόντρα στο ρεύμα. Μπορεί και να είσαι γραφικός, ονειροπόλος και....παλιομοδίτης ! Βλέπετε οι χαλεποί καιροί, που ζούμε στον σημερινό κόσμο, προστάζουν πειθαρχία, υποταγή και ραγιαδισμό. Όσο πιο προσκυνημένος τόσο και πιο.... αρεστός ! Η κριτική ενοχλεί. Η ελεύθερη άποψη “κοστίζει” ! Ή μήπως δεν είναι έτσι ;;;  


- ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!!

- ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ…Ο εξευτελισμός της ΑΕΚ δεν έχει όρια! 4 από την Άντερλεχτ, 3 από τον Παοκ, ήττα και από τη Στουρμ Γκρατς. Και ποιος μπορεί να φανταστεί τι μας περιμένει ακόμη!!! Α, ρε ΑΕΚάρα που σε καταντήσανε κάποιοι ψευτοσωτήρες της συμφοράς. Και κανείς δεν μιλάει! Κανείς δεν εξεγείρεται για τον ξεπεσμό της αλλοτινής μεγάλης ομάδας που κάποτε την έτρεμε και τη σεβόταν όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Σήμερα τι;;; Μια κατάσταση στην κυριολεξία μπάχαλο!!! “Ομάδα”, “διοίκηση”, “τεχνική ηγεσία”, “παίχτες” (επιμένουμε στα εισαγωγικά) όλα υπό του μηδενός! Αυτή είναι η οδυνηρή πραγματικότητα, οπότε από κει και πέρα όλα τα άλλα τα ακούμε βερεσέ. Πολύ περισσότερο όμως, κανείς εξ’ όλων εκείνων των, υποτιθέμενων, αφανών και επιμελώς κρυπτόμενων «ηγετών» δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες για εδώ που φτάσαμε, για τη βαριά ταπείνωση της ομάδας. Εκτός αν κάποιοι από αυτούς είναι υπερ-απασχολημένοι με τις διαβουλεύσεις με τους «Ιταλο-Ελβετικής-Ρωσικής-Γαλλικής-Σουαχίλι» προέλευσης «επενδύτες» (εδώ γελάνε)!!! «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» λέει η παροιμία. Αλλά ποιος να «απολογηθεί» στο Λαό της ΑΕΚ για τον ξεπεσμό που χρόνια τώρα υπομένουμε;;; Μήπως ο άφαντος… «τέως σωτήρ» που με την… εμπνευσμένη πολιτική του μας έφτασε σ’ αυτό το κατάντημα ή μήπως οι… «διάδοχοι ευεργέται» που άδραξαν τη σκυτάλη ακολουθώντας κι αυτοί το ίδιο μοτίβο της απαξίωσης;;; Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί, πολλές φορές «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»! Η ευθύνη βαραίνει συνολικά το «γκρουπ 2004». Άλλωστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μια oμάδα ήταν όταν μας έταζαν τη «γη της επαγγελίας» μέχρι να ανεβούν στους «θρόνους και στα αξιώματα». Από κει και πέρα είδαμε, μάθαμε και…πάθαμε! Κάποιοι φρόντισαν, με τις επιλογές και τις τραγελαφικές τακτικές τους, να μας επαναφέρουν μπροστά στο γνωστό -από πολύ παλιά- αποκρουστικό θέαμα της «καμένης γης». Όπερ σημαίνει μηδέν ομάδα, μηδέν τίτλοι, μηδέν γήπεδα, μηδέν προοπτική. Αυτό ήταν το «τιτάνιο έργο τους» για την ομάδα, αλλά ήξεραν όμως να καταδιώκουν, με ψεύτικες και άδικες κατηγορίες, εκείνους τους αγωνιστές συνδεσμίτες της ΑΕΚ που μάχονταν για την αλήθεια και τα δίκαια της ομάδας μας.
Πέραν τούτων, όμως, ο κόσμος της ΑΕΚ, που συναντάμε στα ενωσίτικα στέκια, ρωτά και ξαναρωτά :
« Πως δημιουργήθηκαν πάλι τόσα χρέη και ελλείμματα μετά το άρθρο 44;;; Ποιος ή ποιοι φταίνε;;; Τι απέγιναν τόσα εκατομμύρια που εισέρευσαν, όλα τα χρόνια στην ομάδα, από χιλιάδες διαρκείας, από εκατομμύρια εισιτήρια, από σπόνσορες, από τηλεοπτικά, από εμπορικά, από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, κλπ, κλπ;;; Πήγαν άραγε στα χρέη και… μηδενίστηκαν;;; (χαχα). Μήπως πήγαν σε μεταγραφές… μεγάλων παιχταράδων και δεν το πήραμε χαμπάρι;;; (εεεεε;;;) Μπας και χτίσανε… το γήπεδο και δεν το πήραμε είδηση;;; Κι αφού κάποιοι τάχατες “θυσιάστηκαν” για το καλό της ΑΕΚ, όπως μας έλεγαν, και είναι τόσο “καλοί Σαμαρείτες”, γιατί δεν καλύπτουν τα χρέη που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους για να τους… βγάλουμε όλοι το καπέλο;;; Τι έγινε τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια;;; Γιατί κανείς δεν μιλάει για το τι συνέβη και φτάσαμε σήμερα ως εδώ;;;  Θα πληρώσει ποτέ κανείς από την τσέπη του σε αυτή τη χώρα και σε αυτή την ομάδα ή καθένας θα τα κάνει μπάχαλο και θα φεύγει ανενόχλξητος σφυρίζοντας αδιάφορα;;;»!!!
Αυτά ρωτάει ο κόσμος, αλλά απάντηση δεν παίρνει από πουθενά! Λες και κανείς δεν οφείλει τίποτε σε αυτό τον κόσμο. Την ομάδα την κατάντησαν ένα μαύρο χάλι κι αυτό που απομένει τελικά είναι μονάχα η σημερινή σκληρή πραγματικότητα.


ΥΓ1: Αντρέα, παλικάρι της Κρήτης, όλοι οι «Πειρατές του Ονείρου» σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και να είσαι σιδερένιος σαν το Ψηλορείτη!

ΥΓ2: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !

ΥΓ3:  ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ – ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ !!!

ΥΓ4:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”