Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

*ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ !!!


«…Όταν ήρθαν εδώ οι πρόσφυγες, διωγμένοι, ταλαιπωρημένοι, κυνηγημένοι, η AEK δεν υπήρχε, υπήρχε όμως στις αναμνήσεις των πατεράδων μας η “Πέρα Kλουμπ”. Πολλά παιδιά από εδώ έπαιζαν στην “Πέρα Kλουμπ”. Μετά το διωγμό οι παίκτες σκορπίσανε, άλλοι πήγαν στην Καβάλα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, αλλά οι περισσότεροι ήταν στη Φιλαδέλφεια. Εκεί παίζανε μόνοι τους και σιγά-σιγά άρχισαν να μαζεύονται οι παίκτες της παλιάς ομάδας. H Νέα Φιλαδέλφεια τότε ήταν παράγκες και χωράφια. Οι παίκτες λοιπόν που έπαιζαν κάποτε στην “Πέρα Kλουμπ” και άλλα σωματεία της Πόλης ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ. Ήταν η μόνη τους χαρά, μέχρι που κάποιος τους είπε ότι η Πολιτεία ―επειδή η Φιλαδέλφεια χτιζόταν― θα τους έπαιρνε το γήπεδο. Εκείνη τη νύχτα που το έμαθαν βγήκαν έξω, ο καθένας με ό,τι είχε, ένα τραπέζι, καρέκλες, κρεβάτια και περιφράξανε το χώρο. Tην επόμενη ημέρα, οι άνθρωποι του υπουργείου, αντιμετωπίζοντας μια τέτοια εικόνα, παραχώρησαν την έκταση ως χώρο άθλησης των προσφύγων. Μετά, περιέφραξαν με συρματόπλεγμα το χώρο και έγινε το γήπεδο της AEK. Αυτό το γήπεδο που γκρεμίσαν και μας έστειλαν πάλι στην προσφυγιά. Αλλά πάντα έτσι ήταν, ποτέ δεν τους άρεσε η AEK. Θυμάμαι τον πατέρα μου να μου διηγείται το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην Ελλάδα. Mε τον Ολυμπιακό ήταν στο Φάληρο. H AEK έχανε δύο μηδέν. Αλλάζει το παιχνίδι και η AEK κερδίζει τελικά με 3-2. Από τότε δεν χωνεύουν την ομάδα γιατί ήρθαν στην Ελλάδα με ένα μπογαλάκι και έκαναν προκοπή εδώ και στεριώσανε και τώρα μας γκρεμίσανε και το γήπεδο, κατάλαβες! Όπως δεν χώνευαν και τους πρόσφυγες (….) Γιατί; Λυτοί είναι πιο Έλληνες από εμάς;;;»

(Απόσπασμα αφήγησης από το ένθετο «K» της εφημερίδας H Καθημερινή, 5 Δεκεμβρίου 2004)


*ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ !!!
            
Η 6η  έκδοση της μπλούζας των «Πειρατών του Ονείρου» ήδη διατίθεται στα ενωσίτικα αδέρφια μας ανά την Ελλάδα. Από την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε και πάλι ένας “πανικός” με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να εκδώσουμε και νέα παρτίδα ώστε να καλυφθεί η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση!
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εξαιρετική ανταπόκριση όσον αφορά αυτή ειδικά τη μπλούζα που εκπέμπει ένα τόσο συγκινητικό και διαχρονικό μήνυμα για την ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ!. Αντιλαμβανόμαστε το τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι προσφυγικές ρίζες πάρα πολλών από εμάς είναι η αιτία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο και το γεγονός ότι οι προσφυγικές γειτονιές και περιοχές, σε όλη την Ελλάδα, κρατούν τα πρωτεία στην κυκλοφορία αυτής της μπλούζας. Αλλά και γενικότερα δεν θα πρέπει να υπάρχει ΑΕΚτζής -πρόσφυγας ή όχι- που να μην φοράει τούτη τη μπλούζα-σύμβολο! Σε πόλεις και σε χωριά. Σε βουνά και σε νησιά. Στη δουλειά, στις διακοπές, στη βόλτα, στην παραλία. Σε Αθήνα και Επαρχία, σε Κύπρο και Εξωτερικό! Παντού!!! Για όσους επιμένουν να μην ξεχνάνε από που έρχεται η ομάδα μας και τι συμβολισμούς κουβαλά στο δισάκι των αναμνήσεων!
   
Υπενθυμίζουμε ότι τo σχέδιο της μπλούζας αποτυπώνει -στην πλάτη- ένα μεγάλο αειθαλές ιστορικό σύνθημα («ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ») γραμμένο με μπογιά πάνω σε ένα τοίχο από ένα παλιό προσφυγόσπιτο, με φόντο το Δικέφαλο Αετό! Επίσης, στην εμπρός όψη της μπλούζας, υπάρχει ένα επιπλέον ωραίο λογότυπο με το πειρατικό σύμβολο του club μας.

Όσοι φίλοι ενωσίτες θέλετε να αποκτήσετε αυτό το φίνο μπλουζάκι (τιμή μόλις 10 ευρώ), μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).

ΥΓ1: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!! Σήμερα, πολλά χρόνια μετά, οι πάντες παραδέχονται αυτή την αναγκαιότητα. Άλλοι ειλικρινά, άλλοι υποκριτικά. Όταν εμείς, εξ’ αρχής, παλεύαμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα στα καταστροφικά σχέδια του «τέως», ήμασταν δήθεν οι “εχθροί και υπονομευτές” του… καλού της ΑΕΚ!!! Αλλά μια σοφή ρήση λέει «χρόνος αληθείας πατήρ»… Καληνύχτα!
ΥΓ2: Τι γίνεται με το λεγόμενο “διαχειριστικό έλεγχο”, οεο;;; Πως πάει, όλα καλά;;;
ΥΓ3: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΠΟΧΗ…μέχρι να κάνει ξαστεριά!!!
ΥΓ4: 8 χρόνια πέρασαν από τότε που πέταξες στους ουρανούς. Η μνήμη σου παραμένει άσβεστη όπως και οι αρχές, η εντιμότητα και τα ιδανικά που μας άφησες ως ιερή παρακαταθήκη!
ΥΓ5: Εκπληκτική και πολύ πρωτότυπη και η μπλούζα που επίσης κυκλοφορεί από το πειρατικό club της Ελευσίνας. Με υπέροχο πειρατικό σχέδιο με φόντο το αλησμόνητο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επικοινωνείτε με το τηλ. 6976-562517 (Κώστας).
ΥΓ6: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!

*Για την υπογραφή:
 “ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ : ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ;


Το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί το διακαή πόθο μας! Κι όχι μόνο για εμάς τους «Πειρατές του Ονείρου», που ως γνωστόν - εξ’ αρχής και αταλάντευτα - τοποθετήσαμε το ζήτημα αυτό στην “αιχμή του δόρατος” του αγώνα μας, αλλά για ολόκληρο το Λαό της Α.Ε.Κ που ζει και αναπνέει με τον πόθο και το όνειρο της μεγάλης επιστροφής στην πατρογονική μας εστία, εκεί που ο δικέφαλος αετός ανδρώθηκε και μεγαλούργησε σε ολόκληρη τη λαμπρή ιστορική του πορεία!

Το γεγονός ότι τόσα χρόνια μετά το εγκληματικό γκρέμισμα του Ν. Γκούμας, η δική μας ΓΗ εξακολουθεί να παραμένει σωρός ερειπίων κι εμείς βολοδέρνουμε πρόσφυγες και ξεριζωμένοι από το σπίτι μας (δέσμιοι στο ενοικιοστάσιο του ξένου, αχανούς και αντιποδοσφαιρικού ΟΑΚΑ) οφείλεται όχι μόνο στους λεγόμενους εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και στο μπλοκάρισμα που δέχθηκε τούτη η ιερή υπόθεση εκ των έσω! Μεγάλο κακό έγινε το 2005 όταν στις εκλογές του Ερασιτεχνικού Σωματείου χάθηκε η πιο ιστορική ευκαιρία να υπερισχύσει η φερέγγυα πρόταση του Δ. Μελισσανίδη που εγγυούταν με τον καλύτερο τρόπο την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου-παλατιού της Α.Ε.Κ εκεί στα άγια χώματα. Αλλά και στη συνέχεια, και για όλα τα υπόλοιπα χρόνια, ο «τέως σωτήρ», μαζί και οι πάσης φύσης συνοδοιπόροι του, στάθηκαν εμπόδιο και στις μετέπειτα ηρωικές προσπάθειες του Σωματείου για επάνοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλασάροντας τη φούσκα του σκουπιδοΟΔΔΥ σαν τη δήθεν νέα «μεγάλη ιδέα»!!! Τα τραγικά αποτελέσματα τα είδαμε και τα βιώσαμε, και δεν χρειάζονται περαιτέρω λόγια και αναλύσεις για να περιγραφεί μια τελματώδης κατάσταση που μόνο πίκρα και θλίψη προκαλεί. 
 
Κι έτσι σήμερα βρεθήκαμε σε βαθύ αδιέξοδο. Και επιπροσθέτως;;; Τρώμε και χοντρό δούλεμα από την «σωτήρια τάξη πραγμάτων της ΠΑΕ 2004» που όλο δηλώνει και… ξανα-δηλώνει ότι τάχα οδεύει για την ανακατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια (πολύ όψιμα τη θυμήθηκαν) και από έμπρακτα αποτελέσματα μηδέν εις το πηλίκον! Εδώ οι φωστήρες της ΠΑΕ έφτασαν να πουν στην Πολιτεία ότι δεν… διεκδικούμε!!! οικονομική στήριξη από το Κράτος για το γήπεδο!!! Αν είναι δυνατόν!!! Όταν το Κράτος παρείχε «γη και ύδωρ» στο γάβρο και στο βάζελο που στο κάτω-κάτω δεν διέθεταν καν ιδιόκτητη έκταση όπως η ΑΕΚ. Άντε μετά από όσα συνέβησαν, με τις αλλεπάλληλες τρικλοποδιές από την «παρεούλα του 2004», να πειστείς για τις τωρινές προθέσεις τους περί Νέας Φιλαδέλφειας!

Αλλά και στην τελική, ακόμη κι αν –υποθετικά- δεχθούμε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέμε εμείς, πόση σημασία μπορεί να έχουν, πια, τα οποιαδήποτε ΛΟΓΙΑ και οι άνευ πρακτικού περιεχομένου δηλώσεις;;; Εδώ κοντεύει να γίνει νέο σλόγκαν η... «λιτότης και η ανέχεια» καθώς και «τα πλάνα περικοπών», εδώ είναι υποθηκευμένες οι ίδιες οι μετοχές, εδώ κλαίγονται ότι διάγουμε δύσκολους καιρούς, θα μας φτιάξουν και γήπεδο που κοστίζει πολλές δεκάδες εκατομμυρίων;;; Ας μην γελιόμαστε! Καλύτερα ας έχουμε, ακόμη και τις νύχτες που κοιμόμαστε, ανοιχτά τα μάτια! Και ο νοών νοείτω!
 
Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι το Γήπεδό μας πάλι εκεί στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ξαναγίνει μια μέρα. Είμαστε πεισμένοι γι’ αυτό και ζούμε κι αναπνέουμε για αυτή την ώρα. ΟΜΩΣ δεν θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει από τους υπάρχοντες, αλλά από εκείνους που το πιστεύουν πραγματικά, από αυτούς που όντως το θέλουν και που -το σπουδαιότερο- μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να το φτιάξουν.
 
Όμως θα πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι και ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να επωμιστεί το καθήκον της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. Κάποτε, επιτέλους, θα πρέπει να ξυπνήσουμε και να κινητοποιηθούμε, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, για τη δικαίωση του πληγωμένου ονείρου μας! Θα επανέλθουμε ξανά και ξανά επί του ζητήματος, άλλωστε παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις…    

*ΧΑΜΟΣ!!!Όπως γνωρίζετε, εδώ και λίγο καιρό οι «Πειρατές του Ονείρου» κυκλοφόρησαν ένα πρωτότυπο συμβολικό μπλουζάκι που απεικονίζει ένα σπουδαίο ιστορικό σύνθημα το: «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ» με το δικέφαλο αετό να δεσπόζει από ψηλά!!! Μια ποιοτική δουλειά, εκ μέρους του Συνδέσμου μας, που πραγματικά έχει κλέψει την παράσταση! Στην αρχή, όταν το ξεκινήσαμε, σκεφτήκαμε ότι πραγματικά θα άξιζε αν κάποιοι άνθρωποι, που δεν ξεχνάνε την ιστορία και τις αναμνήσεις της Α.Ε.Κ, ανταποκριθούν σε αυτή την ιδέα μας. Στην πορεία διαπιστώσαμε, με μεγάλη μας χαρά, ότι αυτή η κίνηση πήρε μορφή... χιονοστιβάδας... μέσα στο καλοκαίρι!!!

Πάρα πολλά ενωσίτικα αδέλφια, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, επικοινώνησαν και επικοινωνούν με το Σύνδεσμό μας, ζητώντας να αποκτήσουν αυτό το πρωτότυπο μπλουζάκι! Από Αθήνα και όλη την Αττική, από Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Κοζάνη, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κιλκίς, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Πάτρα, Βέροια, Έδεσσα, Καλαμάτα, Τρίπολη, Κορινθία, Λαμία, Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Ρέθυμνο, Πάρο, Νάξο, Ρόδο, Μυτιλήνη, Σάμο, Ικαρία, Χίο, Κεφαλονιά, Πάτμο, Κάρπαθο, Λέρο, Κω, Λήμνο, Σέρρες, Θάσο, Καβάλα, Ξάνθη, Δράμα, Πύργο, Αίγιο,  Βόλο, Λάρισα, Λιβαδειά, Θήβα, Ορχομενό, Καστοριά, Γιάννινα, Άρτα, Καρπενήσι, Κατερίνη, Ναύπλιο, Άργος, Σπάρτη, Εύβοια, Χαλκιδική, Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο! Τι να πρωτοαναφέρουμε πραγματικά!!!!! Είναι απίστευτη η συγκίνηση που νιώθουμε όταν πολλά αδέρφια της ΑΕΚ, που επικοινωνούν με το club, μας λένε, στις συζητήσεις μας, πόσο σημαντικό είναι να αναδεικνύονται οι ιστορικές παρακαταθήκες της ΑΕΚ και μας παροτρύνουν να μην εγκαταλείψουμε ποτέ τον αγώνα μέχρι να ελευθερωθεί από το γόρδιο δεσμό ο Δικέφαλος Αετός! Είναι ειλικρινά η μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή, τελεία και παύλα κι όποιος κατάλαβε!
     
Όσον αφορά αυτή καθεαυτή την προσπάθειά μας, στόχος πλέον είναι να μην υπάρξει... πόλη, χωριό ή παραλία που να μην φιγουράρει αυτό το ΑΕΚτζήδικο μπλουζάκι με το ιστορικό σύνθημα! Γι’ αυτό το club μας προχώρησε στην έκδοση και τέταρτης(!!!) παρτίδας με το ίδιο μπλουζάκι ώστε να καλυφθεί η ζήτηση όλων. Όσοι φίλοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την εκπληκτική μπλούζα (κόστος μόνο 10 ευρώ) επικοινωνείτε ΑΜΕΣΑ με το τηλ. 693 6347831 (Χούλιο).

- ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ!
- ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ\!
-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΠΟΧΗ, ΕΜ[ΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!


ΥΓ1: Κώστα περαστικά και σιδερένιος…


ΥΓ2: Σέμ-Μαρία να ζήσετε ευτυχισμένοι αδέρφια! Ο γάμος σας έγραψε ιστορία!!!

ΥΓ3: Εκπληκτική και πολύ πρωτότυπη και η μπλούζα που επίσης κυκλοφορεί από το πειρατικό club της Ελευσίνας. Με υπέροχο πειρατικό σχέδιο με φόντο το αλησμόνητο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επικοινωνείτε με το τηλ. 6976-562517 (Κώστας).

ΥΓ4: Από ότι πληροφορηθήκαμε τα αδέρφια του ιστορικού ΣΦ ΑΕΚ Αθηνών πήραν την πρωτοβουλία ώστε να διοργανωθεί και φέτος ποδοσφαιρικό τουρνουά Συνδέσμων-Clubs της ΑΕΚ. Ωραία η ιδέα και θυμίζουμε ότι παλιότερα είχε σημειώσει εξαιρετική επιτυχία. Θα συμμετάσχουμε και από την πλευρά μας καθώς ο σκοπός αξίζει…


ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!! 

*Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
                     των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

52ος ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΧΗΣ…«Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις
το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε
το πλοίο των ονείρων μου με πάει
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας
ξεγράψτε με απ' τα κατάστιχά σας
στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε…»
(Διονύσης Τσακνής)

ΥΓ1: Ο αγώνας για τη Λευτεριά της ΑΕΚ συνεχίζεται.... Σταθεροί στις θέσεις και στις απόψεις μας, μέχρι τέλους!
ΥΓ2: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – Ούτε ένα ευρώ οξυγόνο στους ενταφιαστές των ονείρων μας. ΑΠΟΧΗ από το θέατρο του παραλόγου.
ΥΓ3: Σαρώνει σε κυκλοφορία και το φετινό καλοκαιρινό μπλουζάκι του club μας. Όπως κάθε χρόνο επιλέγουμε ένα θέμα που έχει να κάνει με τις ιδεολογικές αναφορές της αγαπημένης μας Α.Ε.Κ. Φέτος διαλέξαμε, ένα σχέδιο το οποίο έχει στην πλάτη ένα σύνθημα γραμμένο με μπογιά πάνω σε ένα τοίχο από ένα παλιό προσφυγόσπιτο. «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ», με φόντο το Δικέφαλο Αετό. Για όσους επιμένουν να μην ξεχνάνε από που έρχεται η ομάδα μας και τι συμβολισμούς κουβαλά στο δισάκι των αναμνήσεων! Επιπλέον στην εμπρός όψη της μπλούζας υπάρχει ένα επίσης ωραίο σχέδιο με το  πειρατικό σύμβολο του club μας.
Η μπλούζα είναι άριστης ποιότητας και η τιμή της σούπερ, μόνο 10 ευρώ. Διατίθεται στα μεγέθη S-M-L-XL-XXL. Για παραγγελίες σε Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).
ΥΓ4:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!

 *Για την υπογραφή:
                                         “ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ή ΑΓΩΝΑΣ;


 Με όσους ΑΕΚτζήδες κουβεντιάζουμε στις παρέες, στα ποδοσφαιρικά στέκια ή στις δουλειές μας, από παντού εισπράττουμε τις ίδιες απαντήσεις που παραπέμπουν σε βαθιά απογοήτευση και απέραντη πίκρα για τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Ο κόσμος της ΑΕΚ νιώθει αποστροφή και απέχθεια για πολλούς και διάφορους που επαγγέλθηκαν τους «μεσσίες» όλα τούτα τα χρόνια κάνοντας εμπόριο ελπίδας. Μετά την παρέλευση 6 ετών από το δήθεν σωτήριο 2004, από τότε που ορισμένοι έταξαν λαγούς με πετραχήλια, ωθώντας τον κόσμο να προσφέρει αφειδώς χρήμα και ψυχή, φτάσαμε σήμερα να αντικρίζουμε μια ΑΕΚ αποδιοργανωμένη, ταπεινωμένη και ανίκανη να ανταπεξέλθει με αξιώσεις στο σκληρό ανταγωνισμό των ερυθροπράσινων. Πλήρωνε και ξαναπλήρωνε κορόιδο Λαέ για να φας στο τέλος στη μάπα την ξεφτίλα και το μαρασμό. Και οι υπεύθυνοι να σφυρίζουν αδιάφορα και να τριγυρνούν ανέμελοι και άνετοι αλλού!!! Πραγματικά η όλη κατάσταση στην ΑΕΚ θυμίζει, τηρουμένων των αναλογιών, την κατάσταση στην… Ελλάδα!!! Μια μικρογραφία της ίδιας της ελληνικής πραγματικότητας είναι και η ΑΕΚ! 
 Όμως η απογοήτευση δεν οδηγεί πουθενά, ούτε προσφέρει λύσεις. Χρειάζεται Αγώνας και Κινητοποίηση εκ μέρους του Λαού της ΑΕΚ! Αν λοιπόν σαν ΑΕΚτζήδες διαθέτουμε ακόμη μια σταλιά φιλότιμο, θα πρέπει να βγούμε στο προσκήνιο και να απαιτήσουμε, επιτέλους, ΚΑΘΑΡΣΗ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στην ομάδα μας. Θα πρέπει να απαιτηθεί η παρέμβαση της Ελληνικής Πολιτείας και κατ’ επέκταση της Δικαιοσύνης στην ΑΕΚ. Να μάθουμε τι συνέβη, μετά το Άρθρο 44, και φτάσαμε ξανά ως εδώ! Που πήγαν τα λεφτά του Λαού της ΑΕΚ, ποιοι και πως τα διαχειρίστηκαν, πως προέκυψε η υπερχρέωση, τα δάνεια-υποθήκες και εάν τυχόν προκύψουν ευθύνες οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν.
Εμείς οι “Πειρατές του Ονείρου” επιλέγουμε και πάλι να μιλήσουμε στη γλώσσα της αλήθειας. Καθένας μας,. οργανωμένος ή μη, ανώνυμος ή επώνυμος, θεσμικός ή όχι, ας αναλογιστεί τις ευθύνες του απέναντι στην ΑΕΚ και ας τοποθετηθεί αναλόγως…    
Παρεμπιπτόντως είχαμε και κάτι ευχάριστο: Βγήκε η δικαστική απόφαση υπέρ της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ σχετικά με την σοβαρότατη υπόθεση του Σήματος του Συλλόγου. Ένα κεφαλαιώδες ζήτημα για το Σωματείο, το οποίο πρώτα ανέδειξε, μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες και πάλεψε μαχητικά και ασυμβίβαστα η διοίκηση Ανατολιωτάκη, ο εξαίρετος νομικός κ. Καπετανόπουλος και κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί που τότε, επί παντοκρατορίας Νικολαΐδη, δεν σκύψαμε το κεφάλι αλλά αγωνιστήκαμε για την ιερή υπόθεση του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ταυτόχρονα με τα δικαιώματα της Μάνας Α.Ε.Κ. Πλέον, μετά και την απόφαση αυτή, απομένει η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ και από ΤΟ ΣΗΜΑ! Ίδωμεν…    

ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ…
Σαρώνει πανελλαδικά το φετινό καλοκαιρινό μπλουζάκι του Συνδέσμου μας. Ήδη τυπώθηκε και η 3η έκδοση, η οποία και αυτή αναμένεται να εξαντληθεί καθώς το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο!!! Για μια ακόμη χρονιά η μπλούζα των “Πειρατών του Ονείρου” κλέβει την παράσταση! Πέρυσι ήταν η Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ φέτος η μπλούζα απεικονίζει ένα σύνθημα γραμμένο με μπογιά πάνω σε ένα παλιό τοίχο, το «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ»! Επιλέγομε μπλουζάκια «με νόημα» που στέλνουν μηνύματα για το τι πρεσβεύει η δική μας ΑΕΚ. Επίσης στην μπροστινή πλευρά της η μπλούζα έχει τα πειρατικό λογότυπο του club μας. Πρόκειται για μια ποιοτική δουλειά και με εξαιρετική τιμή, μόνο 10 ευρώ! Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη S-M-L-XL-XXL και για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).
ΥΓ1 : Μέρα χαράς και η σημερινή για το club μας καθώς και αυτό το Σαββατόβραδο έχουμε γάμους και γλέντια!!! Ο «Σεμ» και η Μαρία δίνουν, απόψε, όρκο αιώνιας πίστης και όλοι μας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε χαρά και ευτυχία στα παιδιά. «Σεμ» καλώς ήρθες στο club της παντόφλας. Σιδεροκέφαλος, χαχαχα…
ΥΓ2: Καταπληκτικά και τα μπλουζάκια από το club μας στην Ελευσίνα! Το απίστευτο σχέδιο με το πειρατικό πλοίο και το αλησμόνητο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια μαγεύει! Για παραγγελίες επικοινωνείτε στο τηλ. 6976-562517  (Κώστας).
ΥΓ3: Καλό ταξίδι κυρ-Αλέκο…
ΥΓ4: ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΑΠΟΧΗ !

*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
 τωνΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”