Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη των Πειρατών του Ονείρου στην Ωρα των Σπορ (για το Συλλαλητήριο της 3-4-2011)Η «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» συνομίλησε με κάποια από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των «Πειρατών του Ονείρου», τα οποία μας ενημέρωσαν για τους στόχους τους σε αυτό το συλλαλητήριο, ενώ παράλληλα απηύθυναν κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει διχασμός σε καμία περίπτωση.

Αναλυτικά η θέση των «Πειρατών του Ονείρου» για το συλλαλητήριο, έχει ως εξής:

«Στόχος όλων μας είναι να γίνει ένα μεγάλο ανοιχτό ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, να συμμετάσχει ο κάθε ΑΕΚτζής, χωρίς αποκλεισμούς και καλούμε όλους που πονάνε για την ΑΕΚ και ονειρεύονται μια ελπιδοφόρα νέα μέρα, να δώσουν βροντερό παρών. Θα πρέπει να πάρουν θέση και να είναι παρόντες και οι παλαίμαχοι και όλες οι προσωπικότητες, οι οποίες αναφέρονται στην ΑΕΚ. Δεν χωράνε διαχωρισμοί, ούτε αντιπαλότητες ανάμεσα στον κόσμο της ΑΕΚ. Πρέπει και οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα όλοι μας για τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την λευτεριά της ΑΕΚ.
Τα αιτήματα είναι συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει μέλλον στην ΑΕΚ, αν δεν τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα από την ομάδα μας, αυτό που εμείς ονομάζουμε 2004, όπως και αν εκφράζεται, είτε με τις… βιτρίνες, είτε με τον ίδιο τον… πυρήνα του.
Ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να καταλάβει, ότι μόνο αν λυθούν συγκεκριμένα ζητήματα, θα υπάρξουν επενδυτές που θα ενδιαφερθούν για αυτήν. Δεν μπορεί μετά τις τρομακτικές αποκαλύψεις του διαχειριστικού ελέγχου, κάποιοι να παριστάνουν τους… Κινέζους.
Ζητάμε κάθαρση και διαφάνεια στην ΑΕΚ. Να επιστραφούν τα εξαφανισμένα λογιστικά βιβλία του 2005 και του 2006, να ελεγχθούν όλες οι συμβάσεις και οι δοσοληψίες που συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια και αν χρειαστεί να ανοίξουν ακόμη και τραπεζικοί λογαριασμοί και ο νοών νοείτο. Όσοι τυχόν ενέχονται στην επιχείρηση υπερχρέωσης, διάλυσης και πιθανής κατάχρησης των χρημάτων του λαού της ΑΕΚ, που ανέρχονται σε πολλές δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ, να τους αποδοθούν οι ευθύνες και να αποκαταστήσουν τις ζημιές από την περιουσία τους. Ζητάμε να πληρώσουν τα χρέη όσοι τα δημιούργησαν, γιατί δεν μπορεί μετά το άρθρο 44, η ΑΕΚ να βρίσκεται και πάλι με τη… θηλιά στο λαιμό. Κάποτε επιτέλους θα πρέπει να πληρώνουν οι υπεύθυνοι και όχι να καλείται μια ζωή ο κόσμος, να «σφουγγαρίζει» τα… σπασμένα άλλων.
Την Κυριακή αν εξακολουθούμε να είμαστε λαός με υπερηφάνεια και ψυχή, το ειρηνικό συλλαλητήριο αυτό, θα πρέπει να θυμίζει… ντέρμπι από τα παλιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με χιλιάδες κόσμο, γιατί καλούμαστε να δώσουμε το πιο σημαντικό ντέρμπι, που είναι αυτό για την ίδια την ύπαρξη της ΑΕΚ. Αθήνα και επαρχία θα πρέπει να κινητοποιηθούν, για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Εξάλλου, εμείς πιστεύουμε ότι ο ίδιος ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να επιφέρει αλλαγές και όχι κάποιοι εκπρόσωποι του. Άρα καθένας μας, έχει και το μερίδιο της ατομικής του ευθύνης».

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 2004


Κοινή Ανακοίνωση Συνδέσμων της Α.Ε.Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB, ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, Σ.Φ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΣ CLUB (ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ), ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ CLUB, Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Σ.Φ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Φ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.  
                          
"Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να μην νιώθει βαθιά θιγμένος με όσα συμβαίνουν στην Ομάδα. Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να μπορεί να ανεχθεί άλλο την ξεφτίλα και την απαξίωση. Που να μπορεί να ανεχθεί κι άλλες μαύρες νύκτες σαν κι αυτή της 20ης Μαρτίου. Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να πιστεύει πλέον το παραμύθι τους.  Όμως, σαν περήφανοι φίλαθλοι της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, δεν μπορεί και δεν πρέπει να προσδιοριζόμαστε με βάση τη θλίψη ή τη μοιρολατρία. Χρειάζεται αφύπνιση και συγκεκριμένη δράση. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι η ΑΕΚ να ξαναβρεί το δρόμο της, αυτόν που της έχει τάξει η ιστορία της και το ένδοξο παρελθόν της και που δεν είναι άλλος παρά αυτός του πρωταθληματισμού και της κυριαρχίας. Το δρόμο αυτό θα τον ανοίξουμε εμείς οι ίδιοι οι Ενωσίτες με τη στάση και τον αγώνα μας. Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Στόχος μας είναι να συμμετάσχει χωρίς αποκλεισμούς ο κάθε αγνός ΑΕΚτζής ώστε η κοινή φωνή μας να φτάσει παντού! Να φτάσει στα αυτιά όλων αυτών των ανίκανων διαχειριστών της καταστροφής που ενταφίασαν τα όνειρά μας στο βωμό των ύποπτων συμφερόντων τους, ώστε να καταλάβουν ότι είναι πλέον ανεπιθύμητοι ακόμη και στον τελευταίο φίλαθλο της ΑΕΚ.
Απαιτούμε:
1) Μετά και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του (ελλιπέστατου κατά τ’ άλλα) διαχειριστικού ελέγχου, κι αφού πρώτα επιστραφούν τα «εξαφανισμένα» λογιστικά βιβλία των χρήσεων 2005-2006, να  αποδοθούν  ευθύνες σε όλους όσους καταχράστηκαν τα χρήματα της ΑΕΚ και του Λαού της.
2) Να αρθούν οι υποθήκες, να δοθεί το μετοχολόγιο που κρύβουν επιμελώς.
3) Να φύγουν τώρα όλοι οι ψευτοσωτήρες και ο κάθε απίθανος υπάλληλος-διαχειριστής τους, αφού πρώτα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα χρέη-θηλειά που οι ίδιοι δημιούργησαν στην πλάτη της ΑΕΚ. 
Τονίζουμε πως σε αυτή την υπόθεση η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως δεν φταίει σε τίποτε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να της προσάψει οτιδήποτε. Ζητάμε, λοιπόν, να προσωποποιηθούν οι ευθύνες και να πληρώσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι. Επιτέλους σε αυτό τον τόπο δεν μπορεί μια ζωή κάποια λαμόγια να ρημάζουν και να καταστρέφουν και στο τέλος να περνάνε «άβρεχτοι το ποτάμι».
ΑΕΚτζή μην σιωπάς άλλο. Συνειδητοποίησε ότι εάν δεν λυθούν αυτά τα ζητήματα δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον από οποιονδήποτε σοβαρό και φερέγγυο επενδυτή. Μην ξεχνάς, για την ΑΕΚ, πάντα υπάρχει επόμενη μέρα. Το μέλλον της ΑΕΚ είναι στα χέρια σου.
Αντέδρασε - δώσε το παρόν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 15:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB, ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, Σ.Φ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΣ CLUB (ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ), ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ CLUB, Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Σ.Φ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Φ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.  

Υ.Γ  Η συμμετοχή άλλων συνδέσμων και συλλογικοτήτων είναι ανοικτή και επιβεβλημένη. ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ".

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...

  • Το σημερινό μας κείμενο αφιερώνεται από όλους τους “Πειρατές του Ονείρου” στη μνήμη της Μαρκέλλας που έφυγε τόσο νωρίς…

*ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.....

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ είναι η  λαμπερότερη ιδέα ...του Κόσμου! Το λέμε και το εννοούμε και αποτελεί ατράνταχτη πεποίθησή μας όλα αυτά τα χρόνια που κινούμαστε στον μαγικό αστερισμό της. Κι ας μας ονόμασαν κάποιοι “γραφικούς” ή αθεράπευτα ρομαντικούς. Η Α.Ε.Κ. είναι Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ γιατί πολύ απλά καμία άλλη ομάδα στη Γη δεν έχει τις δικές της μοναδικές ιστορικό καταβολές, το δικό της μεθυστικό διαχρονικό άρωμα, την δική της ξεχωριστή μαγεία. Η Α.Ε.Κ. είναι το φτερούγισμα του αετού στην κόψη του κεραυνού, η συνέχεια στην ασυνέχεια, ο ακατάπαυστος ρους της ιστορίας. H A.E.K. είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο! Για αυτό τη θέλουμε πάντοτε πρωταγωνίστρια, για αυτό δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ με την μετριότητα που την οδηγούν αποτυχημένοι και επικίνδυνοι διαχειριστές. Σαν κι αυτή δεν θα υπάρξει καμία άλλη, ποτέ και πουθενά....τελεία και παύλα !!!

*ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ δεν είναι Εταιρεία! Δεν είναι μετοχικό κουρελόχαρτο! Δεν είναι άψυχος Ισολογισμός! Δεν είναι άοσμη επένδυση! Δεν είναι άχρωμο εμπορικό παραμάγαζο! Δεν είναι κερδοσκοπία! Δεν είναι τραπουλόχαρτο στα κατά καιρούς επιχειρηματικά πόκερ! Δεν είναι βήμα προβολής για οποιαδήποτε φανερή ή αφανή επιδίωξη! Δεν είναι σκαλοπάτι ανέλιξης! Η Α.Ε.Κ. δεν είναι ιδιοκτησία ούτε κτήμα οποιουδήποτε εφήμερου! Ανήκε, ανήκει και θα ανήκει για πάντα μονάχα στο Λαό της ! 

*ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ !

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ είναι Αγάπη, Πάθος, Τρόπος Ζωής! Η Α.Ε.Κ. είναι το αθλητικό στίγμα, όχι οποιουδήποτε που τολμά και αναφέρεται στο όνομά της, αλλά μιας πραγματικά ανυπότακτης γενιάς που ταξίδεψε από πολύ μακριά, που πέρασε “δια πυρός και σιδήρου” μα δεν λύγισε! Μιας μαχητικής γενιάς που αρνήθηκε να μπει στα καλούπια του σάπιου κατεστημένου, επιλέγοντας συνειδητά να ενσωματώσει στην περήφανη ψυχοσύνθεσή της υψηλά ιδανικά και αδιαπραγμάτευτες αρχές αντί για ανήθικες ελεεινές πρακτικές ή μεθόδους! Η Α.Ε.Κ. είναι Ιδανικό μιας αδάμαστης γενιάς που ένιωσε για τα καλά τι πάει να πει όχι μόνο πόνος, ξεριζωμός, αλλά και που κατάφερε κόντρα σε θεούς και δαίμονες να διαμορφώσει την δικιά της αετίσια ιδεολογία και στάση !

*ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Οι αγώνες μας αποτελούν τίτλο τιμής. Πριν, τώρα και μετά! Από τα μαύρα χρόνια των εκάστοτε δυναστών και της πολυεθνικής σκλαβιάς μέχρι....!!! Βέβαια πολλοί βολεψάκηδες (οι οποίοι τότε που εμείς παλεύαμε για τη λευτεριά της ΑΕΚ, αυτοί είχαν το κεφάλι χωμένο στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο, σιωπώντας ένοχα και μην τολμώντας να πάρουν την παραμικρή  πρωτοβουλία για τα όσα τραγικά συνέβαιναν) έφτασαν σήμερα να μας παριστάνουν τους… βαριά «αεκόφρονες»! ΟΜΩΣ εμείς ότι ηθικά κερδίσαμε, μέσα από αυτά τα 18 χρόνια συνεχούς και συνεπούς πάλης για το καλό της ΑΕΚΑΡΑΣ, είναι η πιο πολύτιμη και ακριβή κατάκτησή μας. Μέσα “στο πρόγραμμα” είναι και οι απογοητεύσεις και οι πίκρες και οι αδικίες. Μόνο όσοι δεν αγωνίζονται ή είναι υποταγμένοι έχουν... ήσυχο το κεφαλάκι τους εκεί μέσα στο καβούκι της απάθειας τους. Όπως άλλωστε συμβαίνει και στον ενάρετο κόσμο που ζούμε, οι έχοντες επιλέξει να μάχονται έντιμα και χωρίς συμφέρον για ιδανικά και αξίες, όσοι δεν καταδέχονται να γίνουν αυλικοί ή ραγιάδες οποιασδήποτε κατάστασης, συνήθως έχουν συνέπειες. Τέλος πάντων, σημασία έχει εντέλει ότι την συνείδησή μας την έχουμε ήσυχη, όσοι δεν το κατάφεραν πρόβλημά τους, δεν μας αφορά. Εμείς δεν αλλάζουμε, δεν υποκρινόμαστε, δεν γινόμαστε χαμαιλέοντες. Είμαστε καθαροί και καθαρά σκεφτόμαστε και πράττουμε..


ΥΓ: Ξέρουμε ότι έτσι σκεφτόσουν και έτσι ένιωθες για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΡΚΕΛΛΑ…*Για την υπογραφή:
 «ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»


Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ...Η νέα αποτυχία (γιατί τέτοια θεωρείται) με τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα μας διογκώνει την απογοήτευση και την αγανάκτηση του κόσμου της ΑΕΚ. Σαν Πειρατές του Ονείρου θα θέσουμε, χωρίς περιστροφές, το καθοριστικό ζήτημα. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι ο Πρωταγωνιστικός Ρόλος της ΑΕΚ στα αθλητικά δρώμενα. Και για να γίνουμε απολύτως συγκεκριμένοι, αναφερόμαστε στην έλλειψη Πρωταθλημάτων στην Τροπαιοθήκη της ΑΕΚ. Όλα τα τελευταία χρόνια αυτός ο κομβικός στόχος παραμένει άπιαστο όνειρο καθώς η ομάδα είναι άτιτλη επί 17 συναπτά έτη!!!!!!!!!!!! Την κύρια ευθύνη για αυτό τον παρατεταμένο ξεπεσμό φέρουν οι ανίκανες διοικήσεις που, σε αυτή τη μακρά «μαύρη περίοδο» της απαξίωσης και του μαρασμού, έκαναν τα κουμάντα στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα να πίνουμε απανωτά τα φαρμάκια της πίκρας.

Από το 2004 και δώθε, είχαμε να αντιμετωπίσουμε, πέραν όλων των υπολοίπων, και ένα επιπλέον σημαντικό πρόβλημα. Μιλάμε για αυτό ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΝΟΣΗΡΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ που είχε να κάνει με την προσπάθεια να ντυθεί («ιδεολογικά») η αποτυχία και η ανικανότητα της κατάκτησης τίτλων και ακολούθως να πλασαριστεί στον κόσμο της ΑΕΚ ως δήθεν «ρεαλιστική στάση και άποψη» ώστε να πάψει να απαιτεί και να διαμαρτύρεται. Έτσι τα γνωστά κατευθυνόμενα «….τεχνεία» του 2004 δούλεψαν ακατάπαυστα πασάροντας τόνους σαβούρας σαθρών ψευδοεπιχειρημάτων-ξένων προς την κουλτούρα και τη φυσιογνωμία της ΑΕΚ- προφανώς για να περάσουν «άβρεχτοι το ποτάμι» όλοι εκείνοι που κρατούσαν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους και που αποδεικνύονταν εντελώς ανάξιοι να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Και τι δεν ακούσαμε από τα χείλη του «τέως σωτήρα» και της παρεούλας του. Θα μπορούσαμε να γράφουμε ολόκληρα «κατεβατά» παραθέτοντας τις διάφορες δηλώσεις ντροπής. Θα επικεντρωθούμε όμως στο πιο χαρακτηριστικό. Θυμάστε το : «όσοι θέλουν πρωταθλήματα να γίνουν Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί»;;;!!! Να τι σηματοδοτούσε τη νοσηρή νοοτροπία που προαναφέραμε! Ως εκεί είχαν φτάσει, να χλευάζουν ξεδιάντροπα τη λαμπρή ιστορία της ΑΕΚ η οποία είχε να επιδείξει, (ασφαλώς πριν από αυτούς) και τίτλους και διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα. Και να ήταν μόνο οι δηλώσεις;;; Ήταν τα έργα τους και οι καταστροφικές ταχτικές τους που μετέτρεψαν την αλλοτινή μεγάλη πρωταθλήτρια ΑΕΚ στο κακόφημο κομπάρσο “this is aek” που ζει και βασιλεύει αν και με νέες μεταμφιέσεις αν και με καινούργιους «μπροστινούς». 

Γιατί τα λέμε τώρα όλα αυτά;;; Κατ’ αρχάς δεν τα λέμε εκ των υστέρων. Τα λέγαμε από τότε, όταν μας πετούσαν τη σαβούρα και λίγοι, πολύ λίγοι, είχαμε το θάρρος και το τσαγανό να αντιδρούμε και να διαμαρτυρόμαστε. Τα επαναλαμβάνουμε και τα υπενθυμίζουμε όμως και σήμερα, διότι «η ζημιά» που έγινε εξακολουθεί να υφίσταται Η άρρωστη νοοτροπία (“made in 2004”) διαπότισε και συνεχίζει να διαποτίζει δυστυχώς, σε μεγάλο βαθμό, το σώμα και το πνεύμα της ΑΕΚ, από τα υψηλά επίσημα κλιμάκια, μέχρι και μια μερίδα του κόσμου. Γιατί πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την απάθεια και τον ωχαδερφισμό που υφέρπει παντού, όταν ακούμε να μας λένε πως: τάχα «τα πράγματα θα διορθωθούν» και άλλα παραμύθια. Γιατί παραμύθια είναι τα ανέξοδα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις. Όταν μας μιλούν για λιτότητες και περικοπές, όταν η ομάδα είναι απογυμνωμένη και ελλειμματική σε έμψυχο δυναμικό, όταν αντί για τις αναγκαίες επενδύσεις κάνουν το μίζερο εσοδολόγιο-εξοδολόγιο του... μπακάλη, όταν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που αυτοί πολέμησαν, παραμένει ακόμη ένας σωρός ερειπίων, όταν τα χρέη και τα δάνεια που μας φόρτωσαν αποτελούν δαμόκλειο σπάθη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, όταν μας δένουν με νέες αποικιακές συμβάσεις (βλ. προπονητικό), όταν, όταν, όταν.... 

Μας λέει η πονηρή προπαγάνδα ότι: «σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε το ζητούμενο είναι να ξεκινήσει να παίζει καλή μπάλα η ομάδα»! Άκουσον, άκουσον!!! Αν είναι δυνατόν, απλά «να παίζουμε μπαλίτσα» (που ούτε αυτή παίζουμε)!!! Λες και η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως είναι συνοικιακή ομαδούλα που στήνει πάρτι αν που και που «δείξει λίγο πρόσωπο». Και πανηγυρίζουν στην α’ ή β’ πρόσκαιρη επιτυχία, την ίδια στιγμή που οι αποτυχίες περισσεύουν και που βρισκόμαστε κάτω από τους «αιώνιους» στο βαθμολογικό πίνακα και όχι μόνο. Που μας έχουν οδηγήσει στην απαξίωση και τη μιζέρια. Και όλο αυτό «το κολπάκι» της έκπτωσης των απαιτήσεων, η κατεστημένη τάξη πραγμάτων πάει να το πασάρει ξανά στον κόσμο. Να τον κάνουν να συμβιβαστεί με τη μετριότητα, να συνηθίσει με τις ψαλιδισμένες φιλοδοξίες, να ρίξει τις απαιτήσεις από το ΡΕΤΙΡΕ (του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) στο ΥΠΟΓΕΙΟ!!! Επειδή ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν είναι ικανοί να την οδηγήσουν στην κορυφή, κοιτάζουν να μας «κοντύνουν» και τα δικά μας «θέλω» για την ομάδα που λατρεύουμε!

Ε, λοιπόν ΟΧΙ, «το κύριο ζητούμενο» για τo Δικέφαλο Αετό δεν είναι οι περιστασιακές φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα που χρησιμεύουν μόνο για νερό στο μύλο της προπαγάνδας, αλλά Η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ μαζί και με ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Μπορείτε να την οδηγήσετε εκεί;;; Η ζωή και η πραγματικότητα δείχνουν πως όχι. Και όποιος δεν μπορεί να σταθεί εκεί που απαιτεί η ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, ΦΕΥΓΕΙ!!! Αφού πρώτα ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. Για να μην ξεχνιόμαστε!


ΥΓ1: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Ο αγώνας για τη Λευτεριά της ΑΕΚ συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη.

ΥΓ2: ΑΠΟΧΗ!  Καμία στήριξη στην κατεστημένη τάξη πραγμάτων που ενταφιάζει τα όνειρά μας για μια μεγάλη Πρωταγωνίστρια ΑΕΚ.

ΥΓ3: Απαιτούμε να πληρώσουν οι υπαίτιοι τις ζημιές. Το πόρισμα του «διαχειριστικού ελέγχου» δεν θα θαφτεί στη λήθη ούτε θα μοιραστεί σε κανέναν «συγχωροχάρτι». Ο λαός της ΑΕΚ απαιτεί Δικαιοσύνη και Κάθαρση.

ΥΓ4: Σαρώνει η καταπληκτική ζακέτα του club μας με τα κεντητά σχέδια. Για παραγγελίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 6347831.

ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!              
     

                                              *Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»