Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΠΟΧΗ...
(*)  Η Α.Ε.Κ δεν είναι τραπουλόχαρτο στο παιχνίδι οποιουδήποτε επιχειρηματικού πόκερ. Η Α.Ε.Κ δεν είναι μετοχικό κουρελόχαρτο, δεν είναι αναλώσιμο εμπόρευμα μήτε σκαλοπάτι για προσωπική ανέλιξη. Η Α.Ε.Κ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, δεν είναι εταιρία ούτε προσωπικό μαγαζί οιουδήποτε.

Η Α.Ε.Κ είναι το παιδί της προσφυγιάς, η Α.Ε.Κ είναι η ανάσα ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α.Ε.Κ είναι η ομάδα μας, το καμάρι μας, η πιο γλυκιά και διαχρονική αγαπημένη μας. Τη λατρεύουμε γιατί είναι η ίδια μας η ζωή, το μεγάλο πάθος μας, η παντοτινή μας καψούρα. Είμαστε περήφανοι για όσα αυτή μας δίδαξε, καμαρώνουμε για τα ιδανικά που αυτή πρεσβεύει και που εμείς πιστά ενστερνιζόμαστε και ακολουθούμε.  

Κι αν χτες ή σήμερα ή και αύριο την λάβωσαν, την εκμεταλλεύτηκαν, την χρησιμοποίησαν - κι αν έκαναν  ή κάνουν ή θα κάνουν τα πάντα ώστε να την κόψουν και να τη ράψουν στα μέτρα τους, κι αν πάσχιζαν ή θα πασχίσουν με χίλιους δύο τρόπους να την απαλλοτριώσουν, η διαχρονική της λάμψη ως ιδέα δεν παύει να υπάρχει, να μας εμπνέει και να μας οδηγεί.         
Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, οι παράγοντες, οι παίχτες, οι προπονητές, είναι εφήμεροι και απλά καταγράφονται στην Ιστορία για τα έργα τους, για όσα πρόσφεραν ή δεν πρόσφεραν, για όσα επιτυχώς κατάφεραν ή για όσα βλαβερά προξένησαν. Η Ιδέα Α.Ε.Κ και ο Λαός της που την υπηρετεί πιστά, αγνά και άδολα, παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και στις εποχές.


(*)   Οι αγωνιστές της Ιδέας, αυτοί που έδιναν και δίνουν τις δικές τους μάχες για να μην αλωθεί αυτή η ομάδα από εξωτερικούς ή και από εσωτερικούς εχθρούς, αυτοί που πολλές φορές προτιμούν να τη στερηθούν κι ας υποφέρουν παρά να προδώσουν τις αρχές και τα πιστεύω που εκείνη τους εμφύτευσε, αυτοί που με πόνο ψυχής αναγκάζονται να την αποχωριστούν για κάποιο διάστημα ώστε να μην υποκύψουν ούτε να παραδοθούν σε όσους την πληγώνουν, είναι τελικά εκείνοι που την λατρεύουν αληθινά και με ανιδιοτέλεια.....


(*)   Ξεκινάει το πρωτάθλημα. Σε άλλες εποχές... ζούσαμε με την αγωνία της έναρξης! Σήμερα;;; Η απόλυτη παγωνιά! Έτσι λοιπόν εμείς ΔΕΝ θα είμαστε εκεί κι αυτό είναι συνειδητή επιλογή μας. Η καρδιά μας πετάει πάντα με το δικέφαλο αετό που από παιδιά αγαπήσαμε, αλλά, στις σημερινές συνθήκες, δεν δίνουμε παρουσία ως club. Η ΑΠΟΧΗ είναι ο πιο ουσιαστικός τρόπος αντίστασης και έμπρακτης απάντησης απέναντι στο σημερινό καθεστώς που ενταφιάζει τα όνειρά μας. Από εμάς -και όχι μόνο- δεν θα εισπράξουν λεφτά και στήριξη, ποτέ ξανά.   
Όμως....πάλι με χρόνια και καιρούς..........    ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !                    *Για την υπογραφή :

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

των  “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥΣΥΠΜΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 17 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυση των «Πειρατών του Ονείρου»! Η δική μας «επέτειος» δεν είναι παρά μία επιπλέον επικύρωση μέσα στο χρόνο, της συλλογικής μας υπόσχεσης για ακόμη πιο δυνατή συνέχεια στο πλευρό της ΙΔΕΑΣ Α.Ε.Κ! Αδέρφια Πειρατές, ευχόμαστε «χρόνια μαχητικά και πειρατικά» για όσους καταλαβαίνουν....

*17 χρόνια πέρασαν λοιπόν, από εκείνο το μακρινό 1993, τότε που μια παρέα αθεράπευτων ΑΕΚτζήδων, και καρδιακών φίλων, αποφάσισε την ίδρυση του Συνδέσμου μας που έμελλε τελικά να εξελιχθεί στo πιο λατρευτό και αγαπημένο μας «βάσανο»! Με τα χρόνια, εκείνοι οι πρώτοι “Πειρατές του Ονείρου” ενισχύθηκαν και έδεσαν με τους κατοπινούς συναγωνιστές, δημιουργώντας ένα μάχιμο club στον οπαδικό χώρο της Α.Ε.Κ. 
        
*To ξεχωριστό στίγμα που εκπέμπει όλα αυτά τα χρόνια το club μας και καθορίζει τη διαφορετικότητά του, συμπυκνώνεται στo παρακάτω τρίπτυχο : Α). Στην Αντίσταση ενάντια σε κάθε μορφής ένοχα κατεστημένα εκτός ή εντός των τειχών. Β). Στην Διαρκή Πάλη για την υπεράσπιση των ιδεολογικών χαρακτηριστικών της Α.Ε.Κ. και Γ). Στον Αγώνα για την δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εγγυούνται, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, την πρωτοκαθεδρία του δικέφαλου αετού στο αθλητικό στερέωμα.

*Με σημαία την Ιδέα παλέψαμε αλλά και εξακολουθούμε να παλεύουμε για την ποιοτική αναβάθμιση του αυτόνομου πόλου κιτρινόμαυρης αναφοράς που αποτελούν οι «Πειρατές του Ονείρου» στα πλαίσια του ευρύτερου συνδεσμιακού κινήματος της Α.Ε.Κ...

*Χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς αδιέξοδες και ανερμάτιστες “κινήσεις διπλωματικής τακτικής”, με τη νοοτροπία του «πειρατή» και όχι του «ραγιά» κουρσεύουμε το όνειρο. Γιατί η “δική μας Α.Ε.Κ” θα παραμείνει για πάντα το πιο όμορφο όνειρο που θα πλανεύει τις γνήσιες ενωσίτικες ψυχές κόντρα στη σημερινή φθοροποιό εποχή.

*Ο αγώνας που διεξάγουμε στις παρούσες δύσκολες συνθήκες (και αναφερόμαστε βέβαια στη στάση της ΑΠΟΧΗΣ που εδώ και 53 μήνες τηρεί το club μας ως έμπρακτη διαμαρτυρία στην σημερινή τάξη πραγμάτων), δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα απλό επεισόδιο στη μεγάλη-μακρόχρονη αγωνιστική πορεία του “Πειρατικού του Ονείρου” που κόντρα σε θύελλες και τρικυμίες συνεχίζει το μαγικό του ταξίδι..... Η Αλήθεια και το Δίκιο είναι ο φάρος μας και ο χρόνος, όπως τόσες φορές, σύμμαχος !

*Παλιοί και νέοι “Πειρατές” παραμένουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Η συνειδητή συσπείρωσή μας στη βάση αδιαπραγμάτευτων αρχών και αξιών,  το ψυχικό δέσιμο και οι σχέσεις αληθινής φιλίας και αλληλεγγύης που έχουμε οικοδομήσει μεταξύ μας ήταν, είναι και θα είναι το δικό μας “οπλοστάσιο”, η δική μας “αρματωσιά”, απέναντι στις πυρηνικές βόμβες που εξαπολύουν εναντίον μας εχθροί και άσπονδοι φίλοι.

*Δεν αρνούμαστε την αυτοκριτική μας. Δεν αρνούμαστε τα λάθη, τις παραλείψεις, τα κενά και τα σφάλματά μας. Δεν αρνούμαστε ότι σε μία πορεία όσοι αγωνίζονται καθαρά και τίμια κάνουν και λάθη. Αλάνθαστοι είναι μονάχα οι παραιτημένοι. Εκείνο που αρνούμαστε να δεχθούμε είναι ότι τάχα... «πήραμε τη ζωή μας λάθος» όπως λένε κάποιοι ψευτορεαλιστές “συμβουλάτορες ”.

 *Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ! Απλοί, ανιδιοτελείς “στρατιώτες” (ή “αντάρτες”!) της ΙΔΕΑΣ Α.Ε.Κ. Κάποιοι άλλοι (“δήθεν”) έφυγαν και λάκισαν! Ο καιρός επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές...

*Μαζί με την Α.Ε.Κ μεγαλώνουμε και εμείς στο πέρασμα του αδυσώπητου χρόνου. Δικαιώσεις και διαψεύσεις, έφοδοι στον ουρανό και προσγειώσεις απογοήτευσης, θέσεις και αντιθέσεις, όλα μαζί και καθένα χώρια, συνθέτουν την ωριμότητα και τη συνειδητοποίηση.

*Και ο 18ος χρόνος, που ήδη ξεκινήσαμε να διανύουμε ως club, θα μας βρει και πάλι στις επάλξεις! Να ονειρευόμαστε και να μαχόμαστε για το τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από μια πραγματικά μεγάλη και αδούλωτη ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Α.Ε.Κ αντάξια της περήφανης ιστορίας και του μάχιμου λαού της!

*ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : «Κι όμως υπάρχουν άγκυρες γερά να μας κρατάνε κόντρα στα τόσα κύματα που στον χαμό μας πάνε» !


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…                     Για την υπογραφή :
     “ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” / since 1993...

Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ…

 Με την προηγούμενη ανακοίνωσή μας, στις αρχές της εβδομάδας, τοποθετηθήκαμε, ως Σύνδεσμος, για τα τελευταία δυσάρεστα συμβάντα. Και δώσαμε βάση ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, δηλαδή στο ότι τέτοιες καταστάσεις και γεγονότα, εκ των πραγμάτων, ευνοούν και εξυπηρετούν όσους έχουν συμφέρον να αποπροσανατολιστεί η προσοχή του κόσμου της ΑΕΚ από το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Γι αυτό και από την πλευρά μας, κόντρα στο κλίμα των ημερών, δεν θα πάψουμε να θέτουμε στο επίκεντρο το κομβικό ζήτημα της ΑΕΚ που δεν είναι άλλο από το “ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ” το οποίο πολλοί και διάφοροι -πρώην, νυν και λοιποί- επιχειρούν να το σπρώξουν στο περιθώριο του ενδιαφέροντος, συσκοτίζοντας την κύρια ευθύνη για τη γενικότερη μίζερη και θλιβερή εικόνα της  σημερινής ΑΕΚ.
Πάμε παρακάτω : Μέσα στην πυκνή θολούρα του πονηρού αποπροσανατολισμού και της προπαγάνδας (που για άλλη μια χρονιά δουλεύει στο έπακρο) αποκρύπτεται η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Ούτε την παγκοσμίου φήμης... Καλλιθέα δεν μπορούμε να κερδίσουμε!!! Βέβαια αν δώσουμε βάση στο πως παρουσιάζονται τα πράγματα από το επικοινωνιακό επιτελείο της “ΠΑΕ2004” αλλά και τους γνωστούς περιφερειακούς κολαούζους, κανονικά φέτος θα πρέπει… να στήσουμε πρόωρο “πάρτι” (κακόφημη η λέξη) μιας και η ΑΕΚ, χάρη στις… πεφωτισμένες κινήσεις των διαχειριστών της, δείχνει πανέτοιμη για να σαρώσει τίτλους και διακρίσεις εκτοπίζοντας τους ανταγωνιστές της!!! Οι... χουβαρντάδες διοικούντες εμφανίζονται ευχαριστημένοι και… μακάριοι!!! Είναι όμως έτσι ή μήπως και πάλι κάποιοι φροντίζουν να μας πουλάνε “φύκια για… μεταξωτές κορδέλες”;;; Κι αν τελικά συμβαίνει το δεύτερο μέχρι πότε θα καταπίνουμε αμάσητο το κουτόχορτο που μας πασάρουν οι… αόρατοι και ορατοί «κύκλοι» που διαχειρίζονται τις τύχες της ΑΕΚ έχοντάς την τόσα χρόνια στο περιθώριο των εξελίξεων;;; Διότι εάν κανείς ξεπεράσει τα παχιά λόγια και βάλει κάτω να εξετάσει τις αντικειμενικές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, μάλλον θα πέσει σε… κατάθλιψη!

Κατ’ αρχάς όσον αφορά στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό -κατ’ επέκταση και στο μεταγραφικό τομέα- δεν μπορεί να αντληθεί αισιοδοξία καθώς τα κενά και οι ελλείψεις σε καίριες θέσεις στην ομάδα “βγάζουν μάτια”!!! Κι αντί, όπως θα έπρεπε για μια ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ, να καλυφθούν άμεσα οι τρανταχτές ελλείψεις αλλά και να υπάρξει επιπλέον ενίσχυση με παίχτες μεγάλου βεληνεκούς, αντιθέτως αιωρούνται οι γνωστές φήμες περί πώλησης, ακόμη και την ύστατη στιγμή, κάποιων εκ των ελαχίστων ποιοτικών παιχτών. Βλέπετε, «η λιτότης» και «το ταμείον είναι μείον» ορίζουν τη μίζερη φιλοσοφία της σημερινής τάξης πραγμάτων, που διαδέχθηκε αυτούς που παρέδωσαν “καμένη γη” όπως οι ίδιοι μας είπαν. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που στα αντίπαλα στρατόπεδα οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που τα διαφεντεύουν προετοιμάζονται για να κυριαρχήσουν και στο φετινό πρωτάθλημα.  Ή μήπως λέμε ψέματα;;; Επιπλέον η απώλεια της έδρας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια αυτή που προσέδιδε στην ομάδα τεράστια ισχύ -αποτελώντας το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα της ΑΕΚ- εξακολουθεί να παραμένει ένας σωρός ερειπίων εξαιτίας των καταστροφικών επιλογών της «παρεούλας του 2004» . Τρίτον, η παρουσία της ΑΕΚ στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι όχι απλά αναιμική αλλά επί της ουσίας παντελώς ανύπαρκτη. Την ώρα που ο αντίπαλος… οργώνει ανενόχλητος στο παραβάν, δημιουργώντας προϋποθέσεις κυριαρχίας, η ΑΕΚ βολοδέρνει αδύναμη και ανήμπορη επιλέγοντας ευκαιριακές συγκολλήσεις από δω κι από κει, αντί, όπως θα όφειλε, να μπει δυναμικά μπροστά υπερασπίζοντας το δίκιο και την ύπαρξή της απέναντι σε ένα απολύτως εχθρικό περιβάλλον! Αλλά γιατί να… αγχωνόμαστε;;; Αφού οι Μαρινάκηδες, Βαρδινογάννηδες και σία… τρέμουν μπροστά στα δικά μας “golden boys”!!!

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά ακόμη που συνηγορούν για την πολύ δυσμενή θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ σε πλείστους τομείς. Αλλά τι να πεις, από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις με την ανεπάρκεια αυτών που (δυστυχώς) κουμαντάρουν σήμερα τη μεγαλύτερη ομάδα, την ΑΕΚ μας! Για όλα αυτά, όμως, ελάχιστοι μιλάνε σήμερα. Βλέπετε...   προέχουν άλλα!!! Όμως όσο και να το θέλουν ορισμένοι, η αλήθεια δεν θα θαφτεί μέσα στην ομίχλη του αποπροσανατολισμού. Θα ακούγεται…

ΥΓ1: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΠΟΧΗ. Δεν δίνουμε ούτε πεντάρα τσακιστή μα ούτε παρουσία στο θέατρο του παραλόγου. Η τραγική πραγματικότητα δικαιώνει για μια ακόμη φορά τη στάση μας.
ΥΓ2: Στέλιο και Μαρία δεν σας ξεχνάμε. Οι μνήμες και οι αναμνήσεις των δικών σας ανθρώπων θα σας συντροφεύουν παντοτινά.  Αδερφέ Κώστα να είσαι πάντα καλά να τους θυμάσαι, όπως τους αξίζει.
ΥΓ3: Τους χαιρετισμούς μας σε όσα αδέρφια εξακολουθούν να αγωνίζονται ασυμβίβαστα για τη Λευτεριά της αγαπημένης μας ΑΕΚ.
ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


*Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των “ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΟΣ... ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΓΗ ;;;


Μεγάλε γέρο-Παπανδρέου άφησες... «σχολή» ακόμη και... μετά θάνατον! Να που βγήκαν, εν έτη 2010, ορισμένα “golden boys”- στελέχη της «ΠΑΕ2004» - και με κάμποσα “μόνο” χρονάκια καθυστέρηση, μας είπαν, με δανεική... πολιτική ορολογία, ότι παρέλαβαν «καμένη γη» στην ΑΕΚ!!! Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάσει, να κλάψει ή και να... “ουρλιάξει”, όταν συγκεκριμένοι επίσημοι διαχειριστές της ομάδας πετάνε τέτοιες οβίδες!!! Αν και εδώ που τα λέμε, κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί που “ομιλούν”, έστω και κατόπιν εορτής! Αλλά δεν μας λέτε κιόλας ρε λεβέντες και “το δια ταύτα” ; δηλαδή... ποιος ή ποιοί “έκαψαν τη γη”;;; Γιατί αυτά που βροντοφωνάζει ο κάθε ΑΕΚτζής δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνετε κι εσείς και μάλιστα δειλά και με... “ψιθύρους”! Αφού δεν είστε οι... μπακάληδες της γειτονιάς, αλλά επίσημοι και θεσμικοί, βγείτε στα ίσα, θαρραλέα, με στοιχεία, ονόματα και διευθύνσεις! Εκτός (λέμε τώρα) εάν όταν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρει και να σηκώσει ο... άνεμος και τίποτε... συνεταιράκια των... “εμπρηστών της γης”, οπότε... μούγκα επί του συγκεκριμένου;;; Αλλά για να διαλύσετε τις όποιες αμφιβολίες κι αφού είστε παλικάρια, και τα παλικάρια μιλάνε “όξω από τα δόντια”, πείτε μας ντε, ποιος ή ποιοι έκαναν “κρανίου τόπο” την ΑΕΚ;;; Πείτε μας επιτέλους ποιος είναι ο πιθανός... “Νέρωνας”;;;

Διότι αν μετά το άρθρο 44, όπου το Κράτος χάρισε το 90% των χρεών, αν μετά από τόσα χρόνια που ο λαός της ΑΕΚ συνεισέφερε στην ομάδα με αμύθητα ποσά, αν κατόπιν τόσων απίστευτων θυσιών και μεγαλειώδους προσφοράς από τον απλό κοσμάκη, “η γη” αντί να... ανθίσει έγινε... κάρβουνο, όπως οι ίδιοι λέτε, τότε κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Οι πρόσφατες καταγγελίες είναι σοβαρότατες και αφορούν την ίδια την αξιοπρέπεια αλλά και την επιβίωση της ΑΕΚ.  
     
Αϊντεεεεεεεε, πολλά από αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια οι “Πειρατές του Ονείρου”, αρκετά από όσα καταγγέλλαμε ως Σύνδεσμος, αντιμετωπίζοντας μάλιστα λυσσαλέες άδικες διώξεις και άτιμες σκευωρίες, με σκοπό να φιμώσουν την ελεύθερη φωνή μας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να λέγονται πλέον και από επίσημα χείλη!
      
Βέβαια εμείς θεωρούμε ότι το “σωτήριον 2004” ζει και βασιλεύει με σύγχρονη μεταμφίεση. Και το λέμε υπό την έννοια ότι αυτό το χρεωκοπημένο μοντέλο διοίκησης παραμένει ακόμη ως φιλοσοφία και ως στρατηγική στην εξουσία αν και βλαβερό για την ΑΕΚ αφού αποδεδειγμένα δεν μπορεί να την οδηγήσει στην κορυφή, εκεί που απαιτεί η Ιστορία και ο Λαός της. 

Κλείνουμε, προσωρινά, με το εξής : Ο κόσμος απαιτεί ΟΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ!!! ΟΛΑ!!! Είναι καθολική απαίτηση να μάθουν επιτέλους τα εκατομμύρια των φίλων της ΑΕΚ τι συνέβη στην ομάδα και φτάσαμε πάλι σε αδιέξοδο! Κι αν οι ίδιοι … “κωλύονται” να ακουμπήσουν ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ το δάχτυλο “επί των τύπων των ήλων" οφείλει να το πράξει η Πολιτεία. Και εισαγγελείς υπάρχουν και επίσημοι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους.... 
     
Α, και κάτι επιπλέον, “άσχετο”: Το σκηνικό αυτό στην ΑΕΚ, τηρουμένων των αναλογιών, θυμίζει... Ελλάδα!!! Κάποιοι σαϊνηδες σε τούτη τη χώρα τα κάνανε σμπαράλια, διάφοροι φωνάζουν και διαμαρτύρονται αλλά μέχρι εκεί! Ουδείς εκ των υπευθύνων της καταστροφής καλείται να πληρώσει τα σπασμένα, όσο και αν αυτό αποτελεί παλλαϊκό αίτημα. Χαίρετε!


ΥΓ1: Για τις εξελίξεις στο θέμα του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουμε να πούμε πολλά. Πάρα πολλά! Διότι… (θα επανέλθουμε συντόμως).

ΥΓ2: ΑΠΟΧΗ – ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Μη μας ζητούν κι από πάνω νέες θυσίες και προσφορά χωρίς πρώτα να αποδώσουν συγκεκριμένες ευθύνες σε όσους οδήγησαν την ομάδα στη σημερινή τραγική κατάσταση. Τα κορόιδα ξύπνησαν!!! 

ΥΓ3: Χαιρετισμούς σε εκείνους που εξακολουθούν να αγωνίζονται ασυμβίβαστα για την οριστική απελευθέρωση της ΑΕΚ από το γόρδιο δεσμό.

ΥΓ4: Εκπληκτική και πολύ πρωτότυπη και η μπλούζα που επίσης κυκλοφορεί από το πειρατικό club της Ελευσίνας. Με υπέροχο πειρατικό σχέδιο με φόντο το αλησμόνητο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επικοινωνείτε με το τηλ. 6976-562517 (Κώστας).

ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!

Για την υπογραφή
Η Γενική Συνέλευση των ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ