Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΤΕ… ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!


*Η ίδια η πραγματικότητα θέτει τα πιο μελανά χρώματα για την κατάσταση στην ομάδα και όχι εμείς από μόνοι μας. Η ομάδα θυμίζει ένα φάντασμα του αλλοτινού ένδοξου παρελθόντος της σε όλα τα επίπεδα : αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά, διοικητικά. Εμείς, σαν Πειρατές του Ονείρου, πιστεύουμε ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι», καθώς λέει και η παροιμία, συνεπώς η κύρια ευθύνη για την κατάσταση αποδίδεται, εκ των πραγμάτων, στη διοίκηση-ιδιοκτησία της. Δεν είναι δυνατόν να προοδεύσει η ΑΕΚ και να κατακτήσει πρωτάθλημα, που αποτελεί και το ζητούμενο, με μπάτζετ επαρχιακής ομαδούλας. Είναι εξοργιστικό τόσα χρόνια ο κόσμος της ΑΕΚ να έχει προσφέρει ψυχή, καρδιά και τεράστια χρηματικά ποσά και η ομάδα να είναι πνιγμένη στα χρέη, στα δάνεια, στις υποθήκες και να μην μπορεί να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή της προκοπής, βυθιζόμενη ολοένα και πιο πολύ στο τέλμα του μαρασμού και της απαξίωσης.

*Εμείς θεωρούμε και το λέμε ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές, ότι για να βρει η ΑΕΚ το δρόμο που της έχει τάξει η ιστορία και το μέγεθός της, δηλαδή το δρόμο προς την κορυφή, θα πρέπει να λάβει οριστικό τέλος η παρούσα κατάσταση πραγμάτων. Να τελειώνει, δηλαδή, μια κι έξω και σε όλες τις εκδοχές του, πρώην και νυν, το καταστροφικό 2004. Αφού βέβαια πληρώσουν τα χρέη και αποκαταστήσουν τις ζημιές που δημιούργησαν στη διάρκεια της θητείας τους. Επιπρόσθετα ο  λαός της ΑΕΚ απαιτεί γνήσιο Διαχειριστικό Έλεγχο από την Πολιτεία. Να βγει στο φως τι συνέβη όλα τούτα τα χρόνια και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες εκεί όπου αναλογούν. Μόνο έτσι πιστεύουμε (όσο δύσκολος και αν ακούγεται αυτός ο δρόμος) ότι θα βγει η ΑΕΚ από τα χρόνια αδιέξοδα και θα γίνει ελκυστική για έναν νέο ιδιοκτήτη με οικονομική ισχύ και τσαγανό που θα επενδύσει για την ομάδα και τις ανάγκες της και όχι για να «σφουγγαρίσει» παλιές αμαρτίες άλλων. 

*Τέλος, όσον αφορά την προπονητολογία, εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου» δεν μπαίνουμε στο ψεύτικο και αποπροσανατολιστικό δίλλημα να αναδείξουμε σαν πρωτεύοντα, τα δευτερεύοντα ή τριτεύοντα! Ο Χιμένεθ αλλά και οι ποδοσφαιριστές (στην πλειοψηφία τους μετρίου και κάτω επιπέδου) που διαθέτει σήμερα η ΑΕΚ, αποτελούν τους «τελευταίους τροχούς της αμάξης». Εμείς επιμένουμε να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…
      
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι “ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σύλλογο γονέων “ΦΛΟΓΑ” ξεκινάμε και πάλι το δικό μας μαραθώνιο Αλληλεγγύης για τα παιδάκια που νοσούν από καρκίνο. Μια κίνηση που κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία χάρη στην αγνή και αυθόρμητη προσφορά μελών και φίλων του «πειρατικού του ονείρου». Σας καλούμε και εφέτος, αδέρφια, να συμβάλετε στην προσπάθεια που κάνουμε για αυτό τον αγνό σκοπό. Τις γιορτινές ημέρες που έρχονται ας μην ξεχνάμε ότι λίγο παραδίπλα μας κάποιες αθώες ψυχές δίνουν τη μάχη για το πιο ακριβό αγαθό. Η δική μας μικρή συνεισφορά μπορεί να είναι μία πολύτιμη ακτίνα ελπίδας για ένα παιδί που περνά δύσκολες στιγμές... Εξάλλου χωρίς την Αλληλεγγύη δεν θα υπήρχε ούτε ανθρωπιά ούτε κοινωνικοί δεσμοί. Τα παιδιά όλου του κόσμου είναι δικά μας, η καρδιά τους είναι κομμάτι της δικής μας καρδιάς και το χαμόγελο ή το δάκρυ τους είναι και δικό μας... Όποιος νομίζει ότι μπορεί να συνεισφέρει για να στηρίξει το έργο της ΦΛΟΓΑΣ μπορεί να καταθέσει στους παρακάτω λογαριασμούς. Εθνική Τράπεζα 192/480000/10, Αγροτική Τράπεζα 017/01/01220138, και ALPHA BANK 112/00/2002/011686. 
        

ΥΓ1: Ο αγώνας για τη Λευτεριά της ΑΕΚάρας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΥΓ2: ΑΠΟΧΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΥΓ3: To Σήμα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και μόνον και αυτό αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή! Το 10% υπέρ της Μάνας ΑΕΚ πρέπει να αποδοθεί ολόκληρο και χωρίς καμία περικοπή τόσο για τις παρελθούσες χρήσεις όσο και για την τωρινή και τις επόμενες! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια με ιδιοκτήτρια τη Μάνα ΑΕΚ και μόνον! Η ψυχή της ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι το Ιστορικό μας Σωματείο και όχι οι ανώνυμες εταιρίες μετόχων!

ΥΓ4: Καλή Ανάσταση!

ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!! 


*Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ…


Το κορυφαίο ζήτημα, για εμάς τους “Πειρατές του Ονείρου”, είναι αυτό της ανοικοδόμησης του Γηπέδου του Συλλόγου μας στην Ιδιόκτητη Γη της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια! Από πολύ παλιά, όπως γνωρίζετε, θέταμε το συγκεκριμένο θέμα στην προμετωπίδα όλων των διεκδικήσεων. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, το 2005 στηρίξαμε με συνέπεια την πρόταση Μελισσανίδη (την φερέγγυα λύση για την ανέγερση του Ναού στα Άγια Χώματα με Φορέα το Ερασιτεχνικό Σωματείο) που όμως τορπιλίστηκε με αποτέλεσμα να διαιωνίζονται ο ξεριζωμός και οι πληγές της Α.Ε.Κ μέχρι σήμερα (και ποιος ξέρει για πόσο ακόμη)! Στη συνέχεια και για όλα τα επόμενα χρόνια μπήκαμε ξανά μπροστά και μαζί με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ δώσαμε και πάλι, αντάμα με πολλά ακόμη αδέρφια, παρατεταμένους σκληρούς αγώνες για να μην περάσει το κολπάκι του σκουπιδότοπου στον ΟΔΔΥ, που προωθούσε το καταστροφικό 2004 με μπροστάρη τον «τέως σωτήρα» και με ουρά τους γνωστούς αυλικούς.

Σε όλες εκείνες τις περιόδους και μόνο η αναφορά για «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια» αποτελούσε λόγο για να… στιγματιστεί κάποιος ως «εχθρός της αναγέννησης της ομάδας» που τάχα δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτευχθεί στην δήθεν… «ακατάλληλη» Νέα Φιλαδέλφεια!!! Είναι πλέον γνωστό σε χιλιάδες ενωσίτες ότι οι σκευωρίες και οι άδικες κατηγορίες που υπέστη το club μας από τον… «τέως ευεργέτη» πήγαζαν από την προσπάθεια να μας κλείσουν το στόμα γιατί με την επιμονή μας στην «υπόθεση Νέα Φιλαδέλφεια» γινόμασταν “ενοχλητικοί” για κάποια επιχειρηματικά-κερδοσκοπικά σχέδια. Καλό είναι πάντα να θυμόμαστε ότι τον μεγαλύτερο πόλεμο η Νέα Φιλαδέλφεια τον έζησε «εκ των έσω». Από εκείνους που για χάρη των επιχειρηματικών συμφερόντων τους σαμποτάρισαν κάθε προσπάθεια για την πολυπόθητη επιστροφή. Σε όλα τα επίπεδα : Πολέμησαν το Μελισσανίδη, πολέμησαν τη μετέπειτα διοίκηση Ανατολιωτάκη, πολέμησαν τους οπαδούς που διεκδικούσαν την επιστροφή, έχυσαν τόνους μελάνι μέσω των γνωστών «–τεχνείων» για να συκοφαντηθεί η ΝΦ, συνταυτίστηκαν με τους 131 και τον κάθε απίθανο, υιοθέτησαν κάθε νομικό ή άλλο ψευδοεπιχείρημα, από οπουδήποτε και αν προέρχονταν, προκειμένου να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Καλό λοιπόν είναι να μην ξεχνάμε την προϊστορία γιατί τα μάτια μας κοντεύουν να αλληθωρίσουν παρακολουθώντας τις αλλεπάλληλες κολοτούμπες ορισμένων… όψιμων υποστηριχτών της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, οι αναφορές στο παρελθόν δεν είναι μόνο για τις υπενθυμίσεις που και αυτές έχουν φυσικά τη δική τους αξία. Πάνω από όλα είναι χρήσιμες για να μπορούμε να αξιολογήσουμε και τις προθέσεις και την ειλικρίνεια όλων αυτών που υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» για το σήμερα και το αύριο. Χωρίς, βέβαια, να έχουν κάνει ποτέ την αυτοκριτική τους ώστε να πάρουν έστω κάποιους «πόντους» στην προσπάθειά τους να γίνουν πιστευτοί. Αλήθεια κύριοι, όταν με τις επίμονες ενέργειές σας και τις τακτικές σας μπλοκάρατε τόσα χρόνια την επάνοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με συνέπεια η ομάδα να έχει υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική και αγωνιστική ζημιά, θεωρείτε ότι δεν οφείλετε καμία εξήγηση για τα αποτελέσματα της πολιτικής σας;;; Κανέναν απολογισμό;;; Λογικό είναι λοιπόν και εμείς να «κρατάμε μικρό καλάθι» για τα παχιά λόγια που ακούμε από την τάξη πραγμάτων “made in 2004” που όλο το προηγούμενο διάστημα εναντιώθηκε στην προοπτική της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι υποσχέσεις-φούσκες των πολιτικών ουδόλως μας απασχόλησαν. Επίσης άχρηστες θεωρούμε και τις ανέξοδες κουβέντες της ΠΑΕ2004 άνευ πρακτικού αποτελέσματος. Αν δούμε μπουλντόζες να μπαίνουν στο οικόπεδό μας, αν δούμε συνεργεία να ρίχνουν θεμέλια και μπετά, τότε ξανασυζητάμε σε άλλη βάση. Να είστε βέβαιοι ότι αν συμβεί αυτό εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου», μετά από τόσες μεγάλες μάχες που δώσαμε για την ιερή υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας, θα είμαστε οι πρώτοι που θα χαρούμε και θα πανηγυρίσουμε. Αλλά… «επιτρέψτε μας», μέχρι που να συμβεί κάτι τέτοιο, να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά… ακόμη και τις νύχτες που κοιμόμαστε!!  
   
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο σημείο αυτό θα επισημάνουμε κάτι ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ που θα θέλαμε να δώσετε ιδιαίτερη βάση! Αφορά κάτι που έγραψαν όλες οι εφημερίδες το προηγούμενο διάστημα και πέρασε «στα ψιλά». Γράφτηκε λοιπόν ότι ειπώθηκε, από επίσημους κύκλους της ΠΑΕ, πως αν δεν καταστεί εφικτή η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχουν και…. «δύο άλλες λύσεις που εξετάζονται»!!!!!!!!!!!!!!!! Το συγκεκριμένο πονηρό «παραθυράκι» δεν είναι η πρώτη φορά που μένει ανοιχτό! Το έχουμε ξανακούσει και πάλι τελευταία. Ο κόσμος λοιπόν εύλογα απορεί και διερωτάται: Πως είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο Κράτος για να διεκδικήσεις, υποτίθεται σθεναρά, τα δικαιώματά σου στην ιδιόκτητη γη σου και να αφήνεις, δημοσίως, χαραμάδες και υπονοούμενα ότι υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθείς στο αίτημά σου και για αυτό θα ψαχτείς και για κάτι άλλο;;; Μα έτσι δεν υποσκάπτεις την ίδια τη διεκδίκησή σου;;; Δεν αποδυναμώνεις την απαίτησή σου;;; Mην «το κάψουμε» και από μόνοι μας!!! Εεεεεεεεε;;;

 Τέλος να υπογραμμίσουμε ότι τον πρώτο λόγο για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν τον έχει ούτε ο Αδαμίδης, ούτε ο Παπάς, ούτε ο Νοτιάς ούτε γενικά η εταιρία ΠΑΕ2004, αλλά η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ. που αποτελεί και ΘΕΣΜΙΚΑ το θεματοφύλακα της περιουσίας της ΑΕΚ. Διότι και η ΕΚΤΑΣΗ ανήκει, αλλά και το μελλοντικό ΓΗΠΕΔΟ θα πρέπει να ΑΝΗΚΕΙ στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ. Έτσι συνέβαινε από το 1924 και έτσι θα πρέπει να συμβεί και στο μέλλον.
Ξαναλέμε λοιπόν: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤH ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Τελεία και παύλα.     

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!ΥΓ1: Ο αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΥΓ2: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!*Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

ΦΛΟΓΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Αριθμοί Λογαριασμού:
                                                             
                                                 
ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ :   192/48000/10
                                                   ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :   017/01/01220138
                                                   ALPHA BANK :   112/00/2002/011686

                                                            
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι “ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σύλλογο γονέων “ΦΛΟΓΑ” ξεκινάμε και πάλι το δικό μας μαραθώνιο Αλληλεγγύης για τα παιδάκια που νοσούν από καρκίνο. Μια κίνηση που κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία χάρη στην αγνή και αυθόρμητη προσφορά μελών και φίλων του «πειρατικού του ονείρου». Σας καλούμε και εφέτος, αδέρφια, να συμβάλετε στην προσπάθεια που κάνουμε για αυτό τον αγνό σκοπό. Τις γιορτινές ημέρες που έρχονται ας μην ξεχνάμε ότι λίγο παραδίπλα μας κάποιες αθώες ψυχές δίνουν τη μάχη για το πιο ακριβό αγαθό. Η δική μας μικρή συνεισφορά μπορεί να είναι μία πολύτιμη ακτίνα ελπίδας για ένα παιδί που περνά δύσκολες στιγμές... Εξάλλου χωρίς την Αλληλεγγύη δεν θα υπήρχε ούτε ανθρωπιά ούτε κοινωνικοί δεσμοί. Τα παιδιά όλου του κόσμου είναι δικά μας, η καρδιά τους είναι κομμάτι της δικής μας καρδιάς και το χαμόγελο ή το δάκρυ τους είναι και δικό μας...         


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ «Η ΦΛΟΓΑ»......


«Η ΦΛΟΓΑ» είναι Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα σχεδόν 25 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Φλόγα, έχει εκπροσώπους με πλούσια δράση στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

* ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στους γονείς κατά τη φάση της διάγνωσης. Ομάδες μητέρων που έχουν κερδίσει τον αγώνα κατά του καρκίνου στα δικά τους παιδιά, καθώς και αποθεραπευμένα παιδιά από την «Ομάδα Νέων της Φλόγας» επισκέπτονται στα νοσοκομεία και στον Ξενώνα τα παιδιά και τους γονείς τους για να τους δώσουν δύναμη και να τους αποδείξουν με την παρουσία τους ότι και τα δικά τους παιδιά μπορεί να γίνουν καλά. 

* ΠΑΡΕΧΕΙ στέγη στους γονείς και τα παιδιά από την περιφέρεια. Σε Ξενώνα 1.000 τ.μ. (Αιγίου 6-8 Γουδί) ο οποίος χτίστηκε από μικρές και μεγάλες δωρεές φίλων της Φλόγας (καθώς και σε διπλανά διαμερίσματα που αγόρασε προσφάτως η «ΦΛΟΓΑ») φιλοξενούνται οικογένειες από την επαρχία κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής παραμονής τους στην Αθήνα., εξασφαλίζοντας ΔΩΡΕΑΝ στα παιδιά άριστες συνθήκες διαμονής.

*ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τη βοήθεια ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, τα παιδιά ενισχύονται ψυχολογικά, ώστε η εξέλιξη της θεραπευτικής τους πορείας να είναι η καλύτερη δυνατή. Επίσης στο «Σπίτι των Παιδιών» λειτουργεί και σχολείο  (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο με καθηγητές αποσπασμένους από το Υπουργείο Παιδείας) για να μπορούν τα παιδιά να συνεχίζουν τα μαθήματά τους.

*ΔΙΑΘΕΤΕΙ κατάλληλα εξοπλισμένα αυτοκίνητα για την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών από και προς τα Νοσοκομεία και τα Εξεταστικά Κέντρα.

* ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στην προμήθεια Ιατρικού και άλλου Εξοπλισμού, καθώς και στη βελτίωση των χώρων νοσηλείας στα κρατικά νοσοκομεία.

* ΔΙΑΘΕΤΕΙ κοινωνικό ταμείο για τις πρώτες βασικές ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών.

* ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ πρόσθετες Ιατρικές Εξετάσεις για τα παιδιά στις περιπτώσεις που τις προτείνουν οι θεράποντες γιατροί και δεν τις καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία.

* ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ με συνεχείς παραστάσεις στους αρμόδιους φορείς να υποχρεώσει την πολιτεία να βελτιώσει την φροντίδα που παρέχει στο παιδί με καρκίνο.

* ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ συναυλίες, φιλανθρωπικές αγορές, αιμοδοσίες, γιορτές για την ψυχαγωγία των παιδιών και διαθέτει χριστουγεννιάτικες κάρτες για να στηρίξει τα προγράμματά της.

* ΕΙΝΑΙ ιδρυτικό μέλος και συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της “Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων” (ICCCPO) στην οποία συμμετέχουν 58 χώρες από όλο τον κόσμο.

* ΚΥΡΙΩΣ προσπαθεί να πληροφορήσει σωστά την κοινή γνώμη για τον καρκίνο στο παιδί και να διαλύσει τις προκαταλήψεις. Ο καρκίνος δεν είναι κληρονομικός, δεν είναι μεταδοτικός. Καρκίνος στο παιδί δεν σημαίνει θάνατο. Δεν είναι «επάρατος», αλλά μια σοβαρή, απειλητική για τη ζωή του παιδιού νόσος που χρειάζεται χρόνο και κατάλληλη και εξειδικευμένη θεραπεία.

Αυτή είναι “Η ΦΛΟΓΑ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ”. Διεύθυνση Αιγίου 6-8 Γουδί, 115-27, τηλ. επικοινωνίας 210 7485000,  www.floga.org.gr   

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να συνεισφέρει για να στηρίξει το έργο της ΦΛΟΓΑΣ μπορεί να καταθέσει στους παρακάτω λογαριασμούς. Εθνική Τράπεζα 192/480000/10, Αγροτική Τράπεζα 017/01/01220138, και ALPHA BANK 112/00/2002/011686. 


ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

ΑΕΚτζής σημαίνει πάνω από όλα συναίσθημα! ΑΕΚτζής σημαίνει κοινωνική ευαισθησία, συμπαράσταση, στήριξη! Ας το αποδείξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ εμπράκτως για μια ακόμη φορά.....και να είστε βέβαιοι ότι πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ !  


*Για την υπογραφή :
Η  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”