Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

*ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ


 Δεν θα σταθούμε στα αίσχη και στα σκάνδαλα που συντελούνται στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα σχολιάσουμε παραπέρα τα όργια και τα εγκλήματα του κόκκινου και πράσινου κατεστημένου. Γνωστά είναι όλα αυτά εδώ και χρόνια. Εκείνο που μας καίει είναι η αδυναμία και η ανεπάρκεια της «ΠΑΕ2004» να υπερασπίσει και να βάλει σε τροχιά πρωταθληματισμού και κυριαρχίας την ομάδα η οποία δυστυχώς συνεχίζει να υποφέρει και να συνθλίβεται κάτω από ένα απίστευτο ζυγό αιχμαλωσίας. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να παραμένει εσαεί υπό ομηρία στα ανίκανα και βλαβερά χέρια εκάστοτε διαχειριστών που έρχονται και φεύγουν αφήνοντας στο πέρασμά τους ερείπια! Ξυπνήστε, η Ομάδα διαλύεται, απώλεσε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, πελαγοδρομώντας δίχως πρωταθληματικούς στόχους και υψηλές φιλοδοξίες, με αποτέλεσμα να διασύρεται και να εξευτελίζεται από τον κάθε τυχάρπαστο.

Αντιδρούμε στην απόπειρα μετάλλαξη της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του κόσμου. Γι αυτό σε τούτους τους σκληρούς και δίσεκτους καιρούς επιμένουμε να δίνουμε τη μάχη της αντίστασης. Η ΑΕΚ που έχει βαθιές ρίζες στις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων, δεν μπορεί να αποτελεί το μόνιμο θύμα διαφόρων νόθων καταστάσεων. Φτάνει, ως εδώ! Θα πρέπει κάποτε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επιτευχθεί επιτέλους κάθαρση. Μετά και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του λεγόμενου «διαχειριστικού ελέγχου» απαιτούμε να αποδοθούν εδώ και τώρα οι ευθύνες στους υπαίτιους της καταστροφής, ζητάμε να εξαναγκαστούν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι να αποκαταστήσουν τις ζημίες που δημιούργησαν εις βάρος της ομάδας. Κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση  σε αυτά τα αιτήματα!

Σε πείσμα της σημερινής ανιστόρητης παρένθεσης στη λαμπρή ιστορία του δικέφαλου αετού, εμείς εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για την ΑΕΚ έτσι όπως προστάζει η καρδιά και η ιδεολογία μας. Παλεύουμε για μια νέα ελπιδοφόρα εποχή, με την Ομάδα πρωταγωνίστρια -με Πρωταθλήματα, Τίτλους και Περγαμηνές- και όχι κομπάρσο και καρπαζοεισπράχτορα. Οραματιζόμαστε μια ΑΕΚ κυρίαρχη και περήφανη έτσι όπως επιβάλλει η βαριά ιστορία της. Θέλουμε να ξαναδούμε μια πραγματικά ισχυρή και ενωμένη ΑΕΚ με σύμμαχο και συνοδοιπόρο το λαό της που αποτελεί την ψυχή και τον κορμό της ομάδας. Γι αυτούς τους μεγάλους στόχους, παλεύουμε για να απαλλαγούμε από το σημερινό καταστροφικό καθεστώς, ενώ μαχόμαστε παράλληλα για να ξαναγυρίσει η ΑΕΚ στη χιλιοαγαπημένη Νέα Φιλαδέλφεια, στη γη των παππούδων και πατεράδων μας, με ένα γήπεδο που θα ανήκει στο Σύλλογο της ΑΕΚ κι όχι σε εταιρίες και ιδιωτικά συμφέροντα. Θέλουμε μια ΓΝΗΣΙΑ ΑΕΚ – ΑΕΚ του Λαού της !

Λαός που απαρνείται την ιστορία και την ταυτότητά του είναι νεκρός κι εμείς “ζωντανοί νεκροί” δεν θα γίνουμε ποτέ! Όσοι μας ξέρουν, τόσα χρόνια στο πλευρό της ΑΕΚ, γνωρίζουν και τα πιστεύω μας και τη συνέπεια με την οποία τα υπερασπιζόμαστε. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με ειλικρίνεια μόνο με όσους είναι αποφασισμένοι να σταθούν αλύγιστοι και ασυμβίβαστοι στον αγώνα για τη λευτεριά της ΑΕΚ και όχι με λογικές ραγιαδισμού και κολοτούμπας. Η ιδεολογία μας ως πιστοί της Ιδέας ΑΕΚ δεν μας επέτρεψε ποτέ να υποταχτούμε ή να προσκυνήσουμε. Η Ιδέα της AEK είναι πάνω από όλους. Κρατάμε γερά και είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος η αλήθεια και το δίκιο, που είναι οι πιο πιστοί μας σύντροφοι σε αυτό το μεγάλο αγώνα, θα νικήσουν!

ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


*Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!


Αξίζουν πραγματικά σαν άνθρωποι αυτοί (και είναι αρκετοί) που... καταθέτουν ψυχή στην προσπάθεια για την ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ» που είναι ο σύλλογος γονιών με μικρά παιδιά που νοσούν από καρκίνο. ΑΕΚτζήδες από Αθήνα και Επαρχία ενισχύουν τους λογαριασμούς της “ΦΛΟΓΑΣ” που δημοσιεύσαμε, αποδεικνύοντας ότι η κιτρινόμαυρη καρδιά διαθέτει πάνω από όλα...φλόγα ανθρωπιάς ! Ταυτόχρονα στα club Ελευσίνας και Γαλατσίου - όλο αυτό το διάστημα που πασχίζουμε για αυτό το σκοπό - πολλά πειρατικά αδέρφια μας δήλωσαν αυθόρμητα ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ από το υστέρημά τους, με αποτέλεσμα ήδη να συγκεντρώνουμε, όπως κάθε φορά,  και συλλογικά ως “Πειρατές του Ονείρου”, ένα επιπλέον ποσόν το οποίο, στο τέλος της προσπάθειας, θα παραδώσουμε και από την πλευρά μας, σαν club, στη «ΦΛΟΓΑ». Συνεχίζουμε.......


ΦΛΟΓΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ....

Αριθμοί λογαριασμού της “ΦΛΟΓΑΣ” : ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ :   192/48000/10
                                                         ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :   017/01/01220138
                                                        ALPHA BANK :   112/00/2002/011686


ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ !

Η «ΦΛΟΓΑ», μέσα στο πολυποίκιλο αξιόλογο έργο της για την ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, έχει να επιδείξει και κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Πρόκειται για την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ των γονιών της “Φλόγας” που γεννήθηκε τις ατέλειωτες ώρες αναμονής στα Νοσοκομεία και τον Ξενώνα των Παιδιών, μέσα από την αγωνία του γονιού για το αύριο. Γονείς που έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να παλέψουν με δύναμη και να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους, ελπίζοντας για το καλύτερο.
Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ αποτελείται από ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, που τα παιδιά τους βρίσκονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων (“Αγλαΐα Κυριακού” και “Αγία Σοφία”), αλλά ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ-σήμερα νέους ενήλικες- ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ και απολαμβάνουν τη ζωή με κέφι και όρεξη. Την Ομάδα στηρίζουν οι καθηγητές, οι δάσκαλοι, οι φύλακες του Ξενώνα καθώς και πολλοί φίλοι.
Όσοι τύχει να βρεθείτε στις κερκίδες αυτές, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε έναν πραγματικά αλλιώτικο ποδοσφαιρικό αγώνα που προσφέρει αληθινές συγκινήσεις, γατί οι μοναδικοί νικητές είναι η αδερφοσύνη και ο ανθρωπισμός από τη μία και η δύναμη και η αξιοπρέπεια από την άλλη! Σε τούτες τις εξέδρες τα παιδιά με τους γονείς τους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα και τα πρόσθετα διαμερίσματα της Φλόγας ξεχνούν για λίγο το νοσοκομείο και τις καθημερινές θεραπείες και συμμετέχουν, χαίρονται, ενθουσιάζονται και ζουν την ξεγνοιασιά που σίγουρα τους χρωστά η ηλικία τους.
Μια Ομάδα, μια αγκαλιά γύρω από το παιδί που ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Μια Ομάδα που παίρνει την πολυπόθητη χαρά της Ζωής στα χέρια της, την ίδια στιγμή που δίνει τον πιο Μεγάλο Αγώνα για να κερδίσει την Υγεία των Παιδιών της !


    *  ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...
  * ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ – ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ  

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...


Τα «ψυχικά ηλεκτροσόκ» στο χιλιοβασανισμένο κόσμο της ΑΕΚ συνεχίζονται. Η νέα «κατραπακιά», αυτή τη φορά με τον Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ, διέλυσε ακόμη και αυτές τις λιγοστές αυταπάτες που είχαν δημιουργηθεί σε κάποιους μετά την αγχώδη πρόκριση στο ματς κυπέλλου με το βάζελο! Εμείς είχαμε προειδοποιήσει ότι η αρρώστια  που κατατρώγει τα σωθικά της ΑΕΚ είναι χρόνια και πως ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με ασπιρίνες! Και να που τα γεγονότα επιβεβαιώνουν κάθε φορά τα λεγόμενά μας. Πλέον δεν μας εκπλήσσει τίποτε με το φαιδρό κατασκεύασμα του 2004 που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται «ΑΕΚ»! Θα δούμε πολλά ακόμη… δυστυχώς!

Αδέρφια, νομίζουμε ότι όλοι πλέον καταλαβαίνετε πως το μέλλον φαντάζει ακόμη πιο δυσοίωνο και σκοτεινό, όσο η ομάδα παραμένει αιχμάλωτη σε ένα αποτυχημένο καταστροφικό καθεστώς που «πριονίζει» εδώ και πολλά χρόνια τις φιλοδοξίες και τα όνειρα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Και όπως συνήθως συμβαίνει, μετά το μεγάλο «κουτσούρεμα» εμφανίζονται κάποιοι επάνω στα «απομεινάρια» για να μας πουλήσουν καινούργιο παραμύθι. Οι γνωστοί πονηροί κύκλοι καλλιεργούν συστηματικά την ιδέα ότι π.χ. εδώ που έφτασε η ομάδα, δεν υπάρχει τάχα άλλος δρόμος παρά να μπει στη διαδικασία ενός «μνημονίου σταθερότητας» (αλήθεια σας θυμίζει τίποτα;;;)!!! Έτσι με τέτοιου τύπου φτηνά ιδεολογήματα, κοιτάζουν να μας πασάρουν τα δήθεν αναγκαία «πλάνα λιτότητας» των περικοπών και της μιζέριας, λες και η ΑΕΚ είναι η Άνω Ραχούλα, που κάνει τουρνουά με τα διπλανά χωριά και όχι η ομάδα που οφείλει να κάνει πρωταθλητισμό, όπως η ιστορία και το όνομά της επιβάλλουν! Τόση υποκρισία! Από τη μία να ακούμε για «λιτότητες» και από την άλλη να μην έχουμε δει κανέναν από αυτούς που κρατούν σήμερα τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους να βγει μπροστά ζητώντας να αποδοθούν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ οι ευθύνες σε εκείνους που οδήγησαν την ΑΕΚ στο… ΔΝΤ!!! Ή  μήπως ήταν κι αυτοί οι ίδιοι συνοδοιπόροι στην πορεία προς το χάος, οπότε τι να πουν!!! Ρε τους… εξυγιαντές μας, ρε τους… σωτήρες μας, πόσα «φύκια για μεταξωτή κορδέλα» μας πουλάνε! Αλλά και ο πιο αφελής κατανοεί πως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Διότι αν ήταν αλλιώς, τότε οι λεγόμενοι «ευεργέτες» θα είχαν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες των μηνύσεων και των αγωγών ύστερα μάλιστα και από τις εξοργιστικές αποκαλύψεις των ορκωτών λογιστών για τα «σημεία και τέρατα» που συνέβησαν στην ομάδα. Θα είχαν ήδη κινητοποιηθεί συγκεκριμένα και άμεσα, διεκδικώντας εδώ και τώρα - και προς όφελος των άδειων ταμείων της ομάδας- τόσα εκατομμύρια ευρώ που κανείς δεν ξέρει που ακριβώς πήγαν. Αντί αυτών των κινήσεων, όμως, ακούμε για… πλάνα λιτότητας!

Για εμάς ο Λαός της ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει την πιο βαθιά περιφρόνηση απέναντι σε αυτή την κατάσταση που μας οδηγεί στην πλήρη απαξίωση. Η πιο έμπρακτη στάση διαμαρτυρίας είναι η ΑΠΟΧΗ, η οποία, αν και όλο δυναμώνει, θα πρέπει να πάρει καθολική μορφή. Δεν προσφέρουμε καμία στήριξη ηθική ή υλική στο 2004. Δεν δίνουμε ούτε παρουσία, αλλά ούτε παρέχουμε ταμειακές «μπουκάλες οξυγόνου» στο καθεστώς αυτό! Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε! Δεν κάνουν πλέον για την ΑΕΚ, ο κόσμος ζητά την αποχώρησή τους, αφού πρώτα πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν! Θα επανέλθουμε σύντομα…


ΥΓ1: Ο ΑΓΩΝΑΣ για τη λευτεριά της ΑΕΚ συνεχίζεται…

ΥΓ2: Όσον αφορά το γνωστό θέμα που σχετίζεται με  την “Empire” και το Σήμα του Συλλόγου, θα πρέπει εδώ και τώρα να παρέμβει η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ για να σταματήσει επιτέλους η εκμετάλλευση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως από τα ιδιωτικά συμφέροντα.

ΥΓ3: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

*ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ… ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΧΑΡΑ !


Το συγκλονιστικό φινάλε στο «γκραν γκινιόλ» ματς του κυπέλλου με τον παο, έβαλε τη στάμπα του στην εβδομάδα που μας πέρασε! Μόλις 1 δευτερόλεπτο, στο… ξεψύχισμα του αγώνα, ήταν αρκετό για να επαναφέρει την ΑΕΚ από… τα τάρταρα στον επάνω κόσμο!!! Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη θα πρέπει να ήταν παρέμβαση του… «από μηχανής θεού της Ένωσης» που αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον πληγωμένο και ταπεινωμένο Λαό της ΑΕΚ που τόσα έχει υποφέρει όλα τούτα τα δίσεκτα χρόνια. Οι απανταχού Ενωσίτες, σε πόλεις και χωριά, σε σπίτια, καφενεία και στέκια, πανηγύρισαν αυτή την ανέλπιστη χαρά, δείχνοντας έτσι πόσο διψασμένος παραμένει ο κόσμος μας για χαρές και διακρίσεις που τόσο του έχουν στερήσει οι ενταφιαστές των ονείρων του οι οποίοι οδήγησαν την ΑΕΚ στο μαρασμό και το περιθώριο, μακριά από τα Πρωταθλήματα και την Κυριαρχία. Γιατί οι χαρές θα πρέπει να είναι ο κανόνας στην ΑΕΚ και όχι η εξαίρεση! Η αλήθεια, που εμείς ποτέ δεν μάθαμε να κρύβουμε, είναι πως η εμφάνιση της ομάδας ήταν άθλια, αφού με σημαντικό αβαντάζ (2-0 στο πρώτο παιχνίδι και με 1 γκολ να προηγείται) κατάντησε να σέρνεται στον αγωνιστικό χώρο υπομένοντας ένα διασυρμό που αποφεύχθηκε «στο τσακ»! Όμως, για μια ακόμη φορά, αυτή «η βαριά φανέλα» της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως (που επάνω της έχει καταγεγραμμένο το DNA της δόξας και των θριάμβων κι ας την προσέβαλλαν κατά καιρούς πολλοί και διάφοροι) αποδείχτηκε άξια και ικανή για να ανατρέψει δεδομένα και να επιβάλλει εντέλει αυτό που έπρεπε! Έστω κι έτσι λοιπόν, το τριφύλλι μαδήθηκε και βρέθηκε «από κάτω» που είπε και ο… Σισέ!!!  Από κει και πέρα, αδέρφια, οφείλουμε να δούμε την πικρή αλήθεια κατάματα και να μην επιτρέψουμε να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά, στη γενικότερη νοσηρή κατάσταση, το συγκεκριμένο γεγονός της πρόκρισης. Όχι άλλο τυρί στη φάκα! Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από την ξεφτίλα του Βόλου και τόσων άλλων! Οφείλουμε, λοιπόν, να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο! -17 βαθμούς απέχουμε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Πάμε για 17ο χρόνο χωρίς Πρωτάθλημα! 8 χρόνια το Γήπεδο στα άγια χώματα παραμένει ένας σωρός ερειπίων! Η ΑΕΚ έχει μπει σε πολύ κακό δρόμο εδώ και πολλά χρόνια. Τα αδιέξοδα είναι βαθιά και πολύπλοκα. Ας συνειδητοποιήσουμε όλοι πως το μείζον πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ΔΟΜΙΚΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ και εκεί, πάνω σε αυτή τη βάση, θα πρέπει να απαντηθεί. Δεν μπορεί να περιμένουμε καμία αχτίδα φωτός αν προηγουμένως δεν αποτελέσει παρελθόν από την Ομάδα το αμαρτωλό και χρεωκοπημένο 2004 που μας οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα και που μας επιφυλάσσει κι άλλα! Η Αποχή-διαμαρτυρία, που φάνηκε ακόμη πιο έντονα στο τελευταίο παιχνίδι, θα πρέπει να λάβει καθολική μορφή, μέχρι να χωνέψουν πως είναι άκρως ανεπιθύμητοι, έως ότου αναγκαστούν να πληρώσουν τα χρέη τους και να μας πουν… αντίο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για φερέγγυες λύσεις στην ΑΕΚ.

*ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ  ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ !
Θα εξακολουθήσουμε να επιμένουμε στο ουσιώδες. Παρά την περίεργη σιωπή (γιατί άραγε;;;) που επικρατεί τελευταία, γύρω από τις φρικτές αποκαλύψεις του λεγόμενου (ελλειμματικού) «διαχειριστικού ελέγχου», εμείς, ως “Πειρατές του Ονείρου”, δεν θα πάψουμε να θέτουμε το ζήτημα στην προμετωπίδα! Δεν μπορεί να μας λένε για μίζερα «πλάνα λιτότητας» και για «μνημόνια» στην ήδη μισοπεθαμένη ΑΕΚ, όταν από την άλλη πλευρά έχουν συμβεί τόσα… σημεία και τέρατα! Δεν είναι δυνατόν να μας παραπέμπουν σε μία επόμενη μέρα με δραστικές «περικοπές» και «αναιμικά μπάτζετ» (που θα σημάνουν την πλήρη απαξίωση της ΑΕΚ και τον εκτοπισμό της από τον Πρωταθληματισμό) τη στιγμή που στην ομάδα έχει γίνει το «μεγάλο πανηγύρι της δεκαετίας» τα προηγούμενα χρόνια. Ο εισαγγελέας έδωσε την εντολή παρέμβασης στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Από κει και πέρα, όμως, και εμείς σαν Λαός θα πρέπει να θέσουμε τα διεκδικητικά αιτήματά μας τα οποία κατά την άποψή μας θα πρέπει να συμπυκνωθούν στο παρακάτω τρίπτυχο: 1) Πλήρη διαφάνεια, να φτάσει ο έλεγχος ως το κόκκαλο. Να επιστραφούν τα εξαφανισμένα βιβλία, να διερευνηθούν σε βάθος όλες οι συμβάσεις και οι συναλλαγές. Να ανοίξουν πόθεν έσχες και τραπεζικοί λογαριασμοί. 2) Απόδοση ευθυνών και παραδειγματική τιμωρία όσων έβλαψαν την ΑΕΚ. 3) Επιστροφή των χρημάτων του Λαού της ΑΕΚ όπερ σημαίνει αποκατάσταση των ζημιών από αυτούς που τις δημιούργησαν. «Τα σπασμένα» να τα πληρώσουν οι όποιοι υπαίτιοι από τις περιουσίες τους και όχι η ΑΕΚ η οποία δεν φταίει σε τίποτε και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να υποστεί ουδεμία κύρωση σαν ομάδα. Πιστεύουμε πως, επιτέλους, θα πρέπει να αναλάβουν οι πάντες τις ευθύνες τους απέναντι στην ΑΕΚ. Φτάνει πια η ένοχη σιωπή και η συγκάλυψη!           

ΥΓ1: Ο ΑΓΩΝΑΣ για τη λευτεριά της ΑΕΚ συνεχίζεται…

ΥΓ2: ΑΠΟΧΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μέχρι να κάνει ξαστεριά στην πολύπαθη ΑΕΚ.

ΥΓ3: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


*Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”