Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΠιστοί στις αρχές και στο δρόμο που έχουμε τόσα χρόνια τώρα χαράξει, δεν λοξοδρομούμε ούτε επιδιδόμαστε στο ευγενές άθλημα......της κωλοτούμπας! Δυστυχώς ζούμε σε μια άσχημη εποχή όπου θέσεις, απόψεις και στάσεις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, και μάλιστα αυτό μπορεί και να θεωρείται κι ως....προτέρημα (!) δήθεν “προσαρμοστικότητας”. Και ομολογουμένως χρειάζεται… ψυχή βαθιά για να μην κολυμπήσεις όπου σε πάει το ρεύμα των καιρών. Η πορεία του καθενός είναι ο μόνος αδιάψευστος μάρτυρας.....

Μιλήσαμε, αντιδράσαμε –και μάλιστα με πολύ μεγάλο κόστος- για το τι συμβαίνει στην ΑΕΚ. Όχι τώρα, όψιμα, αλλά από πολύ νωρίτερα. Από τότε που αντί για την υγιή διάθεση της κριτικής επικρατούσε ο τυφλός “ειδωλολατρισμός” και η άνευ όρων παράδοση στη νέα τάξη πραγμάτων του 2004. Ο χρόνος απέδειξε πάρα πολλά. Έγινε φανερό το πως και το γιατί και φάνηκε που μας οδήγησε η πολιτική και οι επιλογές όλων αυτών που παρουσιάστηκαν σαν σωτήρες και πόσο τελικά...μας έσωσαν!

Η ΑΕΚ κάθε μέρα μικραίνει. Μικραίνει επικίνδυνα. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ιδεολογικό επίπεδο. Ο πρωταθλητισμός αποτελεί μακρινή ανάμνηση. Οι νέες γενιές δεν βιώνουν την αίσθηση της κυριαρχίας της ομάδας, αλλά τη μιζέρια και την απαξίωση. Όλο και χαμηλότερα, όλο και πιο περιθωριακά. Από πρωταγωνιστές που ήμασταν, καταντήσαμε κομπάρσοι. Φάγαμε το κουτόχορτο και είπαμε και...εις υγείαν! Το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που γράφτηκαν οι πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας παραμένει ακόμα ένας σωρός ερειπίων! Παράλληλα κάπου χάθηκε και το ιδεολογικό στίγμα που κάποτε εξέπεμπε αυτή η ομάδα με την τόσο ξεχωριστή ποιότητα που την χαρακτήριζε και την διαφοροποιούσε από όλους τους υπόλοιπους. Δυστυχώς ζούμε σε μια δυσοίωνη εποχή πονηρών ανακατατάξεων που οδηγούν αντικειμενικά στην αλλοτρίωση της ιδέας ΑΕΚ. 
   
Οι “Πειρατές του Ονείρου” αρνούμαστε να ενσωματωθούμε. Αρνούμαστε να ενταχθούμε στο «σύστημα 2004» που εξακολουθεί να κάνει, με άλλη φορεσιά “τα κουμάντα”, αλλά που όμως καμία σχέση δεν μπορεί να έχει ούτε με τις μεγάλες προσδοκίες της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως αλλά ούτε και με τα όνειρα και τα ιδανικά με βάση τα οποία γαλουχηθήκαμε από παιδιά κοντά της.

Εμείς κάναμε τις επιλογές μας. Και παραμένουμε σταθεροί σε αυτές. Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας αυτή την θλιβερή εικόνα. Δεν θα συνεισφέρουμε με τα λεφτά μας στην διαιώνιση αυτού του καταστροφικού καθεστώτος. Δεν θα γίνουμε πελάτες κανενός. Ευχαριστούμε...αλλά δεν θα πάρουμε!ΥΓ1: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !


ΥΓ2:  ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ – ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ !!!


ΥΓ3:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !*Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”