Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ !



17 χρόνια στο περιθώριο είναι πάρα πολλά! Eκ των πραγμάτων λοιπόν : Όσοι  δήθεν «ηγήτορες», εμφανείς ή αφανείς, αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων που προστάζει και επιβάλλει το μέγεθος που λέγεται Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως….. Όποιοι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ύπαρξη μιας πραγματικά μεγάλης και ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα και δεν θα βολεύεται στον άχαρο ρόλο του καταϊδρωμένου κομπάρσου…. Όσοι, επίσης, δεν είναι ικανοί ούτε να προστατέψουν τον κόπο και τον ιδρώτα της ΑΕΚ από τις αιμοβόρες ληστρικές διαθέσεις του ελεεινού παρασκηνίου που όπως βλέπουμε ζει και βασιλεύει παντού….. Τότε, προφανώς, δεν συντρέχουν λόγοι ώστε όλοι αυτοί “να κοσμούν” καρέκλες, πόστα και αξιώματα. Εξάλλου κανείς στην ΑΕΚ δεν είναι μόνιμος και αιώνιος! Εφήμεροι και περαστικοί είναι όλοι.....Κι όπως συμβαίνει και στην ζωή και στην κοινωνία, και παντού, όταν επανειλημμένως καταγράφεται αποτυχία,  προκύπτει η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ (αφού πρώτα πληρώσουν τα χρέη ΤΟΥΣ)  και η παραχώρηση  των ηνίων.......   


ΘΥΜΑΣΤΕ ή ΞΕΧΑΣΑΤΕ ;;;

Τώρα ξύπνησαν κάποιοι και έπαθαν τάχα… «κρίση συνείδησης» για όσα συμβαίνουν στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο;;; Τα είχαμε πει, χρόνια πριν ξανά και ξανά και εξαιτίας του θάρρους της γνώμης μας γίναμε στόχοι, πολεμηθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε και στηθήκαμε στο απόσπασμα της αδικίας, διότι από τότε δεν σιωπούσαμε στα κακώς κείμενα ούτε σκύβαμε το κεφάλι προσκυνώντας “αυλές”! Θυμάστε ή όχι τους “Πειρατές του Ονείρου” που... ξελαρυγγιάζονταν για τα στυγνά χειρουργεία των κατευθυνόμενων διαιτησιών, που προειδοποιούσαν για την απάτη της δήθεν εξυγίανσης και “της μοιρασμένης τράπουλας” της σουπερλίγκας, που επέμεναν για το πόσο απαραίτητη ήταν η χάραξη μιας αληθινά μάχιμης και ανεξάρτητης πολιτικής αντίστασης της ΑΕΚ, όταν οι επικεφαλής δήλωναν...σιωπή ή συμμαχούσαν με το ένοχο σύστημα;;; Τότε όμως βαφτιστήκαμε “αντιδραστικοί”, “υπονομευτές” και “δολιοφθορείς”, επειδή τολμούσαμε να λέμε την αλήθεια για το που μας οδηγεί η καταστροφική πολιτική τους!  Θυμάστε, ή μήπως η μνήμη σας αδυνάτισε σε βαθμό αλσχάϊμερ;;; Φάτε τώρα τα αποτελέσματα (τα χάλια) της «εξυγίανσης» στο ημιθανές ελληνικό ποδόσφαιρο! 


ΑΝ ΔΕΝ.....

Χωρίς υπεκφυγές και δίχως να μασάμε τα λόγια μας : Αν κάποτε δεν αλλάξουν  δραστικά τα πράγματα στην ΑΕΚ, θα είμαστε μια ζωή στο ίδιο έργο θεατές! Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι εσαεί ο φτωχός συγγενής στο αθλητικό γίγνεσθαι, μα ούτε ο καρπαζοεισπράχτορας ή ο σάκος του μποξ των σάπιων κυκλωμάτων!  Η ΑΕΚ δεν είναι “αεκάκι”, δεν διένυσε δεκαετίες λαμπρής ιστορίας για να μικρύνει και να καταντήσει «νάνος»! Η ΑΕΚ, για να καταστεί και πάλι η καθαρή και γνήσια υπερδύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ανάγκη από γενναίες επενδύσεις σε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, από ανταγωνιστικό μπάτζετ, από δικό της γήπεδο-απόρθητη έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Απαιτείται στρατηγική νικηφόρας αντεπίθεσης στο σάπιο κατεστημένο, με λίγα λόγια, δηλαδή, χρειάζεται ισχυρό οικονομικό αντίπαλο δέος και μαχητική ηγεσία στο τιμόνι της. Αυτή είναι η ουσία, τα υπόλοιπα και τα είδαμε και.....τα γευτήκαμε !!! Good night......         



ΥΓ1: 9 χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που έφυγες από τη ζωή. Πατέρα η μνήμη σου είναι ιερή κι οι αναμνήσεις μας πάντα έντονες! Τα ιδανικά και οι αξίες που πρέσβευες με ειλικρίνεια και εντιμότητα είναι η πιο πολύτιμη, η πιο ακριβή κληρονομιά! Ας είσαι ελεύθερος εκεί ψηλά στους αιθέρες... Με παντοτινή αγάπη ο γιος σου.

ΥΓ2: Θερμές, εγκάρδιες ευχές στον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη. Κυρ-Κώστα σιδερένιος και γρήγορα ξανά κοντά μας.

ΥΓ3: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των « ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ…



Η σημερινή περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έως το 1927 ονομαζόταν “Ποδονίφτης”, εξαιτίας του ομώνυμου ρέματος που τη διέσχιζε. Ήταν μια έκταση με χωράφια και μερικές παράγκες. Τότε εγκαταστάθηκαν εκεί, δεξιά κι αριστερά του καρόδρομου, Μικρασιάτες Πρόσφυγες με τις οικογένειές τους. Στους ξεριζωμένους Πρόσφυγες παραχωρήθηκαν, σε απαλλοτριωμένη έκταση από το υπουργείο κοινωνικής πρόνοιας, κάποια πέτρινα σπιτάκια με ένα μικρό κήπο το καθένα. Ο συνοικισμός χτίστηκε ΓΙΑ την προσφυγιά και ΑΠΟ την Προσφυγιά. Είναι ο τόπος μας και η ιστορία μας. Τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε ρεύμα, ύδρευση, σχολεία, δρόμοι, πλατείες ούτε συγκοινωνία. Νέα Φιλαδέλφεια ονομάστηκε το 1932, σε ανάμνηση της πόλης «Φιλαδέλφεια» της Μικράς Ασίας.  Και όμως: Με το αίμα και τις θυσίες αυτής της πικραμένης μα και περήφανης γενιάς χτίστηκε το αλησμόνητο γήπεδό μας στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, το κάστρο του Δικέφαλου Αετού και της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…

Είναι απαραίτητο να θυμόμαστε τις ρίζες, την ιστορία μας και τις θυσίες των προγόνων μας, για να γνωρίζουμε και το βαρύ καθήκον που επωμιζόμαστε ως Λαός της Α.Ε.Κ για τη συνέχεια. Όπως ο καθένας καταλαβαίνει, η Α.Ε.Κ κι ο Λαός της ανήκουν ψυχή και σώματι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν και όλα αυτά τα χρόνια έγιναν «εγκλήματα» από πολλούς και διάφορους, εντούτοις (όπως είχαμε προβλέψει από τότε που μοναχικά αγωνιζόμασταν κόντρα σε θεούς και δαίμονες) στο τέλος κανείς και τίποτε δεν θα καταφέρει να εμποδίσει την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως να ανοικοδομήσει και πάλι στη ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΗ ένα σύγχρονο ΔΙΚΟ ΤΗΣ Γήπεδο! Εκεί που η τιμημένη Προσφυγιά ρίζωσε με χίλια βάσανα και ανέστησε τον αλησμόνητο Ναό μας, εκεί στα ιερά χώματα και μόνο εκεί θα το ξαναχτίσουμε! Λαέ της Α.Ε.Κ έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μην δείχνεις καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που πολεμούσαν με μένος μέχρι πρότινος αυτή την ιερή υπόθεση. ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ-ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ μέχρι την τελική νίκη! Αγώνας για την επιστροφή στην εστία μας. Δίχως κανένα συμβιβασμό, χωρίς καμία υποχώρηση ή συνδιαλλαγή, να παλέψουμε αταλάντευτα, για να κάνουμε πράξη το πιο μεγάλο όνειρο: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!


ΥΓ1: Χρόνια πολλά, αν και ετεροχρονισμένα, στον αγαπητό μας πρωταθλητή τερματοφύλακα  Ηλία Ατματζίδη.

ΥΓ2: Την ειλικρινή συμπαράστασή μας στον αγωνιστή δημοσιογράφο Διονύση Ελευθεράτο, έναν από τους πιο μαχητικούς και έντιμους ανθρώπους αυτού του χώρου, ο οποίος απολύθηκε από την εργοδοσία της “sportday” γιατί, όπως πληροφορηθήκαμε από τις σχετικές καταγγελίες, αρνήθηκε να υπογράψει την εξευτελιστική μείωση των αποδοχών του.  Διονύση, είμαστε στο πλευρό σου!

ΥΓ3: Κώστα, δε μασάμε. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

Για την υπογραφή:
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ


Η ΑΕΚ τραβάει το δικό της τραχύ κι ανηφορικό δρόμο. Στις πέτρινες και μίζερες εποχές που βιώνουμε, εξαιτίας των γνωστών και μη εξαιρετέων ψευτοσωτήρων, τίποτε δεν έχει απομείνει που να θυμίζει εκείνη την αλλοτινή ομαδάρα με τους μεγάλους παίχτες που κάποτε σήκωνε κούπες και πρωταθλήματα και αποτελούσε το φόβητρο των ερυθροπράσινων “απατ-αιώνιων”! Πάει πολύς καιρός από εκείνα τα θριαμβευτικά χρόνια και από τότε, στο διάστημα που μεσολάβησε, οι πάσης φύσης «ευεργέτες» που σαν κακό σπυρί εγκαταστάθηκαν στο σβέρκο μας, φρόντισαν να μας φτάσουν στα χάλια που βρισκόμαστε. Έτσι λοιπόν, σήμερα, μία κατάσταση μιζέριας διαχέεται παντού. Στην ομάδα, στον κόσμο, στη συλλογική νοοτροπία, παντού!!! Δυστυχώς, έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα και με αυτούς που υποτίθεται ότι μας διοικούν, κανείς πλέον δεν μπορεί να ελπίζει στην επανακατάκτηση των σκήπτρων της κιτρινόμαυρης αρχόντισσας. Κάποιοι μπορεί να βολεύονται στο τέλμα. Κάποιους μπορεί και να τους ευννοεί η απαξίωση. Εμείς σαν «Πειρατές του Ονείρου» δεν θέλουμε και δεν σκοπεύουμε να συμβιβαστούμε με αυτή την παρατεταμένη κατρακύλα της ΑΕΚ. Για εμάς η ΑΕΚ ήταν και πρέπει να ξαναγίνει Πρωταθλήτρια. Τελεία και παύλα. Πρώτη, κυρίαρχη και με γήπεδο-έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Δεν ξεπουλάμε τα όνειρά μας για μια μεγάλη και ισχυρή ΑΕΚ. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη σημερινή μιζέρια. Δεν μας αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο τα παραμύθια και οι ψευτουποσχέσεις των διοικούντων της συμφοράς, ούτε βέβαια τα φαιδρά πλάνα και οι αποτυχημένες κινήσεις τους που παραπέμπουν σε επαρχιακή ομαδούλα. Αν έφτασε εδώ η ΑΕΚ,  κάποιος-οι ευθύνονται. Και αυτοί θα πρέπει κάποτε «να αποδώσουν λογαριασμό»! Δεν ξεχνάμε. Η απαίτηση ήταν και παραμένει η ίδια, πάνω στα βασικά-κεντρικά αιτήματα που είχαν θέσει τα συλλαλητήρια των φιλάθλων της ΑΕΚ. Δηλαδή : 1) «Απόδοση ευθυνών/αποκατάσταση των ζημιών από τους υπαιτίους»! και 2) «Αφού αποδεδειγμένα δεν μπορείτε, πληρώστε τα χρέη σας και βάλτε πωλείται»! 

Για την υπογραφή:
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΖΟΥΜΕ!


Τελικά σε αυτή τη χώρα δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με όλα όσα συμβαίνουν. Ίσως οι πλατείες να είναι από τα λίγα σημεία αισιόδοξης αναφοράς. Είναι πάντως απίστευτη η προκλητική υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου από τους διάφορους αυτόκλητους «αγγέλους της κάθαρσης» που εμφανίζονται- φυσικά πάντοτε κατόπιν εορτής- τάχα μου για να… ενημερώσουν, εμάς τους αδαείς που κατ’ αυτούς φαίνεται ότι ζούμε σε άλλο πλανήτη και δεν παίρνουμε χαμπάρι, για τα όσα απαράδεκτα και ανήθικα διαδραματίζονται στα ενάρετα σαλόνια του δημόσιου βίου κομμάτι του οποίου αποτελούν ή αποτελούσαν και οι ίδιοι και μάλιστα κατέχοντες ανά καιρούς και υψηλά αξιώματα!!! Έτσι λοιπόν οι διάφοροι καθεστωτικοί παράγοντες, κατ’ επάγγελμα σωτήρες μας, σκίζουν, δήθεν, τα ιμάτιά τους για τα δίκαια του τόπου και του λαού (όσο φυσικά είναι στην αντιπολίτευση)!!! Όταν όμως τους δοθεί η καρέκλα της εξουσίας τότε, σαν πειθήνια τέκνα του συστήματος μέσα στο οποίο δρουν και κινούνται, δεν γνωρίζουν τίποτε… για την ταμπακέρα!!! Φορούν το επίσημο ένδυμα και ως θεσμικοί δεν πράττουν απολύτως τίποτε για τη δόλια... την «εξυγίανση» η οποία προηγουμένως μας σερβίρονταν σαν το απαραίτητο κερασάκι στην τούρτα της συνήθους δημαγωγίας. Αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να συγκρουστούν εμπράκτως με το νοσηρό περιβάλλον. Ως όψιμοι εξουσιαστές εξαντλούν την αυστηρότητά τους απέναντι στο λαό και εμπρός στα ισχυρά συμφέροντα τρέμουν σαν φθινοπωρινά φύλλα. Τα πολυτελή γραφεία τους αλλά και τα αυτιά τους είναι πλέον ανοιχτά για να συνευρεθούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις -πάντα στα πλαίσια της ενημέρωσης- με πολλούς πρώην ανεπιθύμητους. Όσο για τις εξαγγελθείσες «ρήξεις» και τις δήθεν  μεγάλες «κόντρες» με το ένοχο σύστημα, που υπόσχονταν στο λαουτζίκο, αυτές μένουν κενό γράμμα και έτσι αντικειμενικά και εκ των πραγμάτων, οδηγούνται στο να διαπλέκονται ή να συμμαχούν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να ανέχονται τα συμφέροντα –ναι αυτά που προηγουμένως κατήγγειλαν!- πράγμα όμως που εξασφαλίζει και την ανοχή και γιατί όχι και τη στήριξη του ίδιου του συστήματος απέναντι και στη δική τους παρουσία στο χώρο που ενδεχομένως πολλές φορές να μην είναι και άμεμπτη σε κάποια ζητήματα. Μέχρι λοιπόν να…. ξαναπάνε στην αντιπολίτευση, τσιμουδιά και σε στάση προσοχής! Μετά, και αναλόγως τις επόμενες βλέψεις και σχεδιασμούς, άντε πάλι «μπλα μπλα μπλα» (εκ του ασφαλούς και άνευ πρακτικής ουσίας και νοήματος)! Γενικότερα, η υποκρισία αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο σε αυτό τον όμορφο ηθικό και αγγελικά πλασμένο κόσμο μας που λέει και ο ποιητής! Τώρα αν υπάρχουν και… «τούβλα» που ακόμη τους πιστεύουν και κάθονται και τους ακούνε σαν άναυδα μαθητούδια, ε τι να πεις… σημεία των καιρών είναι και αυτά! Θα μας πείτε τι μας λέτε Σαββατιάτικα ρε Πειρατές;; Είπαμε να αναφερθούμε και σε ευρύτερα θέματα, αφού άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε και αυτή δεν μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να ομοιάζει με το χώρο του αθλητισμού. Αν και ενίοτε, ακόμη και άσχετες τοποθετήσεις είναι χρήσιμες ως γενικότερη τροφή σκέψης. Καλημέρα.  


                       *Για την υπογραφή:      
                        Η Γενική Συνέλευση
                        των “ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΕΚ ΤΙΤΛΩΝ ή ΜΙΖΕΡΙΑΣ;;;



Ξεκινάμε τη σημερινή μας τοποθέτηση με μία γενικότερη αναφορά ορμώμενοι από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού: Η βρώμα και η διαφθορά που μαστίζει το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο σίγουρα δεν προκαλεί… έκπληξη, τουλάχιστον σε όσους… κατοικούν σε τούτη εδώ τη χώρα! Άλλωστε, είναι γνωστά από παλιά τα έργα και οι ημέρες εκείνων που κινούνται στις υπόγειες στοές της δυσωδίας και της απάτης. Δεν ανακαλύφτηκε, δα, ξαφνικά και η… Αμερική! Οι αιώνιοι μεγαλοκαρχαρίες χρόνια και ζαμάνια μακελεύουν το βασιλιά των σπορ, ενώ η ίδια η ομάδα μας, η ΑΕΚ, αποτέλεσε, ουκ ολίγες φορές, το θύμα του σάπιου παρασκηνίου. Παρεμπιπτόντως, θα πρέπει κάποια στιγμή να μας πουν, ή μάλλον να απολογηθούν, οι περιβόητοι… φωστήρες του 2004 (οι οποίοι για χρόνια μας ζάλιζαν τα… φρύδια με τα παραμυθάκια της δήθεν «εξυγίανσης») για το πόσο… «καλό» έκανε τελικά στην ΑΕΚ, η καταστροφική πολιτική τους με τις διάφορες ανίερες συμμαχίες με τους εχθρούς μας στα πλαίσια της κακόφημης σούπερ λίγκ! Αλλά τι ρωτάμε τώρα, και ποιους, ε;;;

Ας περάσουμε όμως και στα ενδότερα. Γιατί πέρα από το τι συμβαίνει γενικά στο χώρο του ποδοσφαίρου, καλό θα είναι να μην χάνουμε τον προσανατολισμό μας, όσον αφορά την ίδια την ΑΕΚ που βιώνει το δικό της εσωτερικό δράμα. «Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο», λέει η παροιμία η οποία ταιριάζει γάντι με τη φτηνομπακαλίστικη πολιτική των περικοπών και τα… «μνημονιακού τύπου» πλάνα λιτότητας που ακολουθεί η σημερινή τάξη πραγμάτων της “ΠΑΕ2004”. Με όσα συμβαίνουν, είναι προφανές ότι η Ομάδα δεν μπορεί να μπει με πρωταθληματικές αξιώσεις στον ανταγωνισμό. Μέχρι πότε η ΑΕΚ θα κινείται μέσα στα ασφυχτικά και μίζερα πλαίσια που την έχουν εγκλωβίσει οι διάφοροι αποτυχημένοι διαχειριστές;;; 17 πέτρινα και πικρά χρόνια είναι πάρα πολλά! Μία ομάδα που οι ιδρυτές της και ο λαός της την ονειρεύτηκαν κυρίαρχη και πρωταθλήτρια δεν αξίζει να έχει υποβαθμιστεί στον άχαρο ρόλο του κομπάρσου και μάλιστα αυτό να προσπαθούν να μας το περάσουν ορισμένοι σαν μια.... σχεδόν φυσική εξέλιξη! Αυτό συνιστά ιδεολογική παρακμή που είναι ασύμβατη με την φύση και την ιδιοσυγκρασία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Η Α.Ε.Κ χρειάζεται να επανακαθορίσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ ποια είναι και τι επιδιώκει. Δεν πάει άλλο αυτή η μεσοβέζικη κατάσταση που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δώσει στον δικέφαλο αετό φτερά για να πετάξει ψηλά ως θριαμβευτής. Χρειαζόμαστε άλλη στρατηγική, άλλο όραμα, άλλη νοοτροπία και ασφαλώς άλλη ιδιοκτησιακή και διοικητική ηγεσία που να οικοδομήσει εκείνες τις προϋποθέσεις για να επανασυνταχθεί η Ομάδα και να κάνει την αντεπίθεση σπάζοντας το, δυσοίωνο για την ΑΕΚ, «στάτους κβο» της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Για να γίνουν αυτά προαπαιτείται η πληρωμή των χρεών από όσους τα δημιούργησαν, ώστε να μπορέσει να ανοίξει ο δρόμος σε μια νέα ιδιοκτησία με οικονομική ισχύ και διάθεση για γενναίες επενδύσεις στην Ομάδα και όχι μίζερα πλάνα λιτότητας και επαιτεία στον κόσμο, όπως συμβαίνει σήμερα. Για να χτιστεί μια αξιόμαχη ομάδα επανδρωμένη με παιχταράδες εγνωσμένης αξίας και όχι με ότι πετούν οι αντίπαλοι ή με δανεικούς, περαστικούς “τουρίστες”. Ακολούθως, θα πρέπει να προασπίζεται ο κόπος και ο ιδρώτας αυτής της ομάδας από τα αρπαχτικά λαμόγια του ένοχου παρασκηνίου, όπερ σημαίνει δυναμική ηγεσία με τσαγανό και μάχιμη νοοτροπία και όχι αναιμικές διοικήσεις που τις βλέπουν οι απέναντι και δεν ιδρώνει καν το αυτί τους. Επίσης, πάνω απ’ όλα, χρειαζόμαστε ιδιόκτητη έδρα-κάστρο στη Νέα Φιλαδέλφεια και όχι ενοικιοστάσια στο ξένο στάδιο του Καλατράβα. Μπορούν όλα αυτά να τα επιτύχουν οι σημερινοί ιθύνοντες;;; ΟΧΙ!! ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Καθαρά και ξάστερα, είμαστε ΑΕΚ και δεν κάνουμε εκπτώσεις στα μεγάλα όνειρά μας! Συνεχίζουμε τον αγώνα για την απεμπλοκή της αγαπημένης μας Ομάδας από τη σημερινή καταθλιπτική πραγματικότητα, αλλά και για να επιτευχθεί επιτέλους κάθαρση και απόδοση ευθυνών σε όσους οδήγησαν την ΑΕΚ στα σημερινά αδιέξοδα.


ΥΓ1:  Αγαπημένη μας Σούλα καλό ταξίδι. Ήξερες να ομορφαίνεις αυτή τη ζωή με την ευαισθησία σου και την πηγαία καλοσύνη σου, αλλά η μακρινή γειτονιά των αγγέλων σε ζήλεψε πολύ νωρίς. Κάποιες στιγμές τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που χαρακώνει την ψυχή. Αντίο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, γιατί η ανάμνησή σου θα μας συντροφεύει παντοτινά….




*Για την υπογραφή:
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”