Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

38ος ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΧΗΣ !« Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον,
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε,
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις,
το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε,
το πλοίο των ονείρων μου με πάει
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον,
το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας,
ξεγράψτε με απ' τα κατάστιχά σας
στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον,
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε,
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε - αν σώζεται -
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε...»


ΑΠΟΧΗ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !ΥΓ1: Στο Χάντμπολ στις Σέρρες και δίπλα στη ΜΑΝΑ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ. θα βρίσκεται και αντιπροσωπεία των Πειρατών του Ονείρου. Φέρτε μας την κούπα!!!  

ΥΓ2: Είμαστε περήφανοι για τους αγώνες μας για την ΑΕΚ! Γιατί ήταν, είναι και θα είναι έντιμοι και ανιδιοτελείς. Πάντα οδηγός μας ήταν η αλήθεια και το φως κόντρα στο ψέμα και στο σκοτάδι...   

ΥΓ3: Χαιρετισμούς όχι οπουδήποτε αλλά σε εκείνα τα αδέρφια που σε δίσεκτους καιρούς ξέρουν τι θα πει αγώνας κι αλληλεγγύη!!!

ΥΓ4: Και η δεύτερη έκδοση της φοβερής μπλούζας που κυκλοφορεί από τους Πειρατές του Ονείρου (με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια)κοντεύει να εξαντληθεί, καθώς φίλοι ενωσίτες από όλες τις πόλεις εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Από ότι φαίνεται το club θα προχωρήσει και σε τρίτη έκδοση αυτής της εκπληκτικής μπλούζας που έχει κλέψει τις εντυπώσεις! Για παραγγελίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).:

ΥΓ5: Πότε θα κάνει ξαστεριά!!!

ΥΓ6: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!      *Για την υπογραφή:
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Κυριακή, 24 Μαΐου 2009

«ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ;;;

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια περήφανη ΑΕΚ, Πρωταθλήτρια στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή και όχι ουραγό ή κομπάρσο των εκάστοτε ισχυρών, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για την ΑΕΚ του λαμπρού ηρωικού παρελθόντος των Τίτλων και των Διακρίσεων και όχι για το αναιμικό και κατώτερο των προσδοκιών σαθρό μοντελάκι “this is...”, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε! 

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ που έχει καθήκον να αντιστέκεται στις ληστρικές διαθέσεις του ερυθροπράσινου κατεστημένου και όχι να υποκύπτει ή να συνδιαλέγεται με αυτό, «έπρεπε»... να στοχοποιηθούμε!!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να αγωνιζόμαστε αταλάντευτα κόντρα στο νέο ξεριζωμό της ΑΕΚ, διεκδικώντας γήπεδο ΜΟΝΑΧΑ στην Ιδιόκτητη Γη των Πατέρων και των Παππούδων μας εκεί στην Προσφυγομάνα Φιλαδέλφεια και όχι στην εξορία των σκουπιδότοπων που επεδίωκαν πάσης φύσης εταιρείες, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να παλεύουμε, σε δύσκολες εποχές, στο πλευρό της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ-ΜΑΝΑΣ Α.Ε.Κ. για τα δικαιώματα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ, θίγοντας επιχειρηματικά συμφέροντα που την συνέθλιβαν, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!  

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να θέτουμε ενοχλητικά ερωτήματα για το αιώνια αδιευκρίνιστο καυτό Ιδιοκτησιακό Ζήτημα, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια λανθασμένη πολιτική αλλεπάλληλων δανείων κλπ, κλπ, που οδηγούσαν την ΑΕΚ σε εκ νέου χρέωση και ομηρία, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!  

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για την αναγκαιότητα αναζήτησης ευθυνών και όχι συγκάλυψης όσων κατά καιρούς πλήγωσαν την ΑΕΚ, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ που οφείλει πάντα να σέβεται το ιστορικό παρελθόν, τις ρίζες, τα σύμβολα και την κληρονομιά της κι όχι να τα αποποιείται ή να τα ευτελίζει, προς χάρη μιας άχρωμης και άοσμης συγκυριακής μόδας, «έπρεπε»... να στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια δημοκρατική ΑΕΚ σαν ένα ζωντανό κύτταρο με πλουραλισμό και ελευθερία κριτικής χωρίς θλιβερές υποκλίσεις στο δεσποτικό “Εγώ του Ενός”, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε! 

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα και την κοπαδοποίηση των φιλάθλων-πολιτών, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να υπερασπιζόμαστε τα αδέρφια μας που άδικα διώκονταν, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ-Οικογένεια, δίχως αφεντάδες και αυλικούς, «έπρεπε» να...στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ αντιπαρατεθήκαμε, βίαια, ύπουλα ή βρώμικα, αλλά λεβέντικα, ξεκάθαρα, και πάντα πάνω σε αρχές και απόψεις, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!  

* ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ «ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ ούτε καταδεχτήκαμε ποτέ να θυσιάσουμε την αυτονομία και την ανεξάρτητη φωνή μας σε καμία αυλή, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!     

* ΕΠΕΙΔΗ, ΕΝΤΕΛΕΙ, ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ «έπρεπε», φαίνεται, να κυνηγηθούμε με ψεύτικες και άδικες κατηγορίες με στόχο να φιμωθούμε οριστικά.   Υ.Γ.1: Το Δίκιο και η Αλήθεια οδηγός μας!

Υ.Γ.2: Οι Αγώνες μας τιμή μας και καμάρι μας!

Υ.Γ.3: Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Υ.Γ.4: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Υ.Γ.5: Σαρώνει σε όλη την Ελλάδα το καταπληκτικό ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ μπλουζάκι των Πειρατών του Ονείρου με σχέδιο το αλησμόνητο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η πρώτη έκδοση έφυγε σε χρόνο dt.Από χθες, όμως, κυκλοφορεί και η δεύτερη έκδοση της ίδιας επιτυχημένης μπλούζας! Για να την αποκτήσετε επικοινωνείτε άμεσα με το club στο τηλ.693 6347831 (Χρήστος).  

Υ.Γ.6: 37 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗΣ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!


 *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!(*) Τίποτε δεν φλογίζει περισσότερο την καρδιά μας από την ιερή υπόθεση του Γηπέδου μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που η ΑΕΚΑΡΑ έζησε και μεγαλούργησε σε όλη της τη ζωή. Εκεί που μεθύσαμε με το αθάνατο κρασί του 1924! Εκεί που πανηγυρίσαμε τις Κούπες και τους Τίτλους! Εκεί που ο Δικέφαλος Αετός φτερούγιζε περήφανος και θριαμβευτής. Εκεί που οι πρόγονοί μας με αίμα και θυσίες ανέστησαν και στέριωσαν το μεγαλύτερο και ωραιότερο όνειρό τους. Εκεί που και οι νεότερες γενιές έμαθαν να αγαπούν και να καμαρώνουν την Α.Ε.Κ έτσι όπως τους δίδαξαν οι παππούδες και οι πατεράδες τους. Εκεί που ακόμη και οι αντίπαλοι έμαθαν ή αναγκάστηκαν να σέβονται και να υποκλίνονται. Εκεί που οι αναμνήσεις αποτελούν την πιο ακριβή και όμορφη κληρονομιά μας. Εκεί που το “χθες” σμίλεψε τα ανεξίτηλα σημάδια, αυτά που με ένα μαγικό τρόπο διαπερνούν και το “σήμερα”...   

(*) ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Δεν πάψαμε ποτέ να θυμόμαστε. Δεν θάψαμε ποτέ το αειθαλές όνειρο στα συντρίμμια μιας πρόσκαιρης πραγματικότητας. Δεν αποδεχόμαστε τη λήθη. Δεν πάψαμε να παλεύουμε για να μετουσιώσουμε την επιθυμία σε πράξη. Δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία της άρνησης. Δεν σκύψαμε το κεφάλι μπροστά στα συμφέροντα. Δεν παραδοθήκαμε. Δεν τους αφήσαμε να μας αφαιρέσουν τις μνήμες. Δεν μπόρεσαν να μας λυγίσουν και να μας φιμώσουν. Δεν τους επιτρέψαμε να μας γονατίσουν! Κι ας μας πολέμησαν  ΓΙΑΤΙ αγωνιζόμαστε για να μην στενάζει η ΑΕΚ κάτω από τα ερείπια. Ήρθε ΟΜΩΣ ο καιρός να φανεί πόσο δίκιο είχαμε σε αυτό που διεκδικούσαμε ασυμβίβαστα!  

(*) Η Α.Ε.Κ δεν θα αποχωριστεί ποτέ την πιο όμορφη γειτονιά του κόσμου! Η Α.Ε.Κ δεν θα ξεριζωθεί ποτέ από τα τιμημένα χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Α.Ε.Κ δεν θα πουλήσει ποτέ και σε κανένα αντίτιμο το χτύπο της καρδιάς και τις αναμνήσεις της. Αυτή η ΓΗ είναι δική μας. Αυτό το χώμα σε κάθε κόκκο του κρύβει την ίδια την ψυχή της Α.Ε.Κ!

(*) Το Γήπεδο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως θα ξαναφτιαχτεί εκεί που γράφτηκε η Ιστορία! Πολλοί μπορεί να ξεχνάνε ή να παραιτούνται ή να κάμπτονται, αλλά όχι εμείς! Θα είμαστε εκεί -μαζί με τα αδέρφια που νιώθουν παρόμοια- πιστοί υπερασπιστές και άγρυπνοι φρουροί της πιο ιερής και δίκαιης υπόθεσης της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!

-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!
-ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!


ΥΓ1:  Κύριε Στέλιο, οι Πειρατές του Ονείρου θα σε θυμούνται πάντα σαν ένα λεβέντη ΑΕΚτζή και εξαιρετικό πατέρα. Χαιρετισμούς στον Παντέλο, τη Δήμητρα και όλη την παλιά φρουρά.. Κωστάκη κουράγιο, είμαστε δίπλα...

ΥΓ2:  Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω, και συνοδεύει το σημερινό άρθρο μας, αποτελεί το σχέδιο που απεικονίζεται στη νέα καλοκαιρινή μπλούζα των Πειρατών του Ονείρου! Μια φανταστική και πρωτότυπη μπλούζα που κυριολεκτικά σαρώνει σε όλη την Ελλάδα, κλέβοντας την παράσταση!!! Έτσι μαζί με την ενίσχυση του club μας φροντίζουμε να στέλνουμε και το πιο μεγάλο «μήνυμα»: Αυτό για την πολυπόθητη επιστροφή στην “γλυκιά Ιθάκη” της Νέας Φιλαδέλφειας! Τώρα λοιπόν και... σε μπλουζάκι! Τιμή σούπερ: 12 ευρώ! Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε τη συγκεκριμένη μπλούζα επικοινωνείτε άμεσα  στο τηλέφωνο 693 6347831 (Χρήστος).

ΥΓ3: ΘΕΜΗ καλό ταξίδι... Το “ματωμένο σάλι” θα γνωρίσει μεγάλες δόξες εκεί στον κιτρινόμαυρο παράδεισο...

ΥΓ4: Έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή! Για τους αγώνες μας και για την έντιμη στάση μας! Πάντα με αυτές τις αρχές βαδίζαμε και δεν μετανιώνουμε παρά τα χτυπήματα, τις πίκρες και τις ΑΔΙΚΙΕΣ που έχουμε υποστεί, επειδή ακριβώς δεν σιωπήσαμε και δεν υποταχτήκαμε.  

ΥΓ5: Το δίκιο και η αλήθεια σύμμαχός μας! Εν αναμονή...

ΥΓ6: ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ πάνω από 3 χρόνια ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ μέχρι τη δικαίωση, μέχρι να κάνει ξαστεριά!


                                  *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Κυριακή, 10 Μαΐου 2009

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...


(*) Ο τελικός του Κυπέλλου άφησε σίγουρα πολύ πικρή γεύση στον κόσμο της ΑΕΚ. Διότι ΚΑΙ το Κύπελλο χάθηκε! Μέσα, βέβαια, από μία «διαδικασία θρίλερ», αλλά «το δια ταύτα» δεν αλλάζει. Ο οσφπ ήταν αυτός που στέφθηκε και πάλι νικητής, ενώ η ΑΕΚ, για μια ακόμη χρονιά, έμεινε μακριά από κάθε τρόπαιο. Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν μόνο... «τα πέναλτι», αλλά η γενικότερη αναιμική εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι κυπέλλου. Δεν μπορεί να τυγχάνει να προηγείσαι με 2-0 από το 8ο λεπτό και κατόπιν να βρίσκεσαι, ξανά και ξανά, με την πλάτη στον τοίχο. Δεν μπορεί να προηγείσαι στο 90’ και στην καθυστέρηση να καταρρέεις και πάλι. Δεν μπορεί ο αντίπαλος να στριμώχνεται, μένοντας με εννιά παίχτες, κι εσύ σαν ΑΕΚ να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ επί 15 λεπτά στην παράταση να κάνεις ούτε μία σοβαρή ευκαιρία για να ανατρέψεις την κατάσταση. Αυτό σημαίνει ηττοπάθεια, αλλά -το σπουδαιότερο- δείχνει αγωνιστική ανικανότητα. Η όλη παρουσία της ΑΕΚ φανερώνει μία ισχνή, κατώτερη των απαιτήσεων ομάδα. Αποτυπώνει, στην πλειοψηφία, ένα ελλειπτικό και μετρίου επιπέδου ρόστερ, χωρίς μεγάλους αξιόλογους παίχτες στη σύνθεση, οι οποίοι, αν υπήρχαν, θα μπορούσαν να κρατήσουν και να διευρύνουν το σοβαρό πλεονέκτημα του ξεκινήματος, παίρνοντας τη νίκη στην κανονική διάρκεια του ματς. Αλλιώς ξέραμε κάποτε την ΑΕΚΑΡΑ, αλλά σήμερα... Δυστυχώς αυτή είναι η ωμή αλήθεια και δεν μπορεί να τη συγκαλύπτει οποιαδήποτε μονοσήμαντη και ρηχή δικαιολογία περί...“ατυχίας”, “γκαντεμιάς” και όλα τα συναφή που κατά κόρον ακούμε αυτές τις μέρες από την γνωστή προπαγανδιστική μηχανή. Μπορεί, σε ένα βαθμό, να αποδεχόμασταν μία ερμηνεία “κάποιων ατυχών συγκυριών”, ΑΝ συνολικότερα η ομάδα πρωταγωνιστούσε! Τότε ίσως και να λέγαμε : “ε, το συγκεκριμένο ας το καταπιούμε”! Όμως αυτό δεν ισχύει, διότι στα τελευταία πέτρινα χρόνια το ένα στραπάτσο διαδέχεται το άλλο. Άλλωστε και φέτος στο Πρωτάθλημα τερματίσαμε 4οι, επίσης στα 3 από τα 4 ντέρμπι της σεζόν οι αιώνιοι μας σύνθλιψαν και στο τέλος και το Κύπελλο “πέταξε”! Επί της ουσίας, δηλαδή, μηδέν εις το πηλίκον! Η αποτυχία είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση... οπότε τι να λέμε παραπέρα! Η ΑΕΚ, έχουμε ξαναπεί, είναι πλασμένη για την κορυφή. Γιατί είναι ΑΕΚ! Και το όνομα, η βαριά ιστορία και το κύρος της προστάζουν να κυριαρχεί και να κατακτά Τίτλους. Αυτό επιτέλους πρέπει να το χωνέψουν οι πάντες, γιατί κοντεύουμε να καταντήσουμε... «σύλλογος εκπτώσεων»!!! Καταλάβετε πια ότι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ δεν είναι καμιά ομαδούλα της σειράς, ούτε κάποιος θλιβερός περιθωριακός κομπάρσος για να ικανοποιείται μόνο με...τη συμμετοχή της στους θεσμούς χωρίς πρακτικό αντίκρισμα. Αν ήταν έτσι δεν θα είχε καμία διαφορά με έναν π.χ. Άρη ή Παοκ κλπ. Έλεος πια με τα φτηνά παραμυθάκια που μας έχουν ταΐσει από το 2004 και δώθε κάποιοι πονηροί για να καλύψουν τη δική τους ανεπάρκεια στο να διαχειριστούν επάξια το μέγεθος που λέγεται ΑΕΚ! Ορισμένους ίσως να τους ξενίζουν αυτά που λέμε. Αλλά, όσο τουλάχιστον μας αφορά, δεν δεχόμαστε να αποσιωπάται η αλήθεια. Αλλά και πέρα από εμάς, κανείς δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο! Για την ΑΕΚ 15 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά και 7 χωρίς Κύπελλο επίσης πολλά. Ο γενικός απολογισμός είναι απίστευτα τραγικός και η σκληρή πραγματικότητα δεν σηκώνει φτιασίδια και τεχνητές ωραιοποιήσεις. Φτάνει το κουτόχορτο!

(*) Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, μπαίνει ένα σημαντικό ζήτημα: Που πάμε, ποιες είναι οι προοπτικές;;; Για πόσο καιρό ακόμα θα πίνουμε φαρμάκια και θα τη βλέπουμε να μικραίνει;;; Τι θα γίνει εντέλει με την ΑΕΚ;;;
Αν ήταν στο χέρι μας και καθορίζαμε εμείς τις εξελίξεις θα είχαμε δώσει ήδη και την απάντηση! Όμως εμείς οι φίλαθλοι ...δεν κυβερνάμε! Δεν είμαστε εμείς οι ιθύνοντες, δεν παίρνουμε τις αποφάσεις. Δεν είμαστε εμείς οι... επιχειρηματίες. Αυτό που μπορούμε από την πλευρά μας ως οπαδοί να κάνουμε, με συνέπεια και εντιμότητα, είναι να αγωνιζόμαστε για να ξημερώσει μια νέα ελπιδοφόρα ημέρα στην ομάδα που αγαπάμε. Να βροντοφωνάζουμε την αλήθεια, δίχως συμφέροντα και σκοπιμότητες, να λέμε ξεκάθαρα τι θεωρούμε καλό και τι βλαβερό για την ΑΕΚ μας και να κρατάμε μια συνεπή στάση μεταξύ λόγων και έργων.
Λέμε λοιπόν στα ίσα και χωρίς περιστροφές: Όσο η ΑΕΚ παραμένει δέσμια της σημερινής κατάστασης θα πελαγοδρομούμε στα ίδια και τα ίδια. Η Ομάδα έχει ανάγκη από αξιόλογο έμψυχο δυναμικό ικανό να ανταγωνιστεί τους πρασινοκόκκινους και να φέρει τίτλους! Έχει ανάγκη από Γήπεδο-Έδρα στη ΝΦ! Από μάχιμη διοίκηση με τσαγανό απέναντι στο κατεστημένο! Η ΑΕΚ χρειάζεται γενναίες επενδύσεις! Αυτά είναι που απαιτούνται, αλλά οι σωτήρες μας αντί για όλα αυτά μας μιλάνε για... μείωση του μπάτζετ!!! Σίγουρη, δηλαδή, συνταγή αποτυχίας!!! Τι να πει κανείς!  Η ΑΕΚ δεν θα δει άσπρη μέρα ΑΝ δεν υπάρξει, πρώτα από όλα, ριζική αλλαγή εντός των τειχών!!! «Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι» λέει η παροιμία οπότε από εκεί πρέπει να ξεκινά πάντα και η αναδιάρθρωση. Ειδάλλως... “τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα”!!! Θα επανέλθουμε βάση των εξελίξεων...     

ΑΕΚ : ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ !!!


ΥΓ1: Πάταγο κάνουν οι νέες καλοκαιρινές μπλούζες των Πειρατών του Ονείρου με σχέδιο... το Γήπεδό μας στη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!! Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, τα μπλουζάκια γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστα! Όλος ο κόσμος, μέλη, φίλοι και γνωστοί,  μας λένε τα καλύτερα λόγια για αυτή την τόσο ξεχωριστή και ποιοτική δουλειά που και συγκινεί αλλά και κλέβει τις εντυπώσεις! Η τιμή της μπλούζας είναι στα 12 ευρώ μόνο!!! Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε, αυτό το συλλεκτικό μπλουζάκι, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα στο τηλέφωνο 693 6347831.

ΥΓ2: Η αλήθεια και το δίκιο οδηγός και σύμμαχος στον αγώνα μας. Εν αναμονή...

ΥΓ3:  ΑΠΟΧΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!


                                  *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”