Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009

ΤΟΤΕ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ;


(*) Τόσο καιρό φωνάζουμε (μάλλον πολύ μοναχικά) για την παρακμή της ΑΕΚ και για την κατάντια που την έχουν οδηγήσει όλοι όσοι πλασαρίστηκαν τούτα τα άνυδρα χρόνια σαν... σωτήρες. Και μιλάμε για όλους, μπροστινούς, ενδιάμεσους και πισινούς! Διότι ΟΛΟΙ, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, ήταν συμμέτοχοι-συνυπεύθυνοι στην κατρακύλα και στον ξεπεσμό της αλλοτινής μεγάλης ΑΕΚ. Από τους τέως μέχρι τους νυν. Από τους ασκούντες διοίκηση μέχρι και τους παπαγάλους της προπαγάνδας που επί σειρά ετών μας πιπίλιζαν με χοντρά παραμύθια για την.. υπερομάδα που τάχα ΘΑ έφτιαχναν οι ευεργέτες μας! ΟΛΟ «το γνωστό τιμ» έπαιξε μπάλα με τη νοημοσύνη, τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Δεν βγάζουμε έξω από το χορό των μεγάλων ευθυνών κανέναν τους! Άλλωστε “μια ομάδα” δεν ήταν όλοι τους;;; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, λοιπόν, έβαλαν το χεράκι τους για να φτάσαμε ως εδώ κι ας πήγανε μερικοί-μερικοί να βγάλουν την ουρά τους απέξω λες κι ήρθαν ξαφνικά απ’... το φεγγάρι! Η ουσία είναι ότι η Ομάδα πλήρωσε με ακριβό τίμημα τους αστείους πειραματισμούς, τα φαιδρά πλάνα της πλάκας και όλο αυτό το σχέδιο της σούπερ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ. Το δήθεν «σωτήριο 2004» αποδείχθηκε, εκ του αποτελέσματος, ένας μεγάλος τραγέλαφος και η μεγαλύτερη μπαρούφα των τελευταίων ετών. Ούτε Πρωταθλήματα, ούτε Κύπελλα, ούτε Γήπεδο, ούτε παίχτες της προκοπής, ούτε σοβαρές επενδύσεις για Ομάδα Τίτλων, ούτε τίποτα! Μηδέν εις το πηλίκον! Μας μόστραραν τελευταία και αυτό το... υπό κατασκευή «5Χ5 προπονητικό» σαν τη... νέα “μεγάλη ιδέα”, αλλά, από την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ, κάθε σκεπτόμενος ενωσίτης καταλαβαίνει ότι τούτη η σύμβαση κάθε άλλο παρά τα πραγματικά συμφέροντα της Α.Ε.Κ εξυπηρετεί. Βέβαια, για πολλά χρόνια κάποιοι τάισαν τον κοσμάκη με ατελείωτους τόνους κουτόχορτου καταφέρνοντας, ως ένα μεγάλο βαθμό, να αποπροσανατολίσουν το λαό της ΑΕΚ, να θάψουν, μέσα από αστεία ψευτο-ιδεολογήματα, τις μεγάλες φιλοδοξίες της ΑΕΚ και το όραμα του Πρωταθλητισμού, να αποκλείσουν άλλες αξιόπιστες-φερέγγυες λύσεις, αλλά και να στοχοποιήσουν (σπέρνοντας έτσι το διχασμό στην ομάδα) όσες γνήσιες φωνές αντίστασης είχαν το θάρρος να καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα. Η ζωή όμως και η πραγματικότητα έδειξαν και μάλιστα πολύ καλά αν τελικά είχαν δίκιο αυτοί ή όσοι επιμέναμε να αμφισβητούμε....


(*) Πάμε παρακάτω : ΣΗΜΕΡΑ ακούμε και διαβάζουμε για... “νέους επενδυτάς”! Κάποιοι λένε ότι αυτοί θα ενισχύσουν ότι απέμεινε από την «κομπανία του 2004». Μερικοί άλλοι διαδίδουν ότι τάχα θα γίνουν τούτοι οι κυρίαρχοι. Άλλοι πάλι γράφουν ότι παίζονται «εσωτερικά παιχνίδια» συσχετισμών κλπ, κλπ. Κατ’ αρχάς δεν γνωρίζουμε αν όσα λέγονται, από δω κι από κει, έχουν βάση ή όχι. Αν όμως έχουν, προκύπτει αυθόρμητα και το ερώτημα : «τι καπνό φουμάρει κάθε ένας που πάει να εμφανιστεί στα κοινά της ΑΕΚ και με τι στόχους». Βέβαια, δεν είναι κάτι καθαρό ακόμη διότι, μέχρι και την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, δεν ξέρουμε καν ποιοί είναι οι λεγάμενοι. Σημειωτέον ότι μας έκανε εντύπωση που ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που αιωρούνται, «διαρρέουν» (τυχαία άραγε;;;) και... “πληροφορίες” που κάνουν λόγο για...Γήπεδο στα... Σπάτα!!! Ε τότε, κι όχι άδικα, μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Καλά θα κάνουν, πάντως, να συμμαζευτούν κάποιοι γιατί “έχουν γνώσιν οι φύλακες” επί του συγκεκριμένου (γηπεδικού) ζητήματος! Επίσης καλό θα είναι εμείς οι ΑΕΚτζήδες ακόμη και τις νύχτες να κοιμόμαστε με ανοιχτά τα μάτια γιατί έχει καεί η γούνα μας αρκετές φορές. Έχουμε δει και... «Σκλαβενίτηδες» και... «Αντωνόπουλους» και... χίλιους δυο γνωστούς και μη εξαιρετέους! Άλλους από Κύπρο, άλλους από Ελλάδα, άλλους από... Μπαχάμας, άλλους... εξ’ Αγγλίας, άλλους... εκ Μεξικού και πάει λέγοντας! ΟΛΑ τα έχουμε δει σε αυτή τη δύσμοιρη ομάδα! Οπότε ας προσέχουμε.... Εμείς βέβαια οι “Πειρατές του Ονείρου” ποτέ δεν κρύψαμε ότι επιθυμούμε ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΛΛΑΓΗ στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αλλά μπορεί άραγε να συμβεί ΤΩΡΑ κάτι τέτοιο;;; Δεν μας πολυκάθεται το σενάριο και για να είμαστε κι ειλικρινείς, δεν έχουμε και εμπιστοσύνη στους χειρισμούς των διοικούντων. Εξάλλου προτιμάμε να μην πειθόμαστε εύκολα, ούτε να κατευθύνουν τη σκέψη και την κρίση μας οι κάθε είδους προπαγανδιστές, τα πρωτοσέλιδα, τα ραδιόφωνα, τα ιντερνέτια κ.ο.κ. Είμαστε λιγάκι... «άπιστοι Θωμάδες» πως να το κάνουμε! Προς το παρόν όμως δεν θα πούμε κάτι άλλο. Περιμένουμε προς τα που θα πάει “η όλη υπόθεση” (αν όντως αυτή υφίσταται) και τότε θα κρίνουμε με βάση το τι θα δούμε. ΑΝ θα δούμε! Χαίρετε και θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως...    


ΥΓ1: Σπάνε πανελλαδικά τα κοντέρ κυκλοφορίας με τη φετινή πρωτότυπη μπλούζα του club μας η οποία απεικονίζει, σε σούπερ μεγάλο έγχρωμο σχέδιο, το αξέχαστο Γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία πολύ προσεγμένη και ποιοτική δουλειά που έχει ιδιαίτερη αξία καθώς στέλνει παντού το «μεγάλο μήνυμα»: Επιστροφή και Γήπεδο μονάχα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ήδη κυκλοφορεί και η 7η έκδοση!!! Για να αποκτήσετε αυτή τη συλλεκτική μπλούζα με το Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια επικοινωνείτε άμεσα με το τηλ. 693 6347831.     

ΥΓ2: Υπάρχουν Αιτήσεις Εγγραφής για τη Μάνα-Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. Όλοι μέλη στο Σωματείο για να περιφρουρήσουμε μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες το συμφέρον της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

ΥΓ3:  «Γιαγιά Μαρία» σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες...

ΥΓ4:  Αδερφέ Νεκτάριε, ο χρόνος δεν σβήνει τη μνήμη σου από την παρέα...

ΥΓ5: Αύριο Κυριακή, σχεδόν σύσσωμο το πλήρωμα του Πειρατικού πιάνει λιμάνι στα λημέρια του «Βάσκου». Καλές βουτιές και ακόμη πιο καλές μάσες ρεεεεεεεεεε!!!

ΥΓ6:  Χαιρετισμούς σε όλους τους σκεπτόμενους ΑΕΚτζήδες...


                          *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”


Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009

ΠΕΡΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


Επειδή, όπως έχουμε ξαναπεί, το θεωρούμε σημαντικότατο ζήτημα, γι’ αυτό και στις «Πειρατικές Αιχμές» αυτής της εβδομάδας επιλέξαμε να αναδημοσιεύσουμε την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε.Κ. αναφορικά με το Προπονητικό Κέντρο.
Ιδού λοιπόν ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ Α.Ε.Κ. για... τα “σωτήρια έργα” : 


ΥΠΟΜΝΗΜΑ
« Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ όπως ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ έχει πραγματικό και έντονο ενδιαφέρον για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ στην περιοχή της Κάντζας το οποίο αδιαμφισβήτητα θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα μας αλλά και θα την αναδείξει στην σύγχρονη εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 

Το ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, εκπροσωπώντας το 10% των μετοχών στη Γενική Συνέλευση ΠΑΕ ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση οφείλει να εξετάζει προσεκτικά την διακύβευση των συμφερόντων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όπου και όποτε αυτά εκτίθενται.


Σχετικά με το συμφωνητικό που αφορά τη μίσθωση και την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρούμε πως μια τέτοια συμφωνία κομβικού συμφέροντος για ολόκληρη την ΑΕΚ πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά:

     1.  Την Κατασκευή προπονητικού κέντρου στην Κάντζα στην συνολική έκταση και με τις εγκαταστάσεις που παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2008 από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

    2.  Την αναλογία του μισθώματος με την αξία της υπό μίσθωσης έκτασης, αλλά και με την αξία της κατασκευής του έργου.

     3. Τη διασφάλιση της ΠΑΕ ΑΕΚ ως μισθώτριας από πάσης φύσεως καταχρηστικούς όρους που μελλοντικά θα μπορούσαν να ζημιώσουν την ΑΕΚ ως μισθώτρια.

    4.  Την υπογραφή μιας συμφωνίας που θα εξασφαλίζει τα συμφέροντα της ΠΑΕ και της ΑΕΚ στο 100% για το παρόν και το μέλλον.

     5.  Την προστασία του σήματος της ΑΕΚ από πιθανή εκμετάλλευση από την εκμισθώτρια εταιρία ΜΕΣΟΓΑΙΑ χωρίς τη συναίνεση της ΑΕΚ.

     6.  Την συνεκτίμηση από την εκμισθώτρια εταιρία ΜΕΣΟΓΑΙΑ της συμβολής της ΑΕΚ στην μελλοντική αξιοποίηση του έργου και στην ανάπτυξη της έκτασής της.
Δεδομένων των ανωτέρω, η προτεινόμενη σύμβαση την οποία καλούμαστε να εγκρίνουμε χαρακτηρίζεται από ασάφειες και δημιουργεί ερωτηματικά καθώς:

     1.  Το έργο που περιγράφεται στη σύμβαση δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς σε αυτή εκμισθώνονται μόνο 20 στρέμματα και το προπονητικό κέντρο περιγράφεται ως αποτελούμενο μόνο από 2 γήπεδα και ένα κτίριο για όλες τις ανάγκες τις ομάδας.

     2.   Δεν καθίσταται σαφές τι μέλλει γενέσθαι με τα υπόλοιπα 50 στρέμματα και πως θα χρησιμοποιηθούν χωρίς να ζημιώνεται η ΠΑΕ και η ΑΕΚ.

     3.   Το ετήσιο μίσθωμα (312.000 ευρώ + 300.000 από χορηγίες + λειτουργικά έξοδα) κρίνεται δυσανάλογο με βάση την αξία της γης,  της κατασκευής των εγκαταστάσεων, αφού δημιουργείται μια υπεραξία-υπερκέρδος για την εταιρία ΜΕΣΟΓΑΙΑ, η οποία φαίνεται να αποπληρώνει το έργο μέσα σε μια 5ετία ενώ ταυτόχρονα η ΠΑΕ θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει με τον ίδιο ρυθμό για τουλάχιστον 9 χρόνια.

   4.   Η ρήτρα των 2.850.000 ευρώ δεν ανταποκρίνεται στην αξία του έργου.

    5.  Μέσα από τις ασάφειες και την διατύπωση περί εκχωρήσεων απαιτήσεων στην ΜΕΣΟΓΑΙΑ εκ των χορηγιών της ΠΑΕ είναι ορατός ο κίνδυνος χρήσης και εκχώρησης του σήματος της ΑΕΚ χωρίς την έγκριση του δικαιούχου, ήτοι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

    6. Δεν προκύπτει στη σύμβαση αυτή ότι συνεκτιμάται από την εταιρία ΜΕΣΟΓΑΙΑ η μεγάλη συμβολή της ΑΕΚ στην μελλοντική αξιοποίηση και ανάπτυξη του έργου και της υπόλοιπης περιοχής αλλά και στην υπεραξία που θα δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο οικόπεδο.Για τους λόγους αυτούς, το ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ομόφωνα και στα πλαίσια της θεσμικής του συμμετοχής στη ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ λαμβάνοντας υπ’ όψιν αφενός την ανάγκη της δημιουργίας του προπονητικού κέντρου και αφετέρου την προστασία των συμφερόντων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, σας δηλώνουμε ότι δεν προτίθεμεθα να συναινέσουμε στην υπογραφή της σύμβασης όπως αυτή έχει σήμερα, όπως άλλωστε σας τονίστηκε με τα παραπάνω, είμαστε πάντοτε όμως στη διάθεσή σας να συζητήσουμε πώς μπορεί αυτή η σύμβαση να μετατραπεί ώστε να λειτουργήσει προς το πραγματικό συμφέρον ολόκληρης της οικογένειας της ΑΕΚ. »


Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν... Γιατί τα δικά μας συμπεράσματα για το που μας οδηγούν, τα έχουμε βγάλει, όπως γνωρίζετε, από πολύ καιρό πριν... Θα επανέλθουμε ξανά επί του θέματος.  

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

39 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗΣ !


       « Ψάχνω στη λάσπη να βρω υλικό
       να χτίσω ένα τοίχο τριγύρω,
       είμαι το φάντασμα απ’ το παρελθόν,
       ζητάω ένα πύργο να γείρω.

       Ιππότες και νεράιδες του ονείρου εκδρομείς,
       τεχνίτες του βίου ακροβάτες,
       τσακίζω το εγώ σε ένα πρόστυχο εμείς,
       γουστάρω να ζω με αυταπάτες.

       Απ’ έξω η σάλπιγγα άλλου στρατού
       το χρόνο της ήττας μετράει,
       ανοίγουν κερκόπορτες από παντού,
       μα εμάς ο στρατός μας κρατάει.

       Οι πλάνοι πλανώνται μια πλάνη οικτρή
       με απάτη δεν ρίχνουν τον τοίχο,
       μας στέλνουνε δώρα, μα είναι εχθροί,
       θα κάψω τον δούρειο ίππο....»

          (Διονύσης Τσακνής)


         *Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

         *ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !


ΥΓ1: «ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ» τώρα και σε μπλουζάκι που κόβει την ανάσα!!! Σούπερ έγχρωμο το σχέδιο με τιμή προσιτή (μόνο 12 ευρώ)!!! Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με το τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).

ΥΓ2: Ευχαριστούμε ολόψυχα τους φίλους Ενωσίτες από Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό, για την απίστευτη ανταπόκριση! Τελικός στόχος : να μην υπάρξει πόλη, χωριό, βουνό και παραλία που να μην φιγουράρει το μπλουζάκι-σύμβολο με το αλησμόνητο Γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!!! Γιατί τίποτε δεν πρέπει να ξεχνιέται από όσα οφείλουμε να θυμόμαστε!  

ΥΓ3: Χαιρετισμούς στα αδέρφια που κρατάνε γερά στις επάλξεις, κόντρα στο ρεύμα των δίσεκτων καιρών. Η Ιστορία θα μας δικαιώσει!

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!                                    *Για την υπογραφή:
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2009

ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΕΚ...


Όταν “οι άλλοι”, οι αντίπαλοί μας δηλαδή, τρέχουν στα αεροδρόμια για να υποδεχθούν παίχτες εγνωσμένης αξίας από τα κοσμοπολίτικα ποδοσφαιρικά σαλόνια, τότε αναρωτιόμαστε...που στο καλό να πάμε εμείς οι ΑΕΚτζήδες! Άιντε να πάμε το πολύ-πολύ ως τα...ΚΤΕΛ για να καλωσορίσουμε αυτούς που μας φέρνουν από τα ...ποδοσφαιρικά χωριά οι «2004 ευεργέτες μας»!!! Βέβαια, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, αφού ο κύριος Θανόπουλος υποσχέθηκε στον κύριο σέρβο κόουτς ότι δεν θα βγουν στο σφυρί οι 2-3 καλοί παίχτες που διαθέτουμε! Σας ευχαριστούμε, ο Μεγαλοδύναμος να μας κόβει μέρες και να σας τις δίνει σε χρόνια! Μιλάμε ότι πλέον δουλευόμαστε κανονικά. Όταν “οι άλλοι” ενισχύονται αγοράζοντας αβέρτα “αφρό”, εμείς καυχιόμαστε που δεν πουλάμε ότι, απειροελάχιστα καλό, μας απέμεινε! Ή μήπως έτσι μας λένε, μα αν... προκύψει καμιά «καλή πρόταση» το ξανασκεφτόμαστε;;; Και κανείς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν μιλάει. Άκρα του τάφου σιωπή. Ύπνος βαθύς και μακάριος. Φαίνεται πως τα έχουμε όλα λυμένα, έτσι μάγκες;;; Όμως, πέρα από την πλάκα, η ψαλίδα μεγαλώνει επικίνδυνα για την ομάδα μας. Ο ανταγωνισμός και οι συσχετισμοί διαμορφώνονται, ορατά πλέον, εις βάρος της ΑΕΚ. Οι φιλοδοξίες της Ένωσης κονταίνουν στα ύψη ενός πανιωνίου ή λεβαδειακού για να μην πούμε τίποτε χειρότερο. Η ομάδα απαξιώνεται και από κυρίαρχη αρχόντισσα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ήταν κάποτε, ξεπέφτει, σήμερα, πολύ χαμηλά. Στο σημείο αυτό θα τονίσουμε το εξής: Πολύς κόσμος που έρχεται σε επικοινωνία με το Σύνδεσμό μας, μας προτρέπει να μεταφέρουμε στην αρθρογραφία μας πολλά και καυτά ερωτήματα. Σταχυολογούμε ορισμένα εξ’ αυτών : «Γιατί η ΑΕΚ δεν έχει χρήματα να ανταγωνιστεί τους αιώνιους;;; Που είναι όλοι εκείνοι οι συνασπισμένοι εφοπλιστάδες μέτοχοι, που είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες του 2004 (που “θα αγόραζαν με τα λεφτά τους 10 ολυμπιακούς”) για να βάλουν το χέρι στην τσέπη, τώρα που η ομάδα το χρειάζεται;;; Και τέλος πάντων, αν όλοι αυτοί οι μεγάλοι και τρανοί, δεν θέλουν, τότε γιατί έκλεισαν (3 φορές!) την πόρτα στο Δ. Μελισσανίδη που τους πρότεινε να επενδύσουν από κοινού για την ομάδα;;; Και εκτός αυτών: Λίγα «πακέτα» εισέρευσαν στα ταμεία αυτή την χρυσή πενταετία;;; Πότε ξανά, στη νεότερη ιστορία της, είχε η ΑΕΚ τόσες χιλιάδες διαρκείας, τόσα εκατομμύρια εισιτήρια, τόσους σπόνσορες, τόσα παχυλά έσοδα;;; Μήπως μας φέρανε τον Κακά και το Ροναλντίνιο και δεν το πήραμε χαμπάρι;;; Μήπως ξεχρεώσαμε και δεν πήραμε μυρωδιά;;; Ποιος ή ποιοί φέρουν ευθύνη για το σημερινό χάλι της ομάδας μας;;; Γιατί κανείς δεν παίρνει την ευθύνη να εξηγήσει καθαρά και ξάστερα στον κόσμο το τι και το πως»;;; Αυτά ρωτάνε οι ΑΕΚτζήδες, αλλά απ’ ότι φαίνεται όλοι με την απορία θα μείνουμε! Αλλά και γιατί να γκρινιάζει ο κόσμος της ΑΕΚ;;; Εφόσον κάποιοι κύριοι μας...έσωσαν και μας μετα(παρα)μόρφωσαν, “δικαιούνται” να κάνουν και να λένε ότι θένε! Τυφλή εμπιστοσύνη στους σωτήρες λοιπόν! Μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος αφελής που μας οδηγούν οι μεγάλοι τιμονιέρηδες του 2004 (πρώην και νυν, για μας αδιάφορο είναι)! Μόνο που την γενική αφέλεια και τον εφησυχασμό τα πληρώνει, δυστυχώς, η δύσμοιρη ομάδα. Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο σημερινό μεταλλαγμένο “this is aek” είναι για γέλια ή για κλάματα. Μάλλον, όμως, για «πολύ κλάμα» είμαστε. Περαστικά μας....    ΠΑΝΙΚΟΣ !!!

Το τι συμβαίνει με το μπλουζάκι της Νέας Φιλαδέλφειας είναι αδιανόητο! Από παντού μηνύματα! Από παντού!!! Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από την Κέρκυρα έως τη Ρόδο, από την Κύπρο μέχρι τη Νέα Υόρκη και ως το Σίδνεϋ!!! Τα 4 σημεία του ορίζοντα τα ενώνει η τρέλα και η καψούρα για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που εκφράζεται (συμβολικά) και με αυτή την πρωτότυπη μπλούζα που κυκλοφορεί από το club μας και αναπαριστά, σε έγχρωμο σχέδιο, τον αλησμόνητο «Ναό» στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας! Σκεφτόμασταν ότι ίσως σε κάποια φάση να κόπαζε το ενδιαφέρον του κόσμου. Αντίθετα, όμως, ολοένα και αυξάνεται σε σημείο που να μας κάνει πλέον να αναρωτιόμαστε αν αυτό το καλοκαίρι θα πάμε διακοπές ή θα...τη βγάλουμε εδώ τυπώνοντας μπλούζες!!! Είναι που λέγανε μερικοί-μερικοί ξυπνητζήδες ότι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει τάχα ξεχάσει και απαρνηθεί τη Νέα Φιλαδέλφεια και πως η υπόθεση του Γηπέδου έχει πάψει να ενδιαφέρει τους ενωσίτες. Για να μας το πουν ξανά!!! Για να το πουν στα αδέρφια που από το μικρότερο χωριουδάκι ως τις μεγαλουπόλεις ζητάνε να αποκτήσουν αυτή τη μπλούζα με το Γήπεδο!!! Όσο για μας που ποτέ δεν σταματήσαμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε την επιστροφή της ξεριζωμένης ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ στην γλυκιά Ιθάκη της Νέας Φιλαδέλφειας, δεν μπορεί παρά να χαιρόμαστε και να νιώθουμε δικαιωμένοι για όσα λέγαμε και φωνάζαμε όλα αυτά τα δίσεκτα χρόνια που και μόνο η αναφορά στη ΝΦ θεωρούνταν κάτι περίπου σαν...αμάρτημα!!! Όμως η φλόγα των αναμνήσεων από το αλησμόνητο κάστρο της Νέας Φιλαδέλφειας εξακολουθεί να καίει μαζί με τον πόθο και τη νοσταλγία του γυρισμού! Στόχος μας είναι να μην υπάρξει πόλη, χωριό, κάμπος, βουνό και παραλία που να μην φιγουράρει αυτό το μπλουζάκι. Για να μπουν στο νόημα όλοι! Αλλά και για να πάρουν «το μήνυμα» οι πάντες!    
Όσοι φίλοι ενωσίτες ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την όμορφη συλλεκτική μπλούζα με το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (έγχρωμο σχέδιο, σε σούπερ τιμή 12 ευρώ), μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος). Άμεσα, όμως, γιατί και η 5η έκδοση εξαντλείται με απίστευτους ρυθμούς!           

- ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!
   


ΥΓ1:  ΔΕΝ αγοράζουμε Διαρκείας, ΔΕΝ δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο σημερινό καθεστώς που ευθύνεται για την απαξίωση και το μαρασμό της ΑΕΚ.

ΥΓ2: Υπάρχουν Αιτήσεις Εγγραφής στην Ερασιτεχνική-Μάνα Α.Ε.Κ. Καθήκον όλων μας να γίνουμε μέλη του Σωματείου ώστε μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες να περιφρουρήσουμε τα δίκαια  της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως που βάλλονται από ανώνυμες εταιρίες.

ΥΓ3: Το «Νηπιαγωγείο club» των Πειρατών του Ονείρου υποδέχεται ένα νέο μέλος στις τάξεις του: Το νεογέννητο γιο του Μανόλη και της Χαράς. Παιδιά να σας ζήσει και να ναι τυχερός στην πορεία της ζωής!

ΥΓ4: Κουίζ: Τι προβλέπει η σύμβαση για το προπονητικό;;; Σύντομα αναλυτικά...

ΥΓ5: Χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν και αντιστέκονται.

ΥΓ6: «Κι όμως υπάρχουν άγκυρες γερά να μας κρατάνε κόντρα στα τόσα κύματα που στον χαμό μας πάνε»!!!*Για την υπογραφή:
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”